Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Haris_Brkić

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
927
Reaction score
7.129
Pre kvalitetnog i pre svega brzog box to box igrača, jer takvih sa srpskim pasošem nema u ponudi a da bi napravili neku značajnu razliku. I desni bek naravno,da ne gledam više Lutovca kako se gubi na poziciji koja nije njegova,jer je i na svojoj prirodnoj poziciji ozbiljno ograničen.
Meninga svakako zameniti. Uopšte ne mogu da razumem ni koji su ga k.... dovodili kada jedino što ume je da trči (i tu čak često deluje kao da će na svakom sledećem koraku da se rasklopi) i treba mu livada ispred njega da bi nešto uradio, a 80% utakmica koje odigramo u prvenstvu su zatvorene i protiv bunkera gde je on bukvalno igrač manje na terenu ,bar u fazi napada gde bi trebalo da pravi razliku.
Cimirot bi svakako dobro legao,jak je na lopti,snažan u duelu i ima siguran pas..ume o sa iznese loptu, ali ipak treba neko jos eksplozivniji u vezi i onda moze da se kombinuje.
Ostalo podmladak i da se kuje tim za kvalifikacije sledeće godine, a u Ligi Konferencija sta se uradi,uradi..
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Генерално очекиван интервју. Све што се директно тиче фудбала је отприлике оно што сви мислимо, оне ванфудбалски ствари је кроз дипломатију поменуо и то је то...... Нек победи цигане, нек укалупи тим за наредну сезону да не морамо опет у нове летње реконструкције и чистке, нек не дозволи да нас цигански лоповлук избаци и са другог места.....а остало у неким бољим временима
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.490
Reaction score
21.561
Локација
Beograd
Jao, što bi rekao Đorđe Čvarkov, tačno ću se usrati!
Ivica Kralj bio na potkastu kod one gnjide od nazovi novinara što je svojevremeno gađao Duleta loptom. Teško je iskazati rečima bogatog srpskog jezika koje osećam prema bilo kome, ko sa tim gnomom progovori bilo šta, a da ima veze sa Partizanom!
 

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.572
Reaction score
3.065
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
A na tribinama 20 vatrenih navijaca...Izgubio se draz nase tribine kako su nas uzjahali pickousti placenici. Sve manje omladine nazalost voli Partizan
 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
335
Reaction score
832
Локација
Kraljevo
mene bas zanima u kom smeru ce da se razvija Bazdareva karijera..

Kada sam ga prvi put video secam se da sam bio prijatno iznenadjen. Tehnicki sasvim pristojno obradjen, sve je radio u pokretu ( sto je mene narucito odusevilo jer je nekarakteristicno za "decu" u tom uzrastu ), a povrh svega toga zavidne fizicke predispozicije. Tu sezonu koju je odigrao u kadetskoj konkurenciji pod vodjstvom trenera Vladimira Jesica sam kasnije ispratio skoro kompletnu. Iz te generacije su meni barem pored njega bili interesantni Janko Jevremovic, Mateja Stjepanovic, Stefan Nikolic donekle i Luka Serdar i secam da su mi za Matiju Stojanovica rekli da je najmladji u toj generaciji.

Naravno ispratio sam ga kasnije i u juniorskoj konkurenciji, medjutim nisam primetio neki evidedentniji napredak u njegovoj igri moram da priznam. Ne znam koliko mu je prijala filozofija i sistem igre Nenada Brnovica. Meni se to ni najmanje nije svidelo kako je izgledalo na terenu.

Onako kako ga ja vidim, za sada mu nedostaje malo, vizije, kreacije, ideje.. Predaja lopte je elemenat igre koji mora znacajno da unapredi. Driblinzi su mu za sada najcesce "mehanicki" gde on vec unapred zamisli sta ce da uradi. Voleo bih i da malo vise "postuje" loptu ( odnosno posed ) jer mu se desava da je vec u prijemu lako gubi. Svidja mi se sto ga ne guraju na bok, nego ga forsiraju da igra u polju. Ne svidja mi se sto ga rasterecuju od odgovornosti u defanzivi.

Secam se da sam svojevremeno gledao Vlahovica na pripremama na Zlatiboru dok je trener bio Djukic. Momak je bio fizicki dominantan ( izvanredne predispozicije ), medjutim videlo se da je sa loptom bas bio na "vi". Moram da priznam da ja tada u njemu nisam video neki potencijal za fudbalera koji bi se takmicio na visokom nivou. Naravno pogresio sam jer sam ocigledno potcenio njegov karakter i radnu etiku. Istini za volju Bazdara sam gledao i pratio u neuporedivo duzem vremenskom intervalu.

voleo bih da Bazdar ima barem delic njegove radne etike.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
За Влаховића је од старта било очигледно да има страшну физику, интелигенцију и карактер. То је оно што се зове "таленат", а на нашем поднебљу се често прави грешка да се неталентованим (или недовољно талентованим) прогласи играч који нема посебну технику и тактичко знање. То су две ствари које се уче и које (правилним, упорним) радом можеш да доведеш на висок ниво, природа нам је ту оставила много простора, али оно у чему те генетика максимално ограничава је физика, интелигенција и карактер и ту кад удариш у баријеру то је то, не помаже више никакав тренинг. Зато се за играче плаћају на стотине милиона, а за тренере ни 5% од тога јер сви знају да тренер не може из играча да извуче оно што играч нема и зато је селекција и одабир играча најважнија ствар у фудбалу па тек после тога је тренинг и остало. Та генетска баријера код Влаховића је много висока и то је оно што ми овде нисмо препознали на прави начин....али италијани јесу. Тако да кад год се појави неки млади играч једино што гледам је његова физичка способност, колико брзо доноси одлуке на терену и колико је (или није) плашљив у дуелу. Тако гледано по мени је Баждар око 80% Дуциног талента баш као и Миловановић, дакле спадају у надпросечне младе играче из наше школе, док сам рецимо Јовића "прецртао" из те највише надпросечне категорије још прошле сезоне.
 
Последња измена:

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
335
Reaction score
832
Локација
Kraljevo
Meni je Bazdar znacajno talentovaniji od Vlahovica kada je rec o smislu za igru, kombinatorici, viziji, tehnickoj obucenosti. Secam se da je svojevremeno jedan kolega jos dok je postojao kosarka.rs forum na 9 strana definisao sta se sve podrazumeva pod "talentom" igraca. Mada istini za volju to se odnosilo na kosarkase. Na tim stranama se moglo procitati koliko su maltene svi aspekti tog talenta podjednako znacajni za ostvarivanje odredjenog potencijala. Iz tog razloga je meni interesantno da ispratim karijere pomenutog dvojca jer je jedan ( opet po mom misljenju ) dominatan talentom za igru, a drugi karakterom ( ambicijom, voljnim momentom, radnom etikom ).

Delim misljenje vezano za selekciju.. Svojevremeno je Dule imao jednu od njegovih mnogih krilatica da je talenat prepoznati talenat.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Partizanov prvi zimski posao: Bibars Natho do juna 2024.

Srećan sam što ću potpisati ugovor na još jednu. Biće to moja peta u Partizanu. Veoma sam srećan zbog toga, ali ne samo ja, već i moja porodica, volimo Beograd i Srbiju i ja se ovde osećam kao kod svoje druge kuće. Srećan sam što nastavljam dalje sa Partizanom i nadam se da neće to biti poslednja godina. Nadam se da ću svoju karijeru završiti ovde i da ću ostati u ovom klubu još dugo i posla okončanja igračke karijere, jer se ovde osećam dobro. Svi me poštuju i cene i volim to“, oduševljen je Natho koji je tako najavio da ga zanimaju i druge aktivnosti, možda funkcionertske ili trenerske, onog trenutka kad okači kopačke o klin.

1669813172324_NATHO-30-11-2022-12977-NASLOVNA_Cropped.jpg
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.255
Pola godine? Kakvo poniženje kao da je u pitanju neki pomoćni radnik.
 

GoxyBG04

Početnik
Учлањен(а)
19.07.2021
Порука
122
Reaction score
196
Локација
Beograd
Pa dobro sad, Natko ce na kraju sezone 2024 (koliko mu traje ugovor) imati 36 punih godina. Mozda ni on sebe ne vidi duze od toga, na terenu u ulozi igraca.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
Статус
Затворена за писање одговора.
Top