Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.654
Reaction score
22.474
Локација
Beograd
Mogli su samo da povuku za kurac. Onog trenutka kada je sudija rekao da nema više uslova za igranje, tog trenutka je samo kao organizator Čukarički mogao da izgubi 3:0 i to bi bilo koji brucoš pravnik znao, a mogao bi da odere savez na CAS npr, pa i sam Čukarički da nemamo splačine, tamo gde ih imamo, a ova saopštenja su klasičan spin i uvod u možda i krađu na tom istom meču.
Kome nije jasno, neka se priseti kako je Srbija izgubila 0:3 od Albanije onomad i zašto...
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
316
Reaction score
1.989
Локација
Beograd
Sve ucinjeno da se sacuvaju VV, da se zadrzi nada da se derbi odigra u rupi sa vec najavljenom ciganskom orgijom. Takodje, ocekujem da cemo biti uskraceni da remetimo mir u drzavi jer ce navijacima Partizana biti zabranjeno svako okupljanje na tribinama ili oko stadiona Partizana, a vrlo verovatno i na gostovanjima sa izuzetkom rupe jer smo im tamo potrebni za kompletan ugodjaj. Sta je sada pametno uraditi zaista vise ne znam, ali se uzdam u onu narodnu da svakom zlu dodje kraj...
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
766
Reaction score
1.883
Ma registrovali bi oni 3:0 za cigansku filijalu sa Banovog Brda ali bi tada ciganka gostovala u derbiju na stadion Partizana. Pa kao mi smo trebali ali nećeno da registrujemo 3;0, neka se igra.

Kako sam shvatio šta se dogadjalo;
- Par puta su ubačene po dve, tri baklje sa tribina i sudija je odlučio, nako dva tri kratka prekida, da se utakmica prekine da bi se ispraznila ta tribina.
- Prilikom pražnjenja policija je počela da bije navijapče Partizana. Možda je bilo nekog pojedinačnog sukoba nekog navijaća sa policijom ali to ne može da bude razlog onakvog brutalnog ponašanja policije.
- Kako sam razumeo, navijači su tražili od igrača da ne igraju jer ih je policija bila redom, a klub je zatražio odlaganje zboh svega.
- Zajedniica je prihvatila zahtev Partizana uzimajući u obzir i ostale aspekte da stadion i domaćin ne mogu da obezbede potpunu sigurnost i bezbednost za nastavak utakmice obzirom da stadion nije zatvoren sa svih strana, a i činjenice da je prekid rtrajao suviše dugo, oko sat vremena (igrači se ohladili i postojanje rizika od povreda).
- Zajednica takmičenja u tom trenutku donosi odluku da se utakmiza odloži za 24h. Nije Partizan odbio da igra nego je takva odluka donešena. Kao i da utaknica nije prekinuta zbog nasilja navijača Partizana nago je prekinuta da bi se ispraznila tribina zbog par ubačenih baklji na teren. a policija je znog par pojedinačnih sukoba bespotrebno redom tukla navijače Partizana.

- "Sutradan Čukarički odbija da igra utakinicu" i piše neosnovanu žalbu koja je kasnije odbijena.

Zašto se nije izašlo na teren u vreme zakazane utakmice, sačekala protivnička ekipa 15mim i svirao kraj uz 3:0 za Partzzan.

Zašto niko iz našeg kluba nije to zatražio, El ima neko u naše, klubu, gde su se sakrili, nema ih nigde a ujedno neće da napuste klub i ostave nekom ko će stvarno da se bori za Partizan.

Uprava Napolje!
Upravni odbor napolje!
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.394
Reaction score
10.414
Локација
okupirana Srbija
Utakmica sa Čukaričkim se nastavlja u četvrtak u 17:15, a biće nastavljena od trenutka prekida, tj. od 22. minuta igre, bez prisustva gledalaca.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.485
Reaction score
29.169
Локација
Novi Sad
Nismo hteli da se igra, jer smo želeli da budemo obavešteni o nekim stvarima na vreme. Hteli smo rezultat za zelenim stolom. Posle razgovora sa potpredsednikom FSS Branislavom Nedimovićem, vlasnik kluba Dragan Obradović je shvatio da mi možemo da budemo kamen spoticanja. Nismo to hteli, da je bila još jedna žalba onda bi se odložio početak plej-ofa. Odlučili smo da prihvatimo odluku i da igramo u četvrtak – rekao je Matijašević za MaxBet sport.

https://www.maxbetsport.rs/matijase...-odluku-o-nastavku-meca-sa-partizanom-431257/

Igra se.
Hvala vučiću, čuj mene nedimoviću, vučiću.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос

strong_nis

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
162
Reaction score
410
Локација
Tamo_negde
Igra katastrofa,Slinicanin,jovic igrac preko veze,tesko do 3 mesta I najgora ekipa ikada(sem par izuzetaka) kao I uprava
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Otkako je Duljaj došao, ja nisam vidio pozitivnog pomaka ni u jednoj liniji tima. Bukvalno anarhija i nešto rade jedino individalni kvalitet igrača. Jednostavno trener koji je ogledalo uprave. Ja ga cijenim kao igrača, ali on je dovoljno rekao kad ni po stare dane nije htio da dođe u Partizan. Kad ga ni u Ukrajini više nisu htjeli, sad je dobar Partizan za neuspješno ispisivanje CV-a. Ovi igrači uopšte nisu loši, ali uvijek nam je trener nekom pukom srećom bio mnogo bolji od rada uprave. Ovo je trenutno izjednačeno. Mrtvi egal, sa druge strane poraz za porazom, bruka sa brukom.
 

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
280
Reaction score
1.276
Локација
Čačak
Opet ponavljam.. treća liga, sve iz početka... nema drugog načina... problem je jedino što žvalavi to neće dozvoliti nikad
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
399
Reaction score
714
Psovanje i pljuvanje naših sportista, pričanje o prodaji utakmica
na kraju prosle godine u kojoj smo bili najblizi tituli i koju verujem da bi osvojili da nije bilo nekih gresaka trenera...ali opet to je bila jako slaba ekipa kojoj smo jedva cekali da vidimo ledja
docekali smo i to...svi su skoro otisli i dosli su novi igraci...prvi deo sezona dobra evropa vidimo perspektivu u ekipu i mirnom treneru...drugi deo sezone iz pakla i tu dolazimo do onog sto je ocigledno a to je da ovi igraci prodaju utakmice....niko ne moze da me ubedi da je ova ekipa losija od one prosle i da mogu toliko da padnu meni je nesvatljivo...okej psihicki pad,pad u formi ali ovo sto se desava je totalna opstrukcija od strane igraca i sram bilo natha,rikarda i ostale da igraju i prodaju utakmice ovako...okej mozda plate kasne ali igraj bori se ,obezbedi to drugo mesto....i u najgorem psihickom momentu i formi u ovoj ligi opet treba da budemo drugi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top