Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

FK Partizan 2023/24

Статус
Затворена за писање одговора.
98 bodova u drugom mandatu i to sa duplo slabijim timom nego sada što imamo?

I šta mi imamo od toga kog kurca?
Koliko je puta dobio cigane?
Šta je uradio u evropi sa timom kog je selektirao? Jedva prošao mučenu grupu evropske lige bez briga i ispao rutinski od tima koji igra drugi sport u odnosu na Sotonojev fudbal i igrače.
Kog igrača je napravio i lansirao za dalju prodaju?
Šta je ostavio iza sebe prethodni put?

Ono sto znam preko nekih drugara da je Sale bas teska Grobarcina...E sad svako ima nesto svoje. Ja volim kad ga vidim pored terena, a sad je li to dovoljno, vidjecemo...
Ps. Nema veceg licemjera od Igora Duljaja. Kakav je to glumac...

Jel ljudi imaju pamcenje zlatne ribice pa se ne secaju kakav je tim ostavio doticni kada je otisao pre 2 godine? Jos uvek se nismo otarasili njegovih parazita poput Sanicanina i Pantica, muceni Stolica ni kriv ni duzan izvredjan kao da je Adolf Hitler, a covek imao najtezi zadatak od svih trenera u 21 veku. Nikada nam nece biti bolje i ko nas jebe

Ne super nam je sa 10 stranaca. 5-6 poreza zaredom. Da ne ponavljam ko nam je koliko golovao davao ove sezone.

Ne super nam je sa 10 stranaca. 5-6 poreza zaredom. Da ne ponavljam ko nam je koliko golovao davao ove sezone.

Za Saldanju cemo uzeti vise para nego sto smo mogli za celu startnu postavu tima koji je Stanojevic sklepao, a klub izmedju ostalog u dobroj meri zivi od prodaje igraca. To sto je ta ekipa izgledala dobro je u velikoj meri njegova zasluga kao trenera, ali nemoj da sada branimo to njegovo sklapanje tima koje je ostavilo Partizan u velikom problemu, a pogotovo ne sa “dajte nasu decu, zli stranci ne osecaju klub” pricom.

U nekom lepsem periodu bi Stanojevic mogao da bude trener sa ozbiljnim sportskim direktorom koji bi ga zaustavio u dovodjenju gomile 30+ domacih igraca koji su limitirani ali ginu za klub, jer to ne vodi nikud, ovako cemo morati da trpimo i Stanojevo forsiranje nase dece koja zavrsavaju karijere dok se za promene ne izborimo sami.

Prvi potez nakon potpisivanja ugovora sa Vazurom.
Vraćanje Danila Pantića u prvi tim, da glumi Zeku.
Ipak je Danilo neko "ko oseća Partizan".
Pantića umesto Zahida.
Čak mi i postavljanje bilo kakvog smajlija uz komentar mučno.
Nije ni za smejanje, ni za plakanje.
Vazura ladno izvukao keca iz rukava. Vratio Stanojevića na mesto trenera Partizana.

Svi su smenjivi. Igrači, treneri, sportski direktori, kafe kuvarice..
Sve može, samo se onaj krmak srodio za onom stolicom sa koje neće pa neće da ode.
A, delovalo mi sa ovim proglasom da ipak ima neke nade.
Milija Babović (Ne bi me iznenadilo i njegov sin), Aleksandar Stanojević..

Im

Znaci ako dodje on, verovatno je Stefan je sportski direktor.

nemam nikakav inside info o ovome, ali mislim da nema sansi da Stefan bude SD jer je koliko ja znam jedan od vodecih ljudi Victoria Grupe i to ne ono forme radi vec stvarno obavlja taj posao. To cuh sa vise strana..

No, na stranu sve, ako se vrati Iglica onda ovaj klub treba spaliti do temelja

Ko nas je kleo, nije vreme gubio

Ni meni se ovo ne svidja! Ali opet, činjenica je da je jedino Stanojević imao muda da kaže neke stvari u vezi zvezde. To ne treba zanemariti..
Njemu je idejni i duhovni voða Srba obećao fer suđenje a te kzš gde on priča o ciganima osim u prvom mandatu su kozmetika. On je bio "trener" u orvom mandatu zato je bio i oteran. S obzirom da posle toga ni u jednom klubu nije ostavio traga ostalo mu je da pogne glavu i dođe u Partizan tada a i sad ponovo. Ne treba zanemariti da nam je oterao sve što vredi od stranaca,u derbiju mu Natko igra par minuta, Z. Terzić,žvaljo njemu obećava fer suđenje itd .

Nek bude da je Grobarcina,ne mogu da sporim,ne znam,ali eto nek bude da jeste

Ali strucnjak kako neki kazu,pokazao je to u mnogim klubovima u kojima je sa ogromnim uspehom radio izmedju mandata u Partizanu

Samo jedan fokus moramo da imamo a to je smena uprave i skupstine! Manite se prica "dosao stanoje da pravi promene".... ako hoce da pravi promene mogao je sa nama a ne sa vazurom da saradjuje, opet. Mogao je sa svojim drugarima da stane na put ovom zlu ali je on odabrao da stane rame uz rame sa istim tim zlom.

Covek danas potpisuje ugovor sa vazurom (nate nmg da potpisem taj apel, ja saradjujem sa njima) ali zato ce u ponedeljak da tera vazuru i pravi promene? Ajte molim vas....

Uprava napolje!

NUSKNVP!

Ne bi me cudilo da se u toku konferencije popisa po apelu i potpisnicima istog,kako treba zajedno da rade,kako izvolte prikljucite se,kako nema nas puno da bi smo se delili,evo ja sam tu,zar mislite da sam dosao jer ne volim Partizan i zelim mu zlo,pa svako moze ko hoce,evo kako sam ja,drugi put....

Jel ljudi imaju pamcenje zlatne ribice pa se ne secaju kakav je tim ostavio doticni kada je otisao pre 2 godine? Jos uvek se nismo otarasili njegovih parazita poput Sanicanina i Pantica, muceni Stolica ni kriv ni duzan izvredjan kao da je Adolf Hitler, a covek imao najtezi zadatak od svih trenera u 21 veku. Nikada nam nece biti bolje i ko nas jebe
Ne zelim komentarisati Ilijin boravak u klubu jer mi je brat. A vrlo dobro se secam kad je iz zemuna dosao u fk prosao pripreme i nikad nije zaigrao u klubu i zbog cega

Статус
Затворена за писање одговора.