Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Kad vracas ovo vrati i pohvale na isti racun i prilikom dolaska. Sve ovo ti upravo govori da stanem iza Partizana pre nego iza individue. Da si iskopao tada da sam ga slepo podržavao do kraja bi se malo više zabrinuo…@Direktor_Grobar
To što si rekao da nećeš više da pišeš, pa si nakon toga ipak nastavio, nema šta da ti se zameri jer smo to mnogi uradili. S druge strane, da se vratimo malo unazad, pošto ovaj forum pamti sve (od kad ne možeš da obrišeš svoj - pozdrav za JeNeA):
Погледајте прилог 27142
Погледајте прилог 27143
Погледајте прилог 27144
Budite malo ljudi od reči.
Зато позивам и све друге форумаше да ПРВО сменимо Вазуру (и Вучелића) као симбол окупације Клуба, и да то увек буде у првом плану, а садашњи (тренутни) тренер и ови неки играчи...хајде, пратићемо их, па...
Sustina cele price, prica se o tome da li Stanoje izdajnik, spasilac ili nesto izmedju, a ovu dvojicu niko ni ne spominje vise.
Dok je miše pilatesa, nama spasa posle 30og minuta utakmice nema.A za fizikalije ostaje miša pilates.
Druže, ne možes i da podržavaš apel i da podržavaš Stanojevića, koji taj apel ne potpisuje i svojim dolaskom ga direktno buši.Pa sami ste skrenuli priču na Stanoja pljuvanjem ga ovde. Svi smo mi potpisali apel, i mi koji volimo Stanoja i vi koji ga ne volite. I onih 79 bivsih igraca koji su potpisali verovatno imaju razlicita misljenja o Stanoju.
Sve je prolazno, samo je Miša pilates večanA za fizikalije ostaje miša pilates.
Znam da ide po šemi, ali kakva je to šema po kojoj idu zaredom dva gostovanja, odnosno dva domaća terena.Druže, pa raspored ide po nekoj šemi u zavisnosti od toga koji si bio na tabeli u prethodnoj sezoni, nije to nikakva teorija zavere...
Uzgred, ako ćemo o sledećem prvenstvu - otvarajte nam temu o njemu, zatvarajte ovu...