Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Статус
Затворена за писање одговора.

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.714
Reaction score
27.408
@Direktor_Grobar

To što si rekao da nećeš više da pišeš, pa si nakon toga ipak nastavio, nema šta da ti se zameri jer smo to mnogi uradili. S druge strane, da se vratimo malo unazad, pošto ovaj forum pamti sve (od kad ne možeš da obrišeš svoj upis - pozdrav za JeNeA):

Stanoje1.png

stanoje2.jpg

stanoje3.png

Screenshot 2024-06-08 160345.png

Ne znam kako se dođe od: "da se ne ljubimo", "iza rešetaka", "limitiran", "odlazi", do toga da je jedan od omiljenih trenera.
Budite malo ljudi od reči.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.882
Reaction score
35.071
Локација
Beograd
Дуго сам на овом Форуму...старе теме и даље стоје на њему...па тако негде тамо и моји постови који се тичу Станојевића...ко зна колико их је...

Све у свему, од неких позитивних ставова које сам имао о њему, преко нечега што му никад нећу опростити, дошао сам до тога да је (у свом другом мандату) са крш тимом тај човек успео да има титулу у својим рукама, а онда је просуо својим тврдоглавим ставом да ју је могуће освојити једним Зеком са брзином пужа у дербијима, јер је наводно битније како осећаш Клуб него да ли се на терену крећеш брзином пужа.

Што је у фудбалу наравно чиста бесмислица. И што зна свако ко је погледао бар три утакмице у животу.

Али...хајде...

Као што ме је нервирало форумско пљување Дуљаја и Нађа, покушаћу да не радим то исто према Станојевићу, јер је он заправо само једна ,,коска,, бачена навијачима Партизана да се око ње глођу уместо да крену сви заједно у рушење управе, тек један од многих променљивих и сменљивих запослених (краткотрајних, једнократних или у његовом случају вишекратних тренера) у Клубу - док Вазура чува своје дупе чврсто залепљено суперлепком за фотељу.

Зато позивам и све друге форумаше да ПРВО сменимо Вазуру (и Вучелића) као симбол окупације Клуба, и да то увек буде у првом плану, а садашњи (тренутни) тренер и ови неки играчи...хајде, пратићемо их, па...

Ко докле стигне...

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.070
Reaction score
16.385
Локација
-
Tako je, to ti govori koji sam “svedok” Stanoja, iako mi je jedan od omiljenih trenera, vukao je tada po mom mišljenju, iza kojih stojim i danas, jako loše poteze i prosuo mleko.
@Direktor_Grobar

To što si rekao da nećeš više da pišeš, pa si nakon toga ipak nastavio, nema šta da ti se zameri jer smo to mnogi uradili. S druge strane, da se vratimo malo unazad, pošto ovaj forum pamti sve (od kad ne možeš da obrišeš svoj - pozdrav za JeNeA):

Погледајте прилог 27142

Погледајте прилог 27143

Погледајте прилог 27144

Budite malo ljudi od reči.
Kad vracas ovo vrati i pohvale na isti racun i prilikom dolaska. Sve ovo ti upravo govori da stanem iza Partizana pre nego iza individue. Da si iskopao tada da sam ga slepo podržavao do kraja bi se malo više zabrinuo…

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.360
Reaction score
7.431
Локација
Beograd
Зато позивам и све друге форумаше да ПРВО сменимо Вазуру (и Вучелића) као симбол окупације Клуба, и да то увек буде у првом плану, а садашњи (тренутни) тренер и ови неки играчи...хајде, пратићемо их, па...

Sustina cele price, prica se o tome da li Stanoje izdajnik, spasilac ili nesto izmedju, a ovu dvojicu niko ni ne spominje vise.

Bokili

Grobar
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
371
Reaction score
2.225
Локација
Tamo daleko
Ja licno zelim da sjebemo dva majmuna prvo, zatim celu skupstinu jer nikada se niko nije oglasio, (mozda gresim) pilatesa narocito, SVE, bukvalno SVE sem spremacica i portira! Elem, usput postujem donekle Stanoja, ali pickastu, pizdastu kako god da nazovemo igru protiv kanalizacijeczvsrbijecetnikasever, kada se odlucuje mnogo toga ne mogu da zaboravim. Mozda i oprostim, ali da zaboravim ne, kao i gomilu kradja ciganije protiv nas. Postujem svu bracu koja se nadaju i peru Stanoja, ali ja ne zaboravljam. Na stranu moje misljenje o Duljaju kao i o Budju, ali prvo taj Stanoje nikad nije rekao ko je i kako i zasto obecao sve fer, sudjenje posebno. Duljaj koji je "animirao" igrace, isao po njih na aerodrom itd. i na kraju objasnio da je gnjida debela koja je onanisala do 25-te godine jer nikad nije opstio sa suprotnim polom taj koji je eto uvek bio RAZUMAN, (i ja bio bio razuman za 10 k evrica , mozda i 7,8 mesecno i smeskao se), sve do Budja koji je eto potpisao ugovor na godinu i po (za mimimalac pretpostavljam) i pristao da se skloni! Da ne pominjem da je jedva docekao da bude trener nakon otkaza Duljaju a jeli lebac zajedno! Svi, bas svi napolje iz kluba pa krenite od Poleta, BSK-a, Mladosti iz Jab. Rita da budete treneri, moze? I da se vratim na bitno, majmuna iz socijalizma udaljiti, debelu pedercinu i ostali bi trebali da udju u domino efekat!

Bokili

Grobar
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
371
Reaction score
2.225
Локација
Tamo daleko
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura zahvalio se danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci klubu i inicijativi za održavanje ''Prvog svesrpskog sabora'', ističući značaj današnje manifestacije ne samo za razvoj sporta.
Partizan ozvaničio saradnju sa Rudarom iz Prijedora - Vazura: ''Jako smo srećni!''

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
649
Reaction score
3.550
Локација
Novi Sad
Pa sami ste skrenuli priču na Stanoja pljuvanjem ga ovde. Svi smo mi potpisali apel, i mi koji volimo Stanoja i vi koji ga ne volite. I onih 79 bivsih igraca koji su potpisali verovatno imaju razlicita misljenja o Stanoju.
Druže, ne možes i da podržavaš apel i da podržavaš Stanojevića, koji taj apel ne potpisuje i svojim dolaskom ga direktno buši.

1. buši ga tako što su VV sa Nađem na klupi (koji je na neki način bio personifikacija stanja u klubu) bili mnogo lakša meta
2. buši ga tako što navijačima prodaje maglu da sa dolaskom Babovića seniora i juniora, Tumbakovića i ko zna koga još (uz ostanak VV) dolazi i bolje sutra, jer da nije tako, on jelte ne bi bio tu

Ukratko, uspeo je navijače koji su se konačno ujedinili oko nečeg, da ponovo podeli, a entuzijazam za proteste i ostala akcijanja, kod mnogih da olabavi.

Ovim potezom samo dodatno učvrćuje poziciju pri vrhu tabele koja nosi naziv: Najveći izdajnici u istoriji Fk.

Последња измена:

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
961
Reaction score
3.581
Локација
Beograd
Raspored utakmica za naredno prvenstvo:
1. kolo Napredak : Partizan, Crvena zvezda : Jedinsto Ub
2. kolo Jedinsto Ub : Partizan, Crvena zvezda : Mladost Lučani
.....
A kažu da su izvučeni parovi. Mo'š misliti!
Kriminal se nastavlja, a prvenstvo nije ni počelo.

Derbi na JNA u devetom kolu.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.882
Reaction score
35.071
Локација
Beograd
Druže, pa raspored ide po nekoj šemi u zavisnosti od toga koji si bio na tabeli u prethodnoj sezoni, nije to nikakva teorija zavere...
Uzgred, ako ćemo o sledećem prvenstvu - otvarajte nam temu o njemu, zatvarajte ovu...

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
961
Reaction score
3.581
Локација
Beograd
Druže, pa raspored ide po nekoj šemi u zavisnosti od toga koji si bio na tabeli u prethodnoj sezoni, nije to nikakva teorija zavere...
Uzgred, ako ćemo o sledećem prvenstvu - otvarajte nam temu o njemu, zatvarajte ovu...
Znam da ide po šemi, ali kakva je to šema po kojoj idu zaredom dva gostovanja, odnosno dva domaća terena.
Ako su ganci izabrali da prvu igraju kao domaćini, mi moramo u goste i to je ok. Ali zašto dva puta zaredom?
Može im se. Pa zašto ne i tri zaredom, da uhvate ritam?

Статус
Затворена за писање одговора.