Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Статус
Затворена за писање одговора.

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
6.145
Reaction score
30.346
Kako bih ocistio forum od ovih koji se javljaju svake prestupne godine.
Ovog trenera sam nekad voleo, iz istih razloga kao i vecina nas, da se ne ponavljamo.
Iz istih razloga, kao i dobar deo clanova, vise ne mogu ocima da ga gledam, bukvalno.
Moreiru, Sumu i teranje jos nekolicine stranaca, zbog debilnih razloga, ne oprastam.
Ne oprastam sto ga nema na listi potpisnika apela.
Ne oprastam nikome.
U buducem, slobodnom Partizanu, kao jedan od kljucnih uslova da budes neki jebeni funkcioner u klubu, je da si potpisao apel, stao uz klub u najtezem trenutku. Nema te na listi u apelu, odjebi u trokoracima od Partizana. Taman da si mi iz oka ispao.

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
520
Reaction score
3.887
Локација
Novi Beograd
Najvise sam cenio Stanoja dok nije hteo da se vrati u mulj.

Imao je priliku nakon Marka Nikolica da dodje, nakon osvojene titule, dobrog finansijskog stanja i dovrog igrackog kadra, ako se ne varam izabrao je PAOK. Da je ostao dosledan i dalje bi mi bio drag.

Kad nije imao gde, dosao u sred sezone. Solidni rezultati uz los utisak oko igrackog kadra, derbija itd.

Da drzi do sebe ne bi ni dolazio treci put, pogotovu sto je jos veci mulj nego ranije. Ciganji idu na 60M budzet, mi smo na ogromnih 15M s tim sto nemamo para za licencu, dugujemo plate, ne mozemo da registrujemo igrace, stadion se raspada. Realan budzet Partizana je u najboljem 10M, ostalo je na dodjem ti, kasnjenje plata, oprastanje bonusa pri odlasku za ciste papire i sl.

Veca je razlika izmedju ciganja i nas nego izmedju nas i Surdulice.

Ako se Stanoje poredi s Duljajem i Nadjem, nek se penzionise odmah. Na stranu kakvo misljenje imam, on ima karijeru iza sebe, kakvu takvu. Bio je uspesan u prvom mandatu u Partizanu, imao je projekat u Kini i Izraelu, nije gasio vatru, sto par srpskih trenera moze time da se pohvali. Ali u poslednje vreme karijera u slobodnom padu i oba puta zavrsava u Partizanu.

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
250
Reaction score
1.189
Локација
Trinidad and Tobago
jedini trener u istoriji Partizana koji je ustao PROTIV uprave i dobio otkaz zbog toga.
Kad se vec pozivas na pamcenje, trebalo bi da se setis i da je Dusko Vujosevic osudio taj potez znajuci sta stoji iza njega. A u serijalu pomracenje Partizana, pokazali su da je zajedno sa Krstajicem i ostalom Ramadani ekipom hteo da okupira klub. Pravio neku telenovelu, srao kako cita svaku rec foruma i ostale gluposti, ustvari je hteo da osigura svoju bulju.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.548
Reaction score
33.594
Локација
Beograd
Kakve veze ima Stanojević sa temom FK Partizan 2023/24?
Ta sezona je završena poslednjom utakmicom prvenstva, a pomenuti tad nije bio u Partizanu...

Dajte nam temu FK Partizan 2024/25, pa ako treba da se pošibamo k'o ljudi oko Stanoja, onda da to bar bude na odgovarajućoj temi...

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
353
Reaction score
1.491
Локација
Vasiona
"Najbolji trener za Partizan u ovom trenutku".
Da bi neko bio , "najbolji trener za Partizan, u ovom trenutku ", taj pre svega i najosnovnije, mora biti , trener.
Može li me neko od ovih Stanojevih svedoka, podsetiti, šta sam to propustio. Odnosno, izuzev Partizana, gde je ovaj lik , to još bio "trener" i imao, ama baš iole nazovi "rezultat"?!
Dal postoji neki tim, da mu nije uručio, šut kartu u jednom pravcu?!
Lik, nije trener, lik je menadžer. Ili bolje reći, desna ruka menadzera.
Nije mu strano da otera, u datom trenutku, najbolje igrače, kako bi očistio put, za menadžerske kombinacije.
Mučno mi i da se prisećam njegovih "kombinacija"

Još jedna, malo je reći, nelogičnost.
'Uprava napolje, Stanoje ostani"?!
Dal je realno, da iko ima bilo kakve iluzije po ovom pitanju?!
Leti Uprava, leti i Stanoje.
Ne daj Bože, ostane Uprava, ostaje i Stanoje.
Kako bilo ko može razdvajati ova dva, nazovi segmenta.
Pa, ko je doveo ovog lika, sa kime je ovaj lik pregovarao, ugovarao , poslednjih dana ili nedelja?!
Nije potpisao apel?!
Pa, kako da potpišeš apel, protiv nekoga sa kime u datom trenutku, ugovaraš novi posao?!

Birajući izmedju Partizana (potpisa na apel za spas Partizana) i aktuelne uprave (čitaj Vazure), ovaj lik je svesno odabrao Vazuru.
I to, nimalo naivno se "obezbedivši" sa ugovorom na čak 3 godine.

Svanuće nadam se i nad Partizanom.
Koliko za par dana da vidim ledja i Vazuri i ovome u paketu.
I to, ne samo videti ledja. Već doživotno zabraniti da pridje Stadionu Partizana, u radijusu od par kilometara.
Da ne bude obradujem se (Ko juče da otišao).
Pa da se onda ponovo za koju godinu povampiri kao sada.

Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
565
Reaction score
2.339
Ne znam , bas su mi pomesana osecanja.. Jedan od namilijih nasih trenera, covek koji je u eri pickoustog bio na mec ot titule sto je ravno cudu.. imao je on kikseva u evropi, pickastih derbija gde smo branili kao murinjove ekipe, ali nije ni tu sve do njega..da je Grobar, Grobar je.. Secam se one godine kada smo sa njim igrali Ls, na dan utakmice ga sretnemo ispred stadiona, udjemo u pricu, pita nas odakle smo disli, kad smo rekli iz Pg bukvalno se covek zahvalio sto dolazimo iz Pg i prelazimo toliki put, puno mu srce bilo...

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
589
Reaction score
2.341
Ko su treneri, igraci, strucni stab je potpuno nebitno u ovom trenutku jer nemamo kalibar Zeljka Obradovica u fudbalu pa da svojim dolaskom promjeni stvari iz temelja. Stoprocentni fokus mora biti na protestima i smjeni uprave.

Zbunjen

Grobar
Учлањен(а)
10.11.2007
Порука
275
Reaction score
924
ALOOOOOOOO, čovek je jedini trener u istoriji Partizana koji je ustao PROTIV uprave i dobio otkaz zbog toga.
Inače konkretan povod je bila što mu je onaj SNS vepar, VELIKI grobar, rekao da PFC ne mora baš svake godine da bude prvak!
Pamćenje je nekima kraće i od pameti.
То је изјавио кадар СПС-а, Бранко Ружић, побунио се Станоје против Ђурића и СПС-а.
Против СНС -а није смео ни да бекне. Врхунац му је био: "да неко није испоштовао Вучића", након неиспуњеног "обећања" о поштеном првенству.

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
866
Reaction score
3.260
Локација
Beograd
Ko su treneri, igraci, strucni stab je potpuno nebitno u ovom trenutku .....
Bitno je, bitno je, vrlo je bitno. Ovo nije odgovor samo tebi, ovo sam pročitao već stotinama puta ovde na forumu.
Ako neko želi da te siluje, normalno je da svu svoju energiju usmeriš da se odbraniš ako možeš, da ga udariš nogom u jaja, da ga udariš pesnicom u stomak, da mu iskopaš oba oka ako treba, da se boriš do poslednjeg atoma snage.
Ako sam skidaš gaće i kažeš sebi da tako mora, da nemaš izbora, dozvoljavaš zlotvoru i da uživa. Znači bitno je. Bitno je i ko je trener i ko su igrači i ko je sve u stručnom štabu. Bitno je. Vrlo je bitno.

Статус
Затворена за писање одговора.