Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.374
Reaction score
38.344
Локација
Novi Sad
Danas je prozivka, nova sezona počinje 19.jula, očekuju nas i evropske kvalifikacije.....

Ja samo jednu želju imam za ovu sezonu, a to je da jajarska skupština i smradovska uprava na čelu sa vazurom i vučelom odu što pre, koliko danas... Borićemo se za naš, SLOBODAN Partizan do poslednjeg daha, vratićemo Klub Grobarima!

Uprava napolje!

El Patron

Grobarčina
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
1.232
Reaction score
5.694
Локација
Nis
Danas je prozivka, nova sezona počinje 19.jula, očekuju nas i evropske kvalifikacije.....

Ja samo jednu želju imam za ovu sezonu, a to je da jajarska skupština i smradovska uprava na čelu sa vazurom i vučelom odu što pre, koliko danas... Borićemo se za naš, SLOBODAN Partizan do poslednjeg daha, vratićemo Klub Grobarima!

Uprava napolje!
Kakav je dogovor za bojkot JNA...ne pitam da bi provocirao...pitam da znamo sta da ocekujemo.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.374
Reaction score
38.344
Локација
Novi Sad
Ja licno mislim da bojkota vise nece biti, i ako me neko pita od onih kojo se pitaju, taj odgovor ce dobiti.

Mislim da vecu glupost nismo mogli da napravimo, jedino dobro iz bojkota su bila ludacka gostovanja....Mislim da je moralo da se vrati na stadion bar poslednjih nekoliko kola al dobro, ne vredi se sad praviti pametan.... ajde da sacekamo da vidimo sta cemo i kako cemo kad/ako odbiju ultimatum da napuste klub.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.242
Reaction score
16.201
Нисмо ми те среће. Само ће нас казнити неколико мечева без публике. Да смо нормално вођен клуб ово би био добар жреб.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
5.931
Reaction score
28.410
Локација
Beograd
99% se ne igra u Kijevu. Prošle sezone su igrali kao domaćini u Rumuniji, vrlo moguće da će isti recept upotrebiti.
Ovalš gledano, znam da smo mi trenutno kurac, ali ova ekipa Dinama je svakako neko koga ne treba da se bojiš ako nešto želiš. Uglavnom ukrajinci, gde je prva zvezda ekipe Jarmolenko sa 34 godine i to nakon sezona na bliskom istoku.
Imaju samo dva stranca, a pritom, ne verujem da će baš da uleću neke veće novce u ekipu...

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
881
Reaction score
2.489
Dinamo K bi trebalo biti domaćin u Poljskoj, Slovačkoj, Nemačkoj ili Rumuniji.
Videćemo gde.
Ne znam dali i oni igraju bez publike zbog situacije u Ukrajini?

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.374
Reaction score
38.344
Локација
Novi Sad
U Poljskoj se igra valjda....

Ali upamtite Kraljeve reci, pogotovo ovo boldovano....
Svi znamo kakvu jačinu imaju kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i svaki tim pojedinačno koji je njihov učesnik. Imamo samo četri nedelje ispred nas, ali i veliki motiv da se pokažemo u najboljem svetlu protiv jedne ekipe kakva je Dinamo.

Sutra polazimo na drugi deo priprema gde ćemo do 10. jula odmeriti snage sa protivnicima koji su na nivou Lige šampiona i tako imati realnu sliku pred početak kvalifikacija.
Znamo da neće biti lako, ali Partizan je veliki klub i uvek je najbolje igrao ovakve utakmice. Za ekipu Dinama ne treba trošiti reči, klub sa tradicijom i izuzetnim timom. Žao nam je što ćemo utakmicu kod kuće igrati bez publike budući da je na snazi UEFA kazna od prošle godine, jer prisustvo navijača daje posebnu draž svakom takmičenju“, rekao je Kralj