Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.089
Reaction score
34.827
Локација
Novi Sad
Bez organizovane tribine neće ni običan navijač. Ne postoji univerzum u kome je u državi gde je fudbal poluamaterski sport tako nešto moguće.
Bez organizovanog pokreta nema načina da pokreneš kritičnu masu, nije slučajno što je pad Partizana počeo razvaljivanjem juga.
Stoji, "aLi tO NiSu NaavijAci ParTizaNa, oNi su IstI oNi kOji BiJu zA vCcPdr"....

To je problem koji objasnjavam, niko nece sa tribinom ali ne moze bez nje, niko ne voli tribinu ali svi se pitaju gde su na Aba, niko ne voli tribinu ali svi svom snagom ruse Arenu sa istom tom tribinom.... masa je malo polupana, prica jedno, radi drugo i to u 99,99% slucajeva, pogotovo medj online navijacima.....

Ps. Ajde ne mlati vise sa brda nego dolazi nazad na crno belu Detelinaru da platis kafu! :D

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
372
Reaction score
3.290
Локација
Beograd
Mislim da će ipak uskoro doći do nečega, do nekih promjena. I to kao sporedna posledica dešavanja u savezu i državnoj mezimici.

Mi konstantno gubimo širu sliku. A ona izgleda ovako. Igrali su play off za LŠ sa izglednim šansama, nisu mogli da napune stadion. Možete me razapeti, ali znam da među njima ima mnogo normalnih ljudi kao i među nama. Džaba medijski spinovi i pozicije i opozicije kad ljudi imaju oči. Pominjem njihov stadion jer bi na osnovu sve ove priče trebalo da im teče med i mlijeko, a ni blizu nije tako. Neće ni njihovi navijači da gledaju ove domaće namještaljke i sve ih je manje svuda.

To znači samo jedno. Milioni spucani na ekipu njihovu, na reprezentaciju, na stadione, ne daju očekivane rezultate.

Neće ih ni dati jer pare nisu dovoljne, a previše ih je koji hoće dio kolača. Ako kod nas mogu da se namire desetine ljudi od kluba u ovakvom stanju, šta mislite koliko je kod njih hijena :) .

Mi treba da budemo strpljivi. A i da ukapiramo da ipak jesmo većinski navijači rezultata. Ipak, nismo mi ni Englezi, ni Njemci, ni Španci, ma mi nismo ni Austrijanci, ni Švajcarci u fudbalu. Mi smo Balkanci i treba da cijenimo što naš klub, naš Partizan ima barem ko da podržava i u ovakvoj situaciji. A to je barem desetak hiljada ljudi, od kojih 1000-2000 dolazi na utakmice koliko toliko redovno.

I da, treba se buniti na sve načine koje smatramo iole djelotvornim. Samo ne treba mračiti. Možda 100 ljudi na zapadu ništa ne uradi, a opet možda i uradi. Možda ne može da se skupi 15000, ali može da se sanja o jačoj posjeti. Možda nekom nije do gledanja kako mu klub umire, ali ne treba tog nekog zbog toga prozivati. Sve je ovo nekako Partizan, a da li može lošije da bude, pa ne znamo unaprijed. Možda može i bolje?

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.089
Reaction score
34.827
Локација
Novi Sad
Evo, stručni štab i ekipa mogu tokom pauze da prostudiraju ovo i nauče kako se iznosi lopta kad si pod "visokim" presingom i laganom tranzicijom uz TRČANJE svih igrača dolaziš u napad i uz posedovanje više skustva i znanja od ove dece, završavaš akciju 100% šansom i golom kao i oni...

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.152
Reaction score
15.371
Кад би уместо противника поставили чуњеве неко би се гарант саплео о њих или лоптом погодио чуњ јер селекција играча је таква да рецимо Захид има више проблема са Аријагом него са противницима. Њему је лакше да предрибла играча или трком са лоптом освоји простор него да било шта комбинује са њим.

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.445
Reaction score
3.737
Локација
Krcunija
Evo, stručni štab i ekipa mogu tokom pauze da prostudiraju ovo i nauče kako se iznosi lopta kad si pod "visokim" presingom i laganom tranzicijom uz TRČANJE svih igrača dolaziš u napad i uz posedovanje više skustva i znanja od ove dece, završavaš akciju 100% šansom i golom kao i oni...

primetiti da na video snimku igra jedanaestoro nase decice koja osecaju klub nema prljavih stranaca koji otimaju pare od naroda na Kosovu, bukvalno Stanotini vlazni snovi

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.819
Reaction score
40.701

Sve je to lepo, ali ja da gledam FKP da ovako iznosi loptu sa pasovima kroz svojih 16 umro bih 3 puta minimum. :D

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
893
Reaction score
4.662

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
393
Reaction score
3.569
Локација
Kući.
Pijem kafu i razmišljam - kako sam nekada mrzeo ove reprezentativne pauze. Ne mogu da gledam FK, nema ostrvskog fudbala, smor. A danas mi nešto skoro pa drago - nema mučenja. Ni na TV-u, a znam da ako bi bila domaća utakmica, onda bi još bilo mučenje na Stadionu. I onaj isti osećaj kada se završi mučenje, polako idem kući i razmišljam, zašto nešto pametnije nisam uradio sa svojim vremenom? Zašto radim ovo sebi?

Pa eto, ako nekoga zanima, dokle će da jašu ovi - dok ne odustanemo skroz, dok ova anesteziranost ne preraste u komiranost, pa onda svi postanemo navijači KK-a.

A kada neko u Areni spomene FK, samo mu kažemo - "Ma daj, nemoj da mračiš..."

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
769
Reaction score
4.183
Локација
Slobodarska Skotska
Ja i dalje mrzim reprezentativne pauze, pogotovo otkako su cigani preuzeli fudbalski savez i postavili ovog diletanta za selektora, koji forsira negledljivi antifudbal.

Gledam i dalje uglavnom sve utakmice Partizana preko TVa, skoro svaki put (pogotovo u posljednje vrijeme) se pitam zasto mi to treba u zivotu. I sljedeci dan opet jedva cekam sljedecu.

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
767
Reaction score
2.830
Локација
Beograd
Učinili smo ustupak centralnom otadžbinskom klubu.
Zbog njihove evropske utakmice derbi je pomeren na ponedeljak, pa će i ono malo publike bilo još manje.
Pa zaslužili su. I oni bi nama pomerili, zar ne?

P.S. Kad te neko napravi debilom, pa ti još kaže da je to super, a i da je za tvoje dobro, onda nije ni trebao da te pravi debilom, jer već jesi!

JF1983RS

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
124
Reaction score
190
Локација
Zvornik
Nisam ni za kakvo odlaganje, ni kad mi odlazemo sebe radi, a posebno ne kad cinimo ustupke drugima. Ali kad vec pomerise, sa četvrtka se lagano moglo igrati u nedelju. Ciganka igra u BG i ne putuju pa ne vidim potrebu da se odlaze za radni dan osim ako ne zele (a zele) da nas bude sto manje na teibinama.

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
583
Reaction score
812
Po pravilima pita se samo klub koji igra Evropu, tako da mi tu ništa ne možemo. Naravno da je obrnuta situacija, onda bi se samo cigani pitali jer zašto da ne...

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.361
Reaction score
8.306
Локација
NbG
Nema sta da ne smeju kad sada na nasoj klupi imaju svog aj da kazemo coveka

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
769
Reaction score
4.183
Локација
Slobodarska Skotska
Na žalost, prošla godina i ova su neuporedive. Dok je njima država dovodila ozbiljne igrače, naša vrla uprava i trener su rasprodavali i ono malo što je valjalo u timu, a kao zamjenu dovodili ono što nije ni za našu kozju ligu. Jedina šansa da se ne izblamiramo u derbijima je da se odigraju u jeku njihove sezone u ligi šampiona, prije nego što ispadnu. Tako da ovakvo odlaganje možda i nije loše za nas. Tačnije, najmanje je loše.