Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
5.931
Reaction score
28.410
Локација
Beograd

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.513
Reaction score
8.412
Локација
E-WEST

Yossarian

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
182
Reaction score
412
Svoje pretpostavke proglasavas za cinjenice i sa njima nesto dokazujes. Neozbiljno.
Nazalost nisi jedini...

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
4.010
Reaction score
12.280
@partizan.net

Jeste proverili vi ovo dobro?

Ako neko da otkaz, šta ima da potražuje od poslodavca? Da su mu dali otkaz onda može da traži pare. Dakle opet ovog ističete kao Mesiju. Čak i da je oprostio 3 miliona, njegova šteta je nesaglediva po Partizan i igrački kadar za sve njegove godine ovde.
Drugo, Duljaj nije produžio ugovor na zimu i ako potražuje nešto to je crkavica koju bi dobio za još 2-3 meseca, koju ako čak i traži ima da se načeka.
Treće, Nadj isto ništa ne potražuje jer je ostao u klubu.
Не проверавају, јер неки и даље љубе Смрадојеву слику као да је Титова, а сад типа нека '69...

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.452
Reaction score
9.240
Локација
NbG
Svoje pretpostavke proglasavas za cinjenice i sa njima nesto dokazujes. Neozbiljno.
Nazalost nisi jedini...
Evo imam ja par cinjenica
Dinamo Kijev 2-9
Cigani 0-4
Zli stranci ne osecaju grb vs penalKovac (dunjic), Grimaldo, Firer, Mujakic i ne znam koji sve krs
Mogu da kacim i naslove kako finansijski idealno stojimo i da imamo para za pojacanja ko pleve i sl demagogije majstora na tom terenu i za kraj mozda i najsladje
Cenjeni svedok odbrane dr terzinha
Nema sta bista da mu se podigne al na onoj prljavoj strani brda!

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
244
Reaction score
1.179
Локација
Trinidad and Tobago
Bukvalno mogu da napisem 80 cinjenica, a i svi drugi koji vide ocigledno, ali neki ljudi i dalje teraju svoju pricu.

Zanimalo me pa sam izguglao - definicija ovog oblika ponasanja u psihologiji je sledeca:

"Zbog krhkog ega, neki ljudi odbijaju da priznaju da nisu u pravu, čak i suočeni sa evidentnim dokazima. Postoji stručna pomoć koja je dostupna osobama sa niskim samopouzdanjem. Ako osoba nije u stanju da se psihički izbori sa greškom, može pokušati da negira činjenice kako bi opravdala svoje postupke ili uverenja.".

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
4.010
Reaction score
12.280
Ајде нека неко од модерације свима нама који не подносимо Смрадоја остави испод надимка жељкопантићеви сведоци. Пошто је очигледно да Говноја пљују само ЖП следбеници. Не дај Боже да има неко коме иду на курац и један и други. Ајде сад озбиљно, сарказам на страну, на коју фору смо ми мрзитељи лика и дела Динамоја, окарактерисани као Пантићеви сведоци? Ја нпр једну целу емисију од тог дебила нисам погледао, нити знам шта ходајући мим и и доскорашњи ВВВ пајтос лапрда...

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.513
Reaction score
8.412
Локација
E-WEST
Nazalost nisi jedini...

Kad pogledaš šta je uradio Saldanji, koje igrače je oterao iz kluba, koga je doveo, kakve je postave izvodio, kako je mešao pozicije igračima, kakve je izmene pravio, od koga je sve ispao i izgubio, jasno je da je uključen u menadžerske kombinacije. Ka tome naginje i njegov izbor prijatelja i kumova.

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
604
Reaction score
901
Pa kome nije jasno sta je radio Smradoje samrok neka pogleda derbi 1:1 kad je Natko dao go za vodjstvo kad je ovaj bukvalno zakukao kako da se opravda nekom!Pa bre brate de ces vise...

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.389
Reaction score
4.314
Локација
Kobasicarija "Venac".
Kad pogledaš šta je uradio Saldanji, koje igrače je oterao iz kluba, koga je doveo, kakve je postave izvodio, kako je mešao pozicije igračima, kakve je izmene pravio, od koga je sve ispao i izgubio, jasno je da je uključen u menadžerske kombinacije. Ka tome naginje i njegov izbor prijatelja i kumova.
i kao dokaz nek posluzi saldanjina opaska:"trebalo je pruziti vecu sansu duljaju". bez da branim igora, samo skrecem paznju na stanojevicev boravak na klupi. nista vise.

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.249
Reaction score
1.187
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Ајде нека неко од модерације свима нама који не подносимо Смрадоја остави испод надимка жељкопантићеви сведоци. Пошто је очигледно да Говноја пљују само ЖП следбеници. Не дај Боже да има неко коме иду на курац и један и други. Ајде сад озбиљно, сарказам на страну, на коју фору смо ми мрзитељи лика и дела Динамоја, окарактерисани као Пантићеви сведоци? Ја нпр једну целу емисију од тог дебила нисам погледао, нити знам шта ходајући мим и и доскорашњи ВВВ пајтос лапрда...
Moj upis je bio upucen Snickersu, jer mi se u prethodnim postovima ucinilo da ima dosta panticevih teza...Da ne bude zabune, i ja mislim da je Stanoje splačina
Bukvalno je veća sramota biti sledbenik Stanoja nego sledbenik ŽP-a
Pa mislim da je to slično, ali generalno se slažem...

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
244
Reaction score
1.179
Локација
Trinidad and Tobago
Moj upis je bio upucen Snickersu, jer mi se u prethodnim postovima ucinilo da ima dosta panticevih teza...Da ne bude zabune, i ja mislim da je Stanoje splačina

Pa mislim da je to slično, ali generalno se slažem...
Kako ti znas koje su Panticeve teze ako ga ne pratis i ne gledas? Ja svoje misljenje zasnivam na onome sto vidim, a partizan gledam poprilicno vec skoro 3 decenije.