Nikola9875
Grobar
Brat moj Kalulu, klasičan Predrag Luka igrač, jbg. Svaka čast njemu na srčanosti, zalaganju i svemu, ali džabe kad kurca ne zna, plus što mu je glava konstantno zabodena u pod..
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Stjepanović je kod tri trenera od tog derbija do danas odigrao ukupno 200 minuta, a uskoro će biti godina dana od tog derbija.
Ne zove se, to se zove nema koga drugog da ubaci u igru, isto kao sto Arijaga igra stopera. I davno su prosli dani kad smo mi mogli drugoligase da ispratimo sa 5 0 i drugom postavom. U trenutnoj situaciji ako primimo gol protiv bilo koje ekipe, a duva promaja pozadi, krece haos na terenu.To se zove jajarenje i kukavicluk.
Da li ti se svidja Trifunovic? Posto ga svaki trener forsira do besvesti i konstatno ne pokazuje nista. Za razliku od malog koji kad god je usao pokazao je nesto. Na onom derbiju nije kiksnuo protiv Hvanga i Kataija a kiksnuce protiv vedeta PLS?Meni konkretno se Stjepanović ne sviđa kao igrač. Zašto ova dvojica koja mi se još manje sviđaju to je pitanje za trenere, očigledno nešto ne štima kod malog.
Znaci taj mali nije igrao ni kod Duljaja, ni kod smrada, a ni sad, ali treba da igra na osnovu igre u derbiju? Otkud znate kako taj mali trenira, kako se ponasa, sta pruza na treningu? Druga stvar, mladi igraci se u igru uvode postepeno, ulaze po 15-20 minuta pri povoljnom rezultatu, i zbog njih i zbog ekipe, nekad dobiju sansu od starta.
Topolu Backu, nemoj da krenes u B.Palanku ( tamo Tekstilac iz Odzaka pici svoje domace utakmice ( osim kad igra kup ).Savo nas je vratio na pobednicki kolosek kako tako poceli smo da pobedjujemo u seriju sledi za nas tesko gostovanje u Backu Palanku ali ni TSC nije to sto je bio predhodne godine.
Isto je Scekicu kljucna prednost a Savi "drugar koji zamoli" zelenase da ga jos malo sacakaju . A drugari se postuju, jel tako?
Šta da radi mučenik kad mu je Bog dao građu za stonotenisera.Brat moj Kalulu, klasičan Predrag Luka igrač, jbg. Svaka čast njemu na srčanosti, zalaganju i svemu, ali džabe kad kurca ne zna, plus što mu je glava konstantno zabodena u pod..
Јесте да нам је фитиљ изгорео одавно али стрпљење је неопходно хтели ми то да прихватимо или не. Можемо да чупамо косу до последње власи али немогуће је после свих оних глупости и катастрофалне селекције неки тренер да дође и одмах и сад испромовише неког младог играча, да му да шансу, да све одмах преко ноћи буде онако како се планира да буде...просто немогуће. Иначе, да је Саво то урадио и гурнуо 2-3 клинца и да смо испали...нико "браво" не би рекао. Саво зна са младим играчима и оптимиста сам да ће временом на том пољу бити много боље него претходних сезона.
Pre bi rekao za bob.Šta da radi mučenik kad mu je Bog dao građu za stonotenisera.