Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.045
Reaction score
5.555
Локација
Beograd
Jel moguce da ljudi pokusavaju ovde da ispiraju mozak sa Scekicem mrtvim samo zato sto je Savo na klupi? Covek je nivo Lole Smiljanica iz poslednjeg mandata, sa loptom nikad nista nije ni znao a sad je i fizicki propao. Kako on udje u igru, uglavnom krece raspad sistema, nema nikakvog opravdanja za takvu odluku.

Stjepanovic je pozatvarao sve na derbiju, i nakon toga nije ni dobio sansu, a ono malo sto je igrao posle je odigrao pristojno. Ne mislim da je sad neka zver od koje mozemo da uzmemo 5-6 miliona evra, ali ako je izbor on ili Scekic, jasno je sta je ispravno. Konkurencija na toj poziciji je bedna, daj momku sansu da pocne jednom, dvaput, triput, pa da vidimo kakva je situacija i sta zapravo moze.

Nije samo Stjepanovic problem, dovoljno je pogledati izmene, nije coveku padalo na pamet da ubaci mlade igrace pre 80. minuta, pri prednosti od 2 razlike protiv drugoligasa, tri dana pre jako teskog i bitnog gostovanje u ligi. To se zove jajarenje i kukavicluk.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.045
Reaction score
5.555
Локација
Beograd
Stjepanović je kod tri trenera od tog derbija do danas odigrao ukupno 200 minuta, a uskoro će biti godina dana od tog derbija.

Pa evo reci ti da li je normalno da igrac koji vrhunski odigra derbi odigra tako malo minuta nakon tog derbija, a konkurenti na poziciji su mu Ovusu i Scekic? I posle zasto se desavaju slucajevi Vanja Vlahovic, Aleksic, Mircetic, pa upravo zbog toga, znaju da je nemoguca misija da dobiju sansu jer ce uvek prednost dobiti neki Ovusu, Scekic ili Kalulu.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.871
Reaction score
628
Локација
Iz Majemija.
Meni konkretno se Stjepanović ne sviđa kao igrač. Zašto ova dvojica koja mi se još manje sviđaju to je pitanje za trenere, očigledno nešto ne štima kod malog.

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
231
Reaction score
1.136
Локација
Trinidad and Tobago
To se zove jajarenje i kukavicluk.
Ne zove se, to se zove nema koga drugog da ubaci u igru, isto kao sto Arijaga igra stopera. I davno su prosli dani kad smo mi mogli drugoligase da ispratimo sa 5 0 i drugom postavom. U trenutnoj situaciji ako primimo gol protiv bilo koje ekipe, a duva promaja pozadi, krece haos na terenu.

Znaci taj mali nije igrao ni kod Duljaja, ni kod smrada, a ni sad, ali treba da igra na osnovu igre u derbiju? Otkud znate kako taj mali trenira, kako se ponasa, sta pruza na treningu? Druga stvar, mladi igraci se u igru uvode postepeno, ulaze po 15-20 minuta pri povoljnom rezultatu, i zbog njih i zbog ekipe, nekad dobiju sansu od starta.

Kriviti coveka sto mu igra jedini zadnji vezni koga imamo u ovom trenutku nije na mestu. A nikako ne mislim da je Scekic dobar igrac.

Humska

Početnik
Учлањен(а)
26.12.2020
Порука
184
Reaction score
542
Локација
Beograd
Meni konkretno se Stjepanović ne sviđa kao igrač. Zašto ova dvojica koja mi se još manje sviđaju to je pitanje za trenere, očigledno nešto ne štima kod malog.
Da li ti se svidja Trifunovic? Posto ga svaki trener forsira do besvesti i konstatno ne pokazuje nista. Za razliku od malog koji kad god je usao pokazao je nesto. Na onom derbiju nije kiksnuo protiv Hvanga i Kataija a kiksnuce protiv vedeta PLS?
Kad odgovoris na to pitanje citaj dalje.

Kljucna razlika izmedju "malog" i Trifunovica je pukovnik. To ne stima.
Isto je Scekicu kljucna prednost a Savi "drugar koji zamoli" zelenase da ga jos malo sacakaju . A drugari se postuju, jel tako?

Znaci taj mali nije igrao ni kod Duljaja, ni kod smrada, a ni sad, ali treba da igra na osnovu igre u derbiju? Otkud znate kako taj mali trenira, kako se ponasa, sta pruza na treningu? Druga stvar, mladi igraci se u igru uvode postepeno, ulaze po 15-20 minuta pri povoljnom rezultatu, i zbog njih i zbog ekipe, nekad dobiju sansu od starta.

Raspitaj se. Taj mali je tamo najveci profesionalac. Imas tekstove o rezultatima testova pre priprema. Imas njegov insta profil gde mozes da ga vidis u pola7 ujutro na indiv. treningu. Imas slike i tekstove o njegovim suzama posle onog derbija.... po onom sto znam, a imam odakle da saznam, Stjepa je primer kako treba da se ponasao i radi igrac iz nase oml. skole.

Последња измена:

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.871
Reaction score
628
Локација
Iz Majemija.
Ne sviđa mi se ni Trifunović, krila sa 20 godina u prvom timu po mojoj logici već bi trebalo da budu prvotimci.

Ako ćemo konkretno o Stjepanoviću on je i na tom derbiju igrao više veznog nego zadnjeg veznog, i preteruje se sa ocenom da je uradio ne znam šta, jer da jeste ne bi ga Duljaj već na sledećoj stavio na klupu. I možda bi uz dobrog zadnjeg veznog i pokazao nešto, možda, sve je to možda.

Za sada jedino logično rešenje je da se dovede zadnji vezni, ovo što mi trenutno imamo u ekipi nije ni za ekipu protiv koje smo mi juče igrali.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.705
Reaction score
2.710
Savo nas je vratio na pobednicki kolosek kako tako poceli smo da pobedjujemo u seriju sledi za nas tesko gostovanje u Backu Palanku ali ni TSC nije to sto je bio predhodne godine.

vernijug1

Početnik
Учлањен(а)
01.04.2023
Порука
152
Reaction score
372
Локација
Zemun
Savo nas je vratio na pobednicki kolosek kako tako poceli smo da pobedjujemo u seriju sledi za nas tesko gostovanje u Backu Palanku ali ni TSC nije to sto je bio predhodne godine.
Topolu Backu, nemoj da krenes u B.Palanku ( tamo Tekstilac iz Odzaka pici svoje domace utakmice ( osim kad igra kup ).

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
231
Reaction score
1.136
Локација
Trinidad and Tobago
Isto je Scekicu kljucna prednost a Savi "drugar koji zamoli" zelenase da ga jos malo sacakaju . A drugari se postuju, jel tako?

Odakle tebi ove informacije? Pretpostavljam da nagadjas, tako da ne znam sta bih rekao.. jel' vi ljudi stvarno mislite da ce Scekic da igra I nakon polusezone?

Uostalom i Ovusu koji je krs opet igra pre njega.

Ne secam se da su ljudi pisali ovako sto ne igra jebeni Saldanja kod onog smrada, nego su jos usvojili kako je satro nezainteresovan.

Voleo bih ponekad da imamo dva Partizana u fudbalu, pa da u ovom drugom imate stanoja za trenera, i da nastavite da verujete da nije hteo namerno.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.396
Reaction score
11.021
Da se razumemo u startu..i ja bih voleo pre da vidim Stjepu na terenu nego polumrtvog Šćeku koga jako poštujem ali mislim da je njegovo davno prošlo.
Ali zar nekome ne pada na pamet da je Stjepa promenio 4 trenera do sada u Partizanu i da ga ni jedan nije video ni kao drugu, već kao treću opciju na poziciji koju igra i da je mozda to i do njega?
Gledajući ga u omladinakom fudbalu, do duše ne na nekom velikom broju uzoraka, jedino u čemu se isticao od svoje generacije je fizička sprema, što u prelazu na seniorski fudbal sigurno mu nije ekstra kvalitet u odnosu na ostale.
Manje pljuvanja, više podrske!

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.045
Reaction score
5.555
Локација
Beograd
Masi se poenta skroz, nije problem sto Stjepa kao pojedinac ne igra, on je samo najocigledniji primer glavnog problema jer mu je konkurencija na poziciji prelosa, a taj problem je sto se ne daje sansa mladim igracima cak i u situacijama koje su nacrtane za to. Poceo si sa startnom postavom koja ima u proseku 28.6 godina, poveo si 2-0, kontrolises situaciju na terenu skroz, imas jako tesku i bitnu utakmicu protiv TSC u Backoj Topoli za vikend, pa zar to nije idealna prilika da ubacis jedno od 3 mlada krila koje imas na klupi umesto Kalulua, Stjepu umesto Scekica, pa i Djurdjevica umesto Filipovica na kraju krajeva da odigraju tih pola sata? A ne da cekas poslednjih 5-10 minuta da ubacis mlade igrace.

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.099
Reaction score
5.127
Локација
Nomad

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.240
Reaction score
16.164
Јесте да нам је фитиљ изгорео одавно али стрпљење је неопходно хтели ми то да прихватимо или не. Можемо да чупамо косу до последње власи али немогуће је после свих оних глупости и катастрофалне селекције неки тренер да дође и одмах и сад испромовише неког младог играча, да му да шансу, да све одмах преко ноћи буде онако како се планира да буде...просто немогуће. Иначе, да је Саво то урадио и гурнуо 2-3 клинца и да смо испали...нико "браво" не би рекао. Саво зна са младим играчима и оптимиста сам да ће временом на том пољу бити много боље него претходних сезона.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.871
Reaction score
628
Локација
Iz Majemija.
Savo je juče u sastavu imao pet bonus igrača, tako da priče o forsiranju ili neforsiranju mladih igrača zaista nemaju smisla. Da li su možda mogle izmene ranije da se izvrše mogle su, da li bi da je nakon izmena Mladost preokrenula bilo Savo odlazi? Bilo bi.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.045
Reaction score
5.555
Локација
Beograd
Јесте да нам је фитиљ изгорео одавно али стрпљење је неопходно хтели ми то да прихватимо или не. Можемо да чупамо косу до последње власи али немогуће је после свих оних глупости и катастрофалне селекције неки тренер да дође и одмах и сад испромовише неког младог играча, да му да шансу, да све одмах преко ноћи буде онако како се планира да буде...просто немогуће. Иначе, да је Саво то урадио и гурнуо 2-3 клинца и да смо испали...нико "браво" не би рекао. Саво зна са младим играчима и оптимиста сам да ће временом на том пољу бити много боље него претходних сезона.

Da li stvarno mislis da bi nam smanjilo sansu za pobedu da je umesto Scekica poceo Stjepanovic i da je umesto Kalulua poceo Firer (njega sam izabrao jer ga Savo hvali na konferencijama za medije, ali ima jos mladih opcija tu tako da odaberi bilo koga od njih)? Niko ne trazi da dobiju sansu umesto Natha i Zahida koji su pokretacka snaga ovog Partizana, vec umesto veterana ciji je kvalitet jako skroman, i to protiv jednog slabog protivnika.

To sto je selekcija losa je argument za to da se da sansa mladim igracima, a ne protiv.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.240
Reaction score
16.164
Калулу можда треба да буде продат на зиму па ако игра овакве мечеве то користи том циљу ? Па да онда јонг Фирер буде гурнут у ватру ? или позицију Фирера ипак више угрожава Зубаиру од Калулуа, a сваки гол Зубаируа и добра партија је драгоцена у циљу максимизовања зараде од његовог потенцијалног трансфера ?
Стјепановићу ће можда све више давати шансу у преосталим мечевима јер Шћека поред овог меча код Сава има само 12 минута (а Стјепановић 34 мин), а и њега ваљда неко треба да види и да га удоми ?
Само гласно размишљам давајући аргументе у одбрану тренера за поменуте одлуке. До паузе има још најмање 7 утакмица тако да бих ипак сачекао још неку утакмицу пре него што бих критиковао Сава као тренера који не жели/нема храбрости да даје шансу младим играчима.