Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.504
Reaction score
39.832
Локација
Novi Sad
Svakako da da, ali recimo za Jug smo isto imali vise destina, dali smo tamo tribini da podeli nekome ako treba, vecina grupa je odbila i dala pare.
Na moje oci dolaze momci iz Niksica, kaze trebovali su 8 komada, kaze im ovaj svaka cast momci, kaze niksicanin brste juce stigli iz Pariza danas na Jna. I ovaj kao ajde kad vec ste toliko presli evo vam 8 ovih karata sto su ljudi donirali, tek ce ovaj kao ne, ne, hocemo da kupimo i podrzimo Klub.

Dok je takvih navijaca Partizana ja ne brinem za nas Partizan.

A askalji koji se grbave, tapkaju i ostalo....bolje da ne izgovaram sta im zelim.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.110
Reaction score
1.752
Локација
Iz Majemija.
Apsolutno sam za to da se podeli besplatna karta ljudima koji vole klub i dolaze a ne mogu da plate kartu. Ima ljudi koji su socijalni slučajevi, mada bih ja takve puštao bez karte jer ako daš kartu u ruke uvek je pitanje šta će biti sa njom.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.302
Reaction score
890
Slazem se, samo treba naci nacin kako da se to izvede da ne bude zloupotreba.

• Like
Reactions: Zex

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.601
Reaction score
1.486
Apsolutno sam za to da se podeli besplatna karta ljudima koji vole klub i dolaze a ne mogu da plate kartu. Ima ljudi koji su socijalni slučajevi, mada bih ja takve puštao bez karte jer ako daš kartu u ruke uvek je pitanje šta će biti sa njom.
За то треба да служи северна трибина. Улазница да буде 100 динара, а да буде бесплатно за млађе од 14 и пензионере.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
6.076
Reaction score
29.353
Локација
Beograd
Zahid pokidao prednje ukrštene ligamenate kolena.

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.556
Reaction score
22.887
Локација
U Kinšasi
Brz oporavak majstoru fudbala Zahidu.

Na srecu ima u skoli dosta opcija na toj poziciji tako da ima kome da se da sansa, ali je ogromna steta da se to desi na ovakav nacin.
Šansa je trebalo da se da na drugim pozicijama gde su nam opcije koje imamo katastrofalne. Ovo sad je propast, jedan od tri igrača koji su nam nešto donosili je izgubljen.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.099
Reaction score
5.897
Локација
Beograd
Izvor? U tim godinama ta povreda je obicno kraj karijere... Ne mogu da verujem.

Pokidani prednji ukrsteni sa 29 godina odavno nisu kraj karijere, ali svakako je ozbiljan udarac jer je sezona za njega zavrsena, a nece biti spreman ni za pocetak naredne.

Šansa je trebalo da se da na drugim pozicijama gde su nam opcije koje imamo katastrofalne. Ovo sad je propast, jedan od tri igrača koji su nam nešto donosili je izgubljen.

Zahid nije jedan od 3 najbolja igraca ove sezone, to su Aca Jovanovic, Natho i Zubairu. Naravno da ce nam mnogo faliti ali prezivecemo bar do januara bez njega kada cemo moci da dovedemo zamenu (Ljajica pretpostavljam), bez ove trojice koje sam nabrojao bismo imali ogromne probleme da napravimo rezultat protiv bilo koga.

Naravno da bi bilo bolje da je Zahid zdrav, ali nije tacno da nemamo kome da damo priliku. Verovatno ce to biti Jankovic koji je bio u protokolu protiv Radnickog.

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
3.105
Reaction score
15.679
Локација
Madagascar

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.739
Reaction score
2.804
Sreca u nesrecu je sto ide kraj polusezone valjda bice nesto para za angazovanje veznog i napadaca u nesto u odbrani.Ipak po pisanju za Zahida treba se sacekati ima jos nade da nije povreda toliko strasna.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.446
Reaction score
11.508
^ kakve smo kurate sreće, dodatna analiza ce pokazati da je jos neko povredjen.

Pa jebem ti Bože majku...

1000008103.jpg

Izvinite za uzastopni post, sad tek videh i popizdeh..

Последња измена од уредника: