Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
533
Reaction score
2.827
Локација
Novi Sad
IMG_5331.jpeg
Od kad ove zgrade stoje tu?? I to još osmospratnice?!?!
Ne bih da paranoišem, ali sam poprilično siguran da ni jedan ozbiljan klub (ili koji teži da to postane) nema trening centar okružen zgradama…jer čemu onda koncept “zatvorenog” treninga, ako sa terase može da ga posmatra maltene bilo ko?
Nabavljanje i postavljanje nekakvih cerada ili nečeg tome slično je minimum minimuma što mora da se učini po tom pitanju..
@Elric
Ne brinem se ja da li će Lučani da nam špijuniraju treninge, ali za neke druge se brinem.

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.428
Reaction score
4.473
Локација
Kobasicarija "Venac".
ovo nit smrdi nit mirise. nadam se da cemo dovesti neka nova imena, jer u ove sve zajedno(cast izuzuzecima), nemam poverenja. valjda se misa nece nista pitati, jer glavni kondicioni ce biti ovaj novi lik. neka otvara i zatvara kapidzik, sto se mene tice.

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.187
Reaction score
5.532
Локација
Nomad
Čime je Ljubanović zaslužio da ga vode na pripreme?
Drago mi je da je Marko Živković otpisan. Momak i ne izgleda kao profesionalni fudbaler.

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.538
Reaction score
10.143
Локација
NbG
Kako stoje stvari mogao je vucelic lagano da odrzi govor za pocetak 2.dela sampionata. Ako nista mozda bi ga omeksali za one citulje sto mu dodjemo...

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
832
Reaction score
3.101
Локација
Beograd
Možda sačeka ekipu u Turskoj, pa im tamo održi prigodan govor.

• Like
Reactions: BiP

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
832
Reaction score
3.101
Локација
Beograd
Verovatno se kuva oko Jovanovića kapitena, pa bi u slučaju njegovog odlaska Ljubanović bio treći a ne četvrti golman.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.361
Reaction score
3.223
Локација
Iz Majemija.
Šta je sa onim malim Stamenkovićem on je bio onako kršan klinac kad već nemamo para možda klikne sa nekim detetom.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.171
Reaction score
6.317
Локација
Beograd
Šta je sa onim malim Stamenkovićem on je bio onako kršan klinac kad već nemamo para možda klikne sa nekim detetom.

Za godinu i po u omladincima je skupio 190 minuta fudbala, to ti valjda govori dovoljno o njegovom statusu. Tesko da imamo jos nekog klasicnog napadaca u skoli koji je spreman za prvi tim, Dusan je igrac koji je projektovan za to, ostaje nam da se nadamo da nije nista ozbiljno i da ce se jako brzo vratiti treninzima.