Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.402
Reaction score
1.096
Vukotić je pojačanje. Treba da igra umjesto onog Kovača. On mi je najpozitivniji utisak ostavio i dao optimizam i povjerenje u sposobnost selekcijule igrača novog sportskog sektora.

Pozitivno je što se i Djole Jovanović vraća, očigledan je njegov kvalitet.

Stoperi su mladi, ali to je ok, treba brusiti Simketa polako. Valjda će dovesti nekog tu i zadnjeg veznog. Ako bi tu imali dobra pojačanja Partizan bi mnogo ozbiljnije izgledao.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.442
Reaction score
18.724
Локација
Храм фудбала
Vukotić je pojačanje. Treba da igra umjesto onog Kovača. On mi je najpozitivniji utisak ostavio i dao optimizam i povjerenje u sposobnost selekcijule igrača novog sportskog sektora.

Pozitivno je što se i Djole Jovanović vraća, očigledan je njegov kvalitet.

Stoperi su mladi, ali to je ok, treba brusiti Simketa polako. Valjda će dovesti nekog tu i zadnjeg veznog. Ako bi tu imali dobra pojačanja Partizan bi mnogo ozbiljnije izgledao.
Свака част брате на оптимизму. Нисам гледао утакмицу, али за било какав "озбиљнији" Партизан треба нам барем 11 Фудбалера.

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
613
Reaction score
925
Mijat za 4 meseca rada me je razočarao. Prvo stavom o picoustom pa lošim procenama o treneru koji drži Šćekića koji zajedno sa Natkom ima blizu 80 godina. S tim što Natko zna al ne može a Sćekić niti može nit zna.
Nedolazak navijača na Istoku za mene je reper. I ja se nadam kraju vladavine avavka i da će najzad da svane svima.
Terati Kalulua u ovom trenutku je pucanje samom sebi u nogu!

Последња измена:

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.617
Reaction score
12.881
Vuković zna lopte..treba mu vremena.
Simić nije spreman za seniorski fudbal, onaj Tomović ga je prolazio kada god je pokušao.
Ilić je lošiji nego sto je bio pre nego što smo ga prodali.
Šćekić i Ntaho duša u nosu posle 20min igre, pri tom potonjeg biju nemilice.
Od tri špica mogli bi napraviti pola jednog da valja.
Bekovi samo popunjavaju broj.
Kovač ima energije al nema pameti.
Kalulu na voljni momenat nadoknadjuje nesostatak kvaliteta i jedini opravdava sto je tu trenutno.
Aca je Bog.

Fali nam 3 igrača sa mnoogo vecim kvalitetom, po jedan u svakoj liniji tima, da bi igrali konkurentan fudbal sa bilo kim..još 5 na to da bi u Evropi na leto prosli kvalifikacije.

Inače u Novom Sadu miriše na slobodu.

UMRI SNS!!!

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.935
Reaction score
4.316
Ufff
Realno bod ko kuca
Nista novo nismo videli a nije ni bilo realno
Nastavljamo gde smo stali

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.193
Reaction score
6.489
Локација
Beograd
Ovo je bilo bolje od solidnog broja utakmica koje smo dobili prosle polusezone, sto pre svega govori mnogo o tome koliko smo se provlacili u dosadasnjem delu sezone. Mora bolje od ovoga naravno, ali smo bili kvalitetniji rival i zasluzili smo 3 boda, ali nam se malo i vratilo za neke prethodne utakmice. Naravno, to da nemas srece moze da bude opravdanje za jednu-dve utakmice, u fudbalu je rezultat najvazniji, tako da ce ubrzo morati da krene i da se pobedjuje.

Stoper (i to mozda pre umesto Ilica nego Simica), zadnji vezni i da se Zubairu i Djole Jovanovic vrate u startnih 11, i mislim da ce ovo izgledati vrlo korektno.

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
322
Reaction score
921
Локација
Ruma
Prodisali kada je ušla mladost. Daj bre kada je već ovakva situacija nega igraju taj Vukotić, Jovanović, Stjepanović. Natho neka upadne zadnjih pola sata, Taki ne treba ni toliko, a Šćekiću ne treba ni pričati. Što se tiče Goha, dečko pokazao ponovo da nema glavu, ali eto manje više on, igraće svakako Zubairu. S druge strane Kalulu konačno golovi, aj da tako nastavi. Ostalo realno ni ne može bolje, niti imamo zamene, sem ako ne dodje neko pojačanje. Valjda će dotični trener uvideti da ne može da igra sa tolikim brojem rekreativaca, ovo samo može da se izgura trčanjem i tom zamišljenom igrom kratkih pasova, a to nema šanse da isprate istaknuti.

Mr Cempi

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
122
Reaction score
318
Локација
Kragujevac
Evo nekog mog mišljenja posle utakmice.
Najveći utisak na mene je ostavio Vukotić, koji je pokazao da zna i nadam se da će tako nastaviti, dobra zamena za Natha (nadam se ne samo ove sezone, nego i nekih budućih, s obzirom da Nathove godine). Acu Jovanovića više ne treba komentarisati, čovek je ponovo spasio tim vrhunskim odbrana. Ilić i Simić su bili jako loši. Simić nije spreman za profesionalni fudbal, a pitanje da li ce ikad i biti, jer ne poseduje tehniku.
Vezni red osim Natha i Vukotića je bio očajan. Nije mi jasno kako kod svakog trenera Šćekić ima mesto u prvom timu. Svaku jebenu "ničiju" loptu je izgubio, jer je spor i trom. Kovača, takođe, ne podnosim, on je prosto igrač za neki Spartak. Ali najveća misterija je Goh.​

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.304
Reaction score
4.380
Kad vidim da neko daje šansu Šćekiću u timu i njegovo pokazivanje prstom ka golmanu, nekom od saigrača, da bi mu vratili loptu, dođe mi da se samozapalim!

Takvi igraći sebi obezbjede egzistenciju do kraja života?! Jbm te živote!

Ilić štoper?! Ma daj, ono je sramota šta pokazuje i koliko ne zna.

Dok god nama budu igrali takvi, prvi napadač bio Nikolić koji ne zna da trči i njima slični, nema nama napretka.

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
916
Reaction score
2.608
Izčupasmo bod, ali ja želim mnogo kvalitetniji Partizan.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.409
Reaction score
3.469
Локација
Iz Majemija.
Ja stvarno cenim Nikolića kao velikog Grobara, takođe i Šćekića ali braćo moja to je vaš jedini kvalitet i obojica ste svesni da u Partizanu nikada ne bi bili da vas je neko dovodio po fudbalskim kvalitetima.

Kao što se većina nas složila još u oktobru da tako kažem... Ovom timu fali štoper, vezni i centarfor. I još mnogo toga ali ovo pre svega, a očigledno se ne radi na tome da se to dovede, Ali ima još desetak dana fore, pa da vidimo.

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.473
Reaction score
663
Локација
Република Српскa
Da smo imali napadaca ove danas bi lagano dobili, vjerovatno postoji razlog zasto je igrao Nikolic i zasto nije ovaj novi Vukotic na mjestu svog zemljaka Scekica. Jedva cekam sledecu utakmicu. Napred Partizan!

Edit: Platu od Nikolica dati Kaluluu.

Последња измена:

Dekstasijel

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
131
Reaction score
430
Локација
Beograd
Nama jednostavno nije dozvoljeno da se pojačamo dok nas žvala i njegov klub ne ponize. Crta nam se 5, 6, 7 komada i posle toga će pustiti na ljeto da dovedemo nesto ali da budemo na 3 gola razlike. Zato je bitno da psiho ode da nam klub krene ka oporavku...

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
5.694
Reaction score
41.844
Локација
Novi Sad
Kaže danas jedan kolega sa foruma:
"Dobro je, izvukli smo bod." :icon-eek:

To govori o lepoti fudbala i igrača. Nema fudbala sa 3 i po fudbalera, moraš da imaš 11 inače mrka kapa. Ne može bez Natka, a ne može ni on uvek svih 90min, ponekad izvuče al ovako ništa.
Simić dete nesnadjen, premlad za više od dva seniorska poteza. Kalulu klasika, trči, grebe, možda i jedini sa tim žarom (tako da me Joksiću bole kurac za tvoje naručene tekstove)...

Baš mučno za gledanje, mazohizam level maks.

Ali verujem da će nešto da se desi, kad šta kako i koja to sila ne znam, al ne može doveka da ide loše, a mnogo je loše sada, verujte da su igrači oduševljenim svlačionicom (eeej 1.februara 2025.godine ljudi imaju NORMALNU svlačionicu, gigant od kluba, 80 godina, istorija za ponos....i dobije svlačionicu sa uključenim radijatorima i opremljenu ekstra trenutnim uslovima, a u poredjenju sa prethodnim stanjem - san snova. U 2025.godini ljudi).

NUSKNVP!
VČĆPDR!