ProvencanoPFK
Grobarčina
Ma opusteno ljudi sta vam je, srki blagojevic glavni protagonista, iso po protivnika. Ide sledece kolo po zeljeznicara.
Krv ti jebem, crkni vise zvalavo pseto.
Krv ti jebem, crkni vise zvalavo pseto.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Sačekaće Joksa par dana, pa po starom, ne brini...Velika plata Kaluluu?
Свака част брате на оптимизму. Нисам гледао утакмицу, али за било какав "озбиљнији" Партизан треба нам барем 11 Фудбалера.Vukotić je pojačanje. Treba da igra umjesto onog Kovača. On mi je najpozitivniji utisak ostavio i dao optimizam i povjerenje u sposobnost selekcijule igrača novog sportskog sektora.
Pozitivno je što se i Djole Jovanović vraća, očigledan je njegov kvalitet.
Stoperi su mladi, ali to je ok, treba brusiti Simketa polako. Valjda će dovesti nekog tu i zadnjeg veznog. Ako bi tu imali dobra pojačanja Partizan bi mnogo ozbiljnije izgledao.
Ja ni sekund. Prece mi bilo pratiti desavanja iz NS.Gledao sam par minuta ..do driblinga trifunovica u aut i ugasio..