Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
544
Reaction score
3.878
Локација
Beograd
Dobro je što nas ima još koji tako misle...samo se izgubilo to, taj stav da si ti Partizan, u samom klubu i nema više tog stava medu igračima FKP... obično ne pišem na fudbalskom delu foruma, jer duže od 8 godina nisam otišao na JNA, pa mi nesto glupo ja da serem ovde... ali kada gledam na tv-u izgleda mi da nema više ni uzbuđenja što igra Partizan među navijačima koji dođu na tekmu, da igrači nemaju stav mi smo Partizan i idemo da gazimo...i to nije samo pitanje nedostatka kvaliteta. Uspeli su da skoro ugase tu auru oko FKP. Nekad ni na tv-u ne gledam, jer me boli kad vidim da nas se protivnici nit' plaše niti poštuju.
Daj Bože neki veleobrt u ovoj jazbini od zemlje.

Zex

Grobar
Учлањен(а)
31.10.2007
Порука
535
Reaction score
207
Локација
Basel / Svajcarska
Navijaci su bili na stadionu da gledaju Savin Partizan. Ovo sad ne vodi nicemu…

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.473
Reaction score
663
Локација
Република Српскa
Meni licno se svidja dosta toga sto se tice igre od neki dan, a vidjecemo kako ce to izgledati kad budemo igrali protiv nekim jaceg tima i kad nam zadnju liniju pritisnu presingom. Vidjecemo ko ce doci jos u vezni red i u odbranu a mozda i u napad, mucno mi je gledati Nikolica kako je na svaku loptu kratak korak ili dva, inace velikog Partizanovca. Ne znam kako ne moze barem fizicki da se dovede u red i ne znam sta ti igraci rade na pauzama, da li uopste rade individualno. Zderu krmetinu i pivo ocigledno.

Dekstasijel

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
131
Reaction score
428
Локација
Beograd
Meni licno se svidja dosta toga sto se tice igre od neki dan, a vidjecemo kako ce to izgledati kad budemo igrali protiv nekim jaceg tima i kad nam zadnju liniju pritisnu presingom. Vidjecemo ko ce doci jos u vezni red i u odbranu a mozda i u napad, mucno mi je gledati Nikolica kako je na svaku loptu kratak korak ili dva, inace velikog Partizanovca. Ne znam kako ne moze barem fizicki da se dovede u red i ne znam sta ti igraci rade na pauzama, da li uopste rade individualno. Zderu krmetinu i pivo ocigledno.
Što je najjače, akcija kod šanse Nikolića, odavno nije viđena. Tečno, pas ide, igrači se kreću bez lopte, napadaju prostor. To nisam vidio odavno, slicnu akciju...nažalost, kvalitet napadača nas je spiječio da krunišemo akciju.

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.345
Reaction score
7.183
Локација
100 кураца
To je sve dogovoreno sa prethodnim rukovodstvom pre pocetka ligaskog dela tih evro takmicenja. Ne moze to sad da se menja, ne mozemo tek tako da im otkazemo domacinstvo.

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
319
Reaction score
917
Локација
Ruma
Tu bi realno trebalo gurati malog Jovanovića, pogotovo ako stvarno postoje neka interesovanja. Ono što je odigrao odlično se kretao i pratio igru, s tim da čini mi se uglavnom nije igrao u paru sa Nathom, pa nije imao ko da ga hrani loptama. Mislim da tu nema šta da se izgubi i onako kako i sam kažeš Taki nema kondicije i može da upadne nekih 20 minuta na kraju, čisto da ubode nešto na iskustvo i kada je protivnik fizički istrošen. Naravno tu je i Djole koji je isto korektno rešenje, ali je opet pozajmljen, kao i Milošević. Mislim čudno je to sve malo, što eto pre tog Nikolića ne igra Jovanovića, pre Šćekića, Stjepanović ili Janković. Niti donose neki kvalitet, nisi su za prodaju. Mada aj videćemo šta donose naredne utakmice, nije da možemo bog zna šta da preduzmemo, sem da da navijamo, ma koliko to sada teško bilo.

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
906
Reaction score
3.421
Локација
.
mucno mi je gledati Nikolica kako je na svaku loptu kratak korak ili dva, inace velikog Partizanovca

Po tome kako ja gledam fudbal, Nikolic nije igrac da bude sam u spicu on jednostavno nije takav tip, on je da igra u paru i da vise sluzi za neko "spustanje" lopte. Nekako me najvise njegov nacin igre podseca mozda na Tavambu.
Nama treba u napadu brz igrac i u trku i na šutu.

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.605
Reaction score
1.571
Свака част брате на оптимизму. Нисам гледао утакмицу, али за било какав "озбиљнији" Партизан треба нам барем 11 Фудбалера.
За неко моје схватање озбиљног фудбала, тренутно нам треба 20-21 фудбалер. Треба свако да има и замену. Можда звучим превише песимистично, и да претерујем, али много, много смо танки. Буквално, сем Аце Јовановића, да сви играчи кажу "повлачим се сутра из света фудбала", моја реакција би била "ОК".

fleshgordon

Početnik
Учлањен(а)
09.10.2020
Порука
16
Reaction score
39
Локација
kraljevo
Po tome kako ja gledam fudbal, Nikolic nije igrac da bude sam u spicu on jednostavno nije takav tip, on je da igra u paru i da vise sluzi za neko "spustanje" lopte. Nekako me najvise njegov nacin igre podseca mozda na Tavambu.
Nama treba u napadu brz igrac i u trku i na šutu.
Apsolutno si u pravu. Prava šteta je što Kalulu ne zna da odigra bez lopte, tj. da predvidi njegovo ''spuštanje lopte''. On bi trebao svojom lažnom kretnjom da omoguću Takiju da primi loptu i da mu Taki prosledi. Kada bi to proradilo, ne bi im mogao niko ništa. Još kada bi imali bekove koji znaju da se ubacuju u zadnju trećinu i da centriraju, a da za to vreme zadnji vezni pokriju njihove pozicije, mi bi išli svaku utakmicu lagano 4-5 komada u plusu. Sve ovo što sam rekao mi nemamo, pa je tako kako je

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.469
Reaction score
6.945
Локација
vezenemam
Povreda igrača Partizana nije "lepa vest"
Konačno i jedna lepa vest: "Katastrofalne vesti za Partizan Nemanja Trifunović mora na dužu pauzu zbog povrede."
Povlačim sve što sam pisao za lakmusa/pilatesa, samo neka nastavi sa odličnim poslom.
Ajmo Šćekić!