Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

Статус
Затворена за писање одговора.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.360
Reaction score
7.431
Локација
Beograd
I samo da kazem za Vukotica - taj mali ne bi smio otici iz Partizana ispod 10 miliona eura, za dvije godine. To je moje zapazanje.

On onako da igra iz crnogorske lige. To tamo nisu, tekme to su treninzi.

Vrhunski potencijal. Daj Boze samo da bude zdrav i da jako radi. Riješavaće utakmice sam.

Talenat i smisao za fudbal su ocigledni, 20-30 minuta da debiju su bili dovoljni da narednu utakmicu pocne pre jednog Natha sto dovoljno govori, ali bih usporio sa takvim predvidjanjima. Igraca od 10 miliona evra ne cini samo vrhunski talenat, jer takvih igraca ima dosta, vec kontinuitet, da iz utakmice u utakmicu dominira, a to Vukotic mora tek da dokaze. Jednu ili dve utakmice svako moze da odigra vrhunski. Svakako, prvi utisak obecava, tu nema dileme.

Dekstasijel

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
146
Reaction score
507
Локација
Beograd
Talenat i smisao za fudbal su ocigledni, 20-30 minuta da debiju su bili dovoljni da narednu utakmicu pocne pre jednog Natha sto dovoljno govori, ali bih usporio sa takvim predvidjanjima. Igraca od 10 miliona evra ne cini samo vrhunski talenat, jer takvih igraca ima dosta, vec kontinuitet, da iz utakmice u utakmicu dominira, a to Vukotic mora tek da dokaze. Jednu ili dve utakmice svako moze da odigra vrhunski. Svakako, prvi utisak obecava, tu nema dileme.
Nisam napisao da talenat vrijedi toliko vec da se kroz dvije godine kod nas razvije do te mjere da vrijedi 10 miliona. Takvih igraca mi nemamo u nasoj skoli. Ali generalno mislim da u Srbiji nema ovakav tip igraca. Vidi se da vec sad ima nesto cudesno u nogama, tehnicki je potkovan, brzo donosi resenja, ima taj flair jak sto bi mi kjubitelji fm-a rekli.

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.473
Reaction score
8.170
Локација
100 кураца
Moram samo jednu stvar da kazem, saglasan sam sa ovim da je fudbal kurcina, da se ljudi smrzavaju gledajuci 11 panjina ( -Aca i Natho), ali isto tako mora da se kaze da nije bilo onih retardizama od strane Mijata oko pisihotične žvale, mi bi i dalje jahali na nekom talasu optimizma. Pa mi smo ljudi navijaci Partizana svi slicni, svi slicno razmisljamo. Ne mozes doci jebeno i srati da nam je žvala obolela davao neke pare! I da ocekujes ljude na stadionu! Sad nek se cese po izgeliranoj onoj glavi sta je trebao da menja na konferencijama. Kad smo vec u tom kurcu, daj prvo da se zavrsi ova sezona pa da vidmo gde smo. I poruka upravi, manje price - vise rada!

Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
569
Reaction score
2.363
i mora da igra u normalnom klubu sto mi trenutno nismo..

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.824
Reaction score
11.618
Ja vjerujem da normalan klub mozemo postati. Nadam se da je Pedja skontao da ono lizanje cmara zvaljavoj pedercini nicemu ne vodi. Mozda mu je neko to i rekao, imao ovdje ljudi na forumu koji imaju neki vid komunikacije sa upravom.
Nek cute i rade, nek smanje te troskove, neka se rijese stetnih ugovora, neka nas polako oporave, privuku sponzore. U ovakav Partizan niko ne zeli ni dinara da da. A mi nemamo neke Grobare biznismene da mogu da bace 10-ak miliona bespovratno. Trenutni igracki kadar je los, ali ima nekog potencijala. Uz pametan rad i ulaganja pametna, moglo bi se profitirati i napraviti dobra baza za buducnost. Vjerovatno sam naivan, ali eto jos uvijek vjerujem da ce biti bolje. A kad zvalja ode, docekace svinjura da mu su sudi. Za matorog udbasa ne bih rekao da ce docekati, ali sudice mu se na onom svijetu ima da gori ko badnjak.

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
6.178
Reaction score
45.872
Локација
Novi Sad
Данас на ЈНА долази још једно чедо фамилије доктора из Аризоне.
Нама је потребна прва победа у новој години, да се екипа разигра и дигне за предстојећи дерби!
Свака утакмица нам је битна, сваки бод је неопходан у борби за будућност Клуба!

Дођи и подржи Партизан у нашој кући и под овим сјајним светлом борбе за слободу буди човек а не број!

Играчима само једна порука:
Дај нам крв, дај нам зној, нек наш сан сад буде твој, САМО ХРАБРО ВОДИ НАС ДО ПОБЕДЕ!

Сви у Храм!
14ч, Хумска!
ОГРЕЈАЋЕ, ОБАСЈАЋЕ!

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
6.178
Reaction score
45.872
Локација
Novi Sad
Danas igra pristojna, dobro ni protivnik nije neko merilo, ali ovako nesto je vec bolje, moram posle i na tv odgledati ali bolja igra od prethodne dve utakmice svakako.

3 boda su 3 boda, svaki je velik kao trofej u ovom trenutku.
Sad odmor pa u rupu bar noge da im izlomimo!

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.640
Reaction score
1.750
Odlično je ovo. Protivnik solidan i motivisan. Učvrštili smo se na drugom mjestu

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
966
Reaction score
3.843
Локација
.
Mozda sam ja previse negativan, ali meni je ovde samo lep rezultat.
Igra s obzirom da smo imali igraca vise i ne toliko lepa.
Nedopustiv pad u drugom poluvremenu.

Blagojevic ozbiljno mora da poprica sa Zubairom o njegovom halavljenju, pre par meseci sam napisao kako bi mogao biti prodan za 4-5 miliona, ali ako bude ovako nastavio daleko je od te cifre. U poredjenju sa prvim delom prvenstva i u njegoj igri se vidi pad.

Da se zahvalimo Bogu svi redom sto Kalulua nisu nikom prodali, covek je prava radilica na terenu. Zasluzan za vecinu golova.

Jos jedan utisak, posle kornera ili kad odemo u protivnicki sesnaeserac, nekako se sporo vracamo, protiv kvalitetnijih ekipa to ce biti ogriman problem.

Ali dobro da, nek smo samo krenuli sa pobedama, pa da se nadamo necem boljem.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.360
Reaction score
7.431
Локација
Beograd
Inverted full back Roganovic???

To i jeste savrsena uloga za njega, on je igrao kao zadnji vezni u Crnoj Gori, i to u prvoj ligi sa tek napunjenih 16 godina, tek je kod nas prebacen na beka. I kod Marka Jovanovica je igrao kao invertovani bek, mislim da je IMT bio protivnik tada.

Napredujemo polako kad je igra u pitanju, ovo je ukupno gledano bila dobra utakmica, ali opet smo imali veliki pad u prvoj polovini drugog poluvremena i to me jako brine kad je derbi u pitanju. Idemo ka necemu, ali je jos dug put dok do tog necega stignemo.

Takodje, rezultat je isto jako bitan, pogotovo u ovom trenutku, jer bi vec bila panika da smo vezali trecu utakmicu bez pobede, ovako ekipa ima neku minimalnu kolicinu mira.

ni protivnik nije neko merilo

Protivnik je peti na tabeli, nije to ne znam kakav kvalitet ali je jako dobro merilo za nivo ove lige. To sto taj protivnik koji je peti izgleda ovako govori dosta o ovoj ligi, a i o nama jer smo se mucili na dosta utakmica u toj istoj ligi.

Blagojevic ozbiljno mora da poprica sa Zubairom o njegovom halavljenju, pre par meseci sam napisao kako bi mogao biti prodan za 4-5 miliona, ali ako bude ovako nastavio daleko je od te cifre. U poredjenju sa prvim delom prvenstva i u njegoj igri se vidi pad.

Ova utakmica je tacno ono sto Zubairu jeste, nista manje i nista vise, kristalno jasno su se videle sve njegove vrline i mane. I mislim da je odigrao dosta dobru utakmicu danas bez obzira na to sto je donosio neke jako lose odluke u zavrsnici.

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.422
Reaction score
6.585
Локација
Nomad
Dobra utakmica, prva u kojoj smo konstantno stvarali šanse.
Vrlo konkretno smo gurali loptu naprijed, bez komplikovanja, dok smo u odbrani lako udvajali protivničke igrače.
Blagojeviću svaka čast, odlično je pripremio ekipu.
Što se tiče igrača, drago mi je što Kalulu nije otišao. Ima on itekako vrijednost da se ne prodaje za sitne pare Kinezima. Prilično je prodoran bio.
Zubairu da na kraju nije postigao onaj gol, rekao bih da raste u novog Babovića, ali vrv se radi o velikoj želji da postigne gol. Opet pozitivno da ima takvo samopouzdanje.
Roganović će biti igrač, ali neće biti bek, ako se ne ubrza i ne promjeni tjelesnu kompoziciju.

• Like
Reactions: BiP
Статус
Затворена за писање одговора.