Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2024/25

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
838
Reaction score
4.157
Локација
Čačak
Kako su se neki navijači Partizana odnosili i odnose i dan danas prema Partizanu dobro da klub postoji i na ovakav način.
Kako seješ tako žanješ , još kad si u SNS zadruzi rezultat ne može da izostane.
Možda je to tačno, ali onda bi cigani trebali da budu ugašeni s obzirom na njihov odnos, lopovluk i izdajništvo.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.275
Reaction score
6.965
Локација
Beograd
I onda, druga stvar koja me izluđuje, priča o transparentnosti. Uprava je punila novine pričama kako će sve biti otvoreno, kako se zna ko je tu do kada, pa zato i Blagojević ima ugovor do juna jer "ne znamo šta će biti posle". E, ali onda, pod velom neke misterije, dovedu igrača za kojeg ja lično mislim da je jako loš potez. I ne samo to daju mu ugovor na ČETIRI godine! Pa gde je tu logika? Gde je ta transparentnost o kojoj su pričali? Kako to da trener nema sigurnost, a neko ko još nije pokazao ništa dobija takav ugovor? To jednostavno smrdi na loše odluke i bacanje para, a mi navijači posle gledamo kako tim pati na terenu.

Zato sto mozes da imas samo jednog trenera, kada ga potpises onda si vezan samo za njega, dok igraca mozes da imas proizvoljan broj i to sto si potpisao jednog te ne koci da potpises i drugog ako treba. Slazem se da je trebalo i Blagojevica potpisati na bar malo duzi ugovor, ali porediti igraca i trenera bas i nema logike.

Pritom je taj igrac o kome pricas ispunio ocekivanja i opravdao ne mnogo veliku investiciju u njega, naravno ako gledamo ono sto je bilo realno ocekivati a to svakako nije da ce igrac iz crnogorske lige u svojih prvih 6 meseci u Partizanu da dominira, dovoljno je to sto je pristojna opcija u rotaciji.

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
7.452
Reaction score
3.664
Локација
Iz Majemija.
Mi ne znamo koliko je uloženo u tog igrača jer transparentna uprava jednim slovom nije dala bilo kakav podatak.

• Like
Reactions: BiP

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.275
Reaction score
6.965
Локација
Beograd
U ovom slucaju stvarno nije potrebno nista vise od zdravog razuma pa da se zakljuci da igrac iz crnogorske lige kome je isticao ugovor nije bio narocito skup ni kad je obestecenje ni kad je plata u pitanju. To da nisu izasli sa konkretnim podacima kad su transferi u pitanju je tacno, ali ostaje nam da se nadamo da ce i to biti ucinjeno kada se potegne pitanje trajne uprave. Cak bih voleo da to bude i obavezno kao deo novog statuta kluba.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
8.314
Reaction score
44.150
Trenutno nemamo dovoljno igrača ni za futsal, tako da je o treneru iluzorono govoriti. Zbog svega toga rezultat poslednja dva meča u rupi je više odraz nemoći držAVne mezimice nego naš. Mi smo bogalji i toga smo svesni.

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.287
Reaction score
5.451
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Možda je to tačno, ali onda bi cigani trebali da budu ugašeni s obzirom na njihov odnos, lopovluk i izdajništvo.
Cigani nedaju na svoj klub,cigani nedaju na svog ciganskog presednika,cigani nedaju na svog Terzu mađiju,cigani nedaju na svog Ćokija legendu ,ciganski šljam sa severne tribine nije se ogrešio o svoj klub,naš šljam sa južne tribine bogami jeste o naš Partizan. Veliki broj ostatka navijača Partizana tzv. Vučićevih žvalavih podguzn8h muva godinama glasanjem podržava SNS nakot i propadanje JSD Partizan.
Teranje Generala D, Vujoševića je podržavao i veliki broj članova ovog foruma i onda se neko čudi kako,zašto,pravda,tuc,muc.....
Kako smo se ponašali još smo dobro i prošli, zaslužili smo mnogo gore

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
734
Reaction score
2.965
Локација
45
Oни су буквално имали 2 прилике за 90 минута, у 48. минуту када је Илић испао и онај корнер на непостављену одбрану. Ово је врло лако могло да остане 0:1 и онда би се хвалоспеви писали свуда. Јебига, није лепо гледати дерби кад говна имају лопту код себе 70% времена, али за разлику од Дуљајевих дербија овај пут нам то није наметнуто већ је то била и идеја. Што је и очекивано, довољно је само да се погледају наше и њихове поставе. А спроведено је у дело врхунски. Да није овог шамроковог на позицији штопера не би ни она 2 оправдано поништена гола постилги.

Тако да опет, браво свима на терену и Благојевићу. Несрећно примљени голови, дешава се, ћерај даље. Имамо чему да се надамо, што се терена тиче.

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
838
Reaction score
4.157
Локација
Čačak
Cigani nedaju na svoj klub,cigani nedaju na svog ciganskog presednika,cigani nedaju na svog Terzu mađiju,cigani nedaju na svog Ćokija legendu ,ciganski šljam sa severne tribine nije se ogrešio o svoj klub,naš šljam sa južne tribine bogami jeste o naš Partizan. Veliki broj ostatka navijača Partizana tzv. Vučićevih žvalavih podguzn8h muva godinama glasanjem podržava SNS nakot i propadanje JSD Partizan.
Teranje Generala D, Vujoševića je podržavao i veliki broj članova ovog foruma i onda se neko čudi kako,zašto,pravda,tuc,muc.....
Juzna tribina je godinama (nadam se bila) okupirana od strane cigana i SNS bagre. Za teranje Duleta nema opravdanja i nikad ga neće biti. Ali i dalje mi to nije dovoljno da mi ispaštamo oni ne. Ni blizu

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.648
Reaction score
1.927
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Mi smo doktori u tome da blatimo svoje bivse igrace i trenere i kad treba i ne treba. Kad treba pretjerujemo do krajnjih granica, kad ne treba onda postane jos ogavnije.
Navijaci Partizana (ili koji se bar tako predstavljaju) vjeruju raznim pojavama na internetu i njihovim lazima i crtanju meta, optuzuju partizanovce da su poslati da uniste Partizan itd..

Sto kaze gore neko, cigani ne daju na svoje i nerijetko ih glorifikuju do krajnjih granica sto bude zaista neukusno za posmatrati.

Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.409
Reaction score
8.589
Локација
Космос
Благојевићу треба дати уговор на 2 сезоне који треба да се испоштује до краја, али он треба да прихвати искључиво уз гаранције да ће играчки кадар бити надограђен током летњег прелазног рока.
Ако то не буде испоштовано, онда следи: МИЈАТЕ ОДЛАЗИ!
Па да видимо шта ће бити од тога.

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.497
Reaction score
747
Локација
Република Српскa
Nije to bas tako jednostavno, trener trazi da dovedes Mesija i on se povrijedi cim dodje, isto kao sa Milosevicem ovim, neke stvari se jednostavno ne vide iz navijacke perspektive. Realno da je imao Milosevica od prve utakmice mozda bi ovo izgledalo dosta drugacije. Evo sad povreda Zube a i zaboravili smo da imamo Zahida povrijedjenog koji je jedan od boljih majstora za ovu ligu, ali covjek je na platnom spisku jbg. Mislim da treba napraviti sistem, a to ne moze za sezonu ili dvije. Evo i ovdje se dovodi u pitanje trenerski kvalitet Blagojevica odmah nakon poraza u derbiju, covjek je izgubio od vrednijeg tima, mozda cak i duplo vrednijeg i to u njihovoj privatnoj ligi u njihovoj rupi.

mileta51

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2016
Порука
58
Reaction score
153
Ja i dalje ostajem pri stavu da cemo im jebati mater. Oni su izduvana kita i plase nas se cak i kada smo ovako osakaceni. Imamo odlicnog trenera , na ljeto 2-3 nova kvalitetna igraca plus da nam se vrate ovi povrijedjeni, oni u ni u jednom derbiju apsolutno nikakvu sansu vise nece imati. Bice ovo dobro.

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.533
Reaction score
26.264
Čekaj ko je izmislio povredicu nisam ispratio?