Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2025/26

Статус
Затворена за писање одговора.
On i Roganović su u omladinskoj reprezentaciji CG. Bolje tako, igraće.

Mnogo bitno sto Andrej nije u reprezentaciji.Nije ni Roganovic valjda imamo boljeg desnog beka.Bolje tako,zbog eventualnih povreda.To su kombo Dejove i Prosineckog.Ko i gleda reprezentaciju,pretvara se u nacionalisticki pir ultra Montegrina,na transparentima im je Krsto Zrnov osvjedoceni fasista,Kop nacionalisticki bez srpskig imena.Ja volim fudbal i isao sam ranije na utakmice ali bjezom od politicke i nacionalisticke predstave.Kada fudbal bude fudbal ok..Otisao sam u off.
Uprava mora da nadje nacina da se prezivi bez prodaje Vukotica,Roganovica,Kostica,Ugresica,malog Kostica i jos par klinaca koji ce mozda i iduce sezone donijeti Evropu a onda ce se,ako ima pameti zakrpiti dugovanja i postaviti klub u normalu.Jos samo o Manceu,harizma golgetera uvijek na pravom mjestu,izuzetni golovi,proslava istih i dubok trag.Zasluzio je i pjesmu navijaca u cinu njegove sahrane.

Човек је са 18 година и непуне 4 утакмице (357 минута) постигао 5 комада.
И то у каквим моментима током утакмица.
Овај тим већ сад реално гази преко 40+ милки вредности.

*исправка - 6 је дао

U školskom dvorištu, peti razred, posle nastave, dolazi debeli Bogdan, ciganin, plače i kaže " Poginuo vam Mance".
Jurili smo ga da ga bijemo, mislili da nas loži, mrzeo sam ga dugo...

Gledajući Andrea Kostića, stičem utisak da je takvog igrača bolje platiti milion bez procenata, nego recimo 500 hil. i 50%.
Biće dečko paklen centarfor. Voleo bih da ostane kod nas makar 3,4 godine.

Ovaj prelazni rok smo prezivjeli i to jako pozitivno.Ne sjecam se prelaznog roka da smo vec odmah izbacili toliko talenta,kupovalo se na kilo ali sve poluigraci.Treba ovu djecu zadrzati,ojacati taj omlasinsku pogon koji sada moze biti mamac za mlade talente koji vide da je nasa politika da ih vec sa 17,18 godina promovisemo u prvi tim i profesionalne ugovore.Ovo posebno jer politika susjeda,uz pomoc drzavnig aparata je da sve sto valja zavrsi kod njih.Treba se suprostaviti drzavnom monstrumu i prezivjeti.

Прелазни рок у Србији траје до 19. септембра

Статус
Затворена за писање одговора.