Borac NBGD
Grobarčina
- Учлањен(а)
- 07.12.2011
- Порука
- 1.739
- Reaction score
- 8.909
Kad prosipaju muda za bubrege
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Pa naravno da je kriv ako je pristao da vodi takvu ekipu.... Kad pristanes na to kriv si i odgovoren za rezultate.....Ne,nego je kriv Blagojevic kojem su urucili najgoru ekipu Partizana ikada,gde po kvalitetu nismo ni u top 4 nase lige,tako je,trener je kriv.
Onda tom logikom idemo na tik do izvora(a znamo sta i ko je sam izvor). Ko je napravio ovakvu ekipu,doveo "pojacanja" i trenera?Pa naravno da je kriv ako je pristao da vodi takvu ekipu.... Kad pristanes na to kriv si i odgovoren za rezultate.....

Ma i zalizani nema podrsku moju.... Ali.... Kad mi neko ponudi da vodim ekipu za koju znam da nema kvaliteta a ja na to kao trener pristanem.... Smatram da je i trener kriv....Onda tom logikom idemo na tik do izvora(a znamo sta i ko je sam izvor). Ko je napravio ovakvu ekipu,doveo "pojacanja" i trenera?
Govnaru bolesnom se zahvaljivao na svakom koraku za sta? Kako bi produzili pozajmicu jos 6 meseci igracu koji 6 meseci vec bleji kod nas i nije video teren i predstavili to kao pojacanje? Rekao sam da imaju moju podrsku do prelaznog roka bez obzira na sva sranja,video sam im "prelazni rok",jel treba da aplaudiram? Da im trazim izgovore neke i kao too idemo na stadion,da navijamo i pruzimo podrsku i pravimo se da je sve top,kao nismo mi navijaci rezultata...budalastina! Svi mi navijamo da Partizan ima dobre rezultate,navijacemo i sad,uprkos svemu,uprkos fantasticnom prelaznom roku,uprkos celoj situaciji,ali nemoj da se pravimo naivni ovde. Ovako moze svaka budaletina da vodi klub,kao nema se para,krivi su ovi pre i onda gomila losih,saboterskih i nelogicnih poteza. Pa posle se pita neko zasto nema publike? Najmanje se tu radi o rezultatu. Evo pojedini traze glavu Blagojevica,ne brinite,dobicete je vrlo brzo,ali zalizanom zato puna podrska i svi na stadion! Nemam reci.
Ako rezultati izostanu, krivci su ljudi iz uprave, a ne trener. Smanjili su troskove i najavili da su i dalje cilj rezultati, i da ce tim biti bolji, a jeftiniji, dakle ako se to pokaze kao netacno znaci da nisu uspeli u onome sto su sami postavili kao cilj i da moraju da snose odgovornost.