НулаТринаест
Grobarčina
Ma bre, to su ljudi koji večito klubu opraštaju tuđe zarade. Ne kapiram uošte logiku. Činjenica je da je Aldo pokazao kurcobolju, toliku da je i mene iznervirao, a bio mi je jako simpatičan zbog one veze sa KK, iako se odmah videlo da sa fudbalom nije baš najbolji drug. Ali isto tako je činjenica da je doveden da radi za platu. Što je regulisano ugovorom. Meni je jako žao što se sportistima ne može plaćati po učinku, ali jbg. Ako je prekršio klupsku disciplinu, ili šta već, kaznite ga, ako postoji pravno utemeljenje za to (stavka u ugovoru). Ako ne, isplatite čoveka, klub ga je doveo, dao mu platu, ugovor. Nisu stvari uvek crne ili bele, iako su nama crnobele, ali u ovom konkretnom slučaju je sve jasno, crno na belo. Ajde što mantramo o Stanojevićima, centrima, realnim Grobarima, napadima na Željka i odbranama Željka, i koje čemu još, nego i dalje i o odricanju zarade koju garantuje potpisani ugovor. Nebuloza. Osećaj i emocije su jedno, obligaciono pravo (mislim da u tu kategoriju spada, nisam pravnik) je nešto sasvim drugo.
P.S.
Da li je iko od članova foruma ikada oprostio svom poslodavcu zaradu? Dakle, oprostio, svesno se odrekao iste, ne da nije uspeo da naplati potraživanja.
P.S.
Da li je iko od članova foruma ikada oprostio svom poslodavcu zaradu? Dakle, oprostio, svesno se odrekao iste, ne da nije uspeo da naplati potraživanja.