Стојанче Ристевски
Magnifico
Ja se nadam da ste tako uviđavni sa svojim nadoknadama pa kad su loši rezultati kažete, “preplaćen sam daj da smanjimo platu” nisam se sretao još sa takvima, ali super je znati da ih ima.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Recima jednog velikog uma “To je narod koji je potpisivao peticiju da se pusti kasandra iz zatvora, koji je kupovao benzin u prahu.”Zabrinjavajuć je broj navijača koji puši tu priču, naravno tu ne računam ove forumske Mijatove botove.
Али ето и они су сасекли и ограничли плате, које су наравно и даље астрономске али опет много мање него њиговим конкурентима, па и даље плаћају играче под уговором и не шиканирају их иако су били благо речено ужасни на терену. Одстраниш играча из тима, покушаш да га уваљаш некоме, ако не успеш исплати му то што му нажалост припада и терај даље.
Počeli smo da se ponašamo normlano kao klub. Više ne dajemo plate sinovima naših trenera za fiktivne poslove gde navodno rade kao skauti kluba. Majku im jebem, kako su nas godinama pljačkali.Dakle, problem "preplacenih stranaca" se resava tako sto ih ne vodis na pripreme i sikaniras preko medija? Slicnu pricu je vrteo najveci izdajnik medju trenerima FK Partizan - Aleksandar Stanojevic. Na taj nacin direktno narusavas preostali ugled kluba + umanjujes novac koji ces dobiti. Jer, zamisli, vise vredi igrac ako prodje pripreme i nakon toga zaigra, nego ako se ponasas prema njemu kao prema Jevreju. Mislim, njemu se sustinski jebe, Kalulu prima punu platu (i da ne prima naplatice se preko suda + zatezne kamate + troskovi). Dakle, ovo ide direktno protiv interesa kluba.
Radujem se danu kada cemo se ponasati kao gospodski klub, i postovati ugovorne obaveze. Nije Kalulu nista ukrao pa da treba da se razapne. Isto tako se radujem danu kada ce se ime Aleksandra Stanojevica iskljucivo koristiti kao sinonim sa prevaranta, izdajnika i moralnog gmizavca. On je gori od Vazure. Jer je "bio nas".