Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2025/26

Humska

Grobar
Учлањен(а)
26.12.2020
Порука
230
Reaction score
704
Локација
Beograd
Danko "Menica" Lazovic spasava klub od zlog Kalulua.
Presveti Blagoje odstranjuje iz ekipe prvog strelca "jer ima manjak motivacije" (da potpise reprogram).

Pa mi prevazisli Monty Pythonov cirkus.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
2.000
Reaction score
2.939
A sta je pravi motiv da se skloni Kalulu, Mijatov nebote?

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.711
Reaction score
70.469
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
799
Reaction score
4.314
Локација
Novi Sad
Okej, zaslužuje Kalulu svoju platu ugovorom propisanu, samo, što se nismo time vodili kad su Zeka Jojić i Markec zarađivali platu na bazi češanja jaja na terenu, nego smo ih mazali govnima i terali (po meni zasluženo)?

Kaluluu ne fali zalaganja, ali to je i jedino što je mu ne fali i podjednako odskače nekvalitetom (i platom) kao što su gorepomenuta dvojica u svoje vreme.

Kakvi su to dvostruki aršini i kad smo postali toliko “pravični”?

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.711
Reaction score
70.469
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Važi i za njih. Samo s druge strane Kalulu nije nikad češao jaja, a ovi incidentni sa njim su krenuli očigledno kada su prestali da mu isplaćuju njegovu propisanu zaradu. I to posle godinu dana šikaniranja od strane novinarskih stanojevića da je preplaćen

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.889
Reaction score
7.663
Локација
beograd
Na vreme se upozoravalo da preplacujemo strance, ali to niko nije shvatao za ozbiljno.
Zato sve pohvale za Mijata i Danka sto su raščistili sa kombinacijama. Sto se tice odbeglog igrača, istrpeti ga jos malo i onda nogobulj. Da se ne ljubimo.

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
2.161
Reaction score
9.896
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Dakle, problem "preplacenih stranaca" se resava tako sto ih ne vodis na pripreme i sikaniras preko medija? Slicnu pricu je vrteo najveci izdajnik medju trenerima FK Partizan - Aleksandar Stanojevic. Na taj nacin direktno narusavas preostali ugled kluba + umanjujes novac koji ces dobiti. Jer, zamisli, vise vredi igrac ako prodje pripreme i nakon toga zaigra, nego ako se ponasas prema njemu kao prema Jevreju. Mislim, njemu se sustinski jebe, Kalulu prima punu platu (i da ne prima naplatice se preko suda + zatezne kamate + troskovi). Dakle, ovo ide direktno protiv interesa kluba.

Radujem se danu kada cemo se ponasati kao gospodski klub, i postovati ugovorne obaveze. Nije Kalulu nista ukrao pa da treba da se razapne. Isto tako se radujem danu kada ce se ime Aleksandra Stanojevica iskljucivo koristiti kao sinonim sa prevaranta, izdajnika i moralnog gmizavca. On je gori od Vazure. Jer je "bio nas".

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
878
Reaction score
3.621
Локација
45
Kaко ли је Челзију који плаћа Стерлинга 350к фунти недељно а човек ни не тренира с првим тимом. :D Али ето и они су сасекли и ограничли плате, које су наравно и даље астрономске али опет много мање него њиговим конкурентима, па и даље плаћају играче под уговором и не шиканирају их иако су били благо речено ужасни на терену. Одстраниш играча из тима, покушаш да га уваљаш некоме, ако не успеш исплати му то што му нажалост припада и терај даље.

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.964
Reaction score
13.372
Локација
.
Sotonoje ne zaslužuje da mu se ime piše velikim slovom, takvo đubre teško da je kročilo u klub ikada.

Još jače od svega su pozitivne reakcije na činjenicu da se oko kluba pravi fama kako igrači treba da igraju za siću sa sve argumentima "Šta će nekom plata veća od xyz evra?", bez obzira na stanje na fudbalskom tržištu.

Grobar87

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
39
Reaction score
131
Локација
Gradiska
Ima li neko od grobara iz RS (polazak iz Gradiske) da bi isao u subotu na utakmicu i nocenje, povratak u nedelju oko 11, prevoz je od mene gratis a za smjestaj se snalazite? :)

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.889
Reaction score
7.663
Локација
beograd
Dakle, problem "preplacenih stranaca" se resava tako sto ih ne vodis na pripreme i sikaniras preko medija? Slicnu pricu je vrteo najveci izdajnik medju trenerima FK Partizan - Aleksandar Stanojevic. Na taj nacin direktno narusavas preostali ugled kluba + umanjujes novac koji ces dobiti. Jer, zamisli, vise vredi igrac ako prodje pripreme i nakon toga zaigra, nego ako se ponasas prema njemu kao prema Jevreju. Mislim, njemu se sustinski jebe, Kalulu prima punu platu (i da ne prima naplatice se preko suda + zatezne kamate + troskovi). Dakle, ovo ide direktno protiv interesa kluba.

Radujem se danu kada cemo se ponasati kao gospodski klub, i postovati ugovorne obaveze. Nije Kalulu nista ukrao pa da treba da se razapne. Isto tako se radujem danu kada ce se ime Aleksandra Stanojevica iskljucivo koristiti kao sinonim sa prevaranta, izdajnika i moralnog gmizavca. On je gori od Vazure. Jer je "bio nas".
Počeli smo da se ponašamo normlano kao klub. Više ne dajemo plate sinovima naših trenera za fiktivne poslove gde navodno rade kao skauti kluba. Majku im jebem, kako su nas godinama pljačkali.