Zalosna Sova
Grobarčina
Ne postoji trener na svetu koji moze Partizan u ovim okolnostima da dovede do trofeja prvaka. Za kup mozda i postoje neke minimalne sanse.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ko je govorio o trofeju prvaka?Ne postoji trener na svetu koji moze Partizan u ovim okolnostima da dovede do trofeja prvaka. Za kup mozda i postoje neke minimalne sanse.
Klub može i da promeni treneraDiskusija se vodi jer je neko napisao da je Paun slobodan i da klub treba da reaguje....
Ovo su mu samo odgovori na takvu konstataciju obzirom da klub ima trenera i ne mora niko da reaguje nigde.
Sačekaj do Božića, biće slobodan...patim i za celavim da dodje...
Ne dao Bog, neka reklamira Snikers.Voleo bih ja i da Murinjo dodje
Da.Klub može i da promeni trenera
Ne znam bas, vodi u prvenstvu...Sačekaj do Božića, biće slobodan
HahahaahNe dao Bog, neka reklamira Snikers.

Bogdan će dobijati više minuta kada shvati da se fudbal igra u oba pravca.
Trifa je taj deo naučio, zato i igra.
Sa druge strane golman Milošević je bez konkurencije najbolje rešenje i uliva veliku sigurnost kako našoj odbrani, tako i navijačimaTrifa nije naucio taj deo, super je to sto se on trudi u odbrani, ali on u svom primarnom zaduzenju, a to je igra u napadu ne postoji. To je i jedina Blagojevica odluka sa kojom se ne slazem, da nase najbolje krilo po svemu prikazanom ulazi sa klupe, a igraju dvojica igraca sa jako skromnim ucinkom. Nadam se da cemo od januara gledati u startnoj postavi Bogdana levo i Zubu desno, to ce ovu ekipu podici na jos veci nivo.

Pa vidite, deco, ja svakako da jesam za ofanzivan fudbal, i svakako da smatram da je najbitnije dati gol, pobediti, dati gol više...
I naravno da vidim da Trifunović ima (zasad) lošu završnicu...da li će je popraviti u neko dogledno vreme...ne znam.
ALI!
To je dečko koji će da pretrči 22 kilometra po utakmici, da igra u oba pravca, da neprestano pritiska protivničku odbranu i da time, ako ništa drugo, veliki deo utakmice protivnički tim drži daleko od našeg gola...
I sad, trener ima opciju da umesto njega ubaci dečka koji ima dosta bolju završnicu, ali će da pretrči (malo karikiram) 2 kilometra, a po njegovoj strani će nam protivnik 15 puta doći do našeg gola i 30 minuta će lopta biti u njihovim umesto u našim nogama...
I, šta mislite, za koga će se, od ta dva igrača, jedan profesionalni trener radije odlučiti da ga stavi u prvih 11?
Da ne govorim o tome da je on ipak svaki dan, i sa njima dvojicom, i sa svim ostalim igračima, ne samo na utakmicama, nego i na svakom treningu, i da ih ipak bolje poznaje nego mi koji pratimo samo utakmice...
Drugo, mnogi misle da se Trifunović (ili i neko drugi) forsira da bismo ga prodali...
E, pa onda da vas pitam, a na koji drugi način, a da to nije da se novac prosi od Vučića, Partizan može da dođe do novca koji mu je neophodan da bi funkcionisao?
O.k. imamo i neke sponzore, ali bez prodaje...kako?
I sad, ako se neki igrač malo više forsira i izlaže za prodaju, valjda je procena, da će se baš taj malo lakše i brže prodati nego neki drugi...
Ipak niko nije baš toliko lud da u izlog stavlja igrača koga je nemoguće prodati, na uštrb nekog drugog koga možeš da prodaš brže i za veće pare.
Obožavam ovog našeg brata!