Парни ваљак
ex Vlad
OTKUD SADA ON? Crnogorci otkrile ime "novog trenera Partizana"
Fudbalski klub Partizan okončao je saradnju sa dosašnjim trenerom Srđanom Blagojevićem.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Može iskusan stranac koji zna dešavanja u srpskom fudbalu?Stranac u FKP u ovim uslovima,mislim da ce to biti katastrofa.
Mislim da oni nisu svesni gde dolaze i kakav je ovo brlog i vukojebina ovde.
Samo domaci trener koji zna desavanja u srpskom fudbalu.

Govorim o terenuKurva se sa Terzićem?
Rasteruje mlađe igrače i strance a dovodi poluprodukte svog kuma?
Trener potpuno nepoznat javnosti? To se nisam nado.U narednih 15 dana pojaviće se 50 imena u medijima.
Svaka trenerska šuša će da plati burek nekom portalu da ga preko našeg imene izvuku iz zobrava/anonimnosti.
Trener će garantovano biti kao i u slučaju Blagojevića, neko ko nijednom nije pomenut, a možda i potpuno nepoznat javnosti.
Искрено, ако ће једини квалитет тог неког домаћег тренера да буде то што зна дешавања у нашем фудбалу (на шта свакако не може да утиче, знао или не) онда боље странац макар немао појма где долази, а имао појма о фудбалу:Stranac u FKP u ovim uslovima,mislim da ce to biti katastrofa.
Mislim da oni nisu svesni gde dolaze i kakav je ovo brlog i vukojebina ovde.
Samo domaci trener koji zna desavanja u srpskom fudbalu.
volimpartizan.rs
Dužina zadržavanja u nekom klubu i nije argument koji govori u prilog kvalitetu/nekvalitetu trenera.Neki već pišu da je Španac potpisao. Neću da pametujem, ne znam ga, ali vidim da se nigde nije zadržao duže od godinu dana, osim u Grenadi. Ako dobro vidim. Sumnjam da će raditi za iste pare kao Blagojević. Koji je ipak ostao, da vadi trnje iz pičke, da proste dame na forumu, iako su već i pre toga pokušali da ga oteraju. I to kad niko osim njega nije hteo da pokaže ljubav prema klubu na taj način. Da je ekipa pala, jeste. Da smo imali nekih neprijatnih (ne znam da li i neočekivanih) poraza, jesmo. Da smo igrali na momente pristojan fudbal, ili makar lep, jesmo. Svakako niko nije očekivao da meljemo sa klincima, i jače ekipe Partizana od trenutne su imale gore rezultate i goru igru. Znam da je fora otpustiti trenera kad veže par poraza, što neko reče, i da je Gvardiola, dobio bi otkaz. Opet, nama ni Gvardiola ne bi pomogao. Da ne pričam o nekom kontinuitetu, itd. Boljeg nemamo, goreg možemo naći. Ne znam šta bih rekao. Osećaj gorčine stoji. Opet, da ne grešim dušu, možda naslednik nešto i pokaže, ko god bio, da ga ne teram unapred. U svom ovom sranju, nadam se da ćemo bar dovesti trenera (u formalnom smislu, dakle čoveka koji je negde učio neku pravu školu za trenere, a ne bata Đorin kadar i ekipu). Srećno ti bilo, mučeni moj Partizane. Od mene podršku uvek imaš (tim, o igračima govorim), za drugo, ostaje da se samo pomolim bogu, ja, ateista.