Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2025/26

Stranac u FKP u ovim uslovima,mislim da ce to biti katastrofa.
Mislim da oni nisu svesni gde dolaze i kakav je ovo brlog i vukojebina ovde.
Samo domaci trener koji zna desavanja u srpskom fudbalu.
Može iskusan stranac koji zna dešavanja u srpskom fudbalu?
images
:D

Izvrtece 10ak imena, sa nekima kao pregovarati ali "u nedostatku boljeg" ostace rodjak Cetko.
Taman dovoljno dugo da se rasproda sta ima i utali ko treba.
Transparentno, kako su obecali.

U narednih 15 dana pojaviće se 50 imena u medijima.

Svaka trenerska šuša će da plati burek nekom portalu da ga preko našeg imene izvuku iz zobrava/anonimnosti.

Trener će garantovano biti kao i u slučaju Blagojevića, neko ko nijednom nije pomenut, a možda i potpuno nepoznat javnosti.

Nadam se samo da će novi trener imati svog kondicionog, inače će Pilates opet da živne, a dobro znamo šta to znači.

U narednih 15 dana pojaviće se 50 imena u medijima.

Svaka trenerska šuša će da plati burek nekom portalu da ga preko našeg imene izvuku iz zobrava/anonimnosti.

Trener će garantovano biti kao i u slučaju Blagojevića, neko ko nijednom nije pomenut, a možda i potpuno nepoznat javnosti.
Trener potpuno nepoznat javnosti? To se nisam nado.

Neki već pišu da je Španac potpisao. Neću da pametujem, ne znam ga, ali vidim da se nigde nije zadržao duže od godinu dana, osim u Grenadi. Ako dobro vidim. Sumnjam da će raditi za iste pare kao Blagojević. Koji je ipak ostao, da vadi trnje iz pičke, da proste dame na forumu, iako su već i pre toga pokušali da ga oteraju. I to kad niko osim njega nije hteo da pokaže ljubav prema klubu na taj način. Da je ekipa pala, jeste. Da smo imali nekih neprijatnih (ne znam da li i neočekivanih) poraza, jesmo. Da smo igrali na momente pristojan fudbal, ili makar lep, jesmo. Svakako niko nije očekivao da meljemo sa klincima, i jače ekipe Partizana od trenutne su imale gore rezultate i goru igru. Znam da je fora otpustiti trenera kad veže par poraza, što neko reče, i da je Gvardiola, dobio bi otkaz. Opet, nama ni Gvardiola ne bi pomogao. Da ne pričam o nekom kontinuitetu, itd. Boljeg nemamo, goreg možemo naći. Ne znam šta bih rekao. Osećaj gorčine stoji. Opet, da ne grešim dušu, možda naslednik nešto i pokaže, ko god bio, da ga ne teram unapred. U svom ovom sranju, nadam se da ćemo bar dovesti trenera (u formalnom smislu, dakle čoveka koji je negde učio neku pravu školu za trenere, a ne bata Đorin kadar i ekipu). Srećno ti bilo, mučeni moj Partizane. Od mene podršku uvek imaš (tim, o igračima govorim), za drugo, ostaje da se samo pomolim bogu, ja, ateista.

Stranac u FKP u ovim uslovima,mislim da ce to biti katastrofa.
Mislim da oni nisu svesni gde dolaze i kakav je ovo brlog i vukojebina ovde.
Samo domaci trener koji zna desavanja u srpskom fudbalu.
Искрено, ако ће једини квалитет тог неког домаћег тренера да буде то што зна дешавања у нашем фудбалу (на шта свакако не може да утиче, знао или не) онда боље странац макар немао појма где долази, а имао појма о фудбалу:

Неки овакав избор би могао да оправда отказ Благојевићу, макар у почетку, а Тrenевског не би ни коментарисао.....

Последња измена:
Neki već pišu da je Španac potpisao. Neću da pametujem, ne znam ga, ali vidim da se nigde nije zadržao duže od godinu dana, osim u Grenadi. Ako dobro vidim. Sumnjam da će raditi za iste pare kao Blagojević. Koji je ipak ostao, da vadi trnje iz pičke, da proste dame na forumu, iako su već i pre toga pokušali da ga oteraju. I to kad niko osim njega nije hteo da pokaže ljubav prema klubu na taj način. Da je ekipa pala, jeste. Da smo imali nekih neprijatnih (ne znam da li i neočekivanih) poraza, jesmo. Da smo igrali na momente pristojan fudbal, ili makar lep, jesmo. Svakako niko nije očekivao da meljemo sa klincima, i jače ekipe Partizana od trenutne su imale gore rezultate i goru igru. Znam da je fora otpustiti trenera kad veže par poraza, što neko reče, i da je Gvardiola, dobio bi otkaz. Opet, nama ni Gvardiola ne bi pomogao. Da ne pričam o nekom kontinuitetu, itd. Boljeg nemamo, goreg možemo naći. Ne znam šta bih rekao. Osećaj gorčine stoji. Opet, da ne grešim dušu, možda naslednik nešto i pokaže, ko god bio, da ga ne teram unapred. U svom ovom sranju, nadam se da ćemo bar dovesti trenera (u formalnom smislu, dakle čoveka koji je negde učio neku pravu školu za trenere, a ne bata Đorin kadar i ekipu). Srećno ti bilo, mučeni moj Partizane. Od mene podršku uvek imaš (tim, o igračima govorim), za drugo, ostaje da se samo pomolim bogu, ja, ateista.
Dužina zadržavanja u nekom klubu i nije argument koji govori u prilog kvalitetu/nekvalitetu trenera.

Šta bismo tek rekli za Blagojevića? Godina u Kovačevcu, pa godina u Sremu, pa pola u Žarkovu, pa opet sve u krug.