Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2025/26

GORAN-BL

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
1.182
Reaction score
6.343
Локација
Banja Luka
Ne pišem ovo zato što mi je Aco jedan od najboljih prijatelja ali on je lično Gvardiola za ove naše livadare.U kom god klubu je radio ostavio je zapažen rezultat.Pekao je zanat u Evropi a ne kod Bata Đore.Uzeo je titulu sa Legiom,jedne sezone ih preuzeo pred kraj prvenstva i spasio ih od ispadanja.U Koroni Kielce kada je radio sa skoro najmanjim budžetom u ligi bio je na sredini tabele.Prošle godine je vodio Piast koji je takođe imao jedan od najmanjih budžeta u ligi i opet je bio pri vrhu tabele(sada se taj Piast sa skoro istim timom raspada,ubjedljivo su zadnji).Bio je takođe kod Marka Nikolića na stažiranju kada je polagao licencu.Trenutno je slobodan,prizivaju ga navijači Legije ali ja se iskreno nadam da će ga ovi naši pozvati i da će završiti kod nas.I na kraju što je možda najbitnije,ima svoje JA i nema šanse da mu se neko miješa u posao.

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.897
Reaction score
2.715
Uz sve to je grobar do koske, može biti dugoročno rješenje što Spanac ne bi bio

El Patron

Grobarčina
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
1.798
Reaction score
9.585
Локација
Nis
Prelepa pobeda! Bravo! Milošević je pokazao opet klasu. Odlično se digli klinci posle katastrofalne dve utakmice.

Borac NBGD

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
1.780
Reaction score
9.073
Локација
NBGD
I pobeda na kraju .. sreca nam je bila saveznik danas
Bravo za golcinu

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
982
Reaction score
2.712
Локација
Kuci
Jovan Milosevic je dokazao zasto ima prednost u odnosu na Kostica.

Ne samo zbog golova, nego i kretnje, ucestvuje u igri.

Steta ako ne budemo mogli da ga zadrzimo...

Da je on bio tu, mozda ne bi ni doslo do smene trenera, jbg...

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.897
Reaction score
2.715
Sjajno da smo ovo dobili, Milošević genijalan!

Igra loša, ali borbena, bravo i za M. Jovanovića što ih je motivisao

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
749
Reaction score
4.134
Локација
Novi Sad
Grešnici nek se pokaju što su kmečali i prizivali guranje u prvu postavu, bilo koga, ispred našeg najboljeg igrača, Jovana Miloševića.

Grešnici, među kojima sam i ja, nek se pokaju što nisu na vreme spoznali kvalitet i značaj Marija Jurčevića za ovaj tim.

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.690
Reaction score
8.047
Локација
Nomad
Ništa ovo danas nije valjalo. Tri dodavanja nismo povezali.

Golman mora da se dovede drugi, jer od Jovišića goreg golmana nismo imali.

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.659
Reaction score
5.261
Локација
Tamo gde su Grobari
Nemam pojma kako smo mi ovo dobili, niti kako može jedan profi igrač napraviti onakav penal. Ali posle ove majstorije Miloševića na sve pre toga sam zaboravio! Ko zna koliko će nam ova pobeda na kraju značiti. Samo još da pozdravim pičke ciganske koji su se ponadali, evo vam ga:angry-smiley-002:

:napred-partizan:

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.358
Reaction score
4.845
Za one što su se pitali zašto Andrej Kostić nije prva opcija u napadu ili ne dobija više minuta, pogledati partiju Jovana Miloševića i sve će biti jasno.

Čovjek je zamaskirao sramotno stanje ekipe, pojedinaca koji su postali uobraženi nakon medijskog eksponiranja i mlaćenjem nekim glupim klauzalama koje su im pomutile razum jer trenutno ne vrijed ni milion, kako izgledaju na terenu.

Ove tapšače pored terena što bi nekad da budu treneri, skloniti odmah i dovesti trenera koji je prije svega moderan trener, a uz to zna da jebe nadobudnim pojedincima mame za vucaranje po terenu, pa da onda pričamo o nekom napretku.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.465
Reaction score
8.116
Локација
Beograd
Vidim da je Marko Jovanovic pohvalio energiju i borbenost ekipe, sa cim bas ne mogu da se slozim, poprilicno je ovo bilo neenergicno, vidi se da ekipi manjka samopouzdanja nakon sva poraza. Medjutim, kada imas madjionicara Jocu Milosevica, moze i tako da se pobedi.

Ugresic zasluzuje pohvale za genijalnu asistenciju za prvi gol, ali i ozbiljnu kritiku za svoju igru u odbrani, bas je duvala promaja kroz sredinu i to uglavnom jer se on nije vracao kad je trebao.