Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2025/26

Статус
Затворена за писање одговора.
Ništa ovo danas nije valjalo. Tri dodavanja nismo povezali.

Golman mora da se dovede drugi, jer od Jovišića goreg golmana nismo imali.
Da stvar bude bolja, jovšić nam je trener golmana, dva u jedan, što bi se reklo:D

Žao mi je što Blagojević, kad je već morao da ide, nije odveo i ovaj fantastčni dvojac....
Za pilatesa/lakmusa svi znamo da je najvažniji lik u FKP i da će "trajati" dok bude i kluba, ali bar ove dvojice da se rešimo nekako.

Kako lako pretjerujemo i sa pohvalom i kritikom.Milosevic je svakako bolji i kompletniji igrac od A.Kostica,konacno igrac na pozajmici iz lige 5.Pitanje je da li mozemo otkupiti ugovor ili produziti pozajmicu i sta on misli o svemu tome,jer decko ima kvalitet i nece se zadovoljiti ovom ligom i bez konkurentnosti za trofeje.A.Kostica smo dizali na 20.miliona a decko tek punoljetan i posjeduje kvalitet,moze duze ostati jer je otkupljen za male pare.Vjerovatno u buducnosti i zaraditi,samo da ne bude to bliska buducnost.Vukotic pao u forni,sto je odraz i cijelog tima i brzo cemo i njega da prozivamo.Grijesimo i sa malim Kosticem,ne znam da li je punoljetan,Trifunovicem koji ove gofine izgleda mnogo bolje nego lani,mozda i dostigne potreban kvalitet.Sve su ovo mladi momci,treba biti obazriv u kritici a posebno u uslovima u kakvim je klub i liga koja se igra.Bravo za pobjedu i l mjesto.

Da stvar bude bolja, jovšić nam je trener golmana, dva u jedan, što bi se reklo:D

Žao mi je što Blagojević, kad je već morao da ide, nije odveo i ovaj fantastčni dvojac....
Za pilatesa/lakmusa svi znamo da je najvažniji lik u FKP i da će "trajati" dok bude i kluba, ali bar ove dvojice da se rešimo nekako.
Trener golmana koji u čitavoj karijeri nije stao 15 puta na gol.
Mali Jovanović ima više golmanskog iskustva od njega.

Sve je stalo u jedno ime i prezime-jovan milosevic!
Na sta smo licili u prvom, sreca pa smo samo sa golom razlike usli u drugo. Posle je to za nijansu bolje bilo, ako nista zatvorili smo pozadi. Ako moze bez milovanovica na beku, molim vas. Natho je jos uvek tatica ovog sporta. Bar na ovom nivou takmicenja.
Generalan utisak: pali i energetski i mentalno. Mladost, ne znam sta drugo moze biti. Mozda se podignu posle ovog u ivanjici.

Smeta, jer imamo jednog od gorih golmana u ligi.
To što smo bili konstantni na toj poziciji, zasluga je nekih tuđih trenera, koji su te golmane stvorili.
Iz naše škole poslednji da je nešta valjao je Živko.
Jel je trener golmana, trener u prvom timu ili trener u mlađim kategorijama? I šta misliš čija je zasluga za dovođenje tih golmana, koje su tuđi treneri stvorili? To da ne izbacujemo golmane se slažem potpuno.

Već sam to uradio pre nekog vremena, ali imam želju još jednom da uputim izvinjenje Miloševiću. Posle prvih utakmica, pomislio sam svaka čast njegovom menadžeru kako ga je ugurao u Bundes ligu, pa još u Študgart. Totalno mi je delovao nefudbalski. Nije izvinjenje samo zbog ovog gola, nego zbog njegovih partija do sad, bogami i zalaganja, i značaja koji ima za igru. Što se ostalog tiče, tri boda, i to je to. Što reče kolega koji post iznad, dajte trenera, a ne tapšače, to nam je najbitnije sad.

Ne treba potcjenjivati Marka sa ovim tapsac. On se daje koliko zna i umije, mislim da je na motivacionom planu odigrao ulogu.

Još Pazar da preguramo i tad ćemo vjerovatno dobiti ime trenera.

Jel je trener golmana, trener u prvom timu ili trener u mlađim kategorijama? I šta misliš čija je zasluga za dovođenje tih golmana, koje su tuđi treneri stvorili? To da ne izbacujemo golmane se slažem potpuno.
Imao je on i u prvom timu mlade golmane od kojih na kraju nije bilo ništa, pa se bojim da se isto ne desi i sa Jovanovićem.
Ne vjerujem da ima uticaj na dovođenje golmana, ali dovođenje Miloševića je za zatvor, ko god da ga je doveo.

Imao je on i u prvom timu mlade golmane od kojih na kraju nije bilo ništa, pa se bojim da se isto ne desi i sa Jovanovićem.
Ne vjerujem da ima uticaj na dovođenje golmana, ali dovođenje Miloševića je za zatvor, ko god da ga je doveo.
Ne veruješ da ima uticaj na dovođenje golmana, a u predhodnom postu Miloševića pripisuješ njemu. Gde su ti silni mladi golmani koje je imao sada? Jbt., u moru silnih problema koje ima naš klub, našli ste da izmišljate nove.

Статус
Затворена за писање одговора.