Demba Seck ako popravi jedan od osnovnih tehničkih elementa fudbala a to je vođenje lopte možda i postane profesionalni fudbaler. Ima odlične fizičke predispozicije ali kontrola lopte u trku je na nivou beton lige.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Kontrola lopte, pregled igre, tehnika šuta, igra glavom... zapravo, malo šta i ima.Demba Seck ako popravi jedan od osnovnih tehničkih elementa fudbala a to je vođenje lopte možda i postane profesionalni fudbaler. Ima odlične fizičke predispozicije ali kontrola lopte u trku je na nivou beton lige.
Prelep gol.Glavni utisak utakmice makazice i gol Miloševića
Tri boda
i od kako smo sustigli cigane na obe utakmice protiv nas je sviran penal.

.....13 голова на 18 утакмица. Са 20 година и пар месеци је постао гол машина. Изгледа да је та 20-та година (пар месеци горе доле) нека прекретница у главама младих играча и да оно што покажу у том периоду - то је отприлике то тако да ето од неких смо можда видели довољно да донесемо закључак, а од неких тек треба да видимо. Само да до краја године остваримо 6/6 па да се на зиму слегне све у ногама и на пролеће да изађе јачи и искуснији тим.
Malo ko osjeća klub kao Nađ, on je faktički inventar u klubu, pa ne vjerujem da bi ga neko želio za trenera.Stresnih nekoliko dana bilo za sve koji vole crno-belo... na svim poljima, u svim sportovima... a biće još gore...
Nego, da se vratim na kandidate za trenersku poziciju i postavim jedno pitanje: šta će nam trener stranac? Pričamo da forsiramo klince iz škole koji osećaju klub, a ovamo trener stranac. Pa, valjda i trener treba da oseća klub, u takvoj proklamovanoj koncepciji.
Ne kažem da se slažem sa tim, samo mi je nelogično. Ispada da uprava priča jedno, a radi drugo... stvarno šoking.
Meni je bitno da trener nešto zna i ume da prenese znanje, a to odakle je, makar meni, potpuno irelevantno.Stresnih nekoliko dana bilo za sve koji vole crno-belo... na svim poljima, u svim sportovima... a biće još gore...
Nego, da se vratim na kandidate za trenersku poziciju i postavim jedno pitanje: šta će nam trener stranac? Pričamo da forsiramo klince iz škole koji osećaju klub, a ovamo trener stranac. Pa, valjda i trener treba da oseća klub, u takvoj proklamovanoj koncepciji.
Ne kažem da se slažem sa tim, samo mi je nelogično. Ispada da uprava priča jedno, a radi drugo... stvarno šoking.
Па, ево, управа је, силом прилика, гурнула млад и скрпљен тим у ватру, акценат је био на томе да клинцима скочи цена, да касније дође до неке продаје, да се полако финансијски вадимо из буле, итд...Sta li se iza brda valja?