Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2025/26

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
778
Reaction score
5.777
Локација
Pozega
Demba Seck ako popravi jedan od osnovnih tehničkih elementa fudbala a to je vođenje lopte možda i postane profesionalni fudbaler. Ima odlične fizičke predispozicije ali kontrola lopte u trku je na nivou beton lige.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
8.774
Reaction score
46.069
Локација
Beograd
Nadam se da naši igrači, pogotovo krila i treneri nekad pogledaju utakmice Lige šampiona, da vide kako se ponašaju igrači npr Briža, bilo koji, kada dobiju loptu na krilu, okrenu se i teraju odbrambenog igrača protivnika na povlačenje, ma ko to bio, a ne da po pravilu, vrate loptu nazad, od toga sam dodatno osedeo zadnjih par godina.
A o fizičkoj spremi da ne pišem...

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
5.038
Reaction score
28.478
Локација
U Kinšasi
Demba Seck ako popravi jedan od osnovnih tehničkih elementa fudbala a to je vođenje lopte možda i postane profesionalni fudbaler. Ima odlične fizičke predispozicije ali kontrola lopte u trku je na nivou beton lige.
Kontrola lopte, pregled igre, tehnika šuta, igra glavom... zapravo, malo šta i ima.

ajax00

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
1.005
Reaction score
3.084
Glavni utisak utakmice makazice i gol Miloševića
Tri boda
i od kako smo sustigli cigane na obe utakmice protiv nas je sviran penal.

Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
15.866
Reaction score
34.178
Локација
Јужна страна,воли Партизана !!!

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.347
Reaction score
17.017
Знам да се врв слабо ко сећа свачијег уписа око неког играча али имам обавезу барем према себи да овако јавно признам да су ми Белић и Ј.Милошевић два убедљиво највећа лична промашаја. Какве голове је човек дао ове сезоне :respect .....13 голова на 18 утакмица. Са 20 година и пар месеци је постао гол машина. Изгледа да је та 20-та година (пар месеци горе доле) нека прекретница у главама младих играча и да оно што покажу у том периоду - то је отприлике то тако да ето од неких смо можда видели довољно да донесемо закључак, а од неких тек треба да видимо. Само да до краја године остваримо 6/6 па да се на зиму слегне све у ногама и на пролеће да изађе јачи и искуснији тим.
Свака част екипи на преокренути али морају да добију тренера најкасније пре репрезентативне паузе, а идеално већ за недељу.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
22.074
Reaction score
48.507
Локација
Žrnov
Stresnih nekoliko dana bilo za sve koji vole crno-belo... na svim poljima, u svim sportovima... a biće još gore...

Nego, da se vratim na kandidate za trenersku poziciju i postavim jedno pitanje: šta će nam trener stranac? Pričamo da forsiramo klince iz škole koji osećaju klub, a ovamo trener stranac. Pa, valjda i trener treba da oseća klub, u takvoj proklamovanoj koncepciji.

Ne kažem da se slažem sa tim, samo mi je nelogično. Ispada da uprava priča jedno, a radi drugo... stvarno šoking.

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.703
Reaction score
8.106
Локација
Nomad
Stresnih nekoliko dana bilo za sve koji vole crno-belo... na svim poljima, u svim sportovima... a biće još gore...

Nego, da se vratim na kandidate za trenersku poziciju i postavim jedno pitanje: šta će nam trener stranac? Pričamo da forsiramo klince iz škole koji osećaju klub, a ovamo trener stranac. Pa, valjda i trener treba da oseća klub, u takvoj proklamovanoj koncepciji.

Ne kažem da se slažem sa tim, samo mi je nelogično. Ispada da uprava priča jedno, a radi drugo... stvarno šoking.
Malo ko osjeća klub kao Nađ, on je faktički inventar u klubu, pa ne vjerujem da bi ga neko želio za trenera.

Ti koji osjećaju klub, su dobrim dijelom i odgovorni za ovo gdje smo danas.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
8.774
Reaction score
46.069
Локација
Beograd

Meni je bitno da trener nešto zna i ume da prenese znanje, a to odakle je, makar meni, potpuno irelevantno.
Ok, saglasićemo se samo da nije ciganštura.

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
837
Reaction score
2.519
Локација
Banja Luka
Nebitno da li je stranac. Osnovno je da taj bude trenutno najbolje moguće rješenje, da što prije dođe i spozna i uigra ekipu pa kad budu transferi da se pametno kupuje i prodaje. A onda (nadam se), sljedeće sezone u Evropi nešto i napravi.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.380
Reaction score
37.852
Локација
Beograd
Па, ево, управа је, силом прилика, гурнула млад и скрпљен тим у ватру, акценат је био на томе да клинцима скочи цена, да касније дође до неке продаје, да се полако финансијски вадимо из буле, итд...
И да Партизан буде конкурентан.

Клинцима јесте скочила цена, а што се тиче конкурентности, у Европу нисмо ушли, до финала Купа нисмо стигли, у првенству се одлично држимо, али је однос поведа, нерешених и изгубљених утакмица, по мени, и по проценту успешности превазишао сва позитивна очекивања, јер, ово је један од најмлађих и најнеискуснијих (а у последње време и најјефтинијих) тимова које смо икада имали.
Уз разумљиво повремено варирање форме, већина наших младих играча су БАШ ПУНО напредовали у односу на прошлу сезону.
Ја не знам шта је више могло да се очекује од овог тима, и, који би то тренер успео нешто више од овога што је успео Срђан Благојевић?!

Добро. То је оно што видимо ми онако ,,споља,, - не видимо оно што је ,,унутра,, - па, можда је тамо Срђиола нешто грешио, а можда и није, али, ако је управа задала неки ОБЈЕКТИВАН ,,курс,, и дала поверење тренеру, и, ако тај тренер по томе ,,курсу,, заиста добро иде, чему онда његова смена?

Ако је управа задала неки НЕОБЈЕКТИВАН ,,курс,, па онда он није остварен, то је онда ствар тога да управа не зна свој посао, а не тренер, али, ето, свакој управи је најлакше сменити тренера, и избећи сваку своју одговорност...

Само што прави навијачи Партизана додуше јесу луди (између осталог и због Партизана и за Партизаном), али нису толико глупи па да мисле да је само тренер увек крив, а управа никада, поготово што имамо историјске примере да су нам УВЕК управе бивале НАЈГОРИ део клуба!

Дакле, што се тиче ОВЕ управе, господо, мислите да је тренер могао боље, и мислите да посао треба да настави БОЉИ ТРЕНЕР?
У реду. Али где вам је тај бољи тренер?

Зашто га нисте већ нашли и обезбедили, и, онда, по смени Срђиоле, кажете, хвала човеку, растајемо се као пријатељи, а посао ОД САД преузима тај и тај, јер сматрамо да је он сада ПРАВО решење.

И, ако се покаже да је право решење, свака вам част на интуицији и знању, а ако ћете тренера да мењате на сваких 6 месеци или годину дана, онда немата појма, као и сви ови пре вас...

Клуб је у новчаној и управљачкој кризи, сходно томе и у резултатској дубиози (ако хоћемо и даље да будемо ВЕЛИКИ клуб), и морају да се одреде приоритети, задаци, правац, курс, смер, да се поделе улоге онима који заслужују да их добију, и да се РАДИ!

Да се ради, господо, а не сваких 6 месеци да мењате некога.
А себе да не мењате.

Видите, децо, ја не пратим само ФК Партизан, пратим и ФК Телеоптик и кошаркашице Партизана...упоређујем рад и тамо и овамо и те клубове са ФК Партизаном...

Телеоптик добро гази, играчи су у све бољој форми, игра је узнапредовала...па, ако се нека утакмица и изгуби, да ли одмах треба сменити тренера и заборавити све добро што је досад направио? Наравно да не.

Кошаркашице Партизана добиле су три појачања која су подигла ниво игре, нови (искусни) тренер добро води тим, ређају се победе за победом, али, ЖКК Ц.з. има МИЛИОНСКИ буџет и добија нас у првом дербију са 30 разлике (а остале клубове са по 50 и више)...и, шта сад, да се мења тренер?
Па наравно да не, кад КЖК Партизан буде имао МИЛИОНСКИ буџет као ККЖ Ц.з, ОНДА можемо да се питамо зашто нисмо добили дерби и освојили титулу...

Е па, децо са форума, и господо из управе, толико на тему тренера.

Прво, какав тим има.
Друго, колики му је буџет.
Треће шта је са тим и таквим тимом и буџетом РЕАЛНО да се уради.

ЧЕТВРТО: и тек онда можемо да оцењујемо тренера.