Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

FK Partizan 2025/26

Ne bih se slozio. Prvo mi vec dugi niz godina nismo prismrdili sansi da se borimo za titulu.
Nema vise ni izgovora ni vremena. Svi smo rekli ok forsirace mlade, podrazcemo. Doveli Blagojevica, nije Anceloti, ali eto covjek je imao neku viziju, neku ideju. Nakon dugo godina stvorio se hajp. Nismo se obrukali u derbiju, dobijali smo male utakmice, nismo se ni u Evropi obrukali. Svi smo kontali ok, polako, gradi se neki sistem, treba imati strpljenja.
Sta se onda desava, u sred prvenstva, oni otpustaju Blagojevica i dovode Stojakovica. Razumio bih da su doveli neko trenersko ime da jos vise unaprijede sve i podignu na nivo, ali ne, oni direktno idu na nizi stepenik.
E po tome sudi vecina nas. Jer imamo posttraumatski sindrom od kojekakvih svinjura, iglica i matorih udbasa, da se nista promijenilo nije i da je isto sranje samo drugo pakovanje, drugim rijecima sabotaza.
Mijatovic je do sad 7 puta ubio momentum, kako kod navijaca, tako u samoj ekipi. Zato je ljudima pun kurac i nema vise vremena ni strpljenja.
Titulu da osvojimo mozemo tek nakon promena, ali državnih.
Blagojevića su mnogi tada terali, sad ispada kao suvo zlato. Koliko se sećam, otkaz Blagojeviću je uručen dok je Partizan bio drugi na tabeli, porazen u kupu od Mačve, poražen u ligi.... Zamisao bila da Stojaković poznaje većinu jer ih je trenirao... Naravno, ne kažem i da treba da ostane, jednostavno nemam još uvek izgrađeno mišljenje o njemu.
Ništa mi nismo bolji sada sem što smo izgubili golgetera. Mislim da će Polter biti dobra zamena ali nam ponovo fali napadač za Evropu i sledeću sezonu.
Ne kažem da je sve bajno ali ne vidim da Mijatović radi baš sve protiv kluba. Razumem i trenutnu frustraciju zbog neresenog sa Radničkim ali recimo da dodje novo rukovodstvo...mislim da bi bilo gore. Ne branim (previše), samo sam strpljiviji. Za razliku od košarke gde sam svestan da će rukovodstvo urušiti klub na niske grane...namerno.

Siguran sam da ćemo u Surdulici odigrati dobru utakmicu i pobediti ih. Prva utakmica je uvek najteža. Osim toga nisu odigrali 15 dana bilo kakvu utakmicu, što predstavlja veliki problem. U 1 poluvremeni smo imali čistih 2:0, ali sreća je okrenula leđa. Izlazak Kanutea, samo je pojačao ekipu Radničkog, jer je do tada samo smetao i pravio probleme svom timu. Bez levog krila(Vukotić), bez desnog(Seka) , sa novajlijama, nismo imali baš neke šanse, da kroz pas dođemo do gola. Slučajna odbrana golmana Kostiću(mlađem), bacanje na gol liniju, nedosuđeni penal, nervozni navijači. Sve je bilo protiv nas. I dalje sam ubeđen , da je ostao Ognjen da bih dobili, ali trener ih bolje poznaje nego mi. O tome da li Mijat sastavlja tim, verovatno daje neke svoje ideje , da li će to neko prihvatiti ili ne , stvar je karaktera i kompromisa. Siguran sam da će u narednom kolu , sve biti mnogo, mnogo, mnogo bolje

Siguran sam da ćemo u Surdulici odigrati dobru utakmicu i pobediti ih. Prva utakmica je uvek najteža. Osim toga nisu odigrali 15 dana bilo kakvu utakmicu, što predstavlja veliki problem. U 1 poluvremeni smo imali čistih 2:0, ali sreća je okrenula leđa. Izlazak Kanutea, samo je pojačao ekipu Radničkog, jer je do tada samo smetao i pravio probleme svom timu. Bez levog krila(Vukotić), bez desnog(Seka) , sa novajlijama, nismo imali baš neke šanse, da kroz pas dođemo do gola. Slučajna odbrana golmana Kostiću(mlađem), bacanje na gol liniju, nedosuđeni penal, nervozni navijači. Sve je bilo protiv nas. I dalje sam ubeđen , da je ostao Ognjen da bih dobili, ali trener ih bolje poznaje nego mi. O tome da li Mijat sastavlja tim, verovatno daje neke svoje ideje , da li će to neko prihvatiti ili ne , stvar je karaktera i kompromisa. Siguran sam da će u narednom kolu , sve biti mnogo, mnogo, mnogo bolje
Ovo ko da je vještačka inteligencija pisala.

Nisam siguran da će nam prijati gostovanje u Surdulici iz više razloga. Igra nam na premijeri više ličila na raspad nego smišljeno nešto. Veštačka podloga u Surdulici ume gostujućim ekipama stvoriti ozbiljan problem. Na desnom beku zbog kartona neće biti Roganovića. Na sve to nam delegirali Terzinog specijalca Marka Ivkovića.

Све је ишло као по лоју, а онда нам је срећа окренула леђа и Кануте доби црвени картон... И отежа нам да играмо 60 минута са играчем више.

Ах тај проклети Кануте (у стилу Ђуре фризуре) ...

Него да спремим срце на време за ренесансу у Тончевленду.

Neću da smaram,još samo ovo.
Prvo sam mislio da je neka zajebancija,možda i jeste.
Ali kaže čovjek (fleshgordon) :,,Slučajna odbrana golmana Kostiću (mlađem)?''
Ovo ko je mlađi od njih ni rođene im majke ne znaju,Rođeni su u dan razlike (naravno da nisam znao dok nisam proguglao).
Jedino ako je jedan od njih pisao.
Neću čitati ništa do Surdulice.

Sta ovi pa rade da moze biti gore??
Ubacena par imena bivsig igraca i ledjendi da se navijaci malo koprcaju i nadaju necemu epilog isti urusavanje kluba

Dejavu na predhodne sezone i povratke bivših igrača, Fejse i Jojića...

Ja se stvarno nadam da grešim i da će se desiti skroz suprotnog od ovoga što govorim ali iz dana u dan su šanse za titulu sve manje. Suđenja na koja ne treba trošiti reči i izbori trenera koji su stvarno nejasni.

Ja se stvarno nadam da grešim i da će se desiti skroz suprotnog od ovoga što govorim ali iz dana u dan su šanse za titulu sve manje.
Легендо ми смо ову титулу испустили на прошлим парламентарним изборима, исто где смо изгубили и прошлу и ону пре ње, али и сваку следећу док не будемо боље бирали на истим тим изборима.

Sastanak uprave zakazan je za 10 časova.
Šta god da odluče, ali da bude bolje nego što je sad.