Sale GraveDigga
Početnik
- Учлањен(а)
- 16.12.2008
- Порука
- 14
- Reaction score
- 24
Titulu da osvojimo mozemo tek nakon promena, ali državnih.Ne bih se slozio. Prvo mi vec dugi niz godina nismo prismrdili sansi da se borimo za titulu.
Nema vise ni izgovora ni vremena. Svi smo rekli ok forsirace mlade, podrazcemo. Doveli Blagojevica, nije Anceloti, ali eto covjek je imao neku viziju, neku ideju. Nakon dugo godina stvorio se hajp. Nismo se obrukali u derbiju, dobijali smo male utakmice, nismo se ni u Evropi obrukali. Svi smo kontali ok, polako, gradi se neki sistem, treba imati strpljenja.
Sta se onda desava, u sred prvenstva, oni otpustaju Blagojevica i dovode Stojakovica. Razumio bih da su doveli neko trenersko ime da jos vise unaprijede sve i podignu na nivo, ali ne, oni direktno idu na nizi stepenik.
E po tome sudi vecina nas. Jer imamo posttraumatski sindrom od kojekakvih svinjura, iglica i matorih udbasa, da se nista promijenilo nije i da je isto sranje samo drugo pakovanje, drugim rijecima sabotaza.
Mijatovic je do sad 7 puta ubio momentum, kako kod navijaca, tako u samoj ekipi. Zato je ljudima pun kurac i nema vise vremena ni strpljenja.
Blagojevića su mnogi tada terali, sad ispada kao suvo zlato. Koliko se sećam, otkaz Blagojeviću je uručen dok je Partizan bio drugi na tabeli, porazen u kupu od Mačve, poražen u ligi.... Zamisao bila da Stojaković poznaje većinu jer ih je trenirao... Naravno, ne kažem i da treba da ostane, jednostavno nemam još uvek izgrađeno mišljenje o njemu.
Ništa mi nismo bolji sada sem što smo izgubili golgetera. Mislim da će Polter biti dobra zamena ali nam ponovo fali napadač za Evropu i sledeću sezonu.
Ne kažem da je sve bajno ali ne vidim da Mijatović radi baš sve protiv kluba. Razumem i trenutnu frustraciju zbog neresenog sa Radničkim ali recimo da dodje novo rukovodstvo...mislim da bi bilo gore. Ne branim (previše), samo sam strpljiviji. Za razliku od košarke gde sam svestan da će rukovodstvo urušiti klub na niske grane...namerno.