Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

FK Partizan 2025/26

Nece Lazetic doci, nije lud da se odrekne love od jevreja jer je dobio otkaz i primace platu dok ne nadje novi klub. Mada ja mislim da nama nije lova problem, Mitrovic i Zdjelar ne igraju za kikiriki, to sigurno, vise je problem nemanje vizije i strategije. Moje mišljenje je da oni prosto ne znaju sta ce dalje, dal da traze trenera za do kraja sezone ili imaju neki pik na kraju sezone a sad im treba nesto "prelazno"

Imena koja se pominju preko kvazi novinara Zorana Stojadinovića su sve samo ne rešenje i ono sto je nama potrebno u ovom trenutku!Nama treba ime BUM koje će da razdrma ekipu a ujedno da navijače vrati i veze da dolaze na stadion.

Lazetić, pa ako Psiho do leta bude pri kraju da dođu kvalitetna pojačanja.

Za smenu Stojakovića su Lazović i Milka Forcan dok je naravno protiv onaj koji je ovom lihvaru dao kredibilitet, zalizano govedo Đape. Rasim izgleda evoluira i nit smrdi nit miriše. Ne izjašnjava se.

Ко бре пише ове ретардиране вести, гори сам ја што паднем на кликбејт… Ево да са одем неког другог: у вести не пише да је Лазетић одбио Партизан, него да има велику плату у Макабију и да би морао да је се одрекне. Како се из те информације изроди овакав наслов то зна само имбецил који је ово писао.