Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2025/26

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.703
Reaction score
8.106
Локација
Nomad
Ko niko ne dođe, ja mislim da ovaj sastav ima velike šanse da počne na Kipru.IMG_4693.jpeg

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.703
Reaction score
8.106
Локација
Nomad
Ne bi me iznenadilo da kao juče krenemo sa Nathom kao najisturenijim, a da u sredini bude Ugrešić.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.486
Reaction score
8.275
Локација
Beograd
Kakav Natho od starta, jos na Kipru na 40 stepeni, nema sanse. Milosevic ako bude zdrav i spreman u spicu, ako ne onda Kostic, a na 10 Vukotic. Takodje ocekujem Roganovica pre Arandjela u 11.

Mene bas brinu stoperi, konkretno Milovanovic. Nisam gledao utakmicu ali citam da mu bas fali snage, to je ogroman problem za dvomec sa Aekom koji igra (ili je igrao kad smo prosli put igrali protiv njih) tako sto salju milion centarsuteva i pokusavaju da pobede na snagu i fiziku. Tu mora neko fizicki kvalitetnije resenje da udje da bude u paru sa Milicem.

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
424
Reaction score
776
Ko niko ne dođe, ja mislim da ovaj sastav ima velike šanse da počne na Kipru.Погледајте прилог 32094
U ovoj ekipi najveće nade polažem u Kalulua. Mislim da nam je on trenutno glavni adut. Bar kad pričamo o igri na protivničkoj polovini. (Eh, kad je dotle došlo... I to mnogo govori.)

U svakom slučaju Bratski kup nam je generalna proba za AEK. Jedva čekam da krene. Tu ćemo videti gde smo i šta nam fali.

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
513
Reaction score
943
ja bi kalulua u spic stavio i cenim da moze da bude novi dijara....samo sto nemamo koga na krilo s obzirom da je zuba povredjen

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.843
Reaction score
21.755
Локација
Храм фудбала
U ovoj ekipi najveće nade polažem u Kalulua. Mislim da nam je on trenutno glavni adut. Bar kad pričamo o igri na protivničkoj polovini. (Eh, kad je dotle došlo... I to mnogo govori.)

U svakom slučaju Bratski kup nam je generalna proba za AEK. Jedva čekam da krene. Tu ćemo videti gde smo i šta nam fali.

А прије мање од годину дана га "тјерали" као скупог играча који не прави разлику.
Мислим да о нама, нашем тиму, прелазном року и ова горе чињеница довољно говори.

guzakom

Grobar
Учлањен(а)
15.12.2007
Порука
497
Reaction score
1.325
Локација
Pozarevac
I sada ga teraju ne vode ga u Moskvu na pripreme,kazna zbog kašnjenja.

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
2.028
Reaction score
6.499
Локација
Beograd
Sve ovo deluje daleko od obecavajuceg ali mislim da svaki Grobar ne bi trebalo da ima dilemu gde ce biti 17. jula.

Drugi klub nemamo. Podrska pa dokle nas to odvede. Oporavak ce svakako biti spor.

ajax00

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
1.005
Reaction score
3.084
Šta god bilo, svim srcem uz Partizan.
Uvek!

Dekstasijel

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
183
Reaction score
773
Локација
Beograd
Pravila su pravila.. LOOOOL!

Od Evrope nema nista ocigledno, tako da, ajmo da ih podrzimo na domacim livadama...

Dok ne uzmemo titulu, nema nam grupne faze...