Haris_Brkić
Grobarčina
- Учлањен(а)
- 29.07.2022
- Порука
- 2.443
- Reaction score
- 19.612
Čak i da sve bude tako, drugi Partizan nemamo, a ovaj je na konopcima.
DODJITE NA STADION!
DODJITE NA STADION!
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Gde ćeš gojaznog Bugarina pre UgrešićaKo niko ne dođe, ja mislim da ovaj sastav ima velike šanse da počne na Kipru.Погледајте прилог 32094
Nagađam, kao i svi mi.Gde ćeš gojaznog Bugarina pre Ugrešića
U ovoj ekipi najveće nade polažem u Kalulua. Mislim da nam je on trenutno glavni adut. Bar kad pričamo o igri na protivničkoj polovini. (Eh, kad je dotle došlo... I to mnogo govori.)Ko niko ne dođe, ja mislim da ovaj sastav ima velike šanse da počne na Kipru.Погледајте прилог 32094
U ovoj ekipi najveće nade polažem u Kalulua. Mislim da nam je on trenutno glavni adut. Bar kad pričamo o igri na protivničkoj polovini. (Eh, kad je dotle došlo... I to mnogo govori.)
U svakom slučaju Bratski kup nam je generalna proba za AEK. Jedva čekam da krene. Tu ćemo videti gde smo i šta nam fali.