Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2025/26

Статус
Затворена за писање одговора.
Ti veruješ u bajke (titule).
Ja ne vjerujem, ali to je obaveza ovoj garnituri, pošto su sad sve poluge odlučivanja u njihovim rukama, nema opravdanja.

Prva polusezona je bila priča o kadrovskom sređivanju kluba, pa prošle godine je bila priča o finansijskoj stabilizaciji, sad ova mora da bude takmičarska, ili da radi govnjiva motka.

Za sad vrlo tanki potezi.

Krunic mi je i ok resenje za drugog golmana, Milosevic je takodje tanak al ajde malo zbog svlacionice mada on stvarno ne moze da bude prvi golman za kvalifikacije ali hajde shvatam da trenutno nema vremena a mozda ni realnih opcija.
Ovaj momak iz Fejnorda djeluje kao klasicna kombinacija al hajde tako je i Belic.
Nama hitno trebaju lijevi bek i stoper (kvalitetni).
Nadam se neka provjerena 8ca, 10ka, lijevo krilo i 2 spica.

Mi to za mjesec dana dovesti necemo, u Evropi je nadat se nesto laksim prvo ili cak prva dva kola inace opet kanal.

Podrska za Saleta mada skeptican sam, ne po pitanju njega nije mi ni bitno koliko je kvalitetan znam da ce radit najbolje za nas, plasi me sto ce i njega vjerovatno potrosit.

Sto se uprave tice godina i po je prosla.
Nije Mijat bas toliko los bio , malo je ocistio situaciju, njegovo forsiranje djece ce se naplatit koliko toliko_Od mene imaju podrsku al ocekujem rezultate na svim poljima.

Ja ne vjerujem, ali to je obaveza ovoj garnituri, pošto su sad sve poluge odlučivanja u njihovim rukama, nema opravdanja.

Prva polusezona je bila priča o kadrovskom sređivanju kluba, pa prošle godine je bila priča o finansijskoj stabilizaciji, sad ova mora da bude takmičarska, ili da radi govnjiva motka.
Mi svi ovekujemo titule,pobede.....A sta mi kao navijaci FK Partizan dajemo klubu?(cast izuzecima)....Na stadionu skoro pa nas nema opet kazem cast hiljadu dve mazohista,pisemo kako je sve u tukama Zvalavog znamo da para nema u Fk ali ocekujemo brdo pojacanja minimum Murinja za trenera i titulu naravno.....Malo nismo realni.....Nazalost ali u ovom momentu samo se molim da nas totalno neugase.....

Mi svi ovekujemo titule,pobede.....A sta mi kao navijaci FK Partizan dajemo klubu?(cast izuzecima)....Na stadionu skoro pa nas nema opet kazem cast hiljadu dve mazohista,pisemo kako je sve u tukama Zvalavog znamo da para nema u Fk ali ocekujemo brdo pojacanja minimum Murinja za trenera i titulu naravno.....Malo nismo realni.....Nazalost ali u ovom momentu samo se molim da nas totalno neugase.....
Da li ja i ti treba da donesemo pare u klub?

Da li ja i ti treba da donesemo pare u klub?
Daleko od toga ali....Znas kako ovde sve funkcionise i ko se za sve pita.....Mislim da cak neko i hoce da donese te pare u klub da bi bio sabotiran od strane zvalavog....Mislim da ti i ja mozemo da dodjemo na stadion(ne kazem da ti nedolazis)to mi mozemo.....A para nece biti do god je zvalavi tu gde jeste

Obzirom da je Saša Ilić obavio i prozivku igrača pred pripreme, zatvaramo ovu temu i otvaramo novu za novu sezonu!

I za kraj, nek ostane i ovde upisano, zauvek:
včćpdr!

Статус
Затворена за писање одговора.