Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Pa oni će da lipšu do 15. minuta utakmice.Hibernijan ce u Beogradu proslaviti 150. rodjendanLjudi moji, 150 godina
Reflektor sport..vidi kod njihJel ima negde ova, sad već kultna umetnička fotka, u visokoj rezoluciji?

Slazem se, imao je i dosta dobrih odbrana gde je pokrio i stigao neke protivnicke igrace kada niko drugi nije mogao da ih uhvati, podsetio na Belku u par navrata, ali na momente kada ima loptu ima takva pomracenja da to nije normalno. Kada bi mogao da igra fudbal bez lopte bio bi ekstraStrpljenja malo i za Vukašina..imam negde utisak da mu brojimo samo greške, a imao je i dosta dobrih uklizavanja i odbrana.
Narasće i on,kao i ostatak tima,siguran sam.

Brate, ti da otvoriš savetovalište za kladioničare.kako bih voleo da sam sada na stadionu
zato sam spremio 4 piva i 4 u rezervi
) uživao sam gledajući.

И јесте Александрија предходни лого било стилизовано слово А.ova oleksandrija je u stvari aleksandrija kad je izgovara brnabićka

...а онда на клупи имаш А.Костића са оном агресијом и халандовским трком и Д.Јовановића који може да носи 2 шкотске бедевије на леђима... Са свих страна куља неки скривени таленат, мало мало па исплива неко, још увек нас је немогуће скаутирати и припремити се за нас јер смо тотална непознаница фудбалском свету. Тај Богдан Костић против АЕК-а ништа, а онда дечко показа шта зна....... Уз сво поштовање Натху мислим да је он овде постао вишак, да не може да испрати више клинце на терену који играју брже и одсечније од њега, да су године баш узеле маха. Колико је само јуче било квалитетних шутева са дистанце, волеја....па кад смо гледали тако добре техничке елементе последњи пут ? Колико смо пута видели да неки играч онако баци противника на дупе као Трифуновић ? Толико је било врхунских техничких елемената да је то нестварно. Сваки гол је био магија осим можда другог гола Милошевића. Рогановић....десни бек.....шта рећи ? Да му не видиш фацу заклео би се да је Филип Лам у неком тренутку.