Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2025/26

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
400
Reaction score
1.078
Локација
Kraljevo
pun stadion, puno srce.

trunka objektivnosti nikada nije na odmet.

igrali smo od 11. minuta sa igracem vise.

sudija lopina i neznalica kakva se retko vidja.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.277
Reaction score
37.155
Локација
Beograd
A, to neki veterani od 150 godina...a ja se čudio što i mi ekspresno dovodimo Raću...
Molim da u skladu sa time na JNA treba da bude dozvoljen ulaz samo grobariji od 60+ godina...
Ako ništa drugo, mi bar nećemo bacati petarde na Škote, jbg, nismo više u stanju da dobacimo toliko daleko...
:icon-lol:

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
738
Reaction score
4.099
Локација
Novi Sad
IMG_7128.jpeg
Evo ko nije upućen, zbog fekalija smrdljivih ciganskih iz srbijavoza je nemali broj ljudi i sad i nakon Aeka čekao na Prokopu voz do pola 5 ujutru..
Ko određuje termine utakmica?
Jel može da se apeluje da klub protiv Škota organizuje utakmicu u 8 npr? @Elric
Pa nek stave govna poslednji voz u 9, ako ih nije sramota..

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.908
Reaction score
17.752
Локација
Beograd
Strpljenja malo i za Vukašina..imam negde utisak da mu brojimo samo greške, a imao je i dosta dobrih uklizavanja i odbrana.

Narasće i on,kao i ostatak tima,siguran sam.
Slazem se, imao je i dosta dobrih odbrana gde je pokrio i stigao neke protivnicke igrace kada niko drugi nije mogao da ih uhvati, podsetio na Belku u par navrata, ali na momente kada ima loptu ima takva pomracenja da to nije normalno. Kada bi mogao da igra fudbal bez lopte bio bi ekstra :D
Tempirana je bomba i to u nasem dvoristu tako da ja ipak jedva cekam povratak Milovanovica, a i jos jednog iskusnijeg stopera ako moze... Djurdjevic neka ulazi da zatvori utakmicu kada odemo na bezbednu razliku :pop

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.860
Reaction score
21.358
Локација
Yaoundé/Juba

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
646
Reaction score
1.164
Nisam hteo da komentarišem odmah posle utakmice, rekoh da me pusti malo euforija, ali sam se zajebao jer me i dalje me drži. :D

Svaka čast klincima!!! Veoma dobra utakmica! Uživanje je gledati ih!

Posebne pohvale Trifunoviću i Milosevicu na partijama, samo neka nastave ovako! Mučeni Djurdjevic me podseća na Branimira Bajica, radi dobre stvari tokom utakmice, ali znaš da će da kiksne. Nadam se da se to da ispraviti.

I za kraj pohvala svima koji su bili na stadionu, prelepo je videti pun JNA! Jedva čekam sledeću!!!

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.547
Reaction score
2.798
Локација
Подгорица
ova oleksandrija je u stvari aleksandrija kad je izgovara brnabićka
И јесте Александрија предходни лого било стилизовано слово А.

Трифуновић заиста феноменално одиграо одушевљен. Милошевић коначно ефикасан онако како прави нападач треба да реагује.
Голман одличан, да није оне грешке против АЕК-а било би савршенство од игре. Ђурђевићу мислим да је проблем психолошки више него играчки, и због таквих ситуација који ће долазити не само од њега потребан је искусан штопер позади.
Наравно не би све било како да Аранђел није добио црвени не би била гробарштина.

Да се осврнем на Шкоте, колега изнад казао да су месари, да су јачи физички и да ту не одговарају нама, али на брзину и технику мислим да имамо одговор.

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.215
Reaction score
5.654
Локација
Dugo nisam uživao gledajući naš Partizan u fudbalskoj predstavi kao sinoć. Istina, igrali smo sa igračem više maltene celu utakmicu, ali sve do kraja nismo stali sa visokim presingom i napadima, nismo se povlačili i čuvali rezultat, što je nekako mentalitet srpskih klubova u Evropi. Gazili smo do kraja. Trifunović me oduševio, Jovanović zaslužio sedmicu, Blagojević zaslužio poverenje. Čeka nas težak posao jer moramo još dva dvomeča da dobijemo kako bi igrali u Evropi, ali o tom potom, treba slaviti ovu veliku pobedu naših junoša.

Bilo bi dobro samo kad bi neko onom idiotu Strajniću rekao da prestane sa mumlanjem kad se peva pesma pred početak utakmice, kreten sekundu nije zaćutao dok se pevala.​

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.312
Reaction score
16.813
Иако су малтене сви клинци пројекат за себе Ђурђевић је јасно означен као специфичан пројекат клуба кроз неке интервјуе Љајића који је то сасвим сигурно чуо од Мијата и спортског сектора. Десни бек који је гурнут да буде штопер јер брзи штопери у свету фудбала су реткост па планирају на њему можда извући солидан новац. Реално има солидну брзину за штопера, уме добро да затвори, добра дуел игра али пас и пријем лопте....критично....и то је оно што квари слику о њему.....можда му треба још мало времена да побољша тај сегмент ипак први пут у животу се сусреће са ситуацијом да буде креатор игре из позадине што захтева Благојевић, а не да млати лопту далеко и ослобађа се одговорности, плус не верујем да играч који се тако интелигентно поставља нема основе као што су пријем и предаја лопте, ту је мало глава у питању, та нова рола, доћи ће на своје.

А што се шкота тиче једва чекам да их клинци заврте на петопарцу, апсолутно им не паше наш стил фудбала.......изгледаће шкоти као грдосија од 2,2 метра на дечијој бицикли на терену...... И то је оно што највише одушевљава код ове екипе - не паниче уопште, желе да играју, да се надигравају, држе фокус на тактичко-техничке ствари као да имају 30 година сви и све то толико школски и дисциплиновано делује да ме оставља без даха са каквом менталном оштрином обављају ствари на терену. Па једини јуче који је млатио панично по лопти у пар мнаврата је "искусни" несретни Аранђел :D

Створена је једна баш здрава конкуренција унутар екипе, сви једва чекају да истрче на терен, нико не бежи од своје одговорности. Јуче је и тај Демба Сек негативно одскакао, вукао лопту више него што треба и слично......морао би мени он значајно да се потруди да избаци Трифуновића или Б.Костића који играју као да су из Ла Масије изашли јуче или побегли са Вестфалена. Милошевић који је на прву деловао као "најлошији од све деце" у нападу сравнио их је са земљом што значи да Благојевић дефинитивно види оно што ми нисмо у стању а то је увек добро кад је тренер бољи познавалац екипе од навијача :D...а онда на клупи имаш А.Костића са оном агресијом и халандовским трком и Д.Јовановића који може да носи 2 шкотске бедевије на леђима... Са свих страна куља неки скривени таленат, мало мало па исплива неко, још увек нас је немогуће скаутирати и припремити се за нас јер смо тотална непознаница фудбалском свету. Тај Богдан Костић против АЕК-а ништа, а онда дечко показа шта зна....... Уз сво поштовање Натху мислим да је он овде постао вишак, да не може да испрати више клинце на терену који играју брже и одсечније од њега, да су године баш узеле маха. Колико је само јуче било квалитетних шутева са дистанце, волеја....па кад смо гледали тако добре техничке елементе последњи пут ? Колико смо пута видели да неки играч онако баци противника на дупе као Трифуновић ? Толико је било врхунских техничких елемената да је то нестварно. Сваки гол је био магија осим можда другог гола Милошевића. Рогановић....десни бек.....шта рећи ? Да му не видиш фацу заклео би се да је Филип Лам у неком тренутку.
За разлику од већине овде ја сам стекао утисак да нам је њихов црвени више одмогао него помогао, да нисмо били скроз спремни психички и тактички на тај сценарио јер он мења доста ствари, устаљене навике у игри и слично. Ови су мало повукли ручну и било је теже доћи до гола, да су остали са 11 играли би високо, убили би их из контри као што је она код првог гола, било би 8+ јер ови клинци не стају, стално траже пукотину да јурну на гол и код 4-0, то је менталитет достојан клуба. Шкоте можемо да прођемо и уз мало среће на жребу можемо да дођемо до групе али ај чик да видим тај клуб који може лако да прецрта овај Партизан. нарочито кад нам дођу пред ноге овде на крцатом ЈНА.

Нека у недељу буде бар 70% људи на трибинама у односу на чевртак, ова екипа је заслужила огромну подршку у наставку сезоне.

Последња измена:
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.547
Reaction score
2.798
Локација
Подгорица
Клинци имају дрскост, која се у 90% клубова не би трпјела (осим ако ниси Јамал или Меси) а тренутно код нас је то озбиљна предност и буквално су ти клинци једнаки по статусу.

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
2.018
Reaction score
13.382
Pored moje odusevljenosti klincima, svjestan sam da ce biti padova. Nadam se samo da podrska nece izostati i da se Blagojevic nice nazivati neznalicom, a klinci antitalentima kada taj pad dodje.
Neke kolege forumasi su pomenuli vec, ali ajde da i ja prokomentarisem. Najvise mi se svidja sto ne jebu zivu silu i htjeli su sinoc da ih natrpaju bas. Onda ti sutevi sa distance, to smo toliko zeljeli svih ovih godina, da neko proba, pa nek i ode lopta u pm, jedna ce uci sigurno.
Cini mi se da Blagojevic gleda i uci kako moderan fudbal treba da izgleda, a isto tako mi se cini da i klinci zele takav fudbal da igraju.
Zaista bih volio vise nego ista da se ova djeca zadrze na okupu jedno 3 sezone, mislim da bi to bila fantasticna prica.
Ja vjerujem i da njih motivise sve ovo sto se desava u nasem fudbalu i da ce se pobiti za tu titulu.
E da, ova afirmacija mladih igraca je pozitivna iz vise uglova.
Prvo jer potencijalno moze donijeti dobru zaradu klubu, a drugo jer ce mladi talentovani igraci prije birati Partizan, jer znaju da ce dobiti sansu da igraju na velikoj sceni. Win-win situacija.