Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2026/27

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
7.590
Reaction score
56.844
Локација
Novi Sad

Svega tri nedelje od okončanja minule sezone, a nešto više od 48 sati nakon promocije Saše Ilića kao novog trenera, fudbaleri Partizana su se okupili pred početak priprema za nastupajuću sezonu. Dan je počeo uobičajenim lekarskim pregledima i testiranjima, a potom su se igrači stavili na raspolaganje novom šefu stručnog štaba.
Crno-beli će uvodni deo priprema obaviti u Sportskom centru „Partizan-Teleoptik“ u Zemunu, a zatim se ekspedicija seli u Sloveniju, gde će biti obavljen centralni deo priprema.

Želim da vam poželim, pre svega, da budete zdravi, većina vas je iz Omladinske škole i znate koliko je Partizan veliki klub i šta se od vas očekuje, a potom od vas očekujem da na svakom treningu budete maksimalno fokusirani, jer samo tako možete da napredujete. Moj stručni štab i ja smo vam na raspolaganju u svakom trenutku i molim vas da nas slušate, ne zato što smo mi najpametniji, već zato što smo prošli sve ono što vi prolazite sada - rekao je Ilić i odveo igrače na prvi zajednički trening.

Koristim ovu priliku da vas sve pozdravim i poželim dobar rad, mnogo sreće i zdravlja. Želim da znate da smo mi tu za vas šta god da vam zatreba i nadam se da ćemo uz novu energiju uspeti da ostvarimo bolje rezultate nego prošle sezone. Srećno – poručio je Lazović

Predsednik Ljajić :

- Pre nego što dam reč Saši Iliću samo da vam kažem da sezona ne počinje velikim rečima nego velikim radom i ovo je početak jednog novog dokazivanja za sve nas. Za svakog pojedinačno, svih nas kao grupe, ali kao porodice što mi jesmo. Želim da vas oslobodim bilo kakvog pritiska i da kažem da svakog dana svako od nas mora da bude što bolji kao pojedinac, a onda ćemo da napredujemo i kao tim. Pored toga što ste dobri igrači treba da budete i ljudi ko. Za konačan uspeh, pored toga što ste dobri igrači, treba da budete i dobri ljudi koji veruju u uspeh, ali i jedni u druge. Želim vam manje pehova i povreda nego prošle sezone i svima nama mnogo sreće.

prozivka-11-06-2026317-1781198988.JPG

Pripreme za novu sezonu počinju, ekipa se okuplja. Prelazni rok je "živa stvar" tako da ćemo videti šta će nas snaći.
Jedino verujem u Sašu Ilića, da može pored znanja da prebaci i deo grobarske energije koju poseduje na ceo tim i napravi nešto ove sezone. Na tu partizanštinu računam jer priče "staro-nove" uprave i prazna obećanja me više ne rade.

Srećno našim momcima, želimo da gledamo hrabrost i zalaganje za tim, sve ostalo će doći!

BORBA BRE!!

ps. včćpdr

Последња измена:
3 dana je proslo a kurca se ne zna kako i sta. I sad neko normalan treba nesto da ocekuje tu.

Ne znam samo šta se epohalno očekuje, kada je poznato u kolikom smo kurcu..

........ ........ .........

:napred-partizan::partizan-fan:
Pa epohalno se očekuje da po završetku zimskog odmah počnu da spremaju letnji prelazni rok.
Da para neće biti to već tada znaju, što znači tražiti samo slobodne igrače i već tada sve dogovoriti,
a prvog dana letnjeg prelaznog roka saopštiti da su potpisali ugovore sa pet novih igrača.
Ova inercija tipa "prvo da smenimo Mijata, pa prodamo Blagoja, pa dovedemo Saleta, pa tek onda
gledamo neke igrače, a usput ćemo i nekog možda da prodamo, itd, itd, ... " se obično završi onim
"valjda će iduće godine biti bolje". Neće biti bolje, jer godinama rade isto, a greše.

Da li ih je sramota da mali timovi iz naše lige kupuju igrače za dž, a prodaju ih za nekoliko miliona evra?
Rekao bih da nije.

Ne znam samo šta se epohalno očekuje, kada je poznato u kolikom smo kurcu..

Sale je tu..dovoljno da verujem da ce krenuti sve u pravom smeru.

Nikad ranije me uhvatila groznica za JNA.. :D

:napred-partizan::partizan-fan:
Očekuju se pojačanja da bi Sale imao materijal da napravi nešto.

Išla je priča da je dobio neke garancije za tim, ali od pojačanja za sada ni traga ni glasa.

Neozbiljno.

Došao je Aleks Zaković koji od iskustva ima pola sata u Feyenoord U21, dok za to vrijeme naš direktni konkurent za drugo mjesto dovodi Ifeta Đakovca, kog smo navodno i mi htjeli.
Posle će biti kriv đavo što smo treći.

Raspored Superlige

Edit:
Raspored utakmica Partizana u predstojećoj sezoni

1.kolo (18.07.) - gostovanje - Zemun (izgleda igraju na Ub-u)
2.kolo (25.07.) - gostovanje - Mačva Šabac
3.kolo (01.08.) - kući - IMT
4.kolo (08.08.) - gostovanje - Radnički Niš
5.kolo (15.08.) - kući - Radnički 1923
6.kolo (22.08.) - gostovanje - Mladost Lučani
7.kolo (29.08.) - kući - OFK Beograd
8.kolo (05.09.) - gostovanje - Kurva
9.kolo (12.09.) - kući - Vojvodina
10.kolo (19.09.) - gostovanje - Radnik Surdulica
11.kolo (10.10.) - kući - Novi Pazar
12.kolo (17.10.) - gostovanje - Železničar Pančevo
13.kolo (24.10.) - kući - Čukarički
14.kolo (01.11.) - kući - Zemun
15.kolo (07.11.) - kući - Mačva
16.kolo (21.11.) - gostovanje - IMT (Loznica)
17.kolo (28.11.) - kući - Radnički Niš
18.kolo (06.12.) - gostovanje - Radnički 1923 Kragujevac
19.kolo (06.02.) - kući - Mladost
20.kolo (13.02.) - gostovanje - OFK Beograd
21.kolo (20.02.) - kući - Kurva
22.kolo (27.02.) - gostovanje - Vojvodina
23.kolo (07.03.) - kući - Radnik
24.kolo (13.03.) - gostovanje - Novi Pazar
25.kolo (20.03.) - kući - Železničar Pančevo
26.kolo (03.04.) - gostovanje - Čukarički

*datumi su okvirni za te vikende

Последња измена:
Želim pre svega da poželim dobroslicu poslednjoj živoj legendi Fk Partizan Saši Iliću. Biće tu mnogo problema koje ni mnogo veća imena ne bi mogla da sama izvuku ali uz pozitivnu energiju navijača mogli bi npr da se kvalifikujemo za konferenciju što bi bio ogroman uspeh. Saša se prihvatio posla kada niko nije hteo i hvala mu na tome.

Imam dobar osećaj sa Saletom. U sportu je najbitnija mentalna snaga, poštovanje prema struci i pobednički mentalitet. Zato je Sale Đorđević ostvario takve uspehe sa reprezentacijom. Zato je Zidane toliko uspešan. Nisu oni veliki taktičari, već motivatori i jake ličnosti. A to Sale jeste u svakom smislu.

Pa kad vidis motivacija je vrlo bitna, djaba tebi taktika ako ih useres i oni izlaze na teren bez gram motivacije

Podgrupa za drugo kolo kvalifikacija za LK.
Odlično smo prošli , ovo malo jače od kisjele vode.
Ja već upisao da smo u trećem kolu kvalifikacija.

UNA Strasen (LUX) - La Fiorita (SMR)
Mornar (MNE) - Atletik d'Eskalades (AND)
Bohemian (IRL) - Sent Žozef (GIB)
Koper (SLO)

Samo da ne bude Koper.

Da Koper deluje najteži rival. Dobili su poslednjih 7 u ligi i zavrsili na drugom mestu. Mada ako želimo da udjemo u LK biće i težih rivala.