Saša Ilić obavio prozivku, crno-beli u Beogradu do 27. juna - FK Partizan
Saša Ilić obavio prozivku, crno-beli u Beogradu do 27. juna
Svega tri nedelje od okončanja minule sezone, a nešto više od 48 sati nakon promocije Saše Ilića kao novog trenera, fudbaleri Partizana su se okupili pred početak priprema za nastupajuću sezonu. Dan je počeo uobičajenim lekarskim pregledima i testiranjima, a potom su se igrači stavili na raspolaganje novom šefu stručnog štaba.
Crno-beli će uvodni deo priprema obaviti u Sportskom centru „Partizan-Teleoptik“ u Zemunu, a zatim se ekspedicija seli u Sloveniju, gde će biti obavljen centralni deo priprema.
Želim da vam poželim, pre svega, da budete zdravi, većina vas je iz Omladinske škole i znate koliko je Partizan veliki klub i šta se od vas očekuje, a potom od vas očekujem da na svakom treningu budete maksimalno fokusirani, jer samo tako možete da napredujete. Moj stručni štab i ja smo vam na raspolaganju u svakom trenutku i molim vas da nas slušate, ne zato što smo mi najpametniji, već zato što smo prošli sve ono što vi prolazite sada - rekao je Ilić i odveo igrače na prvi zajednički trening.
Koristim ovu priliku da vas sve pozdravim i poželim dobar rad, mnogo sreće i zdravlja. Želim da znate da smo mi tu za vas šta god da vam zatreba i nadam se da ćemo uz novu energiju uspeti da ostvarimo bolje rezultate nego prošle sezone. Srećno – poručio je Lazović
Predsednik Ljajić :
- Pre nego što dam reč Saši Iliću samo da vam kažem da sezona ne počinje velikim rečima nego velikim radom i ovo je početak jednog novog dokazivanja za sve nas. Za svakog pojedinačno, svih nas kao grupe, ali kao porodice što mi jesmo. Želim da vas oslobodim bilo kakvog pritiska i da kažem da svakog dana svako od nas mora da bude što bolji kao pojedinac, a onda ćemo da napredujemo i kao tim. Pored toga što ste dobri igrači treba da budete i ljudi ko. Za konačan uspeh, pored toga što ste dobri igrači, treba da budete i dobri ljudi koji veruju u uspeh, ali i jedni u druge. Želim vam manje pehova i povreda nego prošle sezone i svima nama mnogo sreće.

Pripreme za novu sezonu počinju, ekipa se okuplja. Prelazni rok je "živa stvar" tako da ćemo videti šta će nas snaći.
Jedino verujem u Sašu Ilića, da može pored znanja da prebaci i deo grobarske energije koju poseduje na ceo tim i napravi nešto ove sezone. Na tu partizanštinu računam jer priče "staro-nove" uprave i prazna obećanja me više ne rade.
Srećno našim momcima, želimo da gledamo hrabrost i zalaganje za tim, sve ostalo će doći!
BORBA BRE!!
ps. včćpdr
Последња измена: