Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2026/27

@Tom Hejgen
Pricas o Saletu Ilicu kao da je stranac, Grant ili Penja u KKP, a ne o coveku koji je to sto jeste zbog Partizana. U startu ga vredjas sa takvim stavom i krajnje bezobrazno ga stavljas u kos sa nekim ko je "dosao da odradi i uzme pare". Koga bi ti to pa doveo u ovakav Partizan? Koji je to spisak koji bi dosli za te pare u ovakav ambijent i drzavu? Eno Marko Nikolic sve trci, pa ni na Skupstinu ne stize, Stanoje nikad vise i slicni, a o ozbiljnijim imenima i ne treba da pricamo jer je ovo neozbiljno drustvo za ozbiljne strucnjake. Treba nam neki lalat ili sta? Ajde bre jbt, ako vam posle odlaska Zeljka neke stvari nisu jasne ja ne znam i ne razumem u kom imaginarijumu jebeno zivite....

Pa naravno da nijedan strucnjak nece doci, niti imamo para da ga dovedemo, da imamo love doveli bi ga verovatno. O tome se i radi, Sale nije strucnjak vec marketinski potez kluba, jer nije u mogucnosti da dovede boljeg. S tim u vezi, toga je i Sale svestan, kao sto je svestan da preuzima odgovornost za to da donese nesto u situaciji kad ima tim poluproizvoda, a ne igraca. Koga bih ja doveo? Pa sa aspekta uprave, da sam tu, i ja bih doveo Saleta. Da sam Sale, ne bih prihvatio, ili bih izasao i rekao "klub mi je obecao 5 pojacanja a doveo 2, od moje 3 zelje su doveli jednu, sa ovim igrackim kadrom ja ne mogu da ostvarim planirane rezultate" (karikiram). I sve 5.
Necu se vise javljati na ovu temu, neka svako procenjuje, ja ne bih da rusim Sneska.

Sasi treba pojacati strucni stab. On je jedan od simbola Partizana i mora imati kredit veci od bilo koga drugog. Sale ima fudbalsku inteligenciju i itekako ima sta da nauci igrace. Sezona ko sezona, ko je j... kao da smo nesto ocekivali, ali mislim da je Sale vrijedan pokusaja da se oko njega uspostavi sistem. Ali mora i igra oko njega da evlouira da se vide neki pomaci, ako Saletu nedostaje znanja, neka pojacaju strucni stab, a on neka nosi pricu svojom aurom i dodatnim znanjem kojeg mu sigurno ne manjka, ako nista drugo ima taj osjecaj za prostor koji je imao na terenu decenijama

Pa naravno da nijedan strucnjak nece doci, niti imamo para da ga dovedemo, da imamo love doveli bi ga verovatno. O tome se i radi, Sale nije strucnjak vec marketinski potez kluba, jer nije u mogucnosti da dovede boljeg. S tim u vezi, toga je i Sale svestan, kao sto je svestan da preuzima odgovornost za to da donese nesto u situaciji kad ima tim poluproizvoda, a ne igraca. Koga bih ja doveo? Pa sa aspekta uprave, da sam tu, i ja bih doveo Saleta. Da sam Sale, ne bih prihvatio, ili bih izasao i rekao "klub mi je obecao 5 pojacanja a doveo 2, od moje 3 zelje su doveli jednu, sa ovim igrackim kadrom ja ne mogu da ostvarim planirane rezultate" (karikiram). I sve 5.
Necu se vise javljati na ovu temu, neka svako procenjuje, ja ne bih da rusim Sneska.
Pa ko to garantuje da u nekom trenutku i nece izaci i to reci? Uostalom, rekao je vec svoje, da su rekli da ce biti pojacanja i da do daljnjeg ne komentarise to... A ako ne dodju ne zameras Saletu vec Raci i upravi koji nisu uspeli iz kog god razloga.

I dobro, ti bi doveo Saleta, iako je to marketniski potez, i ni ti mu ne bi mu obezbedio sta je trazio jer kao sto smo culi, love nema... Sale ti odlazi tj navijaci kao ti mu kenjaju da ide, i koga bi doveo? Ko moze ovakvom sastavu da obezbedi instant oporavak, kako onu kazu "sok terapiju"?

Kenjate nesto liku posle 4 utakmice a istovremeno pricate i da je los sastav i da su hitno potrebna pojacanja... ludilo, dajte sansu nekome bar.

Poštovana CRNO-BELA braćo i sestre, apel ili molba, kako vam volja...
U četvrtak je izuzetno bitan meč u našoj kući, svi to znamo. Dođite na stadion, ko može, on mora biti tamo. Preteško je sve ovo preživljavati, ali naša je obaveza da budemo uz klub, jer osim nas Partizan nema nikoga drugog i zato pravac Humska 1, jer HRLE REKE NAVIJAČA, REKE TVOJIH SINOVA... Tim nam je takav kakav je, druge igrače trenutno nemamo. Naši su, moramo im dati podršku. Da vide i osete da smo uz njih, da im jačamo samopouzdanje. Da znaju da nisu sami u ova zla vremena koja su se nadvila nad Hramom, da im proključa krv u žilama kad čuju HUK, teren zubima da preoru za sveti grb. Kome je problem karta, pa se premišlja, poklanjam dva istoka. Ako treba još, nabavićemo. Ako ima voljnih ovde sa foruma, možemo se naći pre tekme, upoznati se, družiti, popiti za Partizan i naše zdravlje i za zdravlje naših najbližih. Treba širiti GROBARSKO BRATSTVO, jer GROBARI SU BRAĆA, a cigani su PIČKE!!! Ovo ovde je upućeno navijačima Partizana, a ne "navijačima" Partizana.
PARTIZANE JEDINI!!!

Javise se i Niski cigani
Nepravedno je utakmicu odložiti za period u kome bi igrači FK Partizan koji su dobili isključenja imali pravo nastupa protiv FK Radnički, gde bi takođe zabrana prisustva navijačima FK Partizan istekla, pa bismo se, samim tim, našli u neravnopravnom odnosu snaga nego u prvobitno zakazanom terminu. Saglasni smo da se utakmica odloži, ali pod uslovom da u momentu odigravanja odložene utakmice ostanu na snazi disciplinske mere koje bi važile u prvobitno zakazanom terminu 4. kola Mozzart Bet Superlige Radnički - Partizan, jer u suprotnom smatramo da će integritet takmičenja biti ozbiljno narušen, gde se pojedinim klubovima omogućuju određene povlastice na štetu ostalih učesnika takmičenja - pisalo je u dopisu Radničkog.

Nemam ni trunku empatije prema bilo kome ko cuti i ko ne upre prstom u pravcu glavnih krivaca.

Kako to misliš da neko ko ide na proteste i to javno ističe "ćuti i ne upire prstom u pravcu glavnih krivaca"?

Ili pak misliš da žvalava pičkousta šizofrena pederčina nije najveći krivac za SVE što nam se dešava?

Mnogi smo najebali u ova smutna vremena, ali niko kao SD Partizan!

A neko ko za Kapitena kaže da je u ovu našu ruševinu došao da bi "uzeo lovu" ne zaslužuje nos da promoli na ovaj forum, čak ni kao gost.

Javise se i Niski cigani

Klasični sektaški klub vođen braćom iz Surdulice. Kao i svi u Nišu ne pitaju se oni ništa. Pita se isključivo UO Kuchke. Kad oni odobre da ovi laju tad oni i lanu.

Javise se i Niski cigani

Razmišljao sam o ovome, i nije da argumenti Radničkog nemaju smisla. Ipak, nije praktično primeniti to što oni traže. Ko zna kada će biti određen datum te odložene utakmice, to zavisi i od reprezentativnih prozora, i od UEFA takmičenja, i od kupa Srbije... tako da nije logično "držati u rezervi" suspenzije Seka, Zekovića i gostovanje Grobara za neki imaginarni datum u budućnosti kada ćemo igrati u Nišu, i onda tek tada aktivirati suspenzije kao kaznu za nešto što se desilo mesecima unazad.

Generalno, odlaganje utakmica uvek pravi malu pometnju u kalendaru, ali ja u potpunosti podržavam tu aktivnost, bez obzira da li se radi o nama, ciganima, ili drugim srpskim klubovima, jer u interesu domaće lige je da ima što više učesnika u ligaškim fazama Evrotakmičenja. S obzirom da Srbija nema direktne učesnike, pa klubovi moraju da igraju stresne "sad ili nikad" kvalifikacije (za koje, btw, kada/ako se jednog dana budu uvele regionalne lige u celoj Evropi, nadam se da neće biti ni potrebe da postoje), mnogo je bolje malo improvizovati sa kalendarom u prvoj polovini sezone, nego stavljati preveliki pritisak na timove koji se spremaju za kvalifikacione utakmice.

A kada krene ligaška faza Evrotakmičenja, onda nema više odlaganja. Iako razumem argumente Radničkog, nema šta posebno da kukaju, jer su ova pravila poznata unapred. I oni sami, kada jednog dana budu izborili Evropu kroz našu ligu, moći će da odlažu utakmice, bez da se njihov protivnički tim previše buni oko toga.

Po pravilu je moguće odložiti jednu prvenstvenu utakmicu tokom prva 3 kola kvalifikacija, i onda kao bonus još jednu u PlayOff-u. Zato sam skoro siguran da će Partizan, nakon što eliminiše Tobol, odložiti i gostovanje u Lučanima koje je projektovano da bude tačno između 2 utakmice sa Hetafeom.

Što znači da bi raspored trebalo da nam bude sledeći:
- Tobol (home)
- Tobol (away)
- Radnički Kragujevac (home)
- Hetafe (away)
- Hetafe (home)
- OFK Beograd (home)
- Cigani (away)
- Vojvodina (home)

Po pravilu je moguće odložiti jednu prvenstvenu utakmicu tokom prva 3 kola kvalifikacija, i onda kao bonus još jednu u PlayOff-u. Zato sam skoro siguran da će Partizan, nakon što eliminiše Tobol, odložiti i gostovanje u Lučanima koje je projektovano da bude tačno između 2 utakmice sa Hetafeom.

Sjeb'o sam se, nema šanse da odložimo gostovanje u Lučanima, jer na njoj moramo da ispucamo taj jedan meč zabrane gostujućih navijača, da ne bismo bili bez navijača u rupi.