Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2026/27

Ne pamtim kad sam izasao sa JNA zadovoljniji. Hetafe je bilo nesto sto sam ocekivao: pun stadion, energija, biti ili ne biti. Ovo juce je bio test i prava slika. Ono lici na fudbal, pojedinci deluju kao pojacanja. Hvala Bogu svetome. Neka ne bude samo izuzetak.

Roganović je pružao baš za mene ne očekivane partije u poslednje vreme, sada vidimo i razlog. I u Madridu njegovih prvih 45 je bilo katastrofalno drugo mnogo bolje, a mogao je i da bude legendarno da je samo jebeno spustio šut.

Mislim da je jedan od retkih koji verovatno više radom doprineo i nadam se da će u nastavku karijere napredovati. Samo bojim se da mi kao i u slučaju leve strane sada imamo problem i sa druge.

Hteo sam da pišem nešto baš o Roganoviću, ali čovek ode iz Partizana, i šta vredi sad to što bih pisao...
Al' dobro, nisam ja čovek koji bi tek tako odustao od svoje zamisli... :D

Dakle, forumski kolega je na temi o bivšim igračima pomenuo Vanju Vlahovića i to kako mu nije data šansa u Partizanu, a ja sam predložio da o mladim igračima malo popričamo posle OFK-e i večerašnje utakmice Teleoptika...

Dakle, specifično je biti mlad, postoji i pravilo u srpskom fudbalu da MORAŠ da imaš mladog igrača u timu, ali...to ne znači da je on bolji fudbaler od nekoga ko je stariji od njega. A kao i uvek, što se tiče FUDBALA, ne interesuje me koliko ko ima godina, nego, kako igra, s druge strane, možda se davanje šanse mladom igraču više finansijski isplati, a i to mu dođe bitna finansijska stavka za jedan klub...

Pa, hajde, ovaj put o mladima:

Simić se ustalio u timu, nosi kapitensku traku, odbrana nam ove sezone baš i nije blistala, ali...mislio sam da je on sledeći u redu za prodaju...

Ali, Roganović ode pre njega!
Ipak, gledam juče, nikako da sa Sekom odigra neki dupli pas, nikako da da Seku neku loptu u prostor, doduše Sek je baš nešto ni ne traži, sudaraju se na desnom krilu, juče je Roga imao odsta centaršuteva, svaki je bio ,,sa zadrškom,, nikoga nije pogodio...doduše nisu ni ovi drugi...
I, da, ako već idemo na centaršut, zašto ne igra Že, Kojzek tu ne može ni da opepeli, onda je logično da igramo ,,po zemlji,,...
I, da: ko će nam sad biti desni bek kad je Roga otišao?!

Samson je uzeo mesto levog beka, dobija pohvale, ali zato Petrović više nema minutažu...
Doduše, za mladog igrača je bitno da iskoristi šansu koja mu se (možda čak i retko) ukaže - ako dobije i 5 ili 15 minuta, u njima MORA da pokaže zašto je bolji od onoga koji tu igra svaku utakmicu... Ako je to u stanju...

Otišao je Vanja, ali...ko kaže da je Baba lošiji igrač od tog našeg deteta?

Otišao je i Ognjen, ali...ko razmišlja previše o njemu, kad je na terenu prava ,,desetka,, - Miladinović!

Dakle, uvek možeš negde da nađeš starijeg igrača koji je bolji nego taj neki mladi, ali, ako mladom ne daš šansu, koga ćeš da prodaš skedeće sezone?
Da li je lakše na primer prodati naše dete ili Babu?

Što se tiče napada, Trifunović nije igrao, Alilović nije igrao... Kojzek je igrao, ali stvarno ne izgleda baš kao neka klasa, i zaista bih rado pustio i Lekića nekad na teren, bar da se bori i zamara protivničku odbranu, ako ništa drugo...

Ne znam kako se Mita Janković snalazi u N.P. ako neko zna, nek javi...

I, toliko i mladim igračima Partizana za ovu priliku...

Ni ne igra u Pazaru. Nesto na kasicicu. Sad protiv Macve sam gledao. Usao pred kraj, bolje da nije ni ulazio. Taj mali je anti talenat, ali to je samo moje misljenje.

@Deki
Hvala na informaciji...a kad smo već kod mladih igrača i ovi što su večeras igrali za Teleoptik izgubili su od Voždovca sa 2:1, tako da je i to dosta loše...

IMG_1383.jpeg
Nabavite Miliću jebeni pasoš
Najbolje da Sale lupa glavu još i oko ovakvih zajebancija..

• Like
Reactions: mvp
Kako i gde se kupuju karte za derbi u rupi za jug (pošto su nas sa istoka očito proterali) zna li se?

@Deki
Hvala na informaciji...a kad smo već kod mladih igrača i ovi što su večeras igrali za Teleoptik izgubili su od Voždovca sa 2:1, tako da je i to dosta loše...

Nije se Mita naigrao do sada u Novom Pazaru, ali nije ni Samson prošle godine, i to u omladinskom timu Pazara, pa evo ga sada u prvom timu Partizana. Ima vremena za Jankovića. Nadam se da će odigrati dobru sezonu, da će mu prijati i saradnja sa Ademom. Nije mu identičan karijerni put kao njegovim vršnjacima, Vanji i Ognjenu, ali ne znači da neće ispasti dobro na kraju: prošle polusezone titula u Srpskoj ligi, ove sezone igranje u Superligi, a naredne da ozbiljno konkuriše za prvi tim Partizana. Ima ugovor do 2030. godine, što ostavlja dovoljno prostora da odigra svoju ulogu u Partizanu i kvalitetno se proda za 2-3 god.

Što se Teleoptika tiče, meni rezultati deluju pristojno za sada. Prva liga Srbije je izrazito jaka, a sledeće sezone će biti još jača. Opstanak u njoj nije nešto što se podrazumeva za Teleoptik, već bi bio pravi podvig. Ali verujem da je ostvarivo. Na kraju regularnog dela, prvih 6 ekipa (od 1. do 6. pozicije) ulazi u PlayOff, dok preostalih 10 ekipa (od 7. do 16. pozicije) igraju PlayOut u kome će biti još 9 kola (jednokružni sistem). Od tih 10 PlayOut ekipa, čak 6 ispada u treći rang.

Mislim da je nerealno očekivati da Teleoptik završi u top 6 na kraju regularnog dela, tako da treba raditi na tome da se ugrabi svaki mogući bod do početka PlayOut-a, a onda će se u tih poslednjih 9 utakmica voditi borba za opstanak, gde od 10 PlayOut ekipa, Teleoptik treba da završi u top 4 da bi opstao u Prvoj ligi Srbije.

Zubairu je navodno na raspolaganju protiv cigana, tobož vaspitna mera istekla. Svakako plus za nas, e sada da li je do toga moralo doći to samo Sale zna.

Eto vracen Zubairu,a znate kada,kada se ispalo od Hetafea,a znate kada dolazi odbrana,kada se ispalo od Hetafea,nista nije slucajno,No Coment