Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

PATRIOT

Grobar
Учлањен(а)
24.03.2008
Порука
457
Reaction score
1.248
Da je FSS licencirao nas za LŠ a njih izbacio, pošto su ionako znali kakva sudbina čeka cigane, danas ne bismo uopšte razmišljali o tome da li ćemo igrati kvalifikacije ili ne. Ali ne, oni opušteno dobiju licencu, sad bi još i da se žale, a FSS se suočava sa posebnom kaznom zbog svega. Da smo mi bili u njihovoj situaciji FSS nam ne bi ni u ludilu dao licencu, a ako bi to nekim čudom i učinio, imao bi razularenu cigansku masu ispred svojih prostorija.

Zaključak, jedini i isključivi krivac ako mi ne budemo igrali kvalifikacije za LŠ je FSS (nezavisno od kradje u prvenstvu).
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Opušteno.

Sudije koje su ciganima juče i zvanično uterale qrac su po profesiji baš sudije! I to sudije vrhovnih sudova u različitim zemljama! Bez zajebancije. UEFA je vrlo ozbiljna sa ovim finansijskim fer plejom, a to pokazuje i činjenica sa kakvom pažnjom bira sudije po ovom pitanju. UEFA ne želi da joj odluke ovog tipa bilo gde i od strane bilo koga budu osporene, poništene itd. Znači sve je skroz "diht", nigde ne "curi"! Uostalom, uverili ste se kako ni informacije nisu nigde "curele", samo je juče "bupnulo"...

Partizan će igrati kvalifikacije za LŠ.
 

Pera115

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2011
Порука
2.851
Reaction score
3.671
Zaliti se u trenutku kad se sprovodi postupak protiv FSS zbog izdavanja licence je samoubistvo i velika verovatnoca je da ce po kratkom postupku biti odbijeni a Partizan igrati kvalifikacije LS.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Биће чудо доћи до ЛШ ако будемо играли кавалификације, само смо у у 2. колу повлаштени, а 3. и 4. нисмо значи већ у 3. можемо добити екипе попут Селтика,Апоела итд.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.422
Reaction score
40.757
Локација
Žrnov
Биће чудо дођи до ЛШ ако будемо играли кавалификације, само смо у у 2. колу повлаштени, а 3. и 4. нисмо значи већ у 3. можемо добити екипе попут Селтика,Апоела итд.
ALi ćemo i tako opet lakše doći bar do LE... džaba nama što smo u kvalifikacijama za LE povlašćeni do plejofa, kad dobijemo neku Ludu šumu...

Ovako, proćićemo na guzove verovatno to drugo kolo, a onda kom opanci kom obojci.... ako ispadnemo u trećem kolu, opet smo povlašćeni za LE.... jbg, dosta je to šansi....

Ako ne možemo da ih iskoristimo - ne treba ni da igramo onda Evropu
 

mozzart

Grobar
Учлањен(а)
28.01.2014
Порука
201
Reaction score
10
Ako dobijemo priliku da igramo kvalifikacije za ls, ja cu to shvatiti kao da imamo 2 sanse da udjemo u grupu LE, jednom u trecem kolu i jednom u PO za LE . prosle godine smo izgubili oba meca, bilo bi mnogo da izgubimo i ove. Jedina negativna stvar jeste ta sto mi ni u drugom kolu necemo biti sigurni, ima i tamo nezgodnih ekipa..
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Prosto, ne budemo li igrali kvalifikacije za LS, iskljucivi i jedini krivac je FSS, koji NIJE SMIO da im izda licencu, znajuci da ne ispunjavaju uslove za istu, na taj nacin vrsi zloupotrebu prava koja mu pripadaju, protivpravnu radnju, istovremeno znajuci da time krsi propise kako na svoju stetu, tako i na stetu FK Partizan.
Ne upadnemo li na zrije, podnijeti tuzbu za naknadu stete protiv FSS.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.968
Reaction score
25.954
Локација
ante portas
Скотови и клептомани у управи да имају имало мозга би ову ситуацију могли да искористе на невиђен начин да спортски,финансијски, организационо,и на сваки други начин покопамо цигане за вијек и вјекова.
Ово је зицер зицера.

Опет нам се пружа шанса,али нема ко то да спроведе.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.900
Reaction score
7.772
Ako dobijemo sansu da igramo kvalifikacije za LS, ja cu to da shvatim samo i samo kao sansu da se plasiramo u Ligu Sampiona. Kad sam govorio lane i preklane i ... da treba iskoristiti svaku sansu, ali svaku da se plasiramo u LS, da je osvajanje titule zajebana stvar, i da ne vredi stedeti i smanjivati budzet, vec pametno ulagati u igrace i to ce se desetostruko isplatiti kroz evropska takmicenja i kasnije prodaje igraca.

Posto nas je Bog pogledao, poslao nam poruku da smo mi sampioni, mi moramo da iskoritimo sansu, ma da ispostujemo tu poziciju, i da izginemo za plasman u LS, igranje LS te izdvaja iz mase, treba da idemo uvek korak ispred ostalih.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Polako samo sa planovima,eno tole je juce ubedjivao platinija da ih pusti, da jos jednu sansu i sl.. mafiosi....ne bi me cudilo da oh puste i poseru se sami po sebi. .
 

info

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
27
Reaction score
3
Mala je ovo kazna sta su sektasi sve radili od svoga postojanja,koliki su to debili vidjeo sam i neki dan kada sam razgovarao sa drugom i on kaze bitno je da smo uzeli titulu pa neka nas i izbace.Barem ne krije saznanje da su je kradjom osvojili.Svake godine kada krenu kvalifikacije nalozim se i ocekujem da prije svega odradimo dobar prelazni rok,kada to ne bude pomislim da cemo odigrati dobro,nakon ispadanja od Tuna,lude sume i ostalih "velikana" jebem i majku svima.Ove godine nista ne ocekujem od ekipe ako nam dozvole da igramo kvalifikacije za LS.Bolje da se ne nadam nego da posle opet kidam sebi zivce.Realno uprava ce sve uraditi da ujebe prelazni rok,a otvorila nam se prelepa sansa da gurbete otjeramo u duboku jamu
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Биће чудо доћи до ЛШ ако будемо играли кавалификације, само смо у у 2. колу повлаштени, а 3. и 4. нисмо значи већ у 3. можемо добити екипе попут Селтика,Апоела итд.

Ako nismo u stanju njih da pobedimo, onda nema šta da tražimo u Ligi šampiona.

Звезда није Барса да јој се погледа кроз прсте, вјероватно ћемо ми играти ЛШ.

Šansa da igramo LŠ je negde oko 5%, ali 99% igramo kvalifikacije za LŠ.

Odgovorno tvrdim da je banda iz FSS znala da će cigani dobiti pedalu, zato su i ubacili Čukarički kao "moguće". Već onda se znalo da mi idemo u kvalifikacije za LŠ.

Zašto su im dali licencu i zašto sada pričaju da još ima šansi.

Prvo, zato što bi im cigani spalili kuću fudbala u Staroj Pazovi i kancelariju na Terazijama, da im nisu dali licencu. Optužili bi ih da su oni krivi za njihovo ispadanje. Lakše je platiti kaznu od pola miliona Evra, nego ponovo zidati sve što bi im štakori srušili. Ovako mogu samo da reže na UEFA, koju inače boli kurac za propalog "svetskog šampiona".

Drugo, da im smanje bol posle ispadanja, iako i cigani znaju da su im šanse da se preokrene kazna tu negde oko 0.0001%

Ajde, razmislite malo... da li stvarno mislite da će UEFA da preokrene odluku posle svih krađa i malverzacija. Cigani duguju i Bogu i narodu, uopšte i ne misle da plate, a što je najgore smeju se svima u facu... kao sada imamo Vučka, ne možete nam ništa. Nisu ovi toliko glupi da će da nasednu na "dođermo vam toliko i toliko". "Reprogramiraćemo dug", a platićemo od ....

Odavno sam rekao da i nad popom uvek ima pop, a na kraju krajeva svako uvek dobije ono što i zasluži.
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Ako nismo u stanju da dobijemo Seltik ne treba da igramo u LS?Slazem se i nismo u stanju ali ovde je poenta da su nas toliko ruinirali i da nam je pao koeficojent da to sa Seltikom igramo za LE u 3. kolu a ne u plej ofu!Naravno postoji mogucnost 10% da izvucemo Serif pa da ih prodjemo na guzove jer i oni su sad za nas opasan rival, Tun nas je batalio prosle godine, ove cemo biti bolji ali to nije nikakav garant kao sto ne bi bio ni da smo nosioci ali neuporedivo lakse.

Sto se tice cigana jer ne mogu na temi Srpski fudbal njima sledi totalni raspad kao sto su mnogi forumasi apsolvirali da ne duzim, pustanja menica, razni dugovi ovako...crno im se pise, ovo je suspenzija Uefa na neodredjeno jer njima tek stize glavno, ovo je decija igra.

Smatram da ce sve uciniti da nas sjebu za LS sa zalbom...to sa Cukarickim i prijavom nema nikakve veze, uvek se prijav rezerva, pa Sloboda je bila prijavljivana masu puta a nije ostvarila plasman upravo zbog ovakvih i slicnih slucajeva.

Uefa ih nece pomilovati ovaj rosavi kameleo ih lozi i to iz razloga koje je Gazda iznad naveo...Sto se tice nas nek nam je Bog u pomoci za LE, uz njihov totalni raspad cemo zivotariti ovako i svaki ulazak u LE je krsna slava o LS ne razmisljam sa Djuricem na celu kluba.Ugasili smo svecu ako ga ne oteramo ali vidim da se javlja, ovo sa ciganima mu leglo ko budali samar da pokrije njegovo pogubno delovanje...
 

Outsider

Grobar
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
548
Reaction score
90
Žalio se i holandski Fejnord pre nekoliko godina, (samo ne znam po kom osnovu je bio kažnjen), pa mu je kazna duplirana. Dosledni su i u to ne treba sumnjati.

Nego da vidimo šta je nama činiti. Kako se što bolje spremiti za kvalifikacije.

Kud ne oterasmo ovu bandu do sad pa sa "zdravim timom" da idemo da se nadmećemo sa najboljima u Evropi.

Šta je tu je, natrag nema. Neka svako ko ima iole uticaja na ova dešavanja pomogne koliko može. Malo da prizovemo sreću, malo da se pomolimo Bogu, mi na tribine, pa da ugrabimo što više od ove date nam šanse.
U svakom slučaju želim da se svi maksimalno angažujemo i da pomognemo našem najlepšem i najboljem "Partizanu"
Šta drugo?:napred Partizan
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:495057-Partizan-ceka-tumacenje-UEFA

Cekamo da li kazna bandita "uvodi" njih u zreb tumacenje?Trebalo bi da za dan-dva najvise rese zalbu od 16.(zadnji dan) ali ko ce ga znati te procedure.A smradovi jedva cekaju da povuku ceo srpski fudbal u ponor sa sobom.

Da mi imamo upravu mi bi ovo sad skocili i resili a on juce narice na "grobu" kurvetini (veliki gubitak, tezak udarac) jebem ti mater mutavu idi u Derventu da te ne gledamo gade odvratni!

Nije isto nikako, moramo u LS kvalifikacije iako i ova "pravda" od Uefe prija da govna zaustavise u njihovom lopovskom piru LS je prioritet!
 

Pera93bgd

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
1.485
Reaction score
80
Локација
Autokomanda, Beograd
Poprilicno sam skeptican sto se tice naseg igranja u LS, govna ce sve uraditi da nas miniraju i povuku sa sobom u ambis, a nasa uprava jedva ceka da skoci za njima.
Ali najjace mi je ovo:

Originalnu poruku postavio Nemanja_1975 Pogledaj poruku
"Predočili smo generalnom sekretaru UEFA kakva je situacija u Srbiji i u našim klubovima. Precizno smo mu saopštili kakvi su problemi, pre svega Crvene zvezde.

Oni traze od UEFA da im popuste zbog ''situacije u Srbiji'' a oni u istoj toj situaciji dovode 15 igraca za prelazni rok. :pop
 

gravedigger

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
808
Reaction score
85
Čekajte ljudi, da li vi mislite da če nam UEFA pustiti da igramo na našem stadionu. Težko verujem :banghead
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top