Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Gordan Petrić | Konferencija za štampu ( Pitanja za šefa)

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.740
Reaction score
11.329
Локација
.
Kao što znate, ili ne znate, Gordan Petrić drži konferenciju za štampu u sredu u 12:00h. Takođe, šef će biti gost Partizanovog podcasta.
Eto vam prilika da pitate šefa nešto vezano za tim, ambicije tima, funkcionisanje istog, dajte ideje a uredništvo će u saradnji sa @Elric -om odabrati najzanimljivija pitanja.
Molim vas da se suzdržite provokacija, hvala.
Izvolite...
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Da li razmišlja o potencijalnoj smeni kondicionog trenera Miše Filipovića jer stalno potencira umor igrača?

Šta misli o tome da li Partizan sme da osvoji titulu u Srbiji i u jednoj ovakvoj ligi gde se gura samo jedan klub koji ne sme da kiksne ni pod razno?

Da li planira pojačanja ne samo za to da prođemo Šerif već i da napadnemo titulu ako uopšte smemo naredne sezone a pošto ima ugovor na dve godine verujem da ima i te planove (ako nam je uopšte dozvoljeno da pomislimo na titulu) ?
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Koliko je teško motivisati igrače da se bore za pobedu(u domaćoj ligi) u situaciji u kojoj cela Srbija zna da je ciganska kurva šampion i pre prvog kola ?

I kao dodatak na to, koliko je teško motivisati igrace da se bore za pobedu u situaciji u kojoj im plate kasne po par meseci ?

I poslednje, šta misli o ciganinu homicu av kao čoveku ?
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.002
Reaction score
11.797
Локација
JNA
Šta ga je motivisalo da postane trener Partizana i kako se njegovi igrači osećaju kada vide šta najveći rival radi? Kako ocenjuje stanje u klubu (rad uprave)
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Da li može malo detaljnije da obrazloži njegove planove i ideje u daljem poslovanju kluba? I koliku težinu imaju mišljenja trenera u donošenju odluka koje se tiču strategije poslovanja FK-a (znamo svi odgovor ali hajde da isprovociramo malo da se priča i o tome) Konkretno mislim na ono čega se dotakao u nekim od prošlih konferencija za štampu, jer je rekao da ima neke ideje na umu (14-15 pro igrača, ostatak da se popunjava sa igračima iz omladinske škole).
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.441
Reaction score
2.200
Zasto rotirao sastave protiv Spartaka i Novog Razara i izgubio 3 boda umesto ta poslednja 2 duela da igra sa najboljima i osvoi maksimum broj bodova?
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
691
Reaction score
1.927
Da li je dolazak Cimirota i dalje u opticaju?

Da li se planira ozbiljniji rad na fizičkoj pripremi igrača, i da li u igračima vidi prostor za napredak u tom smeru?

Da li bi voleo da vodi Partizan narednih 5 ili čak 10 godina?
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
156
Reaction score
937
Локација
Београд
1. Који су узроци колективног испадања из форме целог тима? Умор, претње, здравље?
2. Шта раде резервисти, како су и од чега они уморни?
3. Да ли може јавно да позове играче да узму персоналног кондиционог тренера, јер је то пракса у Енглеској, и да он не би имао ништа против?
4. Да ли је наш кондициони тренер члан тајног друштва слободних зидара, да ли га они штите?
5. Да каже нешто више о повредама фудбалера (Белића, Андрадеа, Филиповића...).
6. Колико играча планира да доведе и конкретне позиције, да ли је он ту само неко ко ће да аминује оно што му понуди спортски директор или има и своје предлоге?
 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
339
Reaction score
837
Локација
Kraljevo
drugari Gordan je retka smekerica i olicenje jednog pravog gospodina, barem ga ja tako vidim i dozivljavam. Da li stvarno mislite da bi on jednom recju na bilo koji nacin kompromitovao one iz fotelja ili bilo koga od svojih saradnika ili igraca.. ? Mozda i ja gresim, ali cisto sumnjam.

svojevremeno sam i ja imao zelju da postavim pitanje Stanoju kada je bio u jednoj od emisija kod onog gancija Nebojse na SOS kanalu i za divno cudo javio se u program i postavio pitanje na koje sam dobio odgovor tako zavijen u oblandicu da sam se kasnije sam sebi smejao zato sto sam stvarno pomislio da ce da mi kaze nesto odredjenije ili konkretnije.

sto se tice kondicije igraca.. mnogo bih voleo da iz Gordanovih usta cujete ono sto sam vec pisao na tu temu :)
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.731
Reaction score
29.505
Локација
Beograd
1. Zašto naša krila i bekovi u situacijama kad imaju 30 metara praznog i slobodnog prostora ispred sebe i do gol-(aut)linije, ne zašprintaju skroz ka tom golu ili toj liniji, pa da upute šut, centaršut ili povratnu, nego kao da imaju neku kočnicu u glavi, ili naredbu trenera, najčešće čekaju nešto (a za to vreme se odbrana protivnika bolje postavi), ili stalno ulaze u sredinu gde je odbrana protivnika najgušća, pa se u nju samo ,,zakucaju,, i izgube loptu?

2. Zašto naši bekovi, dok im je lopta u nogama, nikad ne vide da se Menig i Dijabate upravo tad oslobađaju čuvara i utrčavaju u prazan prostor tražeći loptu...koju nikad ne dobiju? Zašto i naši vezisti to takođe ili ne vide ili radije vrate loptu unazad?

3. Zašto niko osim Natha nije u stanju da loptom PREBACI odbrambenog igrača i pošalje pas koji će iza njegovih leđa doći do našeg napadača koji utrčava u taj prazan prostor? Svi ostali najčešće šalju neke lopte po zemlji koje ili udare u našeg napadača ili u njegovog čuvara...

4. Zašto se više na radi na tome da Popović izlazi na lopte koje zuje kroz 5-10-16m i pokupi ih, umesto da samo posmatra šta će da se desi?

5. Zašto je Partizan već godinama prosto ,,projektovan,, da bude samo ,,prva pratilja,, i ništa više od toga, jer u svakom prelaznom roku pored ponekog dobrog, često dovodi i one igrače koji nisu na potrebnom nivou da bismo bili šampioni? Nije dovoljno imati par odličnih igrača, treba ih više za titulu!

6. Svakom pravom navijaču Partizana, uostalom, nije najbitnije hoćemo li konačno uzeti tu titulu, jer je jasno da ,,cigani,, imaju pomoć države, saveza i sudija, ali nam je bitno da igramo pravi napadački fudbal, dakle, hoće li biti pravih pojačanja pa da Novom Pazaru dajemo po 3 gola po utakmici, a ne da stepimo hoćemo li dati i sačuvati taj jedan jedini?

7. Da ne pominjem nešto i nekoga jer to nećete moći da javno kažete Petriću, ali planira li da fudbaleri i stručni štab zajedno dođu na neku od utakmica ostalih klubova NAŠEG JSD Partizan?! Zaista bi bilo lepo da posete OK, KK, VK, KŽK, Rukometni i Ragbi klub . Jer svi smo mi NAŠI, bez obzira na ove koje neću ni da pomenem...

8. Šta Flaš Gordan misli o poziciji DESETKE u fudbalu, ali neko dobro pripazi šta će da odgovori!
Uostalom nek ,,poređa,, vezni red koji najradije ima u timu, i nije li tu neko ipak malo više zadnji vezni, neko malo više centralni, ili prednji, a neko (Natho, Baždar, Pantić) ipak i bar ponekad, pa makar samo u pokušaju - ta magična desetka. : )

9. Zna li da ga na forumu zovemo Flaš Gordan (po junaku stripa Flašu Gordonu)? : )
 
Последња измена:

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.716
1. Gde sebe vidi za 5 godina? U prevodu, da li namerava ozbiljno da se bavi trenerskim poslom i nakon Partizana.
2. Da li drugari iz njegove generacije (Ćira, Bata, Tomić...) dolaze na stadion (sada kada je on trener i u ranijem periodu)? Da li je on dolazio u prethodnom periodu, ako ne, zašto ne?
3. Koga bi od realnih opcija voleo da vidi na mestu trenera Partizana nakon što se zadovolji posle osvajanja dve duple krune i nesrećnog ispadanja u 1/4 finalu Lige šampiona?
 
Top