Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Hokejaški klub Partizan

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања
Много успомена са хокеја из тог периода од пре 10ак година, поготово она титула против цигана, чак и једно евро гостовање у Бугарској :D Даће Бог да кренемо поново са такимичењем па кад шиптарчина оде да се полако враћамо на трон.

... i da puste dresove u prodaju, pa makar i preko društvenih mreža... njima će svaka pomoć biti dobrodošla...
Prvi ću kupiti...kada sam išao bila je neka kombinacija da se pita neka osoba iz kluba, ali me iskreno bilo blam (naravno kasnije mi bilo žao)...Inače zimi po kući uvek nosim neki hokejaški dres xD, dovoljno mi je ispod majice...šta je podsvest.

Kad smo kod sećanja...mislim da je protiv Vojvodine Miša lupao kurcem po kaznenoj klupi dok je unutra bio neki njihov igrač, da bi ovaj po završetku utakmice u full opremi na izlazu došao da se "obračuna" sa njim :shal...Inače mislim da je Miša bio skoro uvek na utakmicama...tu mu bio blizu Dule...

Nema onih najjačih, Olimpije i Jesenica. Medveščak je igrao jedno vreme čak i onu rusko-evropsku KHL, ali sad su u nekoj silaznoj putanji.
Da dopunim priču ako nekog interesuje, ovo jeste prva ekipa Medveščka, tj. nije rezervni tim koji se jedno vreme takmičio u Panonskoj odnosno Slohokej ligi ako se neko seća, igranje u najboljoj ligi Evrope ih je toliko finansijski iscrpelo da su poslednji put prvaci Hrvatske bili 2018. godine, bleda senka nekada ubedljivo najboljeg kluba Balkana.

Sa povratkom Partizana u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj trenutno postoji 12 seniorskih klubova, od kojih se tri takmiče u drugim ligama, a preostalih 9 u ovoj IHL ligi.

Olimpija se takmiči u Austrijskog ligi, Jesenice i Sisak, aktuelni trostruki prvaci Hrvatske, se takmiče u nekakvoj Alpskoj ligi sa klubovima iz Italije. Situacija je takva da je Olimpija nivo iznad Jesenica i Siska, dok su Jesenice i Sisak dva čak i tri nivoa iznad svih ostalih klubova.

Što te tiče hokeja u ostatku bivše države, koliko vidim Crna Gora nikad nije imala reprezentaciju ni savez, dok je reprezentacija Makedonije poslednju utakmicu odigrala pre 8 godina. U Bosni je drugačija situacija jer se aktivno takmiče u trećoj diviziji svetskog prvenstva (Srbija i Hrvatska su u drugoj diviziji) gde su im protivnici Turska, Meksiko, Tajland, Turkmenistan... Na sajtu saveza stoji tabela prvenstva iz sezone 2019/20. mada je moguće da nije osvežena čitavih 6 godina.