Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
ovo je jedan od onih poraza kada bi samo da odcutis 3-4 dana. ne kupujes novine, ne javljas se na telefon, ne odgovaras na poruke. citas samo forum i lecis se. poluzatamnjena prostorija i samoca.


Sve zavisi iz kog ugla se gleda...

Ako se pak pogleda Lola "ko tuguje nije Grobar" Smiljanic onda je ovo idealna prilika da se galantno otvori za neki separe!

Iz ugla Granta moze jedna viljemovka pa da proslavi godisnjicu finala LS.

Medo bi ipak da se javi na telefon Keniju Daglisu!

A uprava bi po jedan masan burek i po parce Faljijevog kolaca za svakoga!
 

Zemunelo

Grobar
Учлањен(а)
17.04.2008
Порука
755
Reaction score
26
Локација
Zemunelo
Poserem se ja na ovakvu titulu...

A ne, ne, nećeš nam to ubaciti u glavu!

Titulu smo ZASLUŽENO osvojili - ZASLUŽENO najbolji!

Otresli smo cigane na jesen i cigane 2 oba puta i jedino smo sad kad nije rezultat ništa odlučivao izgubili.

5-ta titula zaredom i nju ne može da mi ništa pokvari.


Druga je stvar što treba jasno pogledati u svoje dvorište i razmisliti šta nosi sutra jer ovo što se desilo da izgubimo 3 puta zaredom od cigana je alarmantno za budućnost.

Osim objektivnih okolnosti da su nam povređeni najvažniji igrači iz tima i neki se do skoro oporavljali treba reći da smo i drastično oslabljeni zamenom trenera.
Sada imamo trenera koji je lošiji od komšijskog za koga smo svi pričali da je smešan.


Brine i to što smo dozvolili da se cigani pojačaju zimus sa svime što je iole vredelo u našoj ligi.

Trebalo je bar jednog od tih igrača uzeti makar i ne igrao kod nas samo da ne igra kod njih.
Tako to rade veliki klubovi a mi smo bar na našim prostorima veliki.

I tu opet dolazimo do uprave koja kaže da možda Partizanu i nije u interesu da opet osvoji titulu.

Ja mislim da to sve govori.

I šta nas čeka i zašto.
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
@PROFA

ne znam, po mom misljenju je ispravnu prvu postavu izveo, ako izuzmemo Babovica koji je morao da igra, mada mislim da je za njega bilo bolje da ne igra, da ne vide skauti na delu koliko ne ume. I vidi se nedostatak jakog igraca u ofanzivnoj liniji, sto ni Markec ni Dija nisu. Svako ispucavanje Petrovica su skupljali Maksimovic i Tosic, i nasi su se uzdali samo u srecu da ovi glavom vrate nama u noge na polovini terena, a to je moglo i da se uradi standardnom akcijom - ja tebi, ti meni... Ima gresaka i u taktici svakako, ali ne bi se pricalo o njima i o Grantu da su Mamba i Babun imali malo vise mozga i muda u pojedinim situacijama...
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Nisam gledao mec, a iskreno sad ne znam ni dal cu gledati, ocigledno da se istorija ponovila, a u ovom trenutku mi ovaj poraz i ne pada toliko strasno, imamo mi preci stvari i vecih problema, ova sezona je vec gotova, a ovaj poraz nece toliko uticati na sledecu koliko to da li cemo Mutavom videti ledja, da li ce ostati Grant ili ne, ko ce otici i jos vaznije da li ce ko doci.

Sinoc kad sam dobio par poruka i poziva znao sam kolko je sati, bio sam ljut u datom trenutku, nisam mogao da verujem, ali vreme leci sve, kao sto neko rece evo vec sledece nedelje ce se zaboraviti ovaj poraz i pricati o Djurinim bombama, koje ce sigurno biti pustene u etar u utorak najkasnije, eto garantujem.

Preko postova prethodnih sam samo preleteo, jer je ocigledna poruka bila ista u svakom, jedino moram da istaknem post kolege Raky _b sa kojim se slazem u potpunosti :clap

I moram da postavim jedno pitanje Gazdi, tvrdi da je Grant gotov ovim porazom, ok, mnogi su tvrdili da je kup prodat, da se planira i prodaja titule, a da je Grant doveden upravo zbog toga, i evo Grant odlicno odradjuje svoj zadatak dali smo im kup, sto ga ne bi ostavili da im da i titulu sledece sezone, koji je njihov interes da ga smene, ako je tacno ono sto su svi tvrdili.

Stvarno nemam nameru da branim Granta ,njegova je krivica koliko i igraca ne veca, ali ja gledam kroz prizmu sta ako nam Mutavi ostane, Grant je mnogo bolja opcija, tj bilo koji trener stranac, nego da nam Muto servira svog poltrona, pa ce te tek tada da vidite sta su menadzerski igraci.

Sta god vi pricali o Grantu nije on nesposoban kao sto vi mislite, covek je dosta vodio klubova u svojoj zemlji, reprezentaciju, a ako je los trener onda je za njega to jos veci uspeh i posle toga uspeo da se uglavi kod jednog Abramovica, pa cak i da postane trener , da budemo iskreni to ne moze nesposoban covek, strucne kvalitete na stranu, ali ja jednostavno ne verujem da njega moze da jebe jedan Djura mutavi i da je on marioneta kao sto svi tvrdite.

Po meni jedini pravi razlog sto ce ga oterati ako oteraju je sto je vec poceo da izjavljuje da mora da poprica sa upravom oko budzeta, a svi jasno znamo sta Djura kaze na to... kog Budzeta?
 

Cerberus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.11.2008
Порука
1.027
Reaction score
56
Cuxon 88,
Ako imas u spicu igraca koji ne moze da skace sa dva protivnicka stopera, onda kazes golmanu da ne ispucava lopte, nego da napad krene iz odbrane, pogotovo sto je som parkirao 2 zadnja vezna ispred nasih stopera. Toliko znaju i pumpadzije Jugopetrola, a kamoli treneri.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
... da se uglavi kod abramovica.
dragane djuricu, ko god ti je savetovao da dovedes ag, pogodio je. i kad budemo 5. u jsl u decembru 2012 slusacu da nije kriv trener koji je, zamisli, vodio KLUBOVE I REPREZENTACIJE.
ali, bar smo evoluirali. makar malo je kriv ag.
uz to, obavezno ide objasnjenje da je ss imao srece.
djuricu, legendo.
 

Che Legenda

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
243
Reaction score
14
Локација
gdje nema ljudi
kao sto sam ovde vec dosta puta napisao da riba smrdi od glave...
ali opet moram da napisem nesto o pojedinim igracima:
babovic: no comment
tomic: dobar tehnicar, ali prespor za moderan fudbal, ima visak kila
ilic: pravi kapiten, ali nemoze vise od 30min izdrzati
ivanov: rupa nad rupama
medo: idi brate nek ti je sa srecom
diara: trebo je posle povrede da zavrsi kraijeru
lola: moze se uvesti kao roba za derbije

ja bi licno samo ove momke ostavio:
stojkovic,aksa,ostojic,volkov,lazevski,s. markovic,vukic,dzigi,jojic,l. markovic,scepovic
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.875
Reaction score
7.889
Bruka... i posle prespavane noci, ovo je bruka...

Nama nista ne vredi ako ne promenimo ko0mplet upravu i trenera.... ovaj covek sto radi za 900.000 eur vodi ekipu 6 meseci i apsolutno se nista ne vidi...tj samo je uspeo da unisti kakav takav sistem...

mogao bi vuk rasovic na klupu....
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
... da se uglavi kod abramovica.
dragane djuricu, ko god ti je savetovao da dovedes ag, pogodio je. i kad budemo 5. u jsl u decembru 2012 slusacu da nije kriv trener koji je, zamisli, vodio KLUBOVE I REPREZENTACIJE.
ali, bar smo evoluirali. makar malo je kriv ag.
uz to, obavezno ide objasnjenje da je ss imao srece.
djuricu, legendo.

Nista ti nisi razumeo brate sta sam ja zeleo da kazem, verujte da i od goreg uvek ima gore
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Valjda me je iskustvo sticano godinama naucilo i ocvrsnulo, danas mi je lakse nego u neka davnija vremena, lakse izlazim na kraj i sa ciganima, a i sopstvenom mukom.
Ono sto me najvise pogadja, a verujem i vecinu, je saznanje da si izgubio od ekipe koja na golu ima vudu survajvera, na sredini maestra koji nasem kapitenu moze da glanca kopacke, u napadu zvezdu filma "Bogovi su pali na teme" i trenera koji bi vec bio isutiran u anus da je na nasoj klupi bio Stanojevic. Ne moze se sve ovo reci, a ne zapitati se, kakvi smo mi? Ne moze se reci: pa isti ovi igraci su vec pobedjivali cergu. Da, isti igraci, ali protiv drugih igraca. Ali, bez obzira na to, objektivno gledajuci, mozda nismo za klasu bolji ali bolji jesmo. Suma sumarum, glavni deo krivice ide treneru ali i igraci imaju svoj deo.
Sinoc je puno toga isplivalo na povrsinu. Najveci grobar medju jednakima nas je castio na kraju utakmice a otpozdravio drugarima sa juga. Malo mu je to bilo, posle nas je pozdravio i izjavom, koja je rekla o njemu sve. Sram bilo Dzigija, zaplakao. Ne zna da je sinoc svaki grobar bio srecan.
Ta slika na kraju meca je autentican prikaz stanja u klubu. Predsednik bezi iz loze praveci slalom medju novinarima, trener drzi bukvicu igracima na jeziku koji niko ne razume, Dzigi place, 99 nam cestita titulu pomalo ljut sto smo tuzni, jug u cudu, istok rezigniran, Savija i drustvo pisaju po nasem terenu, raduju se i redari. Sve mirise na sudnji dan, apokalipsu.
Kada iz vas za koji dan ispari i poslednji tracak bola, bicete jos jaci. Naucicete da svaku pobedu, narocito u derbiju, cenite jos vise. Partizan nije rodjen juce, nece umreti sutra.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
priznajem, moj iq je mali da obuhvati opus avrama granta i tvoj pogled na nas FK.

Pa izgleda, evo da kazem ovako i jos jednom ponavljam govorim samo u slucaju da mutava spodoba ostane na celu, navedi mi ti jednog trenera koji ima svoj autoritet, svoje ja i koji bi pritom prihvatio da radi u Partizanu a da mu Mutavi ponudi mesto trenera i opste mi objasni kako je to moguce u trenutnoj situaciji sa nasim FK
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Nisi glup brate, ali nemas realan odgovor, da imas izneo bi ga, vec smo u fazonu Cekajuci Bogija.

Nisam brate sto se tice Mts sam ispunio bonus uzetih paketa vise me ne primaju tamo:wink:
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
e steta. propustio si veliku priliku da das licni doprinos isplacivanju coveka koji se uglavio kod abramovica, a i ubrzao je igru, pa je samo cudo spaslo komsije od 5:0, kako napisa raky_b.
nego, kad smo kod bogija, imas li ti kakav info? geografski si blizi prestonici od mene, a i sabac ti je u komsiluku...
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Cuxon 88,
Ako imas u spicu igraca koji ne moze da skace sa dva protivnicka stopera, onda kazes golmanu da ne ispucava lopte, nego da napad krene iz odbrane, pogotovo sto je som parkirao 2 zadnja vezna ispred nasih stopera. Toliko znaju i pumpadzije Jugopetrola, a kamoli treneri.

To sam i rekao dalje u komentaru, i to je jedna od gresaka, sad da li golmana ili trenera, ne znam, posto je malo dodavao odbrani malo ispucavao... Jebem li ga ako su oni komplet znali sta hoce sa tim.
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
854
Reaction score
662
Локација
Београд
Ни пола дана после дербија ја не могу да верујем да смо толики малери да поново не искористимо велики број повољних ситуација, постигнемо гол/голове и добијемо меч.

Пишем реч малери, јер одбијам да поверујем да имамо баш толико неспретне играче да не могу никако да постигну гол против распале Звезде. Можда грешим, можда су наши фудбалери заиста сви редом идиоти, али и идиоти би на 3 дербија увалили неки гол од толиког броја добрих прилика.

Да ли нам се то на лош начин враћају неке ствари? Можда да, можда не, зависи из ког угла ко гледа.
Да ли се то нашим играчима враћа на лош начин зато што су ћутали кад су им отерали тренера и спортског директора? Опет, можда да, можда не.
Теорија и погледа на целу ситуацију има много, превише.

Оно што је сигурно је да нам се лоше враћа оно што смо сви и очекивали да нам се тако врати, рад боље рећи нерад ових скотова из управе није могао да донесе другачије резултате од ових.
Ту лежи кључ свега, док не склонимо говна, нема нам среће.

После свега што нам се десило у ова 2 месеца, ствари не изгледају претерано веселе. И поред тога ми сметају катаклизмичне прогнозе, комшије у комбинацији са камионима, авионима итд. Они су и даље далеко од нас, и даље нам неће моћи ништа, али само под условом да се код нас десе промене овог лета.
Видели смо сви и јуче како можемо да их згазимо, да је јуче био у нашим редовима фудбалер по мери, избушили бисмо говна без проблема, и никакви Шкундрићи, Тадићи, Дачићи, ММФ, Светска Банка, и остале пичке материне им не би помогле.

Наш највећи непријатељ није умирућа Звезда. Наш највећи непријатељ је наша управа. Приоритет свих приоритета: убити аждају у управи.
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
Posle par godina, da i ja oPET nesto napisem na ovom forumu. Titulu je Partizan zasluzeno osvojio, sa bilo kojim trenerom verujem da bi je uzeli, imamo mnogo kvalitetniji sastav od cigana, al ono sto boli svakog grobara, je proterivanje nocne more cigana, Stanojevica. Grant se pokazalo nije kao Mateus, da odemo na plus +19. I srpski trener je uveo Partizan u LS, chemu onda Avram? Mnogi, ukljucujuci i ove iz uprave, veruju da je on ekspert za LS, a ne daj boze da ne udjemo u LS, a on ostane u klubu do narednog derbija, bila bi teska vremena za sve nas. Djuricevo dovodjenje Granta moglo je gubitkom titule biti proglaseno za najgori poslovni potez u istoriji, a samo ta titula i moguci nastup u Ligi Sampiona odrzava jos ovu upravu u zivotu.
I smeta sto neki fudbaleri izjavljuju kako mi suvereno vladamo ovim prostorima a u evropi smo mali klub, to nije mentalitet koji treba da se gaji u velikom klubu koji je igrao finale kupa sampiona nekad.
I jos samo se molim da Babovic I Miljkovic napuste Partizan tokom leta, i da se dovedu pojacanja.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.737
Локација
E-WEST
A ne, ne, nećeš nam to ubaciti u glavu!

Titulu smo ZASLUŽENO osvojili - ZASLUŽENO najbolji!


Titula je apsolutno zaslužena. Tabela, rezultati, pa i igra govore sve! Partizan je u sezoni 2011/2012 bio najbolji od svih timova koji su se takmičili.

Titula je jako gorka, jer je očigledno poslednja u nizu, osim ako se ne desi nešto epohalno. Gorka je, jer su cigani 1 na 1 bili bolji od nas, jer su nas tukli 3 puta za 45 dana i tu nema priče. 1 na 1 ovog proleća cigani su nam objasnili kako se igra derbi. A nije mnogo prošlo od onih 6 godina bez pobede...

Njihov kup (koji će verovatno osvojiti) i pobede protiv nas su slađe od naše titule i njima je sigurno punije srce, nego svima nama! Osim što nam je klub u kurcu zbog lopovske uprave, skrnavog trenera, menadžerskih invalida koji moraju da igraju, i tribine su u kurcu, nikad gora situacija, ni tu nismo jaki, dotakli i probili dno. Njihov slogan od juče je objasnio navijačko stanje.

Setite se 2001. godine. Sa poluekipom dobili smo ih u finalu kupa u rupčagi, pa smo ih posle par dana roknuli i u prvenstvu na JNA (oni promašili penal) 2-1 (poslednja pobeda za narednih 6 godina protiv njih). E tada smo mi bili u njihovoj sadašnjoj ulozi i isto smo se ponašali kao oni. E, ja sam tada bio ponosan na Partizan, na KUP, i drugo mesto. Jer smo bili slabiji na papiru, a pokazali smo im šta je grobarski duh i grobarsko srce! :respect
 

raky_b

Banned
Учлањен(а)
29.11.2006
Порука
400
Reaction score
5
Локација
Tenja ,selo Tenja istoriju menja
@raky_b
care, ne znam o cemu pises ovde, o kakvim sansama fk cz u derbijima za vakta ss? covek ih je ubio u glavu i od 4 derbija koje je vodio imali su tri, slovima tri sanse: stativu u kolektoru 2010, kaludjerovic 1-1 sa stojketom u prolece 2011 i nepostojeci penal u jami jesenas. i po sansama gledano, ss je dominirao nad bagrom, a sad sto provlacis ovde neke vradzbine i slicne scenarije, ako ti je tako lakse, super.
nije nista slucajno u fudbalu. to sto ne mozemo da damo sekti gol tri utakmice nije maler vec posledica rada trenera, stanja ekipe i jos par sitnica.

ok,ajde reci ti meni koliko su sansi imali u 3 utakice sa grantom???
nesto vise?
je da, imali su 6-7, od toga zabili 5.

ja granta ne opravdavam, nije on nista bolji od bilo kojeg srpskog trenera koji bi isti posao radio za 50 000 evra godisnje,a mozda i dzaba, samo da vodi partizan. ali on je igru postavio bas kao i SS, pogotovo u kup utakmicama.
karanje je pocelo pre dolaska SS na kormilo, pa mogu samo ponoviti ono sto su mnogi ranije pisali...sale je taktiku samo kopirao od ciga...dao deci loptu da se igraju na svojoj polovini i cekao. i eto, islo je...ja bi to zvao i srecom, jer nekad ide, nekad ne.
sad ista ta taktika, ali sa loptom malo vise u nasim nogama nije isla....a prilika je bilo svakih par minuta.

sto su ljudi vec spomenili, jedino sto je on mogao sinoc uraditi je ubaciti dzigija,a zasto nije, ne znam. kao niti da li je neko morao igrati (ne volim kad trener nema pravo glasa,ali ako je bilo tako, malo je on tu kriv).
napadaca nemamo, da imamo pobedili bi sve 3 utakmice, jer niko,ali bas niko ne moze promasiti toliko prilika koliko je diara promasio u te 3 utakmice. do duse, sale je imao svojih trenutaka,ali dijara je totalno podbacio.
jel grant kriv sto nemamo napadaca?
ja mislim da nije.
dale, sta hocu reci....on ne vredi tih para koje mu se placa, ali isto tako nije samo njegova krivica za los odabir igraca, njihovu losu formu, guranje igraca koji se moraju prodati,a posebno nije kriv jer smo promasil ono sto smo promasili.

cak me i ne brine tih 5 primljenih golova, desi se....jbg, kad su svi u napadu,iza je promaja...ali iz 30 suteva u okvir da ti ne udje ni jedan,e jbg.
sto ti kazes, to je stvar treninga,stanja ekipe i par sitnica.
valda je jedna od njih sto imamo samo jednog napadaca u igri, i taj jedan jedva ceka da ode.
imamo i rezervu, klinju od 18 godina...
kapitena, koji je uz vukica najbolji, i jedino sto u ekipi stvarno vredi, a oboica su vec za penziju.
i nemoj zaboraviti da se konkurencija ipak pojacala... nisu oni bas ona zvezda od prosle godine.
ne kazem da su to igraci koji su nam trebali, niti koji su partizanu dovoljno dobri za evropske snove, pa ipak, mladi reprezentativci su mogli biti u konkurenciji i za partizan, pa da tu i napreduju. ali eto, neko je odlucio da nema potrebe da se pojacavamo,a taj neko nije bio grant.
dakle, jeste grant kriv sto je pristao doci u partizan, jeste losiji trener, u svakom slucaju losiji motivator od SS,ali nikako, bas nikako nije kriv za ovo stanje u klubu. a to je puno veci problem od krive procene, i ne vrsenja izmene do 72. minute i ubacivanja u igru klinca zeljnog igre.
smenom avrama, partizan nista nece dobiti, osim sto ce izgubiti pare za njega i jos jednog, novog trenera
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top