Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

JSD Partizan - najuspešnije sportsko društvo

Bliži se osamdeseta godišnjica od osnivanja našeg Sportskog društva, pa se tamo prikupljaju razni podaci o našim uspesima (trofeji, medalje)...i malopre sam se čuo sa našim drugarom Saletom iz Stonoteniskog kluba Partizan, pitao me je, DA LI NEKO EVENTUALNO ZNA KOLIKO SU ČLANOVI PARTIZANA OSVOJILI MEDALJA NA BALKANSKIM IGRAMA (BALKANIJADAMA) I UNIVERZIJADAMA?

@Slavoljub ?

Možda neko drugi?

Za olimpijade, svetska i evropska prvenstva ti podaci se mogu (lakše) naći, ali za ova dva takmičenja, to je već teže...

EDIT:
Zapravo da proširim pitanje:

KAKO DA NAĐEMO TAČNE PODATKE KOLIKO SU MEDALJA OSVOJILI PARTIZANOVI SPORTISTI I SPORTISTKINJE NA BALKANIJADAMA, UNIVERZIJADAMA I MEDITERANSKIM IGRAMA?

Može takođe i podatak koliko ih imamo sa olimpijada, svetskih i evropskih prvenstava?
(Mada je to već lakše pronaći...)

postovani gorane oni nemaju ni nase trofeje koje smo 10 godina trazili da budu tacni ,ni sp,ep ,a kamoli univerzijadu,medit ,balkanske ,pitaj saleta svog drugara ima li te podatke i ja sam sa njim u kontaktu

Gospodin Sale ima kontakt od Slavoljuba, treba samo da ga pita kad vec ima mogucnost a ne da ide okolo i zapitkuje napamet pa da nesto propuste ili ne daj Boze netacno napisu.

Sale me je samo zamolio da upitam na Partizan.netu da li neko ima tačne podatke sa balkanijada, univerzijada i mediteranskih igara, i ništa više od toga...i sigurno da u JSD Partizanu ne žele da napišu bilo šta netačno, nego je do TIH podataka teško doći...

Ovo za evropska i svetska prvenstva i olimpijade nije problem (ili je manji problem)...

Što se tiče domaćih trofeja, i tu, sticajem okolnosti, nema apsolutno tačne evidencije za baš svaki naš klub, pričao sam sinoć sa Saletom, znam neke detalje o tome kako se i zašto nešto izgubilo, ali...sad je tako kako je...

Ne možeš da stvoriš neku arhivu koje sad više nema, ili, ne možeš da nađeš tačan podatak ako ga niko u nekom (sačuvanom) mediju nije objavio... :confused-smiley-013:

za domace trofeje ,imaju svi podaci ,naravno nemaju u jsd jer ih nisu vodili ,medutim nas nekoliko smo istrazivali po bibliotekama i skupili takode oi,sp,ep nije bas lako doci ,pa 10 godina smo to trazili da bi bilo tacno ,ali mozda je najlakse pitati pa ako je neko to uradio nek samo posalje

@Goran Tomić prenesi Saletu da pozove @Slavoljub -a ,ako nema broj dogovorite se da mu se prosledi ili prosto nek Sale da svoj broj pa ti prosledi Slavoljubu.

Ljudi imaju ozbiljnu arhivu, dobro potkrepljenu, teško da neko ima više i bolje od njegove ekipice.
Nemoj da se zezaju i ne naprave kako treba kad vec imaju ovakve ljude koji vode sve u detalj i voljni su da pomognu!

Да ли су медаље у тимским спортовима рачунате за сваког играча који је учествовао или 1 медаља за цео тим па ма колико наших играча било у тиму.

Јер чини ми се да је раније била нека прича да су наши ватерполисти отишли као репрезентација на Медитеранске игре (или тако неко такмичење) и освојили злато.

u timskim sportovima 1 medalja bez obzira koliko igraca,jer mozete provjeriti na ostalim sajtovima ,a posebno mozemo upisati npr kosarka 1995 1 medalja(5 nasih igraca ),jer nismo osvojili 5 medalja nego jednu

u septembru , oktobru ,novembru i decembru od manje pracenih sportova raspored je sledeci
d.tegova pojedinacno 20.9 muskarci ,zene 5.10 ,ekipno 9.11 2025
sah premijer liga beograda 2.10 ,zenska liga beograda 14.11 2025
atletika 12.9 prvenstvo srbije u visebojima i 25.10 ps u krosu
rvanje 27.9 kup srbije u zrenjaninu,pocetkom oktobra pocinje i liga u rvanju gr stilom
karate 22.11 premijer liga za seniore i seniorke
stoni tenis i kuglanje krecu sa ligama stoni tenis 27.9 ,a kuglasi 13.9 2025
judo ekipno 21.11 2025
plivanje ekipno i pojedinacno ps zimsko 6.12 2025
r.gimanstika 8.11 ekipno,14.12 pojedinacno

Znamo li imaju li nam FK i KK sada predstavnike u JSDP?

streljastvo ipsc partizan osvojio ligu 848 ekipni trofej(ako nisu clanovi jsd ipsc streljastvo i ragbi 13 onda 824 ekipna trofeja)
848 -11.9 2025 ipsc str liga.png

za vikend osim m i z rukometa,fudbala, turnira u kosarci od manje pracenih sportova raspored je sledeci
atletika 12-14.9 ps u visebojima
kuglanje 1 kolo 14.9 11h banjica partizan-vihor
ragbi 15(ponovo smo aktivni )1 kolo super lige 13 ili 14.9 partizan-krusevac

kuglanje 1 kolo partizan-vihor 7-1 ,danas 2 kolo u zrenjaninu sa banatom
ragbi dobili zvezdu sluzbenim rezultatom ,czvezda nije prrijavila ekipu,ovo je 2 kolo ,1 kolo odlozeno
u toku je na kalemegdanu finale prvenstvo srbije 3x3 basket prvi mec smo dobili(arandelovac sa 17-14,)kasnije igramo sa pirotom pa onda idu mecevi cetvrtfinqale,polufinale i finale ,ako osvojimo 3 titula