Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

JSD Partizan - najuspešnije sportsko društvo

raspored za vikend
petak-26.9 rukomet part-kikinda 18,30

subota-27.9 fudbal ofk 18,30
veslanje palic-prvenstvo juniori,kadeti,pioniri
vaterpolo zene czv -par 16,30 banjica
rvanje kup zrenjanin 11,30
stoni tenis czvezda-partizan 11,00,,17,00-radnicki-senta domacin

nedelja 28.9 fudbal zene 16,00-partizan-masinac
rukomet zene medicinar-partizan 19,30
kosarka zene novi sad-partizan 16,00
dizanje tegova prvenstvo srbije stadion partizana 12,00
stoni tenis prva petoletka-partizan 11,00
kuglanje partizan-czv 11,00 3 kolo

ponedeljak vaterpolo-jadran-partizan muskarci 19,00

utorak dubai-partizan 18,00 evroliga

srijeda 1.10 futsal partizan-umf druga liga 1 kolo
vat zene palilula-partizan

Srecan rodjendan najvecoj ljubavi!
Za FK vrlo moguce i poslednji rodjendan

Kakav druze poslednji, Partizan zivi vecno i nadzivece sve nas pa i ove okupatore i domace pijavice koje su pustile pipke na sve strane. Da mi gledamo malo optimisticnije na stvari pa da kazemo da sledeci docekamo u slobodnom okruzenju. Ziveli :ziveli

Ne znam da li je pristojno da sami sebi čestitamo rodjendan, ali ću ja to ipak učiniti.
Partizane srećan ti rodjendan i želim ti da zbog naraslih potreba proširiš trofejnu salu, a idući jubilej dočekaš bogatiji i bolji od Real Madrida.

Ko zeli, ima u Zurnalu dodatak na 10ak strana posvecen nasem rodjendanu. Normalno, pola dodatka glavudze sektasa Ostoje, Tanaskovica i omiljeni deo

IMG_20251004_111056.jpg

sa sve Psihovom slikom i njegovog bate na zidu...
Za rukomet ne treba brinuti ❤️

G2Zr0K7WsAAMyL7

Neka proslava? Pre 10 godina u Narodnom predstava za sva vremena . I sada pustim jednom godišnje da pogledam.
Kaže li limar nešto na tu temu ? Ili predsednik JSD?