Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

JSD Partizan - najuspešnije sportsko društvo

u bridzu postoji partizan ali nije deo jsd partizan koji ima 24 kluba i 15 sekcija

vaterpolo 46,rukomet 48,hokej 48,odbojka 46,streljastvo 59,judo 53,karate 64,rvanje 48,tenis 45,stenis 50,boks 47,rgimna 88,zkk 53,fudbal,kosarka 45,atletika 45,veslanje 51,plivanje 46,biciklizam 45,ragbi 53,automoto 49,dtegova 51,kuglanje 48,sah 45 ovo su 24 udruzena kluba
sekcije-esports 17,padel 25,golf 25,kik boks 25,pikado 24,bocanje 24,bowling 22,mma 23,ragbi 13 53,futsal 24,macevanje 2023,3x3 21,zrk 48-24,zvk 09,zok 46-13,

u februaru od takmicenja da kazem manje pracenih sportova imamo sledece gdje ucestvuju nasi sportisti
1.atletika prv srb -dvorana 28.2
2.dzudo poj.prv srb 21.2
3.streljastvo kup srbije 10m 21.2
4.veslanje ergometri 28.2
a takode imaju redovna kola kuglanja(trenutno smo 5),st tenis(trenutno smo 4),ragbi 15 (trenutno smo 2)i naravno praceniji sportovi gdje nije tesko pronaci kad i s kim igramo
i da javno se zahvalim detelinarcu koji je nama trojici poklonio postanske markice za 80 godina jsd partizan

1x kup u streljastvu osvojen pojedinacno nadja martinovic pistolj ,a u martu nas ocekuje od manje pracenih sportova
21.3 streljastvo prv srbije puska i pistolj
21.3 poj prv srb st.tenis
29.3 karate poj.prv srbije

Прилози

• 2241 poj kup str.png
    2241 poj kup str.png
    135,4 KB · Прегледа: 11
Nakon sranja koje su napravili u Veslačkom klubu (više detalja na toj temi), isti taj direktor je nagradjen postavljanjem u UO JSDP!!!
Samo što JSDP ne sme da odgovori na pitanja čime je dotični zaslužio obzirom da je uništio celu jednu generaciju i da imamo istorijski najlošiji rezultat ove sezone.

u aprilu od manje pracenih sportova imamo
poj prv u kuglanju 11.4
atletika prv srb10000m 4.4 i prv srb maraton 19.4
u martu smo zavrsili prvenstvo srbije u kuglanju osvojili smo 5 mjesto ,a u ostalim sportovima trenutno stanje je sledece u s.tenisu smo 4,u bowlingu smo 1,u ragbiju15 2mjesto,u ipsc posle 1 kola lige 1mjesto,u veslanju na ergometrima 5 mjesto ,danubius je prvak na ergometrima

Ovaj vikend bio bas los, sublimacija rezultata u ekipnim sportovima, bar ovim glavnim:

Remi fudbalera uz uzasnu igru (ostanak na trecem mjestu)
Poraz kosarkasa (vjerovatno izgubljeno prvo a i drugo mjesto dovedeno u pitanje)
Poraz odbojkasa (mada smo i ranije izgubili sanse za plej of)
Poraz odbojkasica u cetvrtfinalu i drugi mec
Poraz futsalera u finalu kupa (steta, mada osnovani smo prije 2 godine, usli dominantno u prvu ligu, bice ovde trofeja)
Poraz rukometasa (sreca, pa ne kosta zbog gol razlike i prednosti domaceg terena, ali dobra opomena pred plej of i 99% finale sa Vojvodinom)
Rukometasice u petak izgubile i dodatno se udaljile od pozicije koja vodi u plej of.
Vaterpolistkinje izgubile u ligi, od Palilule. Dijelimo poslednja 2 mjesta (3 i 4) sa Cz.

Pozitivnu notu u ovom sivilu daju fudbaleri kadeti koji su ostvarili pobjedu nad komsijama. Bravo klinci!

@Sony PFC
Ovom crnom spisku slobodno dodaj i nedeljno-popodnevni poraz košarkašica Partizana na NBGD-u od ekipe niškog Studenta, čime su znatno umanjile svoje šanse da se nađu u finalu domaće lige... :icon-rolleyes:
Au, ovo mi je promaklo skroz. Sokantno, s obzirom da smo u regularnom dijelu bili sigurno drugi (oba puta dobili Megu) i da smo igrali f4 waba lige.
Ajd' valjda ce djevojke vratiti seriju u Bg.

Ajde da se slozim to za jug....Ali opet kazem svi kenjamo po forumu po jugu po ovome po onome.Sta ljude sprecava da napune recimo istok i zapad?jedino sto mi pada na pamet je bol u kurcu....Znamo da je titula izgubljena i pre pocetka prvenstva jer rezimska kucka vredi barem 10 puta vise od nas ali bas sbog toga,bas iz Grobarskog inata svaki put kada mogu docicu na stadion i pljuvati po zvalavom,upravi,ako treba i po treneru i bogaljima od igraca....Napred Partizan....VCC PDR

Prebacio sam malo i na ovu temu, jer je nešto slično i za sve druge naše klubove i sekcije...

Ko hoće da dođe, doćiće, ko neće, uvek će naći neki izgovor...a ako čekate idelne uslove da negde dođete - proćiće vam život, a idealne uslove nećete dočekati!
Uostalom, pa kad su i bili baš skroz idealni?

Dakle, ljudi neće da gledaju FK smeta im Mijat. Ili to što nismo konkurentni za titulu. Ili već nešto treće. A i onako su dolazili 2-3 puta godišnje i kad nije bio Mijat tu. Čast izuzecima.
Neće mnogi da gledaju KK dok se ne vrati Željko. Ili zbog Ostoje. Ili...već zbog nečeg...
Rukomet im se ne gleda jer je to SNS priča.
Vaterpolo im nije interesantan. Ko još ide na vaterpolo?
Ragbi...ne znaju ni gde ni kad se igra... A i da znaju, ko da bi došli?
Odbojka...ko još gleda odbojku...
Futsal? Ko još zna za futsal?

Ženski sport? Košarkašice, odbojkašice, rukometašice, fudbalerke, vaterpolistkinje?
E...ženski sport nije ,,in,, - ko gleda ženski sport? Niko.
Kad se ne gledaju vaterpolisti, što bi vaterpolistkinje?
Košarkašice nisu onaj stari klub, nego novi...
Rukometašice nisu izvorni Partizan nego imaju adresu tamo negde.
Fudbalerke su bile FK SLoga.
Odbojkašice su...šta znam, nešto...nisu prve na tabeli...

Sportovi bez lopte?
Ko gleda sportove bez lopte? Niko?
Ko zna da nabroji koje sve sportove imamo u JSD PARTIZAN?
Samo Slavoljub.

Mlađe kategorije u svim sportovima?
Pa dobro...gledaju valjda bar roditelji...ako su iz Beograda...ili ako mogu da usklade obaveze...

Bol u kurcu, promaja u glavi, apatija, defetizam, frustracija...
21.vek, veštačka inteligencija, instagram, politizacija i SNSizacija...
Prostakluk, glupost, bahatost...

Jebiga.

Kad sam tek dolazio/ulazio na ovaj forum (pa i puno puta kasnije) čitao sam početne strane nekih tema...pa nisu ni tad bila lepa i laka vremena, pa je neke ljude interesovao neki Partizan...pisali na raznim temama...interesovali se za razne klubove...

Šta je sad? Veliku većinu interesuje samo kad ćemo da osvojimo Evroligu u košarci, ili ko dolazi od evropskih ili NBA igrača u KK, hoćemo li pobediti u derbiju ili uzeti ABU?
I možda da koji put opljunu po F.K.
I to je sve.

Ajde bre, mrdnite malo, živnite!
Nađite neku svrhu, neku motivaciju!
Neki Partizan. U nekom sportu.
Bilo kom!

Prebacio sam malo i na ovu temu, jer je nešto slično i za sve druge naše klubove i sekcije...

Ko hoće da dođe, doćiće, ko neće, uvek će naći neki izgovor...a ako čekate idelne uslove da negde dođete - proćiće vam život, a idealne uslove nećete dočekati!
Uostalom, pa kad su i bili baš skroz idealni?

Dakle, ljudi neće da gledaju FK smeta im Mijat. Ili to što nismo konkurentni za titulu. Ili već nešto treće. A i onako su dolazili 2-3 puta godišnje i kad nije bio Mijat tu. Čast izuzecima.
Neće mnogi da gledaju KK dok se ne vrati Željko. Ili zbog Ostoje. Ili...već zbog nečeg...
Rukomet im se ne gleda jer je to SNS priča.
Vaterpolo im nije interesantan. Ko još ide na vaterpolo?
Ragbi...ne znaju ni gde ni kad se igra... A i da znaju, ko da bi došli?
Odbojka...ko još gleda odbojku...
Futsal? Ko još zna za futsal?

Ženski sport? Košarkašice, odbojkašice, rukometašice, fudbalerke, vaterpolistkinje?
E...ženski sport nije ,,in,, - ko gleda ženski sport? Niko.
Kad se ne gledaju vaterpolisti, što bi vaterpolistkinje?
Košarkašice nisu onaj stari klub, nego novi...
Rukometašice nisu izvorni Partizan nego imaju adresu tamo negde.
Fudbalerke su bile FK SLoga.
Odbojkašice su...šta znam, nešto...nisu prve na tabeli...

Sportovi bez lopte?
Ko gleda sportove bez lopte? Niko?
Ko zna da nabroji koje sve sportove imamo u JSD PARTIZAN?
Samo Slavoljub.

Mlađe kategorije u svim sportovima?
Pa dobro...gledaju valjda bar roditelji...ako su iz Beograda...ili ako mogu da usklade obaveze...

Bol u kurcu, promaja u glavi, apatija, defetizam, frustracija...
21.vek, veštačka inteligencija, instagram, politizacija i SNSizacija...
Prostakluk, glupost, bahatost...

Jebiga.

Kad sam tek dolazio/ulazio na ovaj forum (pa i puno puta kasnije) čitao sam početne strane nekih tema...pa nisu ni tad bila lepa i laka vremena, pa je neke ljude interesovao neki Partizan...pisali na raznim temama...interesovali se za razne klubove...

Šta je sad? Veliku većinu interesuje samo kad ćemo da osvojimo Evroligu u košarci, ili ko dolazi od evropskih ili NBA igrača u KK, hoćemo li pobediti u derbiju ili uzeti ABU?
I možda da koji put opljunu po F.K.
I to je sve.

Ajde bre, mrdnite malo, živnite!
Nađite neku svrhu, neku motivaciju!
Neki Partizan. U nekom sportu.
Bilo kom!
Brate sve si rekao od reci do reci i u svemu se slazem sa tobom.....Na JNA idem sa dva klinca moja,svake sezone kupim i njima i sebi sezonsku e sad jbg radim po smenama pa me jebe sto nisam uvek slobodan vikendom ali....Svaki put kada mogu dodjem na Jna i tako ce biti....