Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Otvaramo novu temu, samo bez mnogo nagađanja. Dani su pred nama kada će se sve manje više znati.

Nek nam je srećna sezona 2009/2010, pa da slavimo opet. :D
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
Milenko Tepić nastavlja Partizanovu tradiciju Autor B. Smilić | 25 maj 2009 22:25
13.%20tepic.jpg
Iako zvanične potrvde još nema, izgleda da se više ne postavlja pitanje gde će karijeru nastaviti Milenko Tepić, jedan od najtalentovanijih igrača koje ova zemlja ima. Interesovanje Panatinaikosa nije od juče, a transfer bi, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, trebalo da bude obelodanjen po završetku finalne serije grčkog plej-ofa PAO. Milenko Tepić bi odlaskom iz Humske u Atinski klub nastavio dugogodišnju tradiciju. Dres grčkog velikana nosila skoro kompletna postava bivših igrača našeg šampiona.


– Olimpijakos. Trogodišnji ugovor je spreman, pominje se cifra od oko 2.5 miliona evra, dok će klub iz Humske, za svog bisera, poniklog u novosadskoj Vojvodini, navodno dobiti milion evra.

Panatinaikos slobodno možemo da prekrstimo i u Partizanikos. Dres grčkog velikana nosila je skoro kompletna postava bivših igrača Partizana, počev od Paspalja, preko Pecarskog i Rebrače, do Tomaševića, Šćepanovića, Vujanića i najsvežijih Atinjana Kecmana i Pekovića.
- Još ništa nije gotovo. Ima vremena, ne žurim – brani se Tepić na naše pitanje da li je već član šampiona Evrope.

Mladi, 22-godišnji bek sa Partizanom je osvojio po tri nacionalne titule i Jadranske lige, kao i dva Kupa Radivoja Koraća. Ugovor sa crno-belima validan je još godinu dana, ali i u klubu iz Humske su svesni da ne mogu da ga zadrže.
- U Partizanu sam proveo divne tri sezone. Jasno je da sam napravio najbolji potez u karijeri, kada sam iz Vojvodine došao u Humsku. Nije mi bilo lako na početku, odvojio sam se od porodice sa 19 godina, ali veoma brzo sam se navikao na veliki grad i obaveze u vrhunskom klubu.

Svaki trofej je Milenku drag na svoj način, ali poslednji je uvek najdraži.
- Bili smo premoreni pre početka finalne serije. Ipak, smogli smo snage da u sjajnoj atmosferi, pred najboljom publikom na svetu, ispravimo greške iz treće i četvrte utakmice i odigramo najbolje što je moguće. Zvezda je bila izuzetno dobar protivnik, zahvalio bih im se na fer i korektnoj borbi i čestitao na odličnim igrama.

Odbranjena je tripla kruna, a Tepić očekuje da crno-beli i u budućnosti budu dominantni u Srbiji i respektabilni u Evropi.
- Imali smo fantastičnu sezonu i nadam se da će Partizan da nastavi da igra identično narednih godina – poručio je Tepić.

MOGUĆ POVRATAK BIVŠIH ASOVA
Od Dašića do Kecmana


U Humskoj nigde ne žure kada su dolasci (odlasci) u pitanju, mada ne kriju da postoji spisak želja.
- Imamo određene planove, ali od sledeće nedelje ćemo da razmišljamo šta ćemo i kako – kaže Dragan Todorić. - Prvo da vidimo ko definitivno ostaje.

Ko će prvi za sto?
- Verovatno Lazmi, s obzirom na to da ga očekuje put za SAD.

Da li je u planu povratak nekoga od bivših asova, čaršija pominje Avdalovića, Šćepanovića, Kecmana, Tomaševića, Vujanića, Milojevića?
- Pretpostavljem da će biti i toga, ali rano je da pričam o imenima. Sigurno je da nas očekuje dugo i toplo leto – zaključio je Todorić.

Od mlađih snaga Partizanu bi rado doveo Vladimira Dašića, Bobana Marjanovića, odnosno Stefana Markovića i(li) Nemanju Gordića, za koje interesovanje pokazala i Taukeramika. U fokusu je i Stefan Birčević iz Metalca.

BOŽIĆ OSTAJE
Ma kakav Limož

Želja kapitena Partizana Petra Božića da ostane u klubu nikada nije bila sporna. Pojavila se informacija da bi iskusni bek mogao da ode u francuski Limož, koji je trenutno član Druge lige.
- U Partizanu se osećam kao kod kuće. Da li treba još nešto da kažem – istakao je Božić. - Na najbolji način smo krunisali fantastičnu sezonu i napokon pred svojim navijačima u Pioniru proslavili titulu.

Sportsko društvo Partizan juče je, tradicionalno, organizovalo ručak za zaposlene u košarkaškoj sekciji i na taj način im čestitalo osvojenu titulu.


Ovo je mozda vise bilo za temu KK Partizan 08/09 ali moze valjda i ovde...
 

KKP

Grobarčina
Учлањен(а)
29.05.2008
Порука
1.053
Reaction score
1
Локација
Srbija
Bozic Pera, ciganima stera! :clap Posle ovoga sam jos veci optimista... Kako Todoric kaze, ceka nas dugo i TOPLO LETO respect
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Svaka cast za ovu sezonu, ponovljen uspeh iz prethodne. Nisam imao prilike ranije na net pa bih sad cestitao igracima,Vujosevicu, i naravno vernim grobarima koji su fantasticno navijali.A sad na zasluzen odmor pa da u novoj sezoni ponovo slavimo kao i ove:)!!!
 

jedibojan

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2007
Порука
108
Reaction score
0
Pera da ide iz Partizana u drugu francusku ligu? Dajte ljudi...
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Опа, нова сезона, нова тема.

Нек' нам је са срећом у новој сезони и да одемо корак - два даље у Евролиги, остало нека се не мења.

Капитен Пера остаје да учи занат од Дулета. Већ га видим као будућег тренера Партизана.

И наравно, Партизан може на тенане да ради на појачањима, све што вреди, свакако, ће прво сачекати Партизан. Оно што нема квалитет за Партизан отићиће у неке друге клубове.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Veceras Dule gostiju kod Tegija u sos kosu i bece dosta pitanja o eventualnim pojacanjima,tako da jedva cekam da cujem sta Dule ima da kaze na tu temu...
Milenku sve najbolje u nastavku karijere odradio je 3 godine maksimalno posteno imao je veliku odgovornost pogotovo ove sezone,imao je i oscilacije sto je i ocekivano za mladog igraca koji svakog lepa ima obaveze u reprezentativnom selekcijama,ali je na kraju sve dobro ispalo.
A Bozic Pera mislim...respect
 

winnerpfc

Grobar
Учлањен(а)
25.04.2009
Порука
514
Reaction score
1
Локација
PV
Košarkašima Partizana najviše pojedinačnih nagrada

Svislajon Košarkaška liga Srbije dodeliće priznanja najboljim igračima, trenerima i medijskim kućama nakon završetka sezone 2008-2009.

U izboru je dominirao osmi uzastopni prvak Srbije, ekipa Partizana. MVP priznanje pripalo je Novici Veličkoviću, dok je Uroš Tripković najbolji strelac. Najbolji skakač i odbrambeni igrač je Stefon Lazmi, a priznanje za najboljeg trenera dobiće Duško Vujošević. Jedini igrač koji nije iz Partizana je najbolji asistent takmičenja, Stiven Marković iz Crvene zvezde.
Dodela priznanja održaće se u Kući košarke 28. maja u 12 časova.


b92




http://www.eurobasket.com/Serbia/basketball.asp?NewsID=160454
 
Последња измена:

Jegda

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2007
Порука
2.123
Reaction score
61
Локација
Autokomanda
Svaka cast Milenku i veliko hvala za sve ove godine. Licno bih voleo da ostane i smatram da je jos prerano da se otisne u pecelbu (iako vazi za zrelog igraca), ali ukoliko je neminovnost prodaja ovog leta,onda....Lazmirespect, nadam se da ce se uskoro postici dogovor, kvalitetan igrac i sto je najvaznije sjajna licnost.
Hehehe, sto rece David, kapiten pece zanat kod Duleta,zaista tako, ne mogu da ga zamislim u nekom drugom dresu. Eventualno u kosulji dugih rukava i pantalonama kraj aut linije, psujuci sudiji sve zivo i mrtvo :D
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
Humska zatrpana trofejima

Nedeljko Iljukić, 26.05.2009 20:22:47 Ocena: 4.20 (Glasova: 5)
Komentara: 0
sp-partizan.jpg
Slavlje crno-belih u Železniku 2003.

MALO je sportskih kolektiva u Srbiji koji mogu, s ponosom, da potvrde da su postali vlasnici autorskih prava i intelektualne svojine nad jednim trofejom. Titula prvaka države uselila se prošle subote 16. put u Humsku 1.
Iznad vrata svlačionice Partizana od 2002. godine stoji: ŠAMPION NON-STOP!
Dakle, u seriju bez prekida crno-beli su krenuli u sezoni 2001/2002. i nastavili je suvereno već sledeće sezone.
Dve godine pre prve titule u nizu bez prekida došlo je do demokratskih promena i u upravi najtrofejnijeg srpskog kluba. Vlade Divac, Predrag Danilović, Žarko Paspalj i Dražen
Dalipagić najavili su da dolazi ere dominacije crno-belih. Istina, 2000. i 2001. godine titula se još kupala na obalama Morače, gde je od 1999. bila vlasništvo Budućnosti, a onda se, mnogi misle trajno, preselila u Beograd.
„Dovedi Duška Vujoševića ako želiš titulu“ respect, bila je ideja koja je sinula Divcu i Daniloviću. Ideja koja do ovog maja tera analitičare da shvate tajnu proizvodnje igrača i rezultata, ali i reprodukovanja oba titularna pojma od 2002. do 2009. godine. I ko zna do kada...
- Bila je to prva titula posle trogodišnje vladavine podgoričke Budućnosti, koja je imala skup, ali izuzetno dobar tim. To je bio najbolji dokaz za tezu „koliko para, toliko muzike“. Došle su odmah zatim godine dominacije Partizana. Vidim da još traju - kaže Nenad Čanak, koji je 2002. nosio kapitensku traku crno-belih i predvodio svoj tim u seriji od 3:0 u finalu plej-ofa baš protiv Budućnosti.
Već u sezoni 2002/2003. Partizan se peharom okitio u finalu plej-ofa protiv FMP, koji je, takođe, dobio sa 3:0.

PARTIZAN 2002.
Vlado Šćepanović, Veselin Petrović, Stevan Nađfeji, Aleksandar Gajić, Đuro Ostojić, Jovo Stanojević, Predrag Materić, Aleksandar Glintić, Nenad Krstić, Miloš Vujanić, Vule Avdalović, Nenad Čanak.

PARTIZAN 2003.
UroŠ Tripković, Slobodan Savović, Marko Lekić, Dušan Kecman, Đuro Ostojić, Blagota Sekulić, Ivan Radenović, Kosta Perović, Nenad Krstić, Miloš Vujanić, Vule Avdalović, Nenad Čanak, Marvin O’Konor.

Sutra:
U VRŠAC PO TITULU

Novosti.
 

NJ22

Banned
Учлањен(а)
11.04.2009
Порука
559
Reaction score
0
Локација
Mladenovac
Marvin O'Konor, secam se tog igraca ali se vrlo lose pokazao...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Rekli smo bez nagadjanja i ostalog ...
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Према понашању и изјавама Душка Вујошевића у вечерашњој емисији на СОС-у неће ме изненадити ако следећу сезону дочекамо много јачи него претходну. Није хтео много да прича о појачањима, али је јасно да се крчка нешто велико, брзо ће се видети.
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
- U Partizanu se osećam kao kod kuće. Da li treba još nešto da kažem – istakao je Božić
U prevodu : ''Sikter more !'' respect


.
Капитен Пера остаје да учи занат од Дулета. Већ га видим као будућег тренера Партизана.
Amin.Naš Pera...Jedva čekam u kom smeru će da krene posle završetka karijere.Ima štofa da postane novi crno-beli AlanFordovac.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Posle vecerasnje emisije dovoljno je reci Partizan Gazprom.:clap

Mozda nisu milioni,ali kad isplatimo ove kretene iz marfin banke ostace nesto za igrace i za mnogo mirniji zivot.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Kao što sam najavio još prošle godine.

A sada kažem M&M bombone (a veoma moguće i M&M&M) a vi ne verujete ... tek sada će ganci da nas pljuju i kukaju.
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
daj gazda reci molim te ako nesto znas ....ja sam zvao danas drugaricu koja je Milojeviceva bivsa devojka da saznam da li se vraca,ali mi je nazalost rekla da se slabo cuju u zadnje vreme ali da ce javiti ako sazna nesto ....
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Amin.Naš Pera...Jedva čekam u kom smeru će da krene posle završetka karijere.Ima štofa da postane novi crno-beli AlanFordovac.

То је бар јасно, Дуле је позитивно одговорио на моје питање које сам послао и-меилом:

"Moje pitanje za Duleta: Da li "skoluje" Peru Bozica za buduceg trenera Partizana?"





Радује ситуација са Газпромом, преговори су у завршној фази.
:clap
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Optimista sam posle sinocne emisije vidi se da Dule ima jos mnogo entuzijazma i zelje da radi u Partizanu. Rekao je da ce Lasme najverovatnije da ostane ukoliko ne dobije neku astronomsku ponudu koju nece moci da odbije,takodje je rekao da je prosle sezone hteo da dovede centra,ali da jednostavno nije bilo dobre petice pa se zato odlucio za Lasmea,jer kako majstor kaze bolje uzeti dobru 4 nego losu 5,tako da ocekujem da ove sezone pokusa da nadje kvalitetnog centra ukoliko ga bude bilo na trzistu,nije nam mnogo rekao o transferima prakticno samo je potvrdio da bi voleo da vidi neke igrace(Marjanovic,Markovic),takodje se osvrnuo na malog Bjelicu iz mahale i rekao da je on veliki propust Partizana sto je ziva istina!
Takodje je napomenuo Gasprom,vrlo je vazno da sledece sezone pokusamo barem priblizno da odigramo u EL kao ove i da zacementiramo ugovor sa Gaspromom...
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.559
Reaction score
3.325
Dobra vest za navijače Partizana je da Gabonac Stefon Lazme možda i ostane u klubu, što je očigledno obostrana želja.

"Odlaskom Novice potreba da Lazme ostane bila bi potpuna, jer bi se njemu otvorio prostor da igra, s obzrom na to da je i on četvorka i da su Novica i on isti tip igrača. Ima šanse da ostane, a ja bih voleo", rekao je Vujošević.

Pomislio sam da Lasme najverovatnije ostaje kad je poceo da sutira trojke u zadnje 3 utakmice. I Novici je bilo dopusteno da pocne da sutira za tri tek kad je bilo jasno da posle Milojevica i Drobnjaka jednostavno MORA da postane kompletan igrac da bi ih zamenio.
A posle ove izjave mislim da je sve jasno i to je bas dobar potez.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top