Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
861
Peri kapitenu hvala na svemu i da se vrati kad okonča karijeru,pa da ga gledamo na klupi.

Što se tiče Hezonje,odgledao sam borbu za 3. mesto na svetskom prvenstvu.
Dečko je zaista talentovan.Pre svega želim da istaknem igru u odbrani i skok,kao i sjajan osećaj za asistenciju pogotovo u kontri.U napadu ponekad srlja ali ima dobar šut,i pre svega izuzetno je brz sa loptom.
U principu jako je sličan Bogdanu,osim te brzine sa loptom.
Voleo bih da dođe i nadam se da hoće ali trebalo je to završiti u tišini,ovako će biti mnogo teže bez obzira na bilo kakve izjave.
U Hrvatskoj će vršiti veliki pritisak na njega,to je jasno,postoji tu ogromna mržnja i neče da dozvole čak ni košarkašu da ide u Srbiji.To bi za njih bio poraz.

Što se Bogdana tiče i da li će mu Dule dati šansu.
Apšsolutno sam uveren da hoće.Zbog toga Kecman i neće ostati kod nas.Još tokom sezone sam rekao na kraju jedan mora da ide,biće ili Kecman ili Milosavljević.Jasno je da je odlučeno da Milosavljević ostane zbog svojih fizikalija a da Bogdan i Anđušić dobiju priliku.
Kakav god da je Bogdan talenat,a čak i da nije uopšte,mnogo je da 3 godine ne budeš u 12 igrača.
Lično sam uveren da je Bogdan fantastičan igrač i da će to pokazati i ako po malo igra mora da se prilagodi i njemu,jer je on igrač kome treba lopta u rukama.
Ubedljivo je najvećei talenat u Srbiji od 90 do 95 godišta.
Imaće svi priliku da pogledamo ovo Evropsko prvenstvo u Sloveniji,i videće gde se nalazi u odnosu na vršnjake,a uverensam da je među 3-4 najbolja,računajući neke koji neće učestovati.
 

Pablo9

Početnik
Учлањен(а)
18.10.2009
Порука
145
Reaction score
26
Локација
Cacak
Bozic-Miljenovic
Dzejms-Leo
Kecman-(Rasic,Tepic,Hezonja ????)
Andjusic
Bogdanovic
Milosavljevic
Lucic
Cakarevic
Bertans
Macvan-Roberts
Raduljica-Omic
Katic-Varda
Ovim zamenama i ovakvim timom ja prezadovoljan.Dace Bog da GROBARI budu kakvi umeju a za igru nebrinem.Kad pocne da pada ima da pljusti.Ovom timu ni skok ni odbrana ne bi smeli da budu problem,a napadacki ...... jedva cekam zonu.
 

Jole

Grobarčina
Учлањен(а)
15.03.2007
Порука
1.076
Reaction score
58
Локација
Београд
Биће ваљда пренос на сајту ФИБА од четвртфинала.
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
bilo je blizu,veoma blizu,cak iusmeni dogovor,ali su ipak preozbiljna situacija i ogroman pritisak naterali malog i njegove roditelje da se predomisle ...

steta,i za nas i za njega.

u svakoj losoj vesti postoji i dobra strana...

mozda Kec ostane,zasluzeno kao kapiten KKP-a u sezoni 2012/13 :wink:

Ako bih morao da biram izmedju Kecmana i Hezonje - uvek Kecman! Ovaj klinac bi ionako tu bio max 2 godine i zapalio bi,ne bi pruzio ni 30% od onog sto ce kasnije.
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Hezonja poručio: 'Ma kakav Partizan, šalio sam se, već sam potpisao za Barcelonu!'
Hezonja_503074S1.jpg


Munjevitom se brzinom izjava Marija Hezonje “Partizan mi je draži od Cibone” proširila Hrvatskom. A dečko koji je Hrvatskoj donio broncu na Svjetskom prvenstvu U-17 našao se pod paljbom sa svih strana. I brzo je shvatio da mu šala i nije baš neka.

- Jednostavno sam takav, volim se šaliti. Nisam previše razmišljao, na svoj sam način prokomentirao sve te tračeve koji su se pojavili posljednjih tjedana. Žao mi je ako se netko našao uvrijeđenim, zbog toga se ispričavam - rekao je Hezonja nakon što je vidio kakvu su lavinu komentara prouzročile njegove riječi.

I da odmah presiječemo priču o Partizanu...

- Ja sam već potpisao za Barcelonu, čekam još izlazno pismo da to bude i službeno!

Ugovor je potpisan odavno, no držao se u tajnosti. A riječ je o milijunskom iznosu za sigurne tri godine s mogućnošću produženja.

Kombinacija o Hezonjinom odlasku u Beograd nikad nije postojala, a sve je pokrenuo Duško Vujošević izjavom kako bi “volio vidjeti Marija u Partizanu, te da bi to bilo dobro i za hrvatsku košarku”. A kad jedan sedamnaestogodišnjak (brojkom: 17!) dobije kompliment od trenera koji slovi kao jedan od najboljih u Europi za rad s mladim igračima, onda smatra da mora uzvratiti.

I to je pokušao napraviti, zahvaliti Vujoševiću na komplimentu, no s obzirom da je još zaigrano dijete, a to se moglo dobro vidjeti na dočeku brončanih kadeta, gdje je mahao nožem, unosio se u lice fotoreporterima, skakutao po prostoriji, Hezonja se “zaigrao” i s izjavama

Opasan neki saljivdzija, salis se ti sa svojom karijerom...

A ovaj Omic ako misli da mu mi budemo rezerva a zeli u Olimpiju neka odmah produzi sto se mene tice, i ako mu propadne transfer u Olimpiju...

Međutim, ako se ne dogovorim sa Ljubljančanima, moraću svoju sreću da potražim u Partizanu, izjavio je talentovani centar
:pop
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

Henry

Grobar
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
205
Reaction score
8
Tacno tako, citam Bozicev intervju i ne verujem sta prica. Neverovatno da je toliko nerealan u pogledu svojih mogucnosti. Ovim intervjuom me je jako razocarao.
 

spektrum

Početnik
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
14
Reaction score
1
Postoji li mogućnost da je intervju malo "friziran"?
Da li je baš svaka rečenica verodostojno prenesena ili je neka (ne)namerno obrađena.

Ne tvrdim da jeste, ali nemojte odmah džonom na svaki natpis u novinama, nije to Pera zaslužio.

Majstore, legendo, sve najbolje u daljoj karijeri ti želim
 
Последња измена:

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Nisam hteo da komentarišem juče... momentalno ih oterati u kurac obojicu!!! Posebno ovog ``ako ne uspem sa Olimpijom, doći ću u Partizan``. Kao ona majmunčina `trazi me Real` Dašić...Jebem li im sve zivo i mrtvo balavo! Novinare mnogo zanima da izmisljaju izjave umisljenoj decurliji...
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.968
Reaction score
25.955
Локација
ante portas
Ja ne znam šta vas je toliko povredilo u tom intervjuu koji je dao Pera. Rekao je čovek da hoće još da igra a to što se ne uklapa u planove kluba to je nešto sasvim drugo. Ono što je očigledno a to je da je Pera hteo da igra još u Partizanu . Čovek kaže istinu a pojedini se ovde razočaravaju . Što se tiče ovih balavaca što se promovišu preko imena institucije , ko su bre oni da stavljaju u usta u Partizan? Smešni su u svakom pogledu .Treba da budu srećni što se njihovo ime pominje u vezi Partizana !
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Napisah ja prije par dana da nema šanse da Hrvati dozvole Hezonjin prelazak kod nas. Udarili su mu na roditelje i ko zna još koga i ko zna još sto. On je vjerovatno to želio. Mali Šarić je to iskreno rekao i skidam mu kapu zbog toga.
U svemu lošem ima i nečeg dobrog, pa ćemo vidjeti alternativu.
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
С обзиром како сви серу 24/7 о њему, није ни чудо што је умислио да је Мајкл лично. Овакве промаје не требају ни једном озбиљном клубу.
Него да се ми лепо окренемо Анђушићу, Лучи, Берту, Леу, Богдану, Миљену који сада прича зрелије и трезвеније него Хезоња за 10 година, сутра Ђорђевићу, Радичевићу. ;)

Што се Пере тиче, потпуно га разумем, рекао је како ствари стоје и то је то. Али проћиће и то разочарање. Само да сви мало спустите лопту после овог интервјуа.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Pero, a da se nisi ti malo zaigrao?
Real sa jednim Mijatovićem nije produžio ugovor pa je ovaj otišao u Fiorentinu...
Real sa jednim Raulom nije produžio ugovor pa je ovaj otišao u Šalke...

Ne radi to Pero...ne treba ti ta žalopojka "Partizan mi nije ponudio ništa konkretno"...
Jel trebalo da ti tvoj Partizan ponudi konkretno jedno 5 ili 10 puta manje para nego do sada pa da to bude OK?
Ne bi to Pero bilo OK od tvog Partizana, sigurno ne bi...

Sve ti najbolje želim, kao i verovatno svi redom ovde, ali...biraj reči Pero, biraj ih pažljivo kao što ih je Toša birao juče...

Nije se Pera malo zaigrao, Partizan je propustio priliku da uradi ispravnu stvar.
Petar Bozic, ako izrazi zelju da igra za naš i njegov Partizan i dalje, u klubu ne bi trebalo da se pravi pitanje o visini plate, niti o raspodeli minutaze i nekakvom gusenju talenata na toj poziciji.

Siguran sam da bi i sam Pera pristao na neko simbolicno smanjenje od 20-30 % da su samo hteli da sednu za sto i probaju da dodju do dogovora.
Ja licno mislim da on zasluzuje da bude medju najplacenijim igracima u timu, jer, neke stvari se ne mere u indexu uspesnosti, a to svi volimo da zaboravimo.

Jedan zanimljiv podatak mi padne na pamet kada se povede ovakva rasprava oko visine primanja naseg kapitena. U Japanu, u zenskoj odbojci, (za ostale sportove ne mogu da tvrdim) najplacenije igracice su one koje imaju najduzi staz u klubu, a ne najbolji poenteri, blokeri, primaci, sta god.

Kao sto nam nije zao (i ne treba da bude) kada nam je trener svih ovih godina bio placeniji od igraca koji daju najvise koseva, tako bi trebali prihvatiti i da nam trener na terenu ima 150 000 po sezoni.

Ne treba postavljati pitanje da li je takav covek i kosarkas potreban timu, klubu, svlacionici. Treba postaviti pitanje, zasto se klub na ovako jadan nacin oprostio od igraca sa najvise trofeja i utakmica u istoriji Partizana.

Pero, majstore, sve najbolje u daljoj karijeri :respect
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top