Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
A sta onda u slucajevima kao prosle godine?

Finalista odustane, u tom slucaju ta liga gubi mesto ili se dodeljuje neka divlja karta po Djordijevom nahodjenju?
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Igraće oni koji imaju para,koji gurnu toj ekipi pun kofer love,i koji imaju transparentne finansije kao Ćoki majstor franšizinga i brendinga.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.413
Reaction score
3.318
Локација
Krcunija
Dopuna u vezi kvalifikacijja za EL: Iz pouzdanog izvora sam upravo saznao da kvalifikacija za EL ubuduće neće ni biti! To je već završena stvar, samo što nije još javno obelodanjeno crno na belo!

To se "kuvalo" još u momentu kad su pravljene propozicije za ABA 2014/15, a sad je već do kraja "skuvano"!

Pravac kojim se kreće Evroliga nikako ne odgovara nama. Postaje prava "pay to win" liga, a osećam da će vrlo brzo KK Partizan postati nepoželjan u istoj (ako već nije). Ne bi me čudilo da ABA Liga ostane samo sa jednim mestom za EL.

Djordi i njegova banda se vode principom "pare ne smrde" i zato će im Ćoki, kralj franšize i excel-a, biti jedini podoban sa ovih prostora u narednom periodu.

Nisam optimista.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
I ja sam donekle verovao da nas se plase, da ce probati da izbegnu nas u polufinalu, ali to nije tako ocigledno.

Imali su priliku protiv Olimpije i nisu to uradili, ja sam finu paru bacio na Olimpiju i cak pojacao kad sam video da imamo Cedevitu lagano, medjutim odigrali su posteno, ocigledno su dovoljno samouvereni, nece nas izbegavati, a posebno ne pustati u medjusobnom duelu, mada je i tu Radonjic malo poceo da se uci sa ovim tuznim za njega godinama, oni nisu igrali svom snagom zadnji derbi.

U svakom slucaju bice to veoma zanimljivo polufinale, nijanse ce odluciti, bolja pisholoska priprema ili srce u junaka, imamo sanse
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.473
Reaction score
13.187
Локација
tamo daleko...
oni nisu igrali svom snagom zadnji derbi.

Da li si postao mag i za basket? Ajde objasni gde si, kako i zasto zakljucio da nisu igrali svom snagom gradsko-prigradski derbi?

Da su mogli otkinuli bi nas oni i 50 razlike, nemojte da nasedate na idiotske spinove kretenovih medija.

Sto se tice utakmice protiv Olimpije, pola tima im se setalo po terenu, ocigledno nisu svi bili upuceni da treba da izgube. Sve je smrdelo na namestaljku.
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Iako su pičke, govna...(dodaj po izboru) i useru se protiv nas, ne treba ih ove godine tako lako otpisivati. Imaju najozbiljniji tim u prethodnih ko zna koliko godina. Mnogo im zavisi od Vilijamsa i onog krakatog. Na pozicijama 2 i 3 imaju strašno skočne, brze i mlade igrače ali svi oni imaju ogroman problem kad je reč o šutu sa distance. Možemo da ih provociramo tu, ali ne treba da preterujemo ipak. Na 4-ci je Mitrović i iako mi deluje ok mislim da ne može da se nosi sa Mačvanom pa čak ni Gagulom ako se ovaj spusti na 4-ku. Krakati nema šanse da izdrži fizički više od 20 minuta, a onaj švaba je kurac čak i za naše centre pod uslovom da odigraju malo ozbiljnije a ne da lade muda ko što umeju. Nisam sad ja najpametniji niti neki stručnjak ali zaustavljanjem Vilijamsa i krakatog mi smo na pola puta do pobede. Videli smo protiv Reala kako se taj Vilijams usrao i kad njega ne ide šut za 3 oni nemaju igrača koji može tu da nam bude ozbiljnija pretnja.

Najveća prednost nam je Dule, jel je toooliko puta dobio almighty Radonju u bitnim mečevima da ovaj jadnik ne zna šta da smisli više...

Bitno je takođe kakvu će odbranu taj famozni plej da pegla, mada je pitanje dal će on da čuva njihovog pleja ili će to Dragan da radi. I naravno sudijski kriterijum, tu moramo odmah da nastupimo jako i da znaju da nećemo ni jednog trenutka dozvoliti da nas jebu kojekakvi plaćenici i kurtoni!
 

Pera93bgd

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
1.485
Reaction score
80
Локација
Autokomanda, Beograd
Sto se tice eventualnog duela sa mutiranima u polufinalu, da li ste sigurni da ce oni biti domacini u Pioniru? Ja bi na njihovom mestu iznajmio Arenu. Ove sezone ce odigrati desetak utakmica tamo, tako da imaju tu prednost, i verovatno ce biti 15k+ navijaca tako da mogu i da zarade (da ne pricamo o tome da ce im grad verovanto dati da je iznajme po smesnoj ceni).
 

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
439
Reaction score
513
Pravac kojim se kreće Evroliga nikako ne odgovara nama. Postaje prava "pay to win" liga, a osećam da će vrlo brzo KK Partizan postati nepoželjan u istoj (ako već nije). Ne bi me čudilo da ABA Liga ostane samo sa jednim mestom za EL.


Za ovo se slazem u potpunosti, ali dodacu jednu za nas, po mom misljenju, bitniju stvar.. Nemoj da nas zavaraju uglavnom lepe vesti koje se desavaju zadnjih 15-20 dana, jer nama prevashodno ne odgovara kako se krece KKP.. Tj cinjenica da se organizaciono, marketinski i finansijski uopste ne krece.

Evroligu manje-vise ako zasluzimo plasmanom cemo, u to sam siguran, igrati (pa i da ide samo prvak direktno, ako budemo prvi igracemo je), ali vec cele sezone ponavljam da je nama prioritet, pa u nekom kratkom roku i na ustrb rezultata, reorganizacija i strukturalne promene u klubu..


Sledeca stvar koju sam hteo prokomentarisati je i da se delimicno slazem i sa Partizan Style... Necu da kazem da nas se FMP ne plasi, ali sam siguran da je taj strah sigurno manji nego sto je ikad bio.. I dalje smatram da nas ne prizeljkuju (svakako ne kao mi njih) i da sigurno od svih eventualnih rivala nas bi najmanje voleli, ali s druge strane bas i da ce bezati od nas nisam siguran.. Naravno, sve ovo ne smatram losim za Partizan...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
I ja sam donekle verovao da nas se plase, da ce probati da izbegnu nas u polufinalu, ali to nije tako ocigledno.

Imali su priliku protiv Olimpije i nisu to uradili, ja sam finu paru bacio na Olimpiju i cak pojacao kad sam video da imamo Cedevitu lagano, medjutim odigrali su posteno, ocigledno su dovoljno samouvereni, nece nas izbegavati, a posebno ne pustati u medjusobnom duelu, mada je i tu Radonjic malo poceo da se uci sa ovim tuznim za njega godinama, oni nisu igrali svom snagom zadnji derbi...
Ne razumeš se u ovaj sport uopšte.

Suviše im je bilo rano i još uvek jako rizično da izgube namerno u Ljubljani. Idu još u Podgoricu, idu nama, čekaju Cedevitu. Nameran poraz u Ljubljani bi im ugrozio 1. mesto u ligi, koliko god se to ovog trenutka čini nerealnim.

Sve na svetu će da učine da nas izbegnu.

Ta govna su, dok su još postojala u originalu, pre 15-ak godina namerno gubila čak i u Evroligi kako bi bili zakucani za poslednje mesto u grupi, a sve kako tadašnja SR Jugoslavija ne bi naredne sezone imala 3 predstavnika u Evroligi (pored Budućnosti i njih mi bi bili ti treći).

Ta govna, sad već mutirana, su u poslednjem kolu sezone 2012/13 više nego namerno izgubila u Kragujevcu, kako bi Radnicki (a ne mi) bio 3. tj. kako bi protiv njih (a ne protiv nas) oni igrali u Laktašima u polufinalu. Ko se ne seća, neka "skokne" do youtube-a i pogleda šta su govna radila u finišu te utakmice, sve bežeći od nas...

Ta govna su izginula prošle sezone u poslednjem kolu protiv Cibone u Zagrebu - opet samo da bi pobegla od nas, a ne zato što su neviđeni sportisti. Jedino im je pobeda tamo garantovala da neće u polufinalu na nas i zato su umrli da dobiju taj meč (inače su već bili 1. u ligi).

Boje nas se kao đavo krsta, što i nije čudo posle toliko godina silovanja kojeg trpe i planine kompleksa koja im je od nas natovarena na i u glavudže u istom periodu.

Oni da protiv nas ne odigraju punom snagom? :buhahaPa video si ih da čak i kod "5 na 3" (prvo finale "domaćice" prošle sezone) slave trojke kao osvajanje SP, sa sve pesnicama u vazduhu...onaj "šampion" što je posle krao pehar...a toliko su puni straha da su i takav jedan meč jedva dobili, posle prave drame pred kraj...

Da se spašavam "off"-a na koji ovaj post nemilice vuče: Najveća greška KK Partizan je što se prošle sezone nije na vreme pobrinuo (dok je to zavisilo samo od nas) da ide na njih u polufinalu. Tu grešku ne smemo ponoviti ove sezone. Nema nama 'leba bez situacije na koju smo navikli dugi niz godina, a to je - samo mi iz ove vukojebine u Evroligi!
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.062
Reaction score
8.348
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Sve to sto ti kazes stoji...kad bi se igrala jedna utakmica kao do sada. Ovako, sumnjam da ce nam biti dozvoljeno da ih prodjemo. Jednostavno njihove frustracije su dostigle maksimum, sto se i vidi tokom ove sezone kada na svakom koraku gledaju da nas sapletu vise nego ikada ranije, tako da ove godine ubedjen sam u to, imaju posebne metode do sada neoprobane, za koje su sranja sa mokracom i PP aparatima mala maca.
Nazalost zivimo u zemlji gde ce im sve biti ooguceno od strane vlasti i gde ce ista svojim upravljackim aparatom-medijima da izvrnu istinu i njih napravi zrtvama!
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Prokleta mutirana drolja....
I prica o njoj...
U skoro svakom upisu...
Od koga bre mi da se plasimo?
I o kom klubu treba da pisemo?
Postoji nekoliko forumasa koji pominju mutante u svakom upisu...
Ne brojim nikome krvna zrnca ali neke stvari su vise nego ocigledne..
Jos uvek sam guster na ovom forumu,i znam da nemam pravo glasa,ali bih najvise voleo da se na temi o KKP zabrani bilo kakva prica o mutiranim i ostalim klubovima.
Postoji tema kosarka u regionu koliko sam primetio...
Posto vec nije tako evo da i ja izjavim nesto za dnevnik i o strahu od njih..
Smatrao bih prodajom sve ostalo sem 4. mesta
Da odigramo na tri dobijene sa DV na klupi.....pa sta bude bice...
A svako ko prati kosarku duze od 2 sata zna sta ce biti...uz iole pristojno sudjenje...
Uzgred budi receno ustaljena je prica,a po meni bi trebalo da bude definicija navijaca KKP-a, da iako ove godine ne osvojimo trofeje,pa i sledece da to nije smak sveta.
Kada sam to napisao pre par meseci dobijao sam u reputacijama komentare kako sam placenik itd...
Sto se mene tice moze i druga liga,znam za koji klub navijam,znam adresu,znam boje etc....etc...
Il cetvrto mesto il mutna Morava:D
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.480
Reaction score
1.114
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Hocemo li mi finansijski moci ispuniti sve uslove za El?

Pitanje se odnosi na obje solucije obezbjedjivanja igranja EL ( porazeni finalista, sampion abe).
 

Intruder

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
328
Reaction score
10
Ima jos puno vremena do toga,sezona je tek pred nama ali kakva je trenutno situacija u klubu nesto bas nisam siguran da smo u mogucnosti da ispunimo taj fer plej oko EL ali valjda ce se promeniti nesto za par meseci[nadam se na bolje]
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.021
Svojevremeno je Vlada Djurovic rekao da je jos 87 godine, kada je bio njihov trener, primetio da njegovi igraci koji su izbacili u plej ofu te godine mocnu Cibonu, pobedivsi ih u Zagrebu, nemaju samopouzdanja protiv nas u finalu, i da je i na terenu i van, u privatnom zivotu, bilo ocigledno da igraci Partizana imaju veliko samopouzdanje. On je to okarakterisao kao psiholoski problem, koji danas sa sigurnoscu nazivamo kompleks.
Protiv Orteza pre 15 godina njihova pobeda bi omogucila nama plasman u evroligu.Tada sam prvi i poslednji put navijao za njih, i od tad sam rekao da ne bi navijao za njih taman da nam od njihove pobede zavisi opstanak u ligi.
Ta frustracija u novije vreme, ljuljanjem konstrukcije kosa, pljuvanjem i gadjanjem mokracom, kao i hepiendom u vidu kradje pehara, taj kompleks koji je pre tridesetak godina primetio Djurovic, se poput epidemije prosirio i medju tom populacijom koja voli taj klub, te klubove, tu fuziju, tu mutaciju ili kako god.
Elem, mozda nas se sada manje plase nego svih ovih godina, ali ce im sudbina biti podjednako ista...GUBITNICKA!
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Ne razumeš se u ovaj sport uopšte.

Takav sam utisak stekao, mislim da su se i oni malo opametili za sve ove godine, nece kalkulisati, resili su da idu na nas, rezultati im daju za pravo da se nadaju

A koliko se razumem, ne znam, mozda ne uopste, ali da istestiram malo sebe, mislim da ce nam najveci problem u tim duelima, praviti mali Mitrovic, ima muda, ima srce, ne boji se on sigurno, ima brzinsku prednost u odnosu na Macvana, njega cemo najteze iskontrolisati, ostali su divlji zavise od raspolozenja
 
Учлањен(а)
11.12.2011
Порука
818
Reaction score
128
.

gazi-limenke.png


Gradsko-prigradski derbi nas ceka verovatno 2. marta.
Moguce je da protiv Levskog i ne igramo.
Najbitnije je obezbediti 4. mesto ali kup nikako nije za bacanje :D
Da li se zna termin plej-ofa? Nigde nisam nasao...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Poslednje ligaško kolo se igra 21/23.03, tako da će plej of startovati sigurno već narednog vikenda (28/29.03.) i onda se igra po sistemu 2-2-1. Tako se igraju i polufinale i finale.
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Slabo pratim košarku, al' baš slabo. Pitanje: Jel' to nema više Final Four u ABA nego se igra kao play off? Zahvaljujem.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.798
Reaction score
1.112
Локација
Ivanjica
Ma i ja kontam da ce oni gadjajti nas , ne bi li nam se osvetili za sve ove godine zlostavljanja. Uopste ne verujem da ce juriti da nas izbegnu vec naprotiv. A mi , mi mislim da mozemo do 4.og mesta i to na jedvite jade al kontam da ce cetvrto i trece mesto biti isto dostupno.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top