Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Све је јуче било лоше, онако како не треба.
Све сем капитена! :respect:respect:respect


Лоше смо ушли у меч.
Они су дошли припремљени на све прљавштине њима својствене.
Неверованто је да је Саша онако пао.

Много бољи скок, поготову у нападу после ког су нас уништавали кад год би ми смањили разлику.

Судије као шлаг на човићева говна, држали дистанцу.


Није још све изгубљено, мене највише нервира начин на који смо себи дозволили да изгубимо.


Вечерас морамо бити паметнији, не смемо подлећи провокацијама, морамо контролисати скок!


Šta god da bude, Partizan ostaje... Identitet, tradicija, poštovanje, borba...
Ne bih nikada to menjao za mafijaške projekte kratkog daha.


П.С.

Што се тиче џукеле радоњића и његове изјаве о ''несталим члановима управе'':
- толики ниво подлости је невероватан, чак и за њих.
Јебо вам пас матер!
 

House

Grobar
Учлањен(а)
15.10.2010
Порука
679
Reaction score
133
Molim vas ako moze neko u inbox koja je procedura, detaljno, za ulazak u Pionir bez karte, za dobre ljude iz NS... :pfc:

Sinoc nije moglo ni da se pridje hali bez karte...
a sto se tice utakmice, ne bi to bili mi kad ne bi isli tezim putem a i volimo bre da slavimo i da im se popisamo pred njihovim navijacima...
a sto se tice atmosfere i navijanja bilo je odlicno u verujem da ce biti jos bolje veceras...
 

ricpe92pfc

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
157
Reaction score
92
Sta je bilo bilo je, sinocna utakmica je za nama. Nadam se da je strucni stab predocio momcima gde su najvise gresili, mada mislim da su i sami svesni toga, da ce ispraviti to sve u vecerasnjoj utakmici.

Mi u svakom trenutku moramo da imamo igraca na terenu koji ce da pravi faulove, koji ce maltene biti zrtva u predstojecoj utakmici, pa i po cenu iskljucenja. Jednostavno ne smemo da im dozvolimo da imaju previse otvorenih suteva sa distance. Stisni ih bre! Videli smo da su nas unakazili sinoc na taj nacin.

Verovatno ce ih i veceras sut sluziti, ali moramo dobiti utakmicu na misice, kako znamo i umemo. A onda, ne moze ih ici sut bas svaku tekmu, moraju se ispucati kad tad. A u 5-oj utakmici bas u tome vidim sansu. Sinoc su imali 26/42 za 2, u 2. utakmici 18/44, u 1. 26/49. Stisni ih, pravi faulove, tehnicke (kao npr. Macvanova u 2. utakmici), ne smes da se dovedes u situaciju da im omogucis lake poene. Triput kad im to stavis do znanja, cetvrti put ce se zapitati da li ce da sutnu ili da produze napad jos koji sekund.

Pocetak utakmice je temelj za pobedu!
 

komandant

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.102
Reaction score
128
Za Vas koji se nećkate oko ulaska, dodjite u pola 6,6 sednete lepo u kafic i necete imati problem sa prstenovima, oni se ionako formiraju tek oko pola 7.
Ili jednostavno na JNA, pa sa 'organizovanima' u korteu kroz grad pa na 'gurku'. Realno je da oni koji idu na fudbal budu ispred Pionira oko 9, cisto sumnjam da ce policiji pasti na pamet da svaku kartu ponaosob pregleda.
Dakle resenja ima, samo je potrebna dobra volja.
Nema predaje, tek pocinje!
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
U tri meča, oni su imali dve odlične šuterske večeri, što znači da se ne sme ostavljati 2m prostora oko igrača sa loptom, da se mora ući sa mnogo više enrgije, koncentracije pri udvajanjim i skoku u obe faze, i naravno sa mnogo većom ozbiljnosti. Svi vidimo i znamo zašto je Kalinić imao takva dva meča. Takav pristup sebi ne smemo više nikada da dozvolimo. + da nam igrači na onakav način ispadaju iz rotacije je sramota. Ove dve zadnje stvari su u prvih 15 minuta juče bile više nego skandalozne. To do ove sezone nikada nije bio trejdmark našeg kluba. Kad im dopustiš komfornu zonu šuta oni ulaze u ritam. Rekao bih još ponešto, ali neću zbog ciganskih botova, to na kraju serije. :D
 

Jug Bogdan

Grobar
Учлањен(а)
31.12.2014
Порука
627
Reaction score
54
Да кажем шта мислим, не желим да задржавам у себи. Шта ће ко да мисли или закључи, његов проблем.
Синоћ у хали нисам видео те ситуације па зато нисам ни коментарисао. Потези Павловића и Мурича су нешто најсрамније што је икада неки Партизанов играч починио на паркету. Понижавање самог себе, понижавање сопственог клуба. Немоћ, испољена на најнижи могући начин. Друга је ствар рецимо она намерна Мачвана у другом мечу. Неупоредиве ствари. Да сам неко и нешто у клубу обојица би попасли жестоке казне. Бедно да бедније не може да буде.
Замолио би цењено чланство да ме поштеде вређања и ако желе да коментаришу мој пост то ураде излагањем својих ставова. Ко буде био безобразан узвратићу истом мером. И очекујем да будем третиран исто као они који су мене називали говедом и будалом. Ако постоји неко неписано правило по ком члан са дужим форумским стажом може себи да да за право да полива новопридошлог, о томе ме нико није обавестио.
И да, да не заборавим. Володер, радо ћу ти поклонити карту и повести те вечерас на утакмицу, да се увериш у то каква је атмосфера у хали. А искрено се надам да ће бити у најмању руку као синоћ. Не шалим се, уопште. Ако си заинтересован пошаљи ми број преко пп па ћу те контактирати.
И нема предаје, ни случајно. Гази Партизане!
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Izadjite, prebijte ih, time smo dobili i utakmicu. A onda u petoj kao da dosad nista nije ni igrano.
Ajmo mi!
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Ne, ne i ne. Po cemu bismo se onda razlikovali od njih? Doci u Pionir, odrati dlanove i grla, podrzati ovog cara s mog avatara i drustvo, boriti se ko da sutra ne postoji, pa ako i izgubimo ne daj Boze... pruziti im ruku.
Danas - sutra dobicemo decu, treba njima nesto pricati, kad te pitaju koja je razlika izmedju nas i njih. I nisu to samo Sale, PSD, Vesa ili Bogdan, ni Stambol `92, ni ona silesija NBA igraca poniklih u crno-belom. Ne, to je nesto mnogo vise od toga. Sve ono sto ovi nikada nece biti, ni u jednom agregatnom stanju, ni u jednom UPPR-u, ni u jednoj ligi ili univerzumu.
Tako je!!!!
Iritira to sto smo vec upali polako u njihov prljavi mod.
Igrajte KKP odbranu bre jer kako smo mi sampioni i evropski fenomen tako su oni svetski prvaci u tim prljavstinama. TU IH NIKADA NECEMO POBEDITI,niti je to nas stil ,niti mozemo tu da im pariramo
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.846
Reaction score
9.837
@JugBogdan

A sta je Muric uradio?

Potapsao malo Dzenkinsa na kraju utakmice.

Ne treba da se spustamo na njihov nivo. Ni zbog njihovog razvlacenja po medijima i materijala za razglabanje, a pogotovu zbog sebe i onoga sto je gradjeno decenijama.

Zna se, bre, kako se regulisu ona ciganisanja. U skoku docekas na lakat i izbacis dijafragmu kroz usta i varijacje na temu. A, nakon toga, saspes jos 20 poena.

Pokusaj pesnice u prepone je ispod svakog nivoa.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Poklopilo se sinoć puno toga negativnog po nas, a sve onako odjednom.

1) Iskrivljeni mentol iz predgrađa u principu jako retko šutira kao juče. Sinoć je šutirao onako i ko zna kad će opet.

2) Na dosta pravih ofanzivnih skokova koje je FMP imao, pridodalo se i jedno 5-6 odbitaka lopte, nakon kojih je ama baš svaki put igrač FMP došao u posed lopte, a par puta i bukvalno posle 3-4 naizmenična dodirivanja lopte od strane igrača oba tima. Neverovatno. :pop To dakle nisu bili uspešni skokovi, već uspešni useri u napadu. :?

3) Imamo tanak roster, a tu je posebno opasno ako ovakvu utakmicu igraš sa samo 2-3 igrača čiji je učinak sinoć bio ok (ili bolji od ok). Malo i premalo. Plus smo imali Sašu koji je juče igrao protiv nas i videćemo šta će biti večeras...možda bude imao nešto manju minutažu, pa se iz toga onda možda čak izrodi nešto puno bolje i po nas, i po njega samog.

4) Sudijska govna su posebno poglavlje. 60-70% odluka su bile ok, ali preostalih 30-40% odluka....auuuu...bukvalno za zatvor! Oprostili su govnima:

- barem 3 nesportske lične greške (u našim kontrama i direktnim ulazima na koš)
- barem 3 puta da bude koš i faul za nas (nisu svirali dodatne faulove na Tepi, Mačvanu i čini mi se Gagiju)
- Mitroviću barem 5 puta klasične korake (!), ne preterujem nimalo, pogledajte na snimku, vidi se sasvim lepo svaki put
- očigledan faul Cirbesa u napadu, pod našim košem, a da zlo bude veće sviraše faul Mačvanu! (vrlo važan trenutak u meču)
- barem 2 tehničke klupi FMP koja je non stop bila u terenu, a onaj govnar od njihovog trenera je čak više puta po par metara bio u igračkom prostoru i to dok traje naš napad! :pop

FMP je juče žrtvovao 2 sporedna igrača u timu koja su "nabila" faulove odmah na početku, svi ti faulovi su opravdano svirani, a onda su sudijska govna krenula da nivelišu odnos faulova do samog kraja. Dakle vrlo perfidno. Dokaz koliko im je savest bila nemirna je to što nisu smeli da isključe Sašu juče. Ne pričam o onoj nesportskoj koju je Saša dobio. Pričam o jedno 4 situacije pre toga, a ne bi te situacije ovako javno opisivao. Svaku od tih situacija je videlo govno koje se odaziva na radović, a barem dve je videlo govno koje se odaziva na belošević. Pičketine nemirne savesti nijedan put nisu smele da reaguju.

I na kraju o publici: Mnogo tupite vi koji niste bili u hali. Neki su ovde pre mene sa par pravih agumenata objasnili neke stvari onima koji su gledali TV-prenos i sada kukumavče. Imam dovoljno dug navijački staž da mogu da procenim atmosferu u hali, a sem toga sedeo sam skroz dole i imao sam vizuelno-zvučni efekat isti onakav kakvog su imali igrači. Atmosfera je bila, hajde da kažem, vrlo dobra, u većem delu meča. Sem toga, od 30. do 34. minuta je bio pravi pravcati pakao (kad smo stizali i stigli vođstvo FMP), a ja sam nešto slično tom paklu video i doživeo u "Pioniru" još samo par puta ranije u prošlosti.
Tok utakmice uvek nažalost (makar malo) određuje i ritam navijanja i ponašanja publike, a taj tok je juče bio nepovoljan po nas, izuzetno nepovoljan. To je sigurno uticalo da publiku ocenim sa "vrlo dobro" a ne "odlično" ili "sjajno". Ali da je bilo "očajno, katastrofalno" - o tome nema govora. Budalaština totalna.

Večeras očekujem pravu reakciju ekipe, iako su nas mnogi naši navijači već prežalili.

Ako ima nešto dobro u ovom žestokom ritmu utakmica "dan za dan", to je činjenica da nemaš vremena da posle poraza zamaraš glavu sa onim što je bilo, da se patiš, da udaraš glavom o zid. Evo, za manje od 7 časova se opet igra, ovo juče je već zaboravljeno.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.527
Локација
Žrnov
Na ovu listu da dodam još i situacije:
- kada je Radonjić debelih pola metra u terenu, Akojon naleće na njega, lopta odlazi u aut, i sudije dosudjuje loptu njima, a Radonjić prolazi bez tehničke?!?!?!

- Dženkins minimum 3 puta gazi aut liniju sa loptom u napadu ispred sudija i nikom ništa?!?!?
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.480
Reaction score
1.114
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Nadam se da momci nisu klonuli duhom, i da vjeruju u preokret. Kvaliteta imaju, ali kao sto rekoh ranije, psiholoska prednost, i to ogromna je veceras na njihovoj strani.

Ima li ko te informacije, kakvo je stanje u timu i klubu generalno? Atmosfera?
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.846
Reaction score
9.837
Pre toga je odbrambeni igrac Akonjona otkinuo telom i pobegla mu je lopta.

Ajde sto su otkinuli Akonjona, nego je na isti nacin i Tepicu otisla u aut, a sve je samo ne slab fizicki.

Neverovatne stvari.

Ilija uvek vaga sta je najbolje za njega i sudi kuda duva vetar. U poslednje 2 sezone kasapljenje nas, kao i 97. kad je prekinuo mec i sl. Iritantna pojava.

Najvise nas je, ocekivano, iskasapio radovic.

na kraju kad su im svirali korake (ilija svirao) nakon 150 nesudjenih, a odmah zatim faul telom u nasem napadu, iznervirao sam se vise nego za celu utakmicu.

Navlaci bar kao covek do kraja, vasko smrdljiva.

Sustinski, ovo sto je rekao Je-Ne-A opisuje najbolje stanje stvari. 80% ujednacen kriterijum sa ponekom greskom na obe strane, 20% sakacenje.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Osnovni problem cele ove serije je njihova uigranost i mnostvo jakih meceva ove godine.
S druge strane nasa ekipa je sklopljena ne kako smo zeleli nego kako smo mogli i bukvalno ko je zeleo da igra za nas iz dobre volje, plus nasi najbolji igraci nisu tu od pocetka sezone, plus je Akojon dosao pre koju nedelju.
To dovodi do toga da oni bukvalno mogu celu utakmicu da odigraju na autopilotu bez trenera, dok mi moramo da damo sve od sebe da DV izmislja neke specijale da bi ih dobili. Mi smo dosli na minus 1, neke stare ekipe, uigrane, s iskustvom EL bi ih pregazile posle toga. Mi ove godine nismo odigrali ni 5 jakih meceva, a nismo ni jedan prekokrenuli ja mislim.
Jebiga pola vas je pisalo da zeli na njih u polufinalu, nadam se da ste uracunali taj problem.
Zbog toga smo prinudjeni da ulazimo u neke koncepcijske rizike, pa se tako desi da kamenjari ne promase ni jednu trojku posto imaju prostora koliko im volja.
O ovome sa domacim terenom sam vec pisao, domaci teren ce uskoro u ovim mecevima ispasti minus ne plus.
Pored toga oni imaju dosta potrosne robe koja zna nesto s loptom, koju mogu da koriste kao pijune koji ce da odrzavaju visok tempo u odbrani i da im ne smeta ako dobiju 5 licnih. S druge strane mi imamo Andrica, Bezbradicu, Djumaru koji su igrac manje cim udju.
Malo je bezveze ovako nesto napisati s obzirom koliko nam donosi u napadu i skoku, ali najveci odbrambeni problem je nama Macvan. Imamo krater na njegovoj strani pomoci, nema atleticizma, jer prakticno svaki bek njihov moze da polozi preko njega bez problema, igraci se odmicu, daju taj metar vise da bi sprecili polaganje, u rizicima smo. Fali nam jako cetvorka koja moze da pokrije i 5 i da odigra odbranu i da isprati nogama sve. Gagicu jebem ti seme.
Dzenkins opet isti problem, mozemo sebi da priustimo da nam Kalinic strpa onoliko poena kao neko ko ce iskociti, ali ne smemo sebi da priustimo da oni imaju konstantnog igraca kao sto je Dzenkins.
Ponasanje nasih igraca je nedopustivo bez obzira na provokacije, ne smemo da padamo na provokacije i gluposti, ne smemo da budemo na tom ciganskom nivou.
Sasu gotivim maksimalno, ali mora da pokaze da je najstariji na terenu, Dragan izgleda mnogo zrelije, kapiram ja njega, vec sam pisao u kakvom smo problemu s njim, ali onakve situacije ne smeju da mu se dogadjaju.
Videcemo sta cemo veceras, ali samo da budemo dostojanstveni, da ne spadamo na ciganski nivo.
 
Последња измена:

ricpe92pfc

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
157
Reaction score
92
Nadam se da momci nisu klonuli duhom, i da vjeruju u preokret. Kvaliteta imaju, ali kao sto rekoh ranije, psiholoska prednost, i to ogromna je veceras na njihovoj strani.

Ima li ko te informacije, kakvo je stanje u timu i klubu generalno? Atmosfera?

Uz duzno postovanje, i da ih neko ima, mislim da nije mesto da se one iznesu ovde.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.482
Reaction score
13.308
Локација
tamo daleko...
DOkle ćemo mi neku gospodu da izigravamo? Radonjić uvodi Tejića da bije. Zašto mi ne uvedemo Bezbradicu da prebroji kičmene pršljenove Laziću ili da ukliza, sučajno i u žaru borbe, Blažiču?!



U momentima kad smo ih stigli sudjenje je bilo najgore. Cela utakmica je bila po principu: kriterijum katastrofa- oni odmaknu- kriterijum iole normalan-mi ih stignemo- kriterijum kriminal

Ovo je sustina. Ako hoces da pobedis pacove, moras da udjes u kanalizaciju i potamanis ih. Kraj. Pustis Bezbradicu i Bozu da lome i provociraju, bas kao oni sto rade. Nije sportski, nije, ali pogledajte sta oni rade od starta Makiju i Pavlovicu. Blazic je juce opet isao pesnicom na samom pocetku i dobio namernu. Sta mi izigravamo. Treba da ih slome na startu i onda lepo Dule pozove sudije i ono govno Radonjica i kaze, ako nastavite ovako, mozemo i mi da polomimo kicmu nekome ili uklizavamo u kolena. Njihova zelja zapobedom je bolesna, vidi se po tome sto ne biraju sredstva, a mi bi da budemo gospoda. Oni nisu spremili taktiku, vec kako da isprovociraju nase igrace. U redu, onda im vrati jos jace. Sve drugo je cist idiotizam.

Ne zameram bas nista Pavlovicu. Ono sto on trpi na terenu, je van granica razuma. Da je sudjenje normalno izvodio bi po 20 penala po utakmici. Na 30:26, kao i na kraju kada smo im prisli na 1, pa oni trojkom otisli na 4, desila se sramna kradja. Kalinic otkida ruke Macvanu na ziceru, sudije nista, cerga ide na 6. Nismo mi toliko bolji od njih, da mozemo sve to da izguramo. Jedna odluka lomi ceo tok meca, a oni su imali bar par poklona od strane onog majmuna belosevica. Dodati na to 16 skokova vise i bolji sut, kao i Pavlovica bez ucinka, utakmica nije mogla da se dobije.

Skupiti muda, prebiti ih dannas, polomiti im koske, i nikome nista ne zameram u tom slucaju. Sudije ce da navlace, jer para vrti gde burgija nece, ali makar ih polomiti. Proci ce i ovo zlo.

Cigani neka puse kurac, maloumnici smrdljivi, cemu se oni raduju, kada svoj klub nemaju.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
U svakom slucaju veceras ocekujmo bolju reakciju ekipe ali i nas na tribinama. I ja sam bio u hali ali mora bolje. Totalno me ne zanima utisak sa tv-a i slicna sranja. Pricam o svom nekom utisku. Ne kazem da je bilo katastrofa ili lose ali nekako jeste bilo mlako, bar po meni. Ili sto vec neko rece, falilo je te sihronizacije na tribinama pri navijanju. Ako se zvizdi ima da zvizde svi i tako da se nista ne cuje a ne pola zvizde a pola pevaju neke pesmice a ostali bleje u prazno. Kazem, mora sve jace... Igracima treba ta prava energija sa tribina, da je tako osete pa da lete po parketu. Ne pisem ja ovo bzvz, znam da mozemo i verujem da ce veceras biti mnogo paklenije. Grobarijo, veceras nemamo sta da izgubimo, boricemo se do zadnje kapi krvi pa sta nam Bog da jer uz Partizan svakako ostajemo do kraja nasih zivota.

NIKAD NECES BITI SAM !!!

https://www.youtube.com/watch?v=23yVMMO2f7Y
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top