Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Tribonijan

Grobar
Учлањен(а)
24.12.2013
Порука
326
Reaction score
199
Локација
crno- bela planeta
@WebGazda

Naravno. Smradovi iz Uleba nas jebu godinama kako im se digne. E kurac cenopet, ne zasluzuju Instituciju u svojoj ligiNajbilje bi bilo kada bi Fiba napravili pandan Evroligi...mislim da se Bartomeu i njegovoj smradiji blizi kraj, jer su i Silver i kompaniji mnoi nakloniji Fibi.

Cuo sam da je obolio, ovaj drzavninprojekat nece istrajati, pitanje je da li cemo mi... bojim se da nema neko ko nas busi iznutra. To nas jedino moze unistiti... Pamet u glavu, braco! Moramo zastiri nasu svetkovinu i jedinu vrijednu Instituciju u Srbiji. Maksimalna podrska igracima u strucnom stabu.

Volim Saleta puno, ali je stvarno razocarao u seriji. Nisam ovo ocekivao od njega. Igrali su sa puno samopouzdanja, kenjao ih je sut, sve je ulazilo. Ni mnogo bolja odbrana one stvari ne moze odbraniti. Medjutim, osvetice Dule ovaj poraz. Nas debeli ne voli da gubi, tako da ce ih jebati bez kondoma, da prokrvare!
 

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
192
Локација
Dole ispod
Najmanji je problem sto smo izgubili, bili su bolji u citavoj seriji, negde je i sreca bila direktan faktor ali...problem je sada kako se izvuci finansijski za sledecu sezonu. Nema EL samim tim nema ni para, bice jebeno tesko. Ne vidim nam svetlu buducnost sledecih godinu,dve, tri.
 

Grob1983

Početnik
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
21
Reaction score
2
KKP

Ne bi mi bilo toliko krivo da smo izgubili od FMP-a zato što su bolji, ali krivo mi je što već drugu sezonu zaredom ne igramo evroligu isključivo zbog svojih gluposti. Prošle godine zbog poslednjeg glupog napada i još gluplje odbrane dobili smo trojku sa pola terena i ispali od lošije Cedevite. Ove sezone iako smo počeli sa dva igrača, tokom sezone smo skockali tim koji je po meni kvalitetniji i iskusniji od cigana s tim da naša kraća klupa nije toliki problem jer smo imali daleko manje utakmica od cigana i više vremena za uigravanje od njih, koji su trebali biti umorniji od nas mada se to na parketu nije videlo. Jako dugo pratim KKP i posle pobede u regularnom delu ABA lige bio sam uveren da će mo ih dobiti lako da li u polufinalu ili finali svejedno. Prvu utakmicu nas je sjebala povreda Milutinova, treću suđenje koje koliko god da je bilo loše i nama je išlo na ruku jer su dozvolili košarku sa mnogo kontakta i nama omogućili da sačuvamo Marjanovića.
Sada vidim da smo mi izgubili ovu seriju daleko ranije i to kod prvog sukoba Vujoševića i Pavlovića od pre dva meseca (kada se pričalo da napušta Partizan).
Od tada Pavlović nije isti igrač, a bome ni čovek. Neizmerno njemu hvala za sve što je dao Partizanu i nema nameru da ga sada pljujem ali ovo što je uradio u ovoj seriji je za svaku osudu. U drugoj utakmici nas je mogao koštati pobede sa onim povlačenjem za nogu (mislim Lazića) i samo su nas u toj situaciji sudije spasile jer je to bila očigledna tehnička njemu. U poslednje dve utakmice nas je uvek uvlačio u kontra ritam i kvario koncepciju i u odbrani i u napadu i što bi oni mentoli sa Sport kluba rekli on je bio naš x-faktor za poraz. Bez pravog Pavlovića mi smo makar 30% slabiji i to je ono na šta nisam računao kod prognoze rezultata ove serije. Previše smo uložili i truda i žavaca poslednje dve godine i mi i on i ostali igrači i uprava da bi on sebi dozvolio luksuz da se tako ponaša. Jebi ga hvala još jednom njemu za sve ali i dalje mislim da je on glavni doduše ne i jedini krivac za poraz.
Akojona neću da komentarišem, Andrić me je razočarao dok su ostali dali ili svoj maksimom ili blizu maksimuma, Milutinov verovatno i 200% svojih mogućnosti.
Vujošević. Mislim da je i on bio zatečen igrom i ponašanjem Pavlovića i da sa takvim okolnostima nije mogao da više izvuče iz ove ekipe.
Nažalost jeftino izgubljene dve godine, ali šta je tu je. Ukoliko ne bude igračkog egzodusa kao prošle sezone mislim da i sa malo par možemo da formiramo finu ekipu, a da je dokom sezone pojačamo koliko budemo mogli i da uz malo sreće ponovo uspostavimo situaciju gde joj je i mesto i cigane vratim gde je njima mesto.
Još jedna bitna stvar u celoj seriji je i to da su ovi debili u poslednje dve utakmice pogđali šta kod su hteli i kad god su hteli i to uvek kada je nama najmanje odgovaralo. Ovog puta nam je i sreća malko okrenula leđa.
 

Jug Bogdan

Grobar
Учлањен(а)
31.12.2014
Порука
627
Reaction score
54
Колико год да сам знао да је овакав сценарио могућ, да не кажем и вероватан, колико год био припремљен на то, боли брате. Много.
Овај пораз мора бити моменат за хитно прегруписавање снага и почетак нове ере нашег клуба. Останак на истим позицијама ће значити сасвим сигурно понирање. И у свему као полазну тачку имати себе, радити на себи, гледати шта можемо променити у својој кући. Помоћ државе је нешто на шта не можемо да рачунамо. Само на овај начин можемо назад на врх.
Дуго, предуго траје наша доминација. Више од свега боли сазнање да за то нисмо награђени неким бољим статусом у сопственој држави, какав заслужујемо. Наша грешка је у томе што период своје доминације нисмо искористили за подизање клуба на виши ниво. Могли смо и морали да напредујемо, у сваком смислу те речи. Искрено, уопште нисам оптимиста по питању тога да ће се у клубу било шта променити. А мора да се мења много тога. Једини недодирљив човек је дебели. Он мора да остане, али тако да ради оно шта треба да ради.
Ми морамо, још јаче него до сад, да будемо уз њих и помогнемо најбоље што можемо да клуб лакше преживи ова тешка времена.
Знам колико вам је свима тешко. Ни ја пола ноћи нисам ока склопио. Пред очима севају сви лепи моменти и срећа коју нам је наш КК даровао годинама уназад. Не дозволите себи да будете бесни због циганске хистерије. Терор је предуго трајао, и сиротиња некад мора да се радује. Ово је прави тренутак да научимо да поштујемо и ценимо сваки трофеј и све ове године у којима смо владали.
Тешко јесте али ће сутра бити за нијансу лакше. Прекосутра још лакше и тако сваким даном све више.
Нема предаје, никад. Једино о чему размишљам је следећа утакмица. Једва чекам да опет будем са њима у Пиониру. Болест је још јача, љубав још већа.
Партизане, играј и победи!
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Ni prvi ni poslednji poraz evropskog giganta.
Bez patetike, iskonsko i cisto zlo oliceno u jednom od najdebljih pipaka balkanske La Piovre je ,,pobedilo''.
Ne bi trebalo zaboraviti da je genetski inzenjering ove vestacke tvorevine protiv koje smo igrali delo rezima velikog Partizanovca Borisa Tadica.
Poremecenik iz vlade zvezdasrbije je samo promotor mutacije.


Imamo klub.

Teraj dalje.
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.397
Reaction score
4.392
Ljudi, dosta vise sa patetikom, izgubili smo to je to... Glavu gore ,cestitajte im pobedu i idemo dalje. Niti cemo manje voleti klub, niti mozemo vecito da budemo prvi. Treba sacuvati Duleta da pravi neke nove klince jer sledece godine tesko da cemo da gledamo Gagija, Macvana, Pavlovica, Murica, Milutinova ali Boze moj....
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Cestitke Duletu i nasim momcima jer dali su sve od sebe..
Imali su kvalitetnog protivnika,koji je debelo placen i za evropske uslove..
Oni imaju drzavu koja daje pare ,aba savez,kss savez,sudije, medije,lopava sa kosovskim otetim parama,sponzore sve sa poternice koji su bili ili treba da se osude,imaju zamrznute dugove,odnos sa uleb-om( 2 nezasluzena ucesca u EL i jedan u Evrokupu su igrali a da to rezultatima nisu izborili )
Mi imamo nas Partizan i on je svih ovih godina bio jaci od svih neprijatelja..
Ovu borbu nismo izdrzali ali rat smo dobili kad smo ih ugasili 2011 i opet cemo siguran sam ako podrzimo Duleta i momke i sacuvamo klub..
Klub nisu samo trofeji (imamo ih najvise ) ,klub je ljubav koju svi mi osecamo prema nasem Partizanu..
Prenosimo to na mladje crno-bele generacije i ucimo ih jer sve su ovo casovi ljubavi jer Dule i ekipa su nasa ljubav za sva vremena !!
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Ima jedan makedonski dogma film zove se "Jel boli"(Boli li na makedonskom).

Boli do koske jebem mu mater,ali evo sunce i danas ogreja,aove picke limene jos nisu osvojile nista,samo su izbacile(zasluzeno na trenutke) posrnulog DZINA.

DA VOLIM CRNO_BELE PONOSNO KAZEM SVIMA

VOLIM TO SLAVNO IME I DIVIM SE SAMO NJIMA.

Produzite GROBARI.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.222
Reaction score
1.522
IMAMO KLUB... Ubedljivo najvaznija stvar je ovo... Mi ne smemo dozvoliti da nam se desi isto sto i njima...

Sta njima sad znaci sto se fmp iz Stjepana Supanca plasirao u finale... Ne mozes kao covek ni da se poradujes, kada ukucas Crvena zvezda telekom u "google", dobijas podatke o klubu iz ulice u zelezniku koji nije u sastavu sd crvena zvezda... Vise nego dovoljno da se osecas "jadno"...

Nas najveci uspeh ove godine je ziv KK Partizan, oni to nemaju... Trofeja ce biti...
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Dan posle...
Bar kod mene, bol od poraza je prosla, ljubav je ostala. Pitam se sta nam je kao timu falilo (kao timu, svesno izostavljajuci faktor tribine i navijaca)? Cini mi se, ako uporedim sa onim generacijama od pre dve i vise godina, da je nedostajala ona energija, ljubav, osecaj zajednistva SVIH igraca koji su na parketu i klupi. Bez toga nije moglo ni biti vere u sebe, a znali smo da verujemo i na - 20 i da okrenemo u nasu korist. Znali su to i nasi protivnici, upravo ta nasa vera im je i terala strah u kosti, a nas je ucinila velikima. Treba uzeti u obzir i to da je ova sezona je nekako i logicna posledica uzasne kombinacije u vidu serije maleroznih povreda ligamenata skoro cele prve petorke, a sa druge strane politicko/mafijaskog zla i njihovih represalija prema svemu sto sadrzi "Partizan" u imenu. I pored svega, opet su nas se plasili. Ne bez razloga, jer uprkos svim improvizacijama na koje smo bili prinudjeni, tako je malo falilo, jedan jedini igrac. Pitanje je kako dalje. Mozda je ovaj poraz i nesto najbolje sto je moglo da se desi, gledano na dugorocne planove. Da smo ovakvi izborili EL, mozda se u sistemu nista ne bi promenilo i najverovatnije bi nas gurnulo u trku bez izlaza i totalnim kolapsom. Ovako, treba stati na loptu, napraviti zdrav program i selekciju i udariti temelje novoj dominaciji. Naravno, nece biti lako, ali i u bolu i u radosti, Grobari smo ostali. HVALA TI, CRNO- BELA LJUBAVI!
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.908
Reaction score
25.615
Локација
ante portas
Čujem priče kako treba odustati od Evrokupa. Moram da kažem da se apsolutno ne slažem sa tim.Nama je ove godine upravo falilo više jačih utakmica i intenzitet istih.Sigurno bi drugačije izgledali da smo imali koju takmičarsku utakmicu pred plej of. Partizan mora da ostane na kosarkaskoj mapi Evrope.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Већ дуго времена водимо унапред изгубљене битке. Ову нисмо успели да добијемо. Гурали смо огроман камен готово до самог врха и изгледа да је ипак склизнуо доле.
Био је то ванредно добар покушај, који није узимао у обзир проблеме са којима смо се суочили. А то са чиме смо се суочили, било је веће од проблема, другачије од игре којом се бавимо и коју волимо и много више од обичне мржње.
Какве год анализе правили и какве год закључке изводили, поштено је рећи да у ствари и немамо шта замерити било коме ко је овога пута носио црно - бело. Баш свако заслужује наше поштовање и честитке за љубав, вољу и оданост. Можда је, чак, ово био и највећи тим у историји овог великог клуба.
И како год се односили према неуспеху, немамо било каквог разлога да честитамо противнику. Јер ово није била нека добра кошарка и дуел два супарника који су у макар приближно равноправним условима могли да покажу шта знају и колико умеју.
Добро знамо шта је ово било и којим именом се све то зове. Зато смо само ми могли да победимо и зато само ми нисмо могли никако да изгубимо.
Из тог разлога ја никоме нећу пружити руку, не зато јер нисам у стању да поднесем овај тренутак, већ зато јер сам научен понешто о правди и поштењу.
Али свакако хоћу, већ првом следећом прилком, певати овом тиму и овом чудесном клубу, који је ове тешке сезоне, за коју ће многи рећи како је била неуспешна, вероватно постао већи и од самог себе.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.800
Reaction score
1.115
Локација
Ivanjica
Ha ha iznabadabao ga Dule i to lepo i za oko :buhaha
Realno kada se pogleda odnos snaga(para), sudijski kriterijum i masa ne sportskih stvar pravo je cudo sto ovo nije zavrseno 0:3. Da je obratno mi. Bi njih pumpali preko 30 razlike svaku.
 

Head_Hunter

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
706
Reaction score
17
Локација
NBGD
Partizan NIS - Metalac Farmakom
09.05.2015.

Tu se pokazuje ljubav prema klubu,nema predaje,mi volimo Partizan i kada ne igra el i kada ne pobedjuje,za sve one koji su se u ovoj deceniji razmazili i navikli samo na pobede porucujem da izaberu neki drugi "sampionski" klub ma kako se on zvao
NUSKNVP
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.413
Reaction score
3.318
Локација
Krcunija

Када те напусти срећа
кад тешко је и не иде
када сунце замени тама
и тонеш у понор без дна
ја ћу остати мој Партизане
да бодрим те то добро знај
заклињем се именом твојим
да заувек остаћу ту


Слажем се са пар форумаша који су константовали да је она тројка Нолана Смита много више бола нанела него ово синоћ. Шта више, ово синоћ сам већ заборавио, сада је најбитније да се изврши реорганизација унутар клуба, да се на пар година батали јурњава са мафијашко-дб-овским клубом потпомогнутим дражвним парама и логистиком и да се прави неки нови систем. Да смо прошли мутанте, верујем да би наставили по старом, а то никако не би било добро. Из овог пораза се могу изродити многе победе, само требамо бити паметни.

А пицоуста балега неће довека владати.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.222
Reaction score
1.522
Ovog Sojica bi njegovi na severu jos dodatno trebali da izmlate, "za kaznu" sto ga je prebio covek u sestoj deceniji zivota... :D

Inace, svaka cast Duletu... Veliki Grobar, moze neko da ga voli ili ne voli, hrabrost koju ovaj covek ima niko ne moze da ospori...
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.429
Reaction score
2.167
Ljubav prema klubu nece prestati nikad, na cetrdeset i kusur godina mnogo teze podnosim poraze ali kako sto su pisali i neki drugi forumasi proslogodisnji poraz i trojka Smita bila je mnogo bolnija. fmp nas je ipak zasluzeno dobio kada smo mi u zadnje godine gubili 2 utakmice za redom i to pred svojom publikom? Ja ne pamtim mnoge godine unazad.kako sta kaze legenda ovog foruma JE NE A prvenstveno restart kluba treba se desiti u rukovodjenju kluba doneti prave ljude sposobne da se bore sa svim pritiscima a posebno politicke, koje nazalost ima samo na ovim prostorima. Da se politika ne mesa u sport davno bi zlezda bila izbrisana kako fk i kk(ona doduse ne postoji). Valjda ima 10, 20 .... sposobnih koji moze klub da izvedu na pravi put sada je Duletu (ranjenom lavcinu) potrebna velika podrska.Ostace i cigansture bez svojih najboljih pulena ove godine ali to najvise bode u oci sto ce igrati evroligu, gde ce opet da se pumpa njihov budjet. Na klubu na nase legende pa i na nas navijacima je sada red da moze da nadjemo prave ljude na pravo mesto za nas Partizan da opet sto brze se vrati na pravi put, kolika je ljubav grobara prema klubu mogla se videti od organizaciju akcije Grobari za nas.
 

Grobar_BL

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
680
Reaction score
16
Mi smo jedini klub kome je sportski sektor uspjesniji od menadzmenta!

Pa Arapi kad bi nasli takav klub u Evropi ne bi zalili pare!

Nama da nije sportskog sektora sada ni klub ne bi imali!

Evo moj predlog, za pocetak ukljuciti onog gospodina sto je organizovao revijalni mec Grobari za nas! Mozda je ukljucen u klub, to ne znam. Ali ono sto je on i sva ekipa odradila je dovoljan pokazatelj da ljudi znaju. Sigurno, dosta forumasa sa ovog formuma pomaze klubu...

Mora uci nova krv u klub, bez toga smo donji! Nadam se da cemo imati podrsku FKP a onda ne bi zavisili od raspale drzave.

Mislim da ce ovo ljeto biti bas jebeno...zbiti redove i nastaviti sa uspjesima!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top