Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Wolf

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
231
Reaction score
355
Dobra partija. Samo kad se Si nije teze povrijedio...
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Ono što mi se ne sviđa što napravimo dobru seriju za kratko vreme, onda nam dođe žuta minuta. Večeras npr. ima smo 16-4, da bi posle tim-auta Milojevića, oni napravili 12-0 seriju. Četiri minuta smo bili bez koša, u prvoj četvrtini, to se ne sme dešavati, neka košarkaški pismena ekipa ima da nas razvali kao beba zvečku, a nije da i nisu ove godine. Pa isto tako na početku druge četvrtine. Strašno. Lepo je bili videti bar naznake Marinkovića da može da bude od koristi i da može da bude lider samo ako bude radio. Šteta što nije radio sa Duletom.
Gagić pravi opet glupe faulove veoma rano, ali je dobar u napadu i u skoku u napadu. Ono što je bilo lepo je što smo u prvom poluvremenu imali 10 skokova u napada, tu smo bili cele sezone kriminalni.
Ne znam zašto Čankarević šutira za tri poena??? Stvarno ne znam.
Brajma je toliko loš u odbrani leđima ka košu, da ga uvek na jednu istu fintu izbace.
Pobeda ubedljiva, ali kao i Čanak kao što kaže bilo je više loših stvari.
Ali ono zbog čega mi je toplo oko srca, nije toliko zbog pobede, koliko zbog Pavlovića i Bogdana na tribinama.
Tamo gde za malo nisam pustio suzu je bilo Dule Vujošević šalalla, u pičku materinu, pravi i iskreni Grobari nikad ne zaboravljaju. Posetilo me na neka bolja vremena, za koja se nadam da će doći jednog dana.
Živeo Partizan.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.468
Reaction score
22.855
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
"Kapite Veličković uz njega..."

Koliko taj čovek daje Partizanu, ne samo na terenu, već odnosom prema saigračima, prema navijačima. Sav ovaj teret koji su sručio na naš klub, preuzeo je na svoja leđa!

U ovom trenutku kad se kaže KK Partizan, prva asocijacija je Novica Veličković, jedan od retkih u klubu koji predstavlja Partizan kog se svi rado sećamo!

Bravo Novice, i Hvala :clap

Edit: Duletova škola u praksi!
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Bilo lepo u Pioniru, očekivao sam više publike a ovo što je bilo je ono što Partizan nikada ne napušta.
Iznenađujuće dobra igra sa iznenađujućim padom, oporavak pa trojkama odlepljivanje.
Kraj u brutalnom kucanju Sija, spektakularnim padom na ramena, leđa, glavu, na sve potpuno ugruvavanje , nadam se da će na tome i da ostane...
Bio Bogdan, Sale Pavlović, Adin Vrabac, Drobnjak,(uručio sam im CD Belleti nasnimljen ko u stara vremena, Bogdan oduševljen).
Popijeno piće u kraju za pobedu i sutra na jug Srbije.

Da ako je to bitno, kopovi nisu došli u Pionir...

 
Последња измена:

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.653
Reaction score
2.758
Локација
Humska ulica
Momci bravo za pobedu :clap
Gazimo do kraja :partizan-fan:
Brat Sy brz oporavak i da gazis limene u polufinalu
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.712
Локација
Beograd
Kakvo veče u Pioniru! Kao nekada, energija na tribini i borba na terenu. Pesma Duletu! :šal Pa kad je krenulo Uzalud trud, cela hala se tresla!
Dosta bivših igrača, Bogdan, Pavlović, Vrabac... Došao je i Marko Luković ako se ne varam. Jel zna neko gde je on trenutno? Za sledeću sezonu on bi nam bio top pojačanje! Takođe, mislim da bi naši mogli da porade na dolasku Jaramaza iz Mege za sledeću sezonu. Ove sezone je u kanalu zbog povrede ali se polako čupa. Imao bi dosta prostora kod nas da igra i napreduje uz Čanka. Pregršt odličnih poteza, kucaje Gagića na početku, Sijevo zakucavanje itd... Ali jedan potez mora da se izdvoji, kad se Đoko u prvom poluvemenu bacio na parket za loptu i gurnuo je Gosu, ja mislim, pravo u kontru!!!:napred-partizan:

Sad sam pročitao da je sa Sijem sve ok i baš mi je laknulo, pošto je pad uživo izgledao užasno. Oporaviće se on na vreme za cigane! Moraće, pošto je kapiten sve vreme uz njega. Kakvog kapitena imamo?! :partizan-fan:

Što se tiče same utakmice, po mom mišljenju, da nije bilo one žute minute u 1/4 kada je Mega napravila seriju 12:0 bila bi odlično odigrana utakmica!

Gazi dalje!:ziveli
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.712
Локација
Beograd
Gledam juče klupu Mege, Miloje, Avdalović, Vesa Petrović, Čanak pre nego što je došao kod nas... Pa onaj debeli, zalizanko bi stvarno mogao malo zahvalnije da se ponaša prema Partizanu. Da mu nije naših bivših igrača, a svi znamo da su oni naučili zanat od Duleta, đoku bi on mogao da se hvali igračima na draftu. Jokić, Zagorac, govna ciganska Dangubić i Micić, Luvavu itd.
 

bolex

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
319
Reaction score
1.019
I Goran Cakic na klupi kod Mege,a bio sezonu kod nas
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
993
Reaction score
3.673
Локација
Ukoliko dobijemo Megu večeras, kada bi se igrala prva utakmica polufinala protiv Čovićeve Zvezde?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top