Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.172
Reaction score
2.370
A i ovi ostali nabrojani se nisu bas nesto pretrgli, da ne sirim pricu dalje.


Kad vidim da neko ovako govori o Dalipagicu recimo, ne bude mi puno ni zao sto smo u kanalu.

Konkretno sam bas na njega prvog mislio, kad sam to napisao. Verovatno ga je nastupanje za kurvu pod stare dane sprecilo da kaze koju u odbranu svog bivseg kluba. Ili je mozda ostvario svoj decacki (staracki) san, zaigravsi u prelepom crveno-belom dresu, pa je intimno i zadovoljan sto je sve ovako ispalo?
Tako da, eto, nema zasto da nam bude zao sto smo u kanalu. Barem Praji nije zao, pa zasto bi onda tebi, na primer, bilo?
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.557
Reaction score
7.854
Ne, definitivno treba da ucutim i da ne serem vise, ionako nista pametno nemam da kazem... mogu da svarim ovu balavurdiju koja ocekuje da Danilovic i Djordjevic (uz Zoca i Dula tvorci najvecih uspeha Partizana) uzmu pusku i pucaju po vladi, ali da nas covek koji je ovde sto godina ima ime i poznaje kosarku ubedjuje kako smo pali na sportskom delu dok limenke placaju Rocestija i Feldina vise nego mi ceo tim - to mi je previse.

Kad vidim da neko Duleta, naziva Dulo ili Dula, odma mi se podigne kosa na glavi.
Samo upozorenje.
Spejs
 
Последња измена од уредника:

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.172
Reaction score
2.370
Danilovic ce, ako ikad bude imao pusku i morao da puca negde, poslednji metak pre ispaliti u sebe, nego u vladu. O njemu dosta, muka mi je samo kad se setim gde se sada skucio.
Djordjevic je, za nekog ko ima toliki autoritet u sportskoj naciji, bio mutaviji od Mute sto se tice odbrane Partizana. Da li je to zbog njegove, do skoro, nezavidne finansijske situacije ili ne, ne bih da sudim.
A Stojance sigurno sam ume da se brani, ali covek je napisao da nas je pobedio manje los protivnik. Kakav kurac Feldin, Antic, Lesor, odigrali su jednu veliku nulu ceo plej of. Jedini ko je od placenijih igraca igrao bio je Rocesti, ostalo je sve domaca balavurdija, koja je nadvisila nasu. I sta sad treba tu da se pretvaramo da su sudije odlucile polufinale, kad nisu. Da li bi pickousti diktator onemogucio nasu pobedu, da smo dosli u situaciju da pobedimo, ja verujem da bi, preko Obrknezevica i ekipe, ali je nas problem sto im sudije uopste nisu trebale. Dovoljni su bili Rocesti, Salic, Andric i Cakarevic.
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Jbga bilo i plus 9 baš kada je trebalo i napad...
Previše nedoraslih (loših) igrača imamo (upišite koji god broj do 9 nećete pogrešiti), 19 uhvaćenih lopti pod našim košem je previše...

Preživeli smo i ovu sezonu u ovom zlu koje ispira mozak i satire sve zdravo.
Ja zadovoljan. Tužna sudbina ali je tako.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.473
Reaction score
13.187
Локација
tamo daleko...
Sto bi rekao Sergej, sta cu, bazdaren sam da reagujem na bezobrazluk.

Vidite, meni je krajnje nenormalno da se prica o sportskom sektoru kada cigani imaju veci budzet od nas bar tri puta.
To mi cak nije ni glupost, nego skroz nenormalno. Nedostatak elementarne logike. Ne za kanap, nego pistolj i neka se upuca svako ko tako misli, jer kanap mozda i pukne.
Koja je ovo godina zaredom, da oni imaju od 1 do 5 kvalitetnije igrace na svakoj poziciji. Cak i na klupi.

O kakvom sportskom sektoru mi treba da pricamo, kada KKP nema jasnu koncepciju sta i kako dalje vec cetrvtu godinu. Zasto je to tako, neka zakljuci svako za sebe. Ostavljam sebi za pravo da krivca nadjem u smrdljivom psihopati koji nas patoloski mrzi i njegovim pulenima u klubu. Da se ja pitam banovao bih svakoga ko kaze da to nema veze sa njihovom "dominacijom". Zbog takvih svinjarija komentare po portalima tipa b92 i novosti ne citam.

Da imamo makar 70% njihovog budzeta, sigurno nam ne bi igrali Andric i Salic i pomerali zivce. Mi smo doveli svadbara kao drugog centra na pocetku sezonu. I sada treba da mlatim o tome kakvi su Bozic, Dzikic, Muta, Canak i neko sledeci. Kakvi su Andric i Salic, svadbar, pa sa njima da imamo trio Duda, Dule i Zeljko na klupi ne bi bilo rezultata.

Da smo prve sezone posle Duleta doveli 10 klinaca i krenuli iz pocetka pa i da pricamo o radu sportskog sektora. Ovako, dajte da ne budemo smesni.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.510
Reaction score
5.116
Sve to stoji, ali je poenta da je ovaj tim mogao i morao pruziti dosta vise u ovom dvomecu. Znaci, niko ne kaze da imamo bolju ekipu, vec da bi ovi koje imamo vjerovatno bili dovoljni da naguze poluraspadnute cigane da su bili na nivou (svom nivou, ne Bogdanovom).

Zasto ova ekipa igra losije sada nego prije par mjeseci? Jel moguce da, uprkos vucicu, nismo mogli dovesti centra koji moze odigrati 5 minuta? Zasto Cakarevic i Von uzimaju onakve suteve za tri poena kad se utakmica lomi? I jos puno toga...

Znamo mi ko nas jebe, al se ipak moglo puno bolje.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Neko je rekao i bio je u pravu. Igrače dobre, prvo biraju cigani, drugi je fmp, treći je miško, pa tek onda Partizan, na kraju. A nekada smo birali prvi, nekada su igrači želeli da dođu u ovaj klub, jer su znali da će da napreduju. Znali su da imaju čoveka, koji će da ih nauči nekim i drugim osobinama osim košarke, što se ne može platiti novcem. Znali su da samo krvavim radom mogu napraviti nešto od svoje karijere. I pored toga, što su plate kasnile i po 6 meseci, to ne nikada nije primećivalo na terenu. Nekad se u Partizanišu dolazilo tek kada neko potvrdi da je dobar čovek. A sad?
Kako neki mladi igrač da ti se odluči za tebe kada ti na početku sezone trener glumi maskotu s reprezentacijom?
Šta da pomisli neki mladi igrač kada ti trener kaže da je ovo tim za 7-8 mesto? Pa pička mu materina, taj gubitački mentalitet je nešto najgore, što nam se desilo ovu sezonu.
Onda imamo da dođe Čanak, koji je totalno podbacio ovu KSL. Čovek je obrukao Partizan, ovako Partizan ne sme da izgleda, kao da smo se juče skupili, igramo bez ijedne akcije. Jebenu divlju košarku.
Nama može da dođe dobar igrač, jedino da ga mi dobro platimo, ili da bude neki teški Grobar poput Noviće ili sutra Mačvana.

Limarsko govno je podbacilo jer nije obezbedilo fer suđenje, i neka odjebe od kluba, što pre. Sudije su nas krale koliko je trebalo da cigani to dobiju, da je kojim slučajem trebalo više, to bi uradili bez problema...
Protiv psiha, s njegovim ljudima u upravi, protiv saveza s tvojim nekada igračem i presednikom, koji se izgleda navukao isto tako kao i Grbović na Psiha, protiv menadžerskog govna miška, dobro je da postojimo.
Svim slinavim ciganakim pacovima je KK Partizan trn u oku, i teško da će da dozvole da ponovo ustane, jer se boje diva, zato su i instalirali svoje pacove da nas jedu iznutra.
Ovo se može promeniti samo sa grobarskom upravom, na čelu mora biti Duško Vujošević, ako mu već zdravlje ne dozvoljava da bude prvi trener, do transplantacije i što je još bitnije sa grobarskom tribinom, koja će štititi interese Partizana, i koja će ga braniti, i biti zadnja linija odbrane.
Ako nam ostaje da imamo limara za predsednika, a tribinu koja ide na mitingu Psiha, ugasili smo ga, i sledeće sezone.
Sad treba izdržati bez KK četiri meseca...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.949
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Nadam se da se zajebavas, ozbiljan si covek.
Ne zajebavam se, ali moguđe da ne razumeš šta hoću da kažem.
Ne, definitivno treba da ucutim i da ne serem vise, ionako nista pametno nemam da kazem... mogu da svarim ovu balavurdiju koja ocekuje da Danilovic i Djordjevic (uz Zoca i Dula tvorci najvecih uspeha Partizana) uzmu pusku i pucaju po vladi, ali da nas covek koji je ovde sto godina ima ime i poznaje kosarku ubedjuje kako smo pali na sportskom delu dok limenke placaju Rocestija i Feldina vise nego mi ceo tim - to mi je previse.
Nas nisu pobedili ni Feldin, ni Rocesti, ni Antic ni Lesor.
Pobedili su nas igrači istog, sličnog kvaliteta kao što mi imamo, samo bolje plaćeni i to je to. Zapravo skokom u napadu su pokazali jednu stvar. Da su to više želeli.
Ne bih da ulazim u detaljisanje ali skuplje nije jednako bolje, Gos je bolji igrač od Ročestija, Gagić korisniji od Lesora itd...

Ono što je poenta, da kalimero priča nije Partizan. Vidi čuda neko ima više para od tebe. Vidi čuda neko se gura. Vidi čuda to nije pošteno. Život nije pošten i prestani da sereš i radi nešto. Da igrači slušaju pisanja po forumu mogu odmah na početku utakmice da se rukuju i da odu kućama.
Umanjuju se ovim konstantnim kenjanjem i kukanjem uspesi KKPa od 2000ih.
Pomislio bi čovek da smo u tim godinama imali dobru upravu, koja je gurala sportski deo, cigani su bili slabiji od nas, vlast ih nije gurala, nisu imali veći budžet i eto mi smo pobeđivali jer je to bilo realno.
Budalaština.
Mi smo i tada imali žiku pauka, žeželja, vesića.
Oni su i tada dobijali sponzore pre nego mi. Mi i tada nismo mogli da dobijemo a da se njima ne da. Oni su i tada imali projekte i skuplje igrače od nas. Mi smo i tada imali kurac od uprave.
Ja sam ovde najžustrije rasprave vodio oko funkcionisanja uprave negde oko 2009 do 2011, mi smo bili go kurac, ni marketinga, ni rada, ni dovlačenja ljudi, ni skautinga, ama ništa.
Jedino što je radilo je sportski deo, tj DV i to je to. I rezultati su došli, onda je sportski deo postao i uprava, i tu se otišlo iz krajnosti u krajnost.
Kako znamo da je sportski deo bio sve, pa za 2 sezone kada DV nije bio tu, napravili su požar, dugove i sranja koja i dalje nismo ugasili.
Naša uprava je sranje i biće sranje i sa tim se živi.
Vreme je teško i pod diktaturom smo, to nije sporno, to ne znači da ne treba da se borimo, trening, hala, klub se zove Partizan, ne kvisling.
Zapitajte se posle tolikog kukanja ko je onda gde, jedan Gagić je recimo bez obzira na svoju prošlost, pokazao kako treba da izgleda košarkaš Partizana, kakav treba da bude odnos prema dresu, on je spreman da se bori, a tobože partizanovci će da lamentiraju nad sudbinom. Oni debili na tribinama pevaju pesme baje malog knindze.
Niko mi ni ne odgovori na pitanje koga je Čanak mogao da dobije boljeg od ove trojice, tj četvorice. Da sam na njegovom mestu iste igrače bih tražio, tj isti tip igrača. Brajma je verovatno greška, ali zbog toga što niko u skautingu nije do detalja istražio da li on može da se prilagodi u evropskoj košarci na neku 4 na 5, a ne može da igra ni 4 ni 5, zbog nogu. Sve ostalo odrađeno je u tom trenutku što se igračkog kadra najbolje što može.
Čanak je napravio sranje rekao sam i šta, nema iskustva i hteo je da napravi mini pripreme sa ekipom, posle toga videlo se i kls, nema tu mnogo pomoći, očajni su, kao da su s Tare došli juče. Tu nije moglo mnogo da se popravlja u hodu, jer je šteta već napravljena, mogao je da pokuša da iznenadi sa par stvari, ali s obzirom na rotaciju, nije mu bilo spasa. Problem je što ne sme da se dozvoli da tako ekipa igra na kraju sezone ( kao i prošle) i što su cigani nikad slabiji. Ovo je ekipa na nivou fmpa trenutno i slabija.
Postoji druga stvar, DV otkine ciganski evropski projekat sa sve vesićem i kompanijom i onda sat vremena priča o nepravdi. E to može i tako se to radi. Jer te ljudi ozbiljno shvataju kad pobeđuješ. Koga boli kurac za nepravdu kada ti ekipa izgleda kao podgrejani leš, ako ti nisi spreman da se boriš protiv nepravde, što bi neko i reagovao na to.
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Kako vlast nije gurala kkcz pre 2012. godine?
Ako se pogledaju projekti "evropske zvezde" i kasnije donacije potpuna je neistina da ih vlast nije gurala.
To što su strovalili veliki novac i pogrešno radili u sportskom delu tima, njihov je problem.
Istina je da je kkcz bila privilegovana u mnogo čemu pre 2012. godine.
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Odlicna sezona.Nemam sta da zamerim igracima.Ups ili ovo je na drugoj temi.Nema veze.

IDEMO DALJE ZA ISTE PARE.

CUVAJMO PARTIZAN.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
ciganima se davalo, daje se i davace se neuporedivo vise (ma ko da je na vlasti), to ne vidi samo onaj ko ne zeli da gleda...
Partizan je oboren poslednjih godina ponajvise zbog "specijalnog" rata koji su sprovele psihove ergele, uz operativnost mafijaske pudlice, ali smo i sami sebi dosli glave u izvesnoj meri, svakako ne beznacajnoj.
mi upravu, pravu upravu, nikada nismo ni imali, Divac i Danilovic su pokrpili rupe kad su dosli 2000-te, posle je sve zavisilo od Duleta i od igraca, svi sto su se upravom zvali svih tih godina su bilio kao cvece u saksijama po kancelarijama (bar da su prirodno cvece pa da uvenu do sada, ali smo izgleda te srece da je vecina njih otporna na vreme kao vestacko cvece...)
ima li smisla ista pricati o navijackoj tribini? oni koji sebe nazivaju najvernijima, su branili pozicije svojih nekih vodja (psihovih kerbera), za klub i nisu nesto posebno marili...
odlaskom Duleta otisla je i ona deviza "sta je bre ovo pizda vam materina, BORBA BRE" ali borba koja donosi pobede na kraju dana, a ovo sto par godina vec gledamo nije ni blizu toga, i mislim da ne mozemo da kazemo da igraci ne zele da se bore, problem je da ne umeju da se bore,
Novica ma koliko zeleo i ma koliko svima nama bio drag, ne moze sam da iznese tu borbu mada zna kako treba, ali telo vise ne slusa, ne moze... od ostalih igraca tesko da cemo da docekamo da iko pokaze da ume i da moze, a treba nam bar 3-4 takva pa da povuku ostale...
trener pravi igrace takvima, da li ce Canak pokazati da ume to da napravi... ne znam, nadam se, ali...
a da bi trener imao od koga i da pravi tim treba da ima upravu koja ce mu obezbediti pristojne igrace i stabilan budzet (onaj na koji smo i navikli 3-4 miliona, ne pricam o budzetu od 6-7 miliona sa kojim se cigani razbacuju, ako nije i veci...) a ne ovih 1.5-2 miliona koji vise ide na dugove, pa je i on nezatvoren, pa dugovi rastu umesto da se smanjuju...
e sad, da bi bili optimisti trebalo bi da verujemo da ce biti igraca boraca koji to umeju, da ce biti trenera koji ume da pravi borce, i da ce biti uprave koja to moze da isprati...
ako i dalje mogu da verujem da ce se pojaviti neki igraci (ovi da proigraju ili neki da dodju), ako mogu da se nadam da Canak moze da bude dobar trener ili da se pojavi neki trener koji moze da nosi teret Partizana na svojim ledjima, zaista ne mogu, mada zelim, da ocekujem da ce psihovi poltroni u nasoj upravi da urade ista korisno za Partizan sto bi ga stavilo na noge
ne znam da li zele (mada cisto sumnajm) ali nazalost mislim da svi vidimo da ne umeju i da nemaju nikakav potencijal za takvo nesto
ko jos veruje da se OVO sto nam se predsednikom zove razume u kosarku? tupsan koji kaze da se sa psihom savetuje kog igraca da dovede? tu spodobu da uzmemo za ozbiljno? sad vidim izjavljuje da ce sledece godine ici na vrh... KRETENU, cime ces na vrh kad ni cele carape nemas!!!
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.172
Reaction score
2.370
Glupo mi je da se pravdam, ja koji sam svojevremeno predlagao da treba bataliti pracenje sporta dok pickousti ne crkne, ali moram, jer se nisam do kraja "odrazio"...
Naravno da mislim da je sve ovo delo upravo pomenute nakaze i da njega nije bilo i njegovih nedela, mogli bi cigani samo za kurac da nas povuku. Ali, u prethodnom dvomecu dobili su nas Rocesti, Davidovac, Jankovic i Dobric. A u takvom su kanalu igracki, da mislim da smo morali da to iskoristimo. Da smo dosli u situaciju da peder posalje Obrknezevica da nas pridavi, uspeli bismo u svojoj misiji. Ovako smo im izasli na crtu i izgubili na terenu, jer smo bili ocajni.
Druga je stvar sto bih ja batalio sport, dok su ovakve okolnosti, ali oni na kojima je odgovornost to ne mogu da urade. Onda im ostaju samo dve mogucnosti - Duletova skola, jebanje majke i otovreno pricanje sta nam rade, i ova druga za koju smo se mi opredelili, cutanje i okretanje guze.
 

Borha Baston

Početnik
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
63
Reaction score
48
Локација
Beograd
Priča o budžetu je pišanje po momcima koji su pokorili Evropu i uzeli EL, sa smešnim budžetom, neuporedivo manjim od svih protivnika.

Slažem se sa Stojančetom, odnos cene i kvaliteta nije uvek ravnomeran. Pola njihovih igrača je pretplaćeno i možda su za par nijansi kvalitetniji, ali se i te nijanse nivelišu dobrim radom koji mi nemamo.

Za sledeću sezonu moramo pokušati da zadržimo Gossa i Gagića, sve ostalo može da ide.
 

Arsen Lupin

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2017
Порука
303
Reaction score
210
arma je cudo, jbg, od septembra 2015 kada je oteran Vujosevic iz kluba kako je oteran neka pomracina se nadvila na KK ( izuzimajuci nasa lozenja u Dzikicevoj polu sezoni prolece 2016 i Kup ove god) , ne vezano za rezultat bio je kk i u gorim rezultatskim kanalima ( pogotovu posle f4 98 god) ali generalno od septembra 2015 veliki negativni je naboj oko kluba
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.468
Reaction score
22.855
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Da su ovi trojanski konji hteli da mi opet nekad budemo u igri za vrh, ne bi oterali Duleta, a to je prvo što su uradili. Razjebali su jedino što je valjalo i funkcionisalo u našem košarkaškom klubu.

Da, i moje mišljenje da su to uradili baš zato, da više ne budemo opasnost. I od tih ljudi ne mogu očekivati da dovedu sportski deo koji će imati tu snagu da se izbori s ovim zlom.

A ako se slučajno i pojavi neko sposoban, siguran sam da će vrlo brzo postati smetnja kafe kuvaricama.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.020
Kako vlast nije gurala kkcz pre 2012. godine?
Ako se pogledaju projekti "evropske zvezde" i kasnije donacije potpuna je neistina da ih vlast nije gurala.
To što su strovalili veliki novac i pogrešno radili u sportskom delu tima, njihov je problem.
Istina je da je kkcz bila privilegovana u mnogo čemu pre 2012. godine.

Ta prica je ciganska fora za one sa kratkom pamecu sa nase strane, i cigane kojima prija da cuju ono sto zele da cuju.
Nesporno je, u stvari cinjenica je da je ciganka bila forsirana i pre 2012 godine. Mislim da smo omutaveli pricajuci i pisuci o tome.
Ono sto je na delu je zamena teza, kako je u stvari bilo obrnuto. Pa tek nakon plasmana na F4 2010 u nas KK ulazi Telekom, a u tom momentu je vec bio visegodisnji sponzor ciganke...Kao sto ce za par godina ista prica da se potura i za ovaj period, kako smo mi bili forsirani, favorizovani...Ono sto je razlika u odnosu na ranije periode je to sto im mi, celnici klubova naseg SD, pre svih a nisu jedini, u tome svesrdno pomazemo, neprestanim zahvaljivanjem drzavi na pomoci, eto da nije te volje ne bi bilo ni nas...sve ce nam to oni postavljati kao "podsetnik" ko je bio favorizovan u ovom periodu jednog dana. I razlika je u visini budzeta, pomoci oko saniranja dugova, (ne)dobijanja sponzora, kompletnog preuzimanja svih sportskih saveza (ne znam da li su u bocanju preuzeli)...o medijskoj satanizaciji nas s jedne strane, i glorifikovanju cigana s druge strane, da ne pricamo...
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Jebiga, nije nas pobedio Feldin, ali nas je pobedio Rocesti.
Nisu nas pobedili Lesor i Antic, ali nas je pobedio Homic.
Nije mali vesnin dao neki doprinos, ali zato Davidovac i Jankovic jesu.
Lako je njima, i po zakonu velikih brojeva od tolike bolumente mora neko da iskoci.
Morali smo i mi bolje, cak i sa ovakvim rosterom, ali jebiga,Canak nije Dule, i Dzikic nije Dule, jednostavno moramo da se pomirimo sa tim, da novog Duleta, dok se madjionicar sa ukradenim umjetninama ne vrati na klupu, jednostavno necemo pronaci.
Mada sam i dalje ubedjen da bi ih sinoc dobili sa Vanjom i sa Bandzom, pa bi u trecoj tekmi gledali masakr motornom testerom od strane oberknezevica, mada se i takve tekme mogu ponekada dobiti.
Nisu nas sudije drasticno pokrale, ali jesu minimum pet odluka u drugom poluvremenu donele na nasu stetu.
Neke i bas ocigledne, gledanje snimka i faul Gagicu, faul u napadu omica, faul Gosa nad Rocestijem.
Da ima neko ko sme u klubu trebalo bi da napravi klip i da posalje medijima, bez ikakvog saopstenja.
Jednostavno zasto da cutimo?
Nece nam to nista doneti, ali da se cisto da do znanja da smemo da kazemo i mi nesto, da nismo bas u tolikoj rupi.
Mada ako limar sa psihom komentarise nasa pojacanja, onda je iluzorno ocekivati ovako nesto.
Sta bi sa onom limarevom pricom da ce da objavi ko je koga primoravao da sponzorise mutantna?

Konopce ili ne, to svako po potrebi, ali sam i dalje ubedjen da nam nema znacajnog boljitka dok je ovaj psihopata na vlasti.
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!
Tema je KK Partizan 2017/18..

Komenatrišete utkamicu, aktuelni tim i sezonu..

Za sva ostala pisanja i rasprave ko je više finansiran od strane države imate temu posvećenu upravi ili domaćoj košarci..

Na dva odlična Stojančetova post-a, koja su pravo osveženje u moru identičnih upisa i predstavljaju odličnu analizu, Vas nekoliko opet nastavi sa istom pričom.. Koja uzgred budi rečeno nema nikakve veze se temom..

Naučite se redu već jednom !

A ne posle da kukate što Vam se brišu post-ovi..
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Jasno je Oplenac to što pričaš kao naših 13 titula, ogroman broj stvorenih igrača bez luksuza i širokih kasa.
Nekadašnja kkcz je imala samo tri godine manji budžet od nas u vreme SPORTSKE dominacije, ostalo su stovalili za medalju i prvo mesto u promašajima.

Suština našeg stanja je na žalost u politici.

(saglasan sam sa urednikom, poruka je pisana u toku usmeravanja na drugu temu koja postoj na KK PARTIZAN)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top