Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.669
Reaction score
9.220
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Poputno pogubljen start sezone sa potpisom par stranaca, koji nisu ni zaigrali za naš klub, dolazak nesrećnog Mute i njegova tragična selekcija ekipe, uz par dobrih stvari, dolazak Gosa, Pecarskog npr. Potom dolazak Čanka, novih stranaca, preselektiranje ekipe, pa taj kup, bio je sasvim solidan period, ali smo propustili veliku priliku, pre svega protiv Mornara ovde, da uđemo u aba među četiri. Posle ove pauze, kroz celu ovu ligu, videlo se da ekipa ne može da digne formu i zaigra na većem nivou od ovoga. Što bi naš narod rekao, kako smo se nadali, dobro smo se udali i sa tim kupom. Osim Gosa, ni jedan igrač nije pokazao gotovo nikakav napredak, čak i naprotiv, pojedinci idu silaznom putanjom.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.395
Reaction score
2.090
Predsednik kluba treba da stavi prst na celo i da se zapita sta dalje sa klubom? Partizan vise nema sezona za bacanje kako predhodne tri sezone. Partizan je bio najrespektabilniji klub u regionu i sire. Predsednik treba da bude fer i da nas ne zavitlava sa laznim obecanjima. Kako zna i ume treba da stvori tim i odma da se napadne trofej u ABA ligu. Od ovogodisnjeg rostera treba zadrziti Gosa, Sija i Novica ali vise da motivise ekipu a ne da igra 40 minuta. Od mladjih igraca Pecarski ostalo osloboditi od obaveze prema kluba ili prodati. Ako nastave sa dosadanjom praksom od zadnje tri godine onda neka nam je bog u pomoc, ne mogu se pomiriti da moj Partizan dve godine ne igra u finalu KLS i da ne ucestvuje u plej of BABA lige.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.744
Reaction score
19.193
Локација
Nickname
Prosto i jednostavno, da smo igrali F4 ABA, šta god uradili imali bismo tu konstantost igranja utakmica. Ovako neke pripremice u Crnoj Gori sa njihovim lokalnim ekipama i onda u KLS sa poluamaterskim timovima. Jedino sa Fmp2 (ili 1, ne znam koji je koji) smo imali 2 utakmice na višem nivou gde da smo dobili kod njih druga bi priča bila. Ovako odjednom sa glavnim Fmp-om + povređeni igrači, oni cele godine sa manje više istom ekipom, sudije u 2. meču na kraju i dovoljno za neuspeh. Ne treba vređati Čanka, podigao je igru Partizana na veći nivo koliko toliko, setite se Mute i mečeva sa primljenih 90-100 poena i pucanja u Evrokupu. Sledeće sezone zadržati okosnicu i otpustiti beznačajne igrače. Gosa, Sija, Veličkovića, Marinkovića, Aranitovića, Pecarskog, Tadića, Jovanovića i možda Gagića ostaviti a otpustiti ove iz Dinamika kao i tzv. centre. Von takodje nije za Partizan. Što se tiče finansijskog dela tu ne znam šta će i kako će ali limar obećava smanjenje duga i uspehe pored toga. Ako 50% ispuni biće dobro za Partizan.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.744
Reaction score
19.193
Локација
Nickname
Samo da dodam i Tanaskovića, šteta što se povredio, bilo bi za njega i te kako mesta, momak je zreo za igranje u Partizanu i to za veću ulogu.
U pravu si, na njega sam zaboravio. Svakako njemu i Pecarskom sledeće sezone dati više prostora, letos moraju fizički poraditi na sebi da ne dovodimo svakakve kante da glume centre pored naše dece.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.395
Reaction score
2.090
Opet romskli zur za kraj prvenstva, dali ovo moze da se desi u neko drugo prvenstvo jedan covek da je u jednog kluba predsednik a u drgi vlasnik? Valjda cemo u skoru buducnost i mi da se vratimo na staru stazu uspeha.
 

Kavurma

Početnik
Учлањен(а)
08.02.2018
Порука
146
Reaction score
68
Ovogodisnji partizan je najmanje licio na PARTIZAN od kako ja pratim kosarku(preko 30 godina)
Menjanje ekipe, silna navlacenja stranaca, prodaja jednog od nosilaca igre pred najvaznije utakmcie aba lige...
Ove sezone me u ksoarci najvise obradovala jedna utakmia, u Moraci, 4-ta u finalnoj seriji...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top