Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.493
Reaction score
23.118
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Nisam ja limara ni pomenuo, ni tim, ni poraze, ni sreću, već ono što neki ovde pišu, samo zamotana u lep ukrasni papir.

A možda i sam stvarno mislim da će sledeće sezone biti bolje.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.738
Reaction score
12.785
Локација
Nedodjija
dovoljno se poznajemo, vec znamo kakvi su nam stavovi.. znam da nisi pomenuo, ali..

Ne vidim zasto bi ponovo krenuli negativnim mislima, niko sada ne najavljue bomasticne petorke, nema obecavanja neceg za sto ne mozemo ni da zamislimo. Jasno je ko je na celu kluba, jasno je da je napumpan dug, kako bi se kasnije hvalio da je isti taj dug smanjio, navodno je resio spor sa Marfin bankom, mada ko zna sta se tu stvarno dogodilo. Ima tu jos puno negativnih stvari, mada ima i pozitivnih.

Poenta mi je da su dosli igraci koji smo prizeljkivali ili koje mogu da opravdaju nasa ocekivanja. Otupusteni su svi oni koji nisu zasluzili sveti dres. Obicnim navijacima je pruzena veoma povoljna sansa da pokazu vernost klubu i pri tom pomognu kroz kupovinu sezonske karte.
Naravno placenici ce dobiti svoje propusnice, ali uradjeno je nesto i za obicne navijace.

Ima tu jos puno toga da se radi, ali definitivno ne mozemo da zivimo od proslosti. Zadnje tri godine su nam to pokazali. Duleta i Danilovica vise nema, Partizan vise nije isti i nikada nece biti. Fakt je da moramo da se pomirimo sa tim i pocnemo da gradimo neki novi Partizan. Stari Duletov Partizan je bio sve ono sto smo mogli da pozelimo na terenu, ali to je trenutno utopija. Tim koji trenutno vodi Partizan nije savrsen, ali temelji su udareni jos pre tri godine. Novi Partizan hteli mi to ili ne se vec gradi. Nase je da punimo te tribine i oblikujemo taj novi Partizan.

Ima stvari na koje ne mozemo da uticemo, SNS na celu drzave/kluba i cigane na tribini. Nadam se da ce se uskoro i to promeniti..
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.493
Reaction score
23.118
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Pre tri godine nije udaren temelj, već iskopana rupa. Ako ćemo novi Partizan graditi na Duletovoj žrtvi, ja u tome neću da učestvujem. To im je valjda bio kamen temeljec. Pa bar da su isplatili čoveka posle tri godine.

Ali, sve ovo ne znači da ja neću navijati za Partizan i nervirati se kad on igra kao što sam to radio i kad smo gazili sve, što bi rekao jedan veliki čovek "navijam za Partizan, a ne za jebenog limara".

I nemojte s tom matricom "ako pljuješ po upravi i limaru, znači da ne podržvaš Partizan", jebe se meni za njega, i da hvalim njegove poteze. Da nije bilo njegove usrane stranke, ne bi sad ni morao da ih vuče. Oduzme ti sve, pa ti da čašu vode, čisto da ne umreš od žeđi.

Tačno je, tako je kako je, naše je da podržimo momke koji igraju u tom dresu, ali ne pravite balon od sapunice.

Nije to negativa, već realnost, imamo mi već neke koji vole sami sebe da zavaravaju.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Pre tri godine nije udaren temelj, već iskopana rupa. Ako ćemo novi Partizan graditi na Duletovoj žrtvi, ja u tome neću da učestvujem. To im je valjda bio kamen temeljec. Pa bar da su isplatili čoveka posle tri godine.

Besmisleno je ovo pisati sada. "Duletova zrtva", cuj!? Tacno je da je bilo ispod nivoa, tacno je da je bilo ciganski, ali tako su u Srbiji i uopste sa vrha uvek skidani najveci. Uvek se nadje neka fukara, neki gov....c koji ce da zada taj poslednji udarac. Svakako nedostojni da se pomenu u istom kontekstu sa Duletom.

Ali na drugoj strani, klub je KK Partizan. Mozda to neki ne vole da cuju, ali Dule nije KK Partizan. Moralna izopacenost ciganske srbije i vladajuceg rezima, svakako da donosi nestvarnu hipokriziju na svim nivoima. Ciganski Telekom nam je sponzor u dva najpopularnija sporta, a duplo vise daje ciganima. Da li je moralno uzeti taj novac i koliko toliko premostiti agoniju ili sa gadjenjem odbiti te reklame, ta crvena slova ili ne znam ti ja sta sve.

Gledajuci sa strane, da Ostoja nije limar kao sto jeste, da nije zanru kao sto jeste, da nije ljigav kao sto jeste, da nije njegova privrzenost partiji veca od privrzenosti Partizanu, da nije tu po politickoj liniji, i da ne gradi sopstveni autoritet na medijskom prepucavanju sa Duletom, sta je to sto moze da se zameri, gledajuci bez emocija i gledajuci iskljucivo profesionalno?

Ukinuo Marfin Banku, koja je mogla da ugasi klub. Da li je bilo toliko tesko ovih 10 godina to uraditi ili jednostavno nikoga u klubu nije bolela ona stvar. Krenuo da "cisti" ortodoksne neradnike iz kluba, nesto pokusavaju da urade u smislu marketinga, dovode neke mlade igrace i sl. Ocigledno da je kod njega ovo poligon za samopromociju ali manja je to zrtva, ako se poredi sa recimo velikom legendom Pekovicem koji je navodno pozajmljivao sopstveni novac, a na drugoj strani nastavio da kanali klub. Na srecu smo uzeli hebeni trofej posle sto godina, ali se ipak pise.

Da li smo na pravom putu ili je sve sarena laza, videcemo vrlo brzo, ali za razliku od metuzalema i dezurnih kukavaca iz prethodnih garnitura, ova poltronska SNS eskadrila makar proklamativno pokusava nesto. Da li je to ono sto je dovoljno? Nije! Da li je ikakvo cinjenje bolje od toga da slusamo Todorica, Silobada i ostale (uklj. i Duleta) kako vrte istu plocu vec godinama, a trofeja nigde. Svakako jeste!

Ni to nije toliko bitno, koliko je tuzno sto je Partizan izgubio samog sebe, sve ono sto smo bili i sto smo predstavljali. Ja verujem da Novica moze, sa ovim klincima da preokrene sve to... A ako Limar ucini makar toliko da se ne tusiraju hladnom vodom i da budu na vreme i pristojno placeni, pa malo li je ako na drugoj strani i dalje stoji spavanje na starim lovorikama i kukanje umesto rada.

Bice ovaj klub ponovo sampion Evrope. U to sam siguran kao i u cinjenicu da je FK proklet za vek i vekova.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
A u stvari, "radjace se novi Partizan" sve dok braca izopacenog uma ne budu rekla da je dosta...
Toliko o limaru, Loncaru i njihovim uspesnim poslovnim potezima.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Nama je u doba najveceg uspeha u istoriji na celu kluba bio Radojica Nikcevic, nemojte zajebavati.
Sportski deo nek radi svoj posao, ovi ostali ce uvek biti govna, samo nek ne saplicu noge.
Da smo slabiji, slabiji smo, pa zato se i bavis sportom da pobedis jaceg.
Ili ce sad neko da me ubedi u ciganske price da smo pre snsa imali bolje uslove od romuljaga?
To je nipodastavanje uspeha u tim godinama.
I kolko god cenio rad DV, on nije Partizan i ne sme da bude.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.419
Reaction score
11.806
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Ja sam košarkaški laik, jedino mogu da komentarišem uopšteno.

U ovoj sezoni ambicija na terenu mora da bude šampionska. U svakoj utakmici. To je cilj sportskog sektora. Tu limar ne može da utiče. To je ono što je Partizan bio i što mora da se vrati. To je i najznačajniji deo Duletove zaostavštine.
 

sprars

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
175
Reaction score
191
Локација
Loznica - West Coast of the Serbia
Nesto razmisljam apropo ovih pripremnih turnira i setih se one nase godine kada smo isli na f4 u pariz... bese to ne tako davna 2010... ili ipak davna 2010. :) elem, tada smo imali i onu nba turneju, pa me zanima misljenje forumasa koliko je realno da se tako nesto ponovi u skorijoj buducnosti, mislim na nba turneju? :)
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
756
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Mislim da je NBA turneja bila pod okriljem ULEBa tako da smo od nje udaljeni svetlosnu godinu. Ove pripremne utakmice u Španiji su uradjene na lobiranje Lončara tako da pozdravljam njegov rad, krenuli smo sa mrtve tačke, treba nam podrška na domaćem terenu, što više sezonskih karata i da se ponovo čuju poznate REBELgrade pesme sa tribina, Da volim crno bele, vučiću šećeru i tako to:kokice
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Tegeltija okacio na instagramu danas.

"Do skora je malo ko prenosio izjave Duška Vujoševića. Ili je"kraćen", ili zabranjivan. U bolnicama kada smo ga snimali , malo koga sam sretao. Slušao sam godinama napade i osude zbog emitovanja integralnih pres konferencija, intervjua i emisija sa njim, uključujući neke savetnike iz Partizana.Neki su čak i "sumnjali" u bolest, drugi pisali tekstove o "debelom Dukljaninu" ili "Bakirovom selektoru", "treneru bez rominga" , terali "prase pod nož" , optuživali da seje mržnju.
Do skora ga nije bilo uopšte u medijma, ni u Srbiji. Pa ko onda tri godine seje mržnju ? Zar glavni "kancer" košarke nije odstranjen ? Zašto onda Srbija nema ni Evroligaša, a dobija F4. Ko sada ne forsira srpsku decu, vec ne 3-4 mlada Francuza ili Letonca, nego 7-8 stranaca ?
Pre mesec dana doživeo sam nove salve uvreda za polusatni intervju sa Duletom, o mnogeim temama, koji je objavljen u Blicu, emitovan u SOS KOŠ-u, na youtube je ostao. Malo je ko smeo da ga prenese tada, uz komentar koga to još briga, ili šta će nam BiH selektor, čak i da je dovoljno uzeo u Moskvi i sl.
Ali od kada je plasirana vest da Stefan Janković hoće da napusti Crvenu zvezdu, mnogi posle jednog telefonskog poziva postadoše "puni brige i saosećanja oko novca za transplantaciju, za neisplaćene plate, koje im odjednom ne bejaše velike kako su do skora pisali.
O skupovima podrške isped stadiona JNA, ispraćaju na aerodromu za Limož, terpapiji u hiperbaričnoj komori ili posle amputacije prsta, malo se šta moglo pročitati ili videti.
LICEMERNO !
P.S. Prigradski botovi, navalite sad slobodno, Da ne repliciram pojedinačno, ovo je odgovor svima. Hvala za pretnje, želje za kancer, decu, majku i ostalo... PRIJATNO ! "
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Samo da se sačuvamo povreda maksimalno što možemo. I polako, ekipa je mlada, neka se polako uigrava i bude najbolja kad je najbitnije.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top