Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Filip998

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
419
Reaction score
503
Zbog ovoga će Pionir opet da bude pun svaku utakmicu!
 
  • Like
Reactions: Pop

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Ko zna šta im je radio Sead do pre neki dan, polako... :)
Nekompletna ekipa, pripreme, ima vremena za sve.
 

Singer5

Početnik
Учлањен(а)
10.07.2018
Порука
11
Reaction score
19
Локација
Zemun
Nije ovo danas bilo loše. Saragosa solidan protivnik skroz, Seibutis, Fran Vaskez, Bo(koji očigledno nema problem sa alkoholizmom i nije propao kako su prenosili mnogi ciganski mediji) uz par Amerikanaca, sasvim respektabilan protivnik. Što se nas tiče, Pejdž nastavlja u istom ritmu i to zaista raduje, znamo koliko je bitno da se tu pogodi(Odmah se setim napaćenog brata Torija Tomasa ili smušenog Lafajeta). Đoko Lendejl očigledno ume i fin je apgrejd u odnosu na original Đoka sa Sokoca. Moj utisak danas je Pecarski, šteta što je ostao na 5 poena, nekoliko zicera mu je izašlo iz obruča. Raduje solidna igra iz pozicionog napada, ali neko je napomenuo, tranzicija nije bila baš najbolja, možda tome ide u prilog ide što smo igrali bez oba krila, a i Zagorac i Si umeju da završe kontru dobrim trčanjem i prikucavanjem. Mislim da ne treba da napadamo Čanka, teško da boljeg možemo sada naći, čovek je Grobar do koske, partizanštine ne manjka, nije on sam, ima ceo stručni tim oko sebe i očigledno je da se radi mnogo više planski nego ranijih godina, a za neke stvari je potrebno i vreme. Nema potrebe da predviđamo granice ovom timu. Sezona je duga, svašta je moguće, ako pođemo od pretpostavke da se sve igra u fer i korektnim uslovima, i da nije već van parketa određeno ko će biti šampion, onda stvarno želim da verujem u ovaj tim i želim da verujem da je sve moguće, pa i da Partizan bude šampion i vrati se gde mu je mesto, među evropsku elitu. Melem za uši su bile reči španskog komentatora danas, hvalio nas je u više navrata, govorio o istoriji, tradiciji, igračima, trenerima, lep osećaj zaista. Idemo dalje, biće ovo sve dobro kada bude trebalo, a kome smeta eno mu šampioni pripremnog perioda, vidim zauktali su se, pa izvol'te!
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd

kecmania

Početnik
Учлањен(а)
30.05.2008
Порука
68
Reaction score
49
Знам, покушава да уиграва екипу .. сад' ће овај суперкуп и све. Лепа је ова слика, али џаба ако од њих само Пецарски добија минутажу на припремама. И то чак без три играча. Не знам, имам осећај као да Чанак неће или не зна да ради са младима у Партизану. У Меги је имао Милоја испред себе, који то ради добро када нема притиска, а у Спартаку не знам да ли је хтео или је морао да игра са млађима јер није имао избора.
Мислим да ће ови момци, осим Пецарског играти за Младост ове сезоне. Ако се то деси, надајмо се да ће сви стрпљиво сачекати шансу за први тим, и не исфрустрирати се, па после годину отићи. Али дај клинцима мало мотивације, па их пусти барем на припремним утакмицама дај који минут. :icon-confused:
 

kecmania

Početnik
Учлањен(а)
30.05.2008
Порука
68
Reaction score
49
Što je ne vidim poruku koju je Spejs ostavio?

Нисам видео ни ја, па сам отворио на другом прегледачу. Иначе користим Firefox ..

Што се поруке тиче, то је слика како Пецарски, Пажин, Трифуновић и Танасковић седе на клупи на данашњној утакмици ..
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.534
Sto se tice kosarke, on je sinonim za izdaju, kada su u pitanju aktivni igraci, ostavio nas na cedilu kada nam je trebao kao hleb nasusni, sad bar kad sam ja u pitanju, ne postoji nista u njegovom jadnom i pateticnom zivotu sto moze da uradi da bi se iskupio.
Necu mu zvizdati, zbog ostalih momaka, ali nikad necu zaboraviti. Vuk dlaku menja, cud nikad.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.293
Reaction score
10.767
Локација
Beograd
Oplenac, brate rođeni, upravo tako i jedino tako. Kako je onaj bio br. 51, tako je ovaj br. 41, da li je slučajno ili ne, ne znam i ne zanima me, ali je ovo teži slučaj, ipak... Onaj je vređao nas, ovaj izdao i saigrače i navijače, tako da...
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.659
Reaction score
2.796
Локација
Humska ulica
Utisak posle utakmice
Dobra vest - dobili smo Pejdza u napadu
Losa vest - izgubili smo Pejdza u odbrani
Vanja i Sani su morali citavo leto provesti trenirajuci samo sut sut i sut.Ne mozes da budes bek suter ,a da ne mozes da pogodis sut kad si sam.
Dzok ok u napadu,odbrana losa.
Nikolic igrac manje u napadu.
Dobra stvar je sto ce sve ovo vremenom biti bolje,losa stvar je sto nece biti dovoljno bolje da bi smo napravili nesto konkretno.Igrac na poziciji 2 i 4 pod hitno inace dzabe dajemo plate Lendejlu i Markusu.
:napred-partizan:
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Bo(koji očigledno nema problem sa alkoholizmom i nije propao kako su prenosili mnogi ciganski mediji)

Kako to mislis nije propao? sta je ono ako nije propast s obzirom da su ga fizikalije napustile i ugojio se...a alkoholizam nije nikad ni prestajao, jos od vremena kad je igrao kod nas
ovo cisto da predupredim neciju zelju da se vrati kod nas


Sacekao bih sa Pejdzom i sa Dzokom i u napadu.
Pejdz je previse mali, videcemo kad ga stisnu jaci veci da li ce moci da nalazi resenja a da ne bude divljanje koje kanali ekipu...a ne svidja mi se sto ga vise sklanjaju na beka.
Dzoku treba jos mase i iskustva, ima potencijal da u aba, ec daje solidno koseva (iako sam ocekivao bolji repertoar kako pricase). O odbrani necu.
S obzirom na mladost i prve god van Usa treba sacekati pola sezone da vidimo i napad i odbranu, da li se napreduje, usvaja, kako se razvija, da vidimo psihu.
Licno bih birao drugaciji tip igrac i na pleju i na centru.
Takodje meni bar Vanja i Sani ne bi igrali, mislim da nema nista od ikakvog ozbiljnijeg napada na nesto ako oces da ti oni nose igru...a Vanja ima taj problem u svojoj glavi (pored igrackih mana kao nekonstatnost suta i selekcija suteva i nacin na koji uzima suteve i dribling i leva ruka) da mora nesto da napravi a nije taj kapacitet i ne moze da se svede na normalu da cepa odbranu, trci i bude sporedan igrac pored nekog glavnog...plus smo doveli i tog Gegica (po klipovima nisam nesto odusevljen), Trifunovica i tu je i Pazin...dakle pre nema je trebao iskusan bek da drzi igru a ne da produzavamo Vanju...i za Sanijem nema potrebe (osim sto on moze da pegla odbranu i bude taj pomocnik ako telo dozvoli i glava se opusti)...ali ajd videcemo i njih, daj Boze da gresim, mada meni dosta i govori kad su ove i prosle igrali sa svojim generacijama na prvenstvima i kako su tu izgledali...horor.

Nadam se da Zagor moze da se vrati, to bi dosta promenilo izgled ekipe. Si mi nije jasno bas produzavanje ali valjda ce biti koristan. Jankovic ako dodje, ne znam, igracki potencijal veliki, ali glava....a nema ko da to kontrolise.

I na kraju Canak...isto znak pitanja.
Ali bice svakako zanimljivo ispratiti ovakvu ekipu kako ce da se razvija, u kom pravcu, sta i koliko moze.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.659
Reaction score
2.796
Локација
Humska ulica
55-32 za Tenerife na poluvremenu.
Katastrofalan tim imamo sad je definitivno,ocajan pristup.Ako je normalno,a nije da nas Baskonia dobija 37 razlike ,smatram da je totalno bezobrazno da dozvolimo da nas Tenerife raspale razvaljuju 23 razlike na poluvremenu.Ovaj tim nema odbranu,ovaj tim nema muda u napadu,nema vodju i ovo nece da ide na dobro.Znam da ce sada neko da spominje pripremni period i ostalo ali ovo je previse.Da nas ova ponizava tim iz LS FIBA mnogo je
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Ovaj tim ima veliki plafon, ali ne sa Cankom.

Nadam se da to vidi Loncar i da necemo cekati februar/mart za smenu.
 

Petar Bozovic

Grobar
Учлањен(а)
14.06.2017
Порука
342
Reaction score
108
Šta je ovo jebote? 38 razlike gubimo na 6 min do kraja - odbrana ne postoji, napad još gori,

sve nekako mrtvo, nikakvo ...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top