Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.738
Reaction score
12.785
Локација
Nedodjija
Vanja ima verovatno najgori plus minus u ekipi, a to treba uspeti u konkurenciji Dzoka i Pejdza.
Ja ne znam kakvu +/- statistiku ocekujes za igraca koji igra 30+ minuta svaku utakmicu gde krpi svoju poziciju za koju nema adekvatnu zamenu i poziciju koja njemu nije prirodna. Mi smo vezali 7 poraza, uz to pobede koje smo ostvarili sve su bile tesne, tako da ova +/- statistika je shvatljiva za igraca koji ima toliku minutazu. Nikakav pokazatelj, za ovu situaciju i za ovaj tim..

Sto se tice gagica, on jeste popravio puno napad, donosi neke zrelije odluke i ceo tim igra bolje odbranu kad je on na terenu. Problem je sto ne igra previse i sto cesto svojim glupostima sebe lako izbaci iz igru. Kako je on to najbolji igrac kada izbaci sebe iz igru zbog dve tehnicke i ostavi tim na cedilu, kakav je to najbolji igrac kada u prvu cetvrtinu napravi 2 faula i onda ga Canak krije do pocetak trece, onda opet dva faula pa zadnja dva minuta. Naravno za to vreme sa njim na parketu tim izigra dobru sekvencu i ostvari pozitivan ucinak, ali sve to pada kada njega nema veci deo utakmice i tu tim ispadne. Gagic je mislim jedini igrac koji je zbog svojih gluposti direktan krivac za neke poraze.

Hoce, ali malo sutra! On moze da bude najbolji igrac u ispod prosecnom nemackom, belgijskom ili francuskom klubu, iako za ovo poslednje nisam siguran. Od njega vise talenta ima svaki drugi crnac u bloku koji je tapkao loptu... Koliko je dugo u klubu, do sad je vec morao da bude lider, ne nosilac igre... Ovo sto on igra, moze da prodaje ovima sto su rodjeni od 2000-te naovamo...

Mi ostali smo videli kako se postaje igrac u Partizanu.

Pamtim ti ovo, razgovaracemo na kraju sezone :icon-wink:
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Prosjecan grobar ce lakse podnijeti da mu majku opsujes nego Novicu da kritikujes, e pa izvinjavam se svima kada vec spominjemo silne nemace pojma treba reci da Novica treba da ide u penziju. Hvala mu za sve beskrajno, on vise nije za profi kosarku.
Ta prica o cekanju je apsurdna, ne moze se cekati neki Pejdz ili ko zna ko a Novica se moze cekati... Valjda mi grobari treba da se drzimo principa i da nema dvostrukih arsina.
Novicu volim jednako kao sto volim Saleta, kao sto sam volio Gagija, pokojnog Harisa, Scepanovica, ludog Cubrila, naduvanog Branka Zeca Milosavljevica, Micu Berica... Ne moze brate vise ... ne ide ...
Protiv Mege se mozemo samo nadati da cemo mozda nesto napraviti, realno je da ocekujemo neki napredak tek nakon 2 utakmice sa Trinkijerijem na klupi.

Novica od kako su ga sjebale povrede nije isti čovek koji je bio nekad. Natrpao je kilažu i u najviše svojih napada igra leđima na niskom postu, jer tu dobija na snagu i iskustvo. Međutim kada ispadneš iz fizičke forme automatski gubiš tu prednost koju imaš u snazi i to trenutno najviše njega jebe. Plus što zbog loše kondicije ne može da stigne da pokriva lepo odbranu.
Međutim sve te stvari su lako rešive samo ako želi da se dovede u formu.

Međutim tvoja konstatacija da ga ne treba čekati je do pola tačna. I ja mislim da je suludo ovo što oni trenutno rade. Davanje minutaže u momentima kada nije u formi. Jer njemu nisu potrebni minuti, njemu je potrebno telo. Snaga i kondicija. Znači ja mislim da njemu ne treba davati minutažu dok se ne uigra. Nek trenira s ekipom, da bi znao kako diše i koje su akcije, ali nek maksimalno trenira sa strane kondiciju. I kada se dovede na potreban nivo da dođe da izdominira. Jer tih 10tak minuta bi Pecarskom mnogo više značili, jer je to ono što mladom igraču treba. Novica i da ne igra 3 meseca ima da se uklopi posle tri utakmice u naš sistem.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Ček prvo Trinkjeri da potpiše.
 

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Samo sto je Sasa Ilic i sad bolji od dobrog dijela ovih sto igraju.

Nadam se da ce Trinkijeri da uradi nesto.
 
  • Like
Reactions: rus

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Nemojte porediti Saleta i Novicu, nije ista situacija.

Sale ima 45 godina, a to minuta sto je odigrao je vise pretrcao i vise lopti oduzeo od vecine saigraca. To sto je izgubio na brzini, snazi i kondiciji je normalno za jednog veterana.
Ako vec poredimo Novicu sa fudbalerima, Bozinov bi puno bolje pasao.


Ne treba meni niko da objasnjava ko je Novica, ne volim ja njega nista manje od bilo koga ovde, al ovo sto radi nema smisla. Niti je grobarski, niti kapitenski, niti profesionalno...
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.884
Reaction score
7.721
Rezultat moze da se ostvari sa kontinuitetom kvalitetnog rada i povremenim u segmentima pojacanim radom.

Doci ce do boljih rezultata pod pretpostavkom da se do sad radilo veoma kvalitetno na treninzima i pod pretpostavkom da ce Trinkijeri pojacati nekoliko treninga u seriji sa njegovom idejom.

Motivaciju ne racunam, kako moze italijan da motivise Srbina u bilo cemu.
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
Ključna rečenica Trinkija: "Moraš prepoznati šta od onoga što nudiš ekipa može da prihvati. Imao sam ekipu super inteligentnu koja je mogla da skapira i 70 različitih varijanti dok ove sezone su i dve varijante bile previše". E sad je samo pitanje u koju grupu kapaciteta ulazi ova naša ekipa. Priča o dovođenju nova 2-3 igrača mi više deluje kao "stimulacija" ovima što su već tu da se uozbilje. Ako je Trinki uslovilo svoj dolazak pojačanjima onda je jedino realno da je Ostoja lično pozajmio novac koji će naravno želeti da vrati. To dalje znači da nekoga mora prodati a da bi to uradio, moraju proigrati nesto. Druga dobra stvar je što mislim da nije moguće lošije od ovoga do sada i može ići samo bolje. Takmičarski i dalje ne mogu da provalim šta žele a šta mogu da urade. Osećam se kao da sezona nije ni počela. Nadam se da će sutra posle promocije sve biti jasnije.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.359
Reaction score
6.447
Локација
Novi Sad
Zasigurno ce ekipa isporucivati ofanzivno dovoljno cak I u ovom sastavu.
Kljuc svega ce biti kako ce funkcionisati I dokojemere moze da sredi igru u odbrani sa ovih par kratera koje imamo, ukoliko ih ne zameni..
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.738
Reaction score
12.785
Локација
Nedodjija
Dq_Ch_RV4AUvOWy.jpg



Koje karte? :icon-rolleyes::icon-lol:
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.968
Локација
Kragujevac
Ne znam da li ce biti, ali nadam se da su i ovi nasi radili nesto,a ne cekali njega. Moramo im zaustaviti brzu tranziciju, usporiti igru, da ne primamo brdo poena, da nam ne bude svaka licna dva slobodna bacanja, ili kos+faul u cemu smo majstori.

Moramo zaustaviti Bitaze-a, kada bi mogli da ga uvucemo u neku tucu da ga napunimo faulovima makar i nas jedan brzo zaradio 3,4 licne. Moramo malo na iskustvo ovo, a i nasima ako nije motiv da se dobro posibaju sa svojim vrsnjacima i cak mladjima od sebe, valjda ima tu nekog licnog ponosa , svi se oni znaju medjusobno vrlo dobro, ja ne dam da me u školskom neko pobedi lako a kamoli ovo. Tu je i onaj mali Miskovic dijabola u glavi(kada nije dobio batine od Novice na prijateljskoj u Kg, nece nikada), njemu ako se ostavi prostora da se razigra pogadjace posle i preko ruke.

Igrajte tu kosarku, dajte sve od sebe i moze da se pobedi ovo, ako se od starta krene jako,ako ih pustimo ko sve ostale da se razigraju dzaba posle svi pogadjaju i preko ruke, takva je kosarka.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top